Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ARAYIÃ…? (RP EKRANI)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

ARAYIÃ…? (RP EKRANI) View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Oren_Dautry
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jan 09, 2006 4:09 am Reply with quoteBack to top

Rehber mi diye düÅ?ündü ve kadının gözden kaybolmasıyla rehber olarak nitelendirebileceÄ?i birini görmek için etrafına bakındı...ve siyah cübbeli figürü gördü.. ahhh siyah cübbeli birine güvenmesi söyleniyordu.. çok kötü çoook...

figür yaklaÅ?tı ve netleÅ?ti.. o da nesi.. bu peygamberdi..

sürgündeki bir peygambere güvenmesini bekliyorlardı...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Jan 09, 2006 9:26 am Reply with quoteBack to top

Kaosun baÅ? rahibesi artık sıkılmaya baÅ?lamıÅ?tı. DıÅ?arda eÄ?itilmeyi bekleyen insanlar vardı. "Seninle olan konuÅ?mamız Å?u an için burada sonlanıyor. Yapmam gerekenler olduÄ?u için konuÅ?mamız bu kadar." dedi ve kapıdan çıkarken kaos Å?ovalyelerine adamın ufak bir hatasını gördüklerinde öldürmelerini emrederek arkasına bile bakmadan çıktı. DıÅ?arıda çoÄ?u kiÅ?i verilen vaazı dinliyor, bazıları ise ibadet ediyordu. Shi'el'Elesia insanların arasında gezerken eÄ?itmek için güzel, bakımlı kızlar arıyordu. Bulduklarının yanına gidip gözlerinin içine büyük bir Å?efkatle bakıp "Tanrının ıÅ?ıÄ?ında daha da aydınlanmak ve aydınlatmak için benimle gel kızım. Sen diÄ?erlerinden farklısın." diyip içeri eÄ?itim vereceÄ?i yere doÄ?ru etrafını süzerek yavaÅ? yavaÅ? ilerliyordu.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jan 10, 2006 11:03 am Reply with quoteBack to top

Uzaktan bakıldıÄ?ında çökmüÅ? bir kraliyet kalıntısı gibi duran 44 asker tekrardan yoÄ?rulmayı bekleyen birer hamur gibi dizilmiÅ?ti DorianÂ?ın etrafına. Ellerindeki silahlar onları biraz olsun cesaretlendirmiÅ? gibi görünüyordu. SaÄ?ından soluna doÄ?ru dönmeye baÅ?ladı Dorian. Turu bittiÄ?inde karÅ?ısında Bulwein vardı. Gözleri parlamıÅ?tı genç komutanın. İçindeki hırs adeta alevlenircesine dıÅ?ına vuruyordu. Askerlerin gözlerinde tedirginlik kol gezerken birden bu tedirginlik yerini BulweinÂ?in sakin ama kararlı tavırlarına salıyordu hepsini. Bu bir güç gösterisi deÄ?ildi. BulweinÂ?in onlara verdiÄ?i cesaret görülmeye deÄ?er bir meyve vermiÅ?ti. Ellerindeki kılıçlar adeta askerlerin bedenleriymiÅ? gibi duruyor ve DorianÂ?ı daha da hırslandırıyordu. Ã?eviklikleri ve akıllı olup olmadıkları onların maharetlerinin ortaya çıkaracaÄ?ı birkaç özellikti. Ama içlerindeki cesaretin kaynaÄ?ı olan asker onun için önem taÅ?ıyordu.

BulweinÂ?i göstererek. Â?Yanıma gel askerÂ? diye baÄ?ırdı.

Bulwein yavaÅ? adımlarla DorianÂ?ın yanına kadar geldi. Dorian sessizliÄ?i koruyarak konuÅ?maya baÅ?ladı. Â?Sen Bulwein. Senin farklı bir yönün var ve bu beni gayet derinden etkiledi. Bundan böyle diÄ?erlerinden bir farkın olacak. Ve sen diÄ?er askerlerle aramdaki baÄ? olacaksın ben emir verdiÄ?imde onların uygulamasını sen saÄ?layacaksın. Seni onların komutanı olarak rütbelendiriyorum.Â?

Askerlere dönerek Â?Sizler benim en iyi askerlerim ve en iyi taburum olacaksınız. Kısa zamanda **O**Â?na cesaretimizi ve inancımızı sunacaÄ?ız. SeçilmiÅ?lerini onurlandırıp halkımızı ve tapınaÄ?ımızı koruyacaÄ?ız. Canlarımız için savaÅ?acak ve kardeÅ?lerimiz için öleceÄ?iz. Bizler yok edilemeyecek büyüklükteki orduların karÅ?ısında cesaretimiz ve gücümüzle hiçbir zaman yıkılmayacak ve düÅ?meyeceÄ?iz. Yenilmezi yenip gücümüzü güç katacaÄ?ız. En büyük ganimetleri biz alacaÄ?ız ve tüm ırkların korktuÄ?u yenilmez bir ordu olacaÄ?ız. Å?imdi beni dikkatle dinleyin. Bulwein benim yardımcımdır. ona vereceÄ?im emirleri size iletecek kiÅ?idir. Bana gösterdiÄ?iniz saygıyı ona da göstermek durumundasınız. Å?imdi herkes önlü arkalı 3 düz sıra halinde karÅ?ıma dizilsin. (askerlerin dizilmelerini bekledikten sonra) Her birinizin arasındaki mesafe bir kol ve kılıç uzunluÄ?unda bir mesafe olmalı. DediÄ?im Å?ekilde mesafenizi koruyun. Â?

Dizilen askerlere tek ve çift elle kılıcın nasıl tutulduÄ?unu gösterdikten sonra guard pozisyonundan baÅ?layarak attack ve savunma pozisyonlarını daha sonrada basit kılıç üçlemelerini gösterdi ve uygulamalarını istedi. Gerekli alıÅ?tırmaları vererek çalıÅ?maları askerlerin arasında gezerek izledi. Yapamayanlarla tek tek ilgilendi ve daha baÅ?ında yılmamaları için elinden geleni yaptı.

Uygulamalara devam ederken DorianÂ?ın aklına birden kitaplık geldi. Belki oradadan yardımcı bir kitap bulabilirdi BulweinÂ?in yetersiz olduÄ?unun farkındaydı ama yardımcı olacak tek bir inanan yoktu. Kendine bir yardımcı bulması gerektiÄ?ine inanıyordu ve bulwein gerçekten cesaret dolu ve hırslıydı. Askerler uygulamalara devam ederken gür bir sesle baÄ?ırdı Â?Ben gelene kadar kimse dinlenmeyecek ve bu iÅ?i öÄ?renmek için canla baÅ?la çalıÅ?acak. Gözüm üzerinizde.Â? Diyerek barakaya doÄ?ru ilerledi.

Barakaya girer girmez kitaplıÄ?a doÄ?ru ilerledi ve kitaplıÄ?ın boÅ? olduÄ?unu gördü. DüÅ?ünerek onları yaratabileceÄ?ini biliyordu ve gözlerini kapatıp düÅ?ünmeye baÅ?ladı. Tüm ırkların kullandıÄ?ı savaÅ? taktikleri ve teknikleri anlatan birkaç kitap hayal etti. Gözlerini açtıÄ?ında düÅ?ündüÄ?ü tüm kitaplar isimlerine göre sıralanmıÅ? ve bazılarının üzerindeki iÅ?lemeleri göz alıcı parlaklıÄ?ıyla raflara dizilmiÅ?ti. İçlerinden birkaç tanesini alıp masaya doÄ?ru ilerledi. Ve okumaya baÅ?ladı.

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed Jan 11, 2006 11:46 pm Reply with quoteBack to top

///DM Notu: Dorian'ın istediÄ?i kitaplar yaratılmamıÅ?tır.

Dorian gözlerini açtıÄ?ında kitaplıkta hiçbir Å?ey olmadıÄ?ını gördü. Tekrar denedi. Ama yine herhangi bir Å?ey yaratamamıÅ?tı. Bu kompleksi yaratabildiÄ?ine göre bu özellik hala süregeliyordu. Ama kitaplar yaratılmıyordu. DıÅ?arıdansa silahların savrulma sesi duyulmaya devam ediyordu.

Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
    Back to top View user's profileSend private message
    Andero
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed Jan 11, 2006 11:50 pm Reply with quoteBack to top

Shi'el'Elesia insanların arasında gezerek gözüne batan kızları topluyordu. Spiritual güçleri yüksek olan kızları özel olarak bulmaya çalıÅ?ıyordu.

Yüzlerce insan arasında saatlerce dolaÅ?tı baÅ?rahibe. İçine girdiÄ?i her toplulukta ilgi görüyordu. Ä°nsanlar baÅ?rahibeye Å?ükranlarını sunuyor, bazılarıysa eski alıÅ?kanlık, güller yaratıp rahibeye veriyorlardı.

Shi'el'Elesia bedenini yoran ve zihnini bitkin düÅ?üren uzun bir aramadan sonra kendisine on sekiz kız bulabilmiÅ?ti. Bu kadar insanın içinden 18 hiç de fena bir sayı deÄ?ildi.

Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
    Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Jan 14, 2006 9:46 pm Reply with quoteBack to top

Shi'el'Elesia epey dolaÅ?tıktan sonra yorgun düÅ?müÅ?tü, ve bu yorgunluÄ?a deÄ?er bir Å?ey yapıp yapmadıÄ?ını gözden geçirmek için arkasına döndüÄ?ünde kendisini takip eden 18 tane birbirinden güzel genç kız gördü. Eh fena deÄ?ildi, en azından baÅ?langıç için. Ã?nlerinde gittikçe yükselen piramit Å?eklindeki yapıya hayran hayran bakarak tapınaktan içeri girdi seçilen 18 genç kız kaosun baÅ? rahibesini takip ederek. Kapıdan içeri girer girmez shi'el'Elesia kızların önünde durup hepsine bakarak "Artık burası sizin eviniz. Onu korumak için gerekirse canınızı bile vermelisiniz. Evinize hoÅ?geldiniz" diyerek önünde uzanan holü eliyle gösterdi ve kızlar Å?aÅ?kın bakıÅ?larla, bilinçsiz bir Å?ekilde ilerlemeye baÅ?ladı. BaÅ? rahibe, eÄ?itime ilk önce tapınaÄ?ı gezdirerek baÅ?ladı. Kızların her biri müthiÅ? yapıyı inanamayarak uzun uzun inceledi ve hiç biri seçildiÄ?ine piÅ?man olmadıÄ?ını belirten hareketler sergiledi.

Shi'el'Elesia'nın son duraÄ?ı kütüphaneydi. Kızlar burayı da büyük bir hayranlıkla inceleyerek kendilerini kitapların arasına çekine çekine attılar. BaÅ? rahibe onlara rahat olmaları gerektiÄ?ini isteklieri kitapı okuyabileceklerini anlatınca hepsi birer aç kurt gibi kitaplara daldı. Bu anı fırsat bilen shi'el'Eelsia gözlerini kapatıp, tapınaÄ?ın içinde, holün sonlarına doÄ?ru geniÅ?çe bir oda hayal etti. Odanın dıÅ? kapısında kaosun simgesi ve o odanın rahibe öÄ?rencilere ait olduÄ?unu belirten bir simge ve odanın içinde karÅ?ılıklı olarak ranzalar, dolaplar ve onların rahibe eÄ?itimini aldıklarını belli edecek sarmaÅ?ık motifleriyle benzenmiÅ? sırtında büyük bir kaos amblemi olan 18 tane cübbe hayal etti. Daha sonra gözlerini açtı, ve kendisine de bir oda yaratmayı ihmal etmedi. Tekrar gözlerini kapatıp, Holün sonunda bir oda hayal etti. Kapısında kaosun simgesi, sarmaÅ?ık motifleriyle süslenmiÅ?ti ve baÅ? rahibenin odası olduÄ?unu anlamaları içinde üzerinde giydiÄ?i cübbenin simgesinin aynısını kapısında tasvir etti. İçeride bir tane yatak ve dolap, çalıÅ?ması için masa, sandalye ve kitaplarını koyabileceÄ?i raflarla dolu bir kitaplık hayal edip, büyük bir yorgunlukla açtı tekrar gözlerini kaosun baÅ? rahibesi.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jan 19, 2006 4:21 am Reply with quoteBack to top

Dorian tekrar tekrar denemeye devam etti fakat sonuç aynıydı. Kitapları bir türlü yaratamıyordu. Sonunda kitaplıÄ?a arkasını döndü ve vazgeçti. Kitaplık, Dorian sırtını döner dönmez karanlık bir gölgeymiÅ?çesine ortadan kayboldu. Dorian boyutun ona verdiklerini kullanmaya alıÅ?mıÅ?çasına kapıları dokunmadan açıyor ve bulunduÄ?u ortamdaki hareketlerine düÅ?üncelerini katarak devam ediyordu. Barakadan çıktıÄ?ında sanki bir dur emriymiÅ?çesine kapılar kapandı ve büyük bir gürültü koptu. Tüm askerler DorianÂ?a dönerek oldukları yerde kaldılar.

Yüksek bir sesle Â?Devam edin. Yakında Tüm diyarların efendileri olacaksınızÂ? diyerek cesaretlenmelerini saÄ?ladıktan sonra askerlerin oluÅ?turduÄ?u safların en baÅ?ına gelerek. Â?Beni izleyin ve uygulayınÂ? diye baÄ?ırdı. BulweinÂ?i önüne alan genç komutan. Kılıcını sanki havadan bile hafifmiÅ?çesine kınından ayırdı. BulweinÂ?in guardÂ?ında patlayan hamleler bir bir ardı ardına gücü kesilmeksizin devam ediyordu. Dorian ilk adımını saÄ? çapraza yapmıÅ? ve geldiÄ?i yönün aksinden deÄ?il de tam aksine yukarıdan aÅ?aÄ?ıya doÄ?ru savurmuÅ?tu kılıcını. Ve ardından BulweinÂ?in karÅ?ılayabileceÄ?ini tahmin ettiÄ?i 90 derecelik bir açıyla aynı noktaya savurdu elindeki kılıcı. Bulwein Å?aÅ?ırmıÅ? bir Å?ekilde kendini savuruyordu fakat Dorian hiç durmuyordu. Sol ayaÄ?ını saÄ? ayaÄ?ını attıÄ?ı yerin arkasından 180 derece dönerek aynı hızla kılıcını bir kez daha savurduÄ?unda kılıcın ve DorianÂ?ın gücüne dayanamayan Bulwein hamleyi karÅ?ılar karÅ?ılamaz sendeleyerek yere düÅ?tü. BulweinÂ?in kılıcı ellerindeydi ama Å?aÅ?kınlıÄ?ı yüzünden onu kaldıramamıÅ?tı. Dorian havada dans edercesine süzülen kılıcını BulweinÂ?in gırtlaÄ?ına doÄ?ru yavaÅ?ça yaklaÅ?tırdı. Ve askerlere dönerek Â?iÅ?te bu öfkedir. Bu bizim silahlarımızdan sadece biri olacak. YaptıÄ?ım ayak oyunu sizin bir alıÅ?tırmanız.Â? Dedikten sonra kılıcını hafifçe saÄ?a doÄ?ru çekti ve BulweinÂ?in baÅ?ının yan tarafına sapladı. Daha sonra kılıcını kavradıÄ?ı elini kılıcıyla birlikte sıkı sıkı tutarak onu ayaÄ?a kaldırdı. Â?Cesaretin her seferinde artıyor Bulwein. Simdi sendeki bu cesareti onlara da iÅ?lememiz gerekli. Sana gösterdiklerimi uygulamalarına yardım et.Â? Diyerek sıkı sıkı tuttuÄ?u eli bıraktı.

Bulwein Å?aÅ?kınlıÄ?ını üzerinden atarak sıranın arasında komutlar vermeye baÅ?ladı. Gösterilen hareketleri birkaç parçaya bölüyor ve sayılarla sırayla yaptırıyordu. Dorian bir an için topluluÄ?a bakarak sessiz bir Å?ekilde fısıldadı Â?Ä°Å?te Å?imdi biraz olduÂ? diyerek askerlerin arasına karıÅ?tı. Kılıçlarını daha saÄ?lam tutamayan askerler vardı. Hepsiyle tek tek ilgilendi, üçlemeleri beceremeyenleri guruplar halinde alarak bir yanda Bulwein diÄ?er yanda Dorian yavaÅ? ama emin bir Å?ekilde öÄ?retmeye çalıÅ?ıyorlardı. Aralarında çok güçlü askerlerde vardı. Ve biraz olsun eli kılıç tutmuÅ?lar. Ã?abuk öÄ?renenlere savunma konusunda birkaç hareketi sözlü tasvir etmesi kafi kalıyordu DorianÂ?ın. Ã?abuk öÄ?reniyorlardı fakat daha öÄ?retmesi gereken birçok Å?ey vardı. Zayıf bilekler kılıçları adeta kemikleÅ?miÅ?çesine kavrıyordu. Ve sanki hiç düÅ?meyecekmiÅ? gibi duran kılıçlar birer birer savruluyordu.

Dorian kendine bir asistan bulmuÅ?tu ama çok fazla yol kat edilmiÅ? sayılmazdı. Hareketleri tam anlamıyla yapamamıÅ? olsalar da kılıcın nasıl tutulduÄ?u ve nasıl savrulduÄ?u konusunda artık herkes bir fikir sahibiydi. Dorian hepsinin arasından sıyrılıp tekrar safların önüne geçti. Ve herkesin duyabileceÄ?i bir ses tonuyla konuÅ?maya baÅ?ladı.

Â?Evet benim küçük ordum. Å?imdi Å?ekillenen bir Å?eyler görebiliyorum. Ä°stediklerimizin gerçekleÅ?mesine adım adım yaklaÅ?ıyoruz. Fakat elimizi çabuk tutmamız gerekli. Å?imdi herkes kendine bir eÅ? bulsun ve öÄ?rendiÄ?iniz Å?eyleri biriniz savunma diÄ?eriniz saldırı olarak sıra sıra tekrarlayın.Â? BulweinÂ?e yaklaÅ?arak senden kendine güçsüz bir rakip seçmeni ve onu her seferinde cesaretlendirmeni istiyorum. Herkes birkaç kere alıÅ?tırma yaptıktan sonra eÅ?leri deÄ?iÅ?tir. Güçlüye güçlü ve sonra güçlüye güçsüz. Ve hepsini takip et herhangi bir yaralanma istemiyorum.Â? Diyerek askerlere döndü. Ä°Å?ini garantiye almak için tüm askerlerin zırhlarında ufak bir tılsım düÅ?ündü. Büyü yapmak onun iÅ?i deÄ?ildi ama belki düÅ?ünmesi onun gerçekleÅ?mesine yeterdi. Askerler hissetmeden askerlerin zırhlarını kılıç darbelerinden etkilenmeyecek bir tılsım düÅ?ündü.

Arkasını askerlere döndü ve Â?BulweiÂ?n komuta sendeÂ? diye baÄ?ırdı. Ve ardından ekledi. Â?Ben birazdan geliyorum.Â?

Uzakta görünen tapınaÄ?a doÄ?ru ilerlemeye baÅ?ladı. Kitapları neden yaratamadıÄ?ını merak ediyordu. BaÅ? rahibenin buna verecek bir cevabı olabilir yada bana bu konuda yapmam gerekeni söyleyebilir. Diyerek tapınaÄ?a doÄ?ru ilerlemeye devam etti.

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 8:29 pm Reply with quoteBack to top

Brenne'in ince elleri tuttukları tahta asayı hafifçe okÅ?uyordu. KarÅ?ısındaki gruba baktı. Apocalypse'ten koparıldıÄ?ı zamana oranla çok aciz bir görüntü vardı karÅ?ısında. Sadece bir kaç asker ve sadece iki seçilmiÅ?. Andero ortalıkta görünmüyordu. Zira olup olmaması da onu pek ilgilendirmezdi. Pek etraflarda görünmeyen Morien oradaydı. Ve Å?u koca dilli Efla. EÄ?lenceli olacaktı. Ne de olsa onların önünde bilgiye sahip olan yine oydu.

- TeÅ?ekkürler saygıdeÄ?er seçilmiÅ?. diye cevapladı Efla'nın kendisine yönelttiÄ?i selamı ve Morien'in kendisine bakıÅ?larını Morien'in fark edebildiÄ?i ufak bir sırıtıÅ? taÅ?ıyan ince bir selamlamayla karÅ?ıladı. Ardından,

- Ben bu karmaÅ?ık boyuttaki rehberiniz Dhamon Brenne. dedi ve devam etti,

- Muhabbet etmeye vakit yok gibi görünüyor zira Apocalypse'in yardıma ihtiyacı olduÄ?unu hepiniz biliyorsunuz. Bu sebeple bir an önce harekete geçmeliyiz. Apocalypse'in amaçlarına hizmet etmeniz için size yol göstermek amacıyla yeniden ben seçildim.

- Uzun süredir Pandemonium'da yürüyorum ve aklınızın alamayacaÄ?ı Å?eylerle karÅ?ılaÅ?tım. *O*nun kutsaması sayesinde diyarın yaratıkları bana dokunamadı. *O*nun yok oluÅ?u diyarı her ne kadar Limbo'ya çevirse de sizler veya ben gibileri Apocalypse'in düzenini o gelene kadar korumak için uÄ?raÅ?ıyor. Apocalypse'in üstün öngörüsü bu olacakları fark edebildiÄ?i için size ufak bir hediye bıraktı.

- Açıkcası bu hediyenin ne olduÄ?unu veya tam olarak nerede olduÄ?unu bildiÄ?imi söyleyemeyeceÄ?im. dedi kıkırdayarak. Ama Å?unu unutmayın ki, Yüce Apocalypse her zaman inananlarına gerekli bilgiyi verir. Bu inançla yeri tahmin ettiÄ?imi söyleyebilirim size. Yine de, Å?u iblis grubunu duymuÅ?sunuzdur, dikkat etmemiz gereken noktalar var. Burada gerçekten çok ama çok güçlü Å?eyler var. dedi Efla ve Morien'e bakarak.

- Yanımızda yorulacak Å?eyler var ama bu görev için esas önemli olanların yorgunluk nedir bilmeyeceÄ?ine eminim. O halde, eÄ?er alacak bir Å?eyiniz yoksa, bir an önce harekete geçelim isterseniz zira tapınak korunmalı. Kathluk Å?üphesiz buraya saldıracaktır. Zira dıÅ?arı çıktıÄ?ınızda anlayacaÄ?ınız gibi tapınak Å?u an Apocalypse'în bu boyuttaki en güçlü parçası. Belki bunu bazılarınız çoktan hissetmiÅ?tir. dedi ve Krayns'a hafifçe gülümsedi.

- Eee çıkalım mı?

Beckett
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Fri Jan 27, 2006 9:50 pm Reply with quoteBack to top

Dhamon Brenne'nin etkileyici sesini duymayalı uzun olmuÅ?tu Krayns için.O konuÅ?urken sanki havada büyüler uçuÅ?uyordu.Ä°nsanların aklını nasıl çeleceÄ?ini iyi biliyordu.Ne de olsa o *düÅ?müÅ?de* olsa bir peygamberdi.Görevi akıl çelmekdi.

Sözlerini yavaÅ? yavaÅ? dinledi.Ve sonuna kadar geldiÄ?inde Krayns'a bakıp güldü,acaba nereden biliyordu olanları.Onun yenileniÅ?ini ve buradiki kan havuzunda yaÅ?adıklarını.Daha önceden o da karÅ?ılaÅ?mıÅ?mıydı ki?O da böyle durumlara düÅ?müÅ?müydü?

Peygamber hemen yola çıkmak istiyordu,buna anlam veremedi,neden bu kadar acele ediyordu?Tehlike çokmu hızlı hareket ediyordu?Krayns'a kalsa hemen harekete geçerdi,ama söz hakkı ona ait deÄ?ildi önünde seçilmiÅ?ler vardı.Nede olsa o daha "rütbesiz bir askerdi".Krayns yerinde daha da dikeldi ve gitmeye gönüllü olduÄ?unu belli belirsiz gösterdi.Bu bir saygısızlık deÄ?ildi sadece *O* na görev etme arzusuydu.

Bir an önce savaÅ?mak istiyor ve bu boyuttaki isyankarların bedenlerini birer birer parçalamak istiyordu.Anladıklarına göre burdaki iblisler bir dersi çoktan haketmiÅ?lerdi.Belki çok güçlü deÄ?ildi ama savaÅ?mak onun en büyük arzusuydu,*O* nun adına dövüÅ?mek ve kan dökmek tek hobisiydi ve bu fırsat eline geçmiÅ?ti.

Ayrıca Å?u süprizide merak etmiÅ?ti doÄ?rusu,acaba efendisi onlar için ne düÅ?ünmüÅ?tü, bıraktıÄ?ı Å?ey neydi?Nereye kadar gitmeleri gerekiyordu?Ã?ünkü anladıÄ?ı kadarıyla bu boyut uçsuz bucaksızdı.Ve çok fazla kiÅ?i sayılmazlardı.Ama ne olursa olsun Krayns'ın gözünü 2-3 tane cehennem köpeÄ?i korkutamazdı, *O* na karÅ?ı koyamazlardı.Biz olmasak bizden sonrakiler bu iÅ?i hallederdi.Sonuçta ölüm onun için son deÄ?ildi.Ã?lüm sadece efendisine daha da yakınlaÅ?maktı.Tabi görevini yapmak Å?artı ile...

Bu da olumun
    ..... Bilmen gereken bunlar.....
    Geliyor zamanı Tanrıların;
    Hayatın ve Olumun...
    Raziel_Zauvirr
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Jan 29, 2006 10:31 am Reply with quoteBack to top

Raziel sırtını duvara yaslamıÅ? olan biteni izliyordu.Herkesin kendisini normal bir savaÅ?çıya benzettiÄ?ini hissetmek gerçekten ona komik ama eÄ?lenceli geliyordu.Bir Duergar silah ustası tarafından eÄ?itilmiÅ? bir drow olarak ,savaÅ? ile mistik gücün bir arada kullanma yeteneÄ?i kazanmıÅ?tı.Drow a göre hiçbir savaÅ?çı kendisiyle boy ölçüÅ?emezdi ama gücünü belli etmenin bir anlamı yoktu ,Å?imdilik.'' HerÅ?ey zamanı gelince '' diye düÅ?ündü ve sırıttı.KonuÅ?ulanlara kulak verdi. Ama bu konferans havası ona sıkıntı vermiÅ?ti.Artık bir an önce harekete geçmek istiyordu kasları uyuÅ?maya baÅ?lamıÅ?tı bile.

Quote:
    - Eee çıkalım mı?

Bunu duyduÄ?una gerçekten de sevinmiÅ?ti.Hemen doÄ?ruldu ve verilecek emirleri bekledi...[/i]

BaÅ?büyücü

PostPosted: Fri Feb 03, 2006 5:21 pm Reply with quoteBack to top

Brenne,diÄ?er seçilmiÅ?lerin gözlerindeki nefret ifadesini okuyabiliyordu.Ama Brenne nin farkettiÄ?i birÅ?ey vardı Brenne bu durumdan keyif alıyordu.Efla nın kendisine aÅ?aÄ?ılayıcı bakıÅ?ını bile özlemiÅ?ti.Ne de olsa karmaÅ?a,entrika,hırs ve yalancılık Brenne nin temel karekteristik özellikleriydi.Ve buradaki herkes bu duygularını tatmin edebileceÄ?i potansiyele sahipti.
    Apocalypse Brenne'yi ne kadar cezalandırsa da Brenne O'nun gözünden düÅ?memiÅ?ti.En azından Brenne artık bunu hissediyordu.Yoksa neden ikinci bir Å?ans versin diye düÅ?ündü.
    Å?imdi bilgi Brenne'deydi ve bilgi güç demekti.

Brenne asasını yere vurarak ilerlemeye baÅ?ladı.

-Gelin Apocalypse inananları iblisler diyarı bizi bekliyor.

Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Sat Feb 04, 2006 5:11 am Reply with quoteBack to top

"Bir yolculuk bekliyorduk. Fakat hazırlıksız çıkmak istemeyiz. DeÄ?erli zamanınızdan biraz almak durumundayım. Zira cehennem tabletleri olmadan yola çıkmak istemeyiz. "
    Bundan sonra söyledikleri bütün tapınakta yankı buldu. Yüksek sesle söylediÄ?inden deÄ?ildi. Belki büyü belki ilahi bir güç belki hediye. Ama tapınakta bazı Å?eyler mümkündü...

"Kaos Lejyonu yeni bir göreve gidiyor. Hazırlanmak için 4 dakikanız var. 4 dakika sonra Kan havuzunun önünde olun." Ses kesin ve emrediciydi. MırıldandıÄ?ı bir sözle orradan kaybolup odasına buldu kendini. Bir cevap ya da onay beklemedi. Buna gerek yoktu...

Etrafa bir göz gezdirdi. Alması gereken Å?eyler vardı. Ã?nce tabletler. Tabletleri yanına aldı. Ve maske. Burda mı bırakmalıydı? Onu henüz kulanamamıÅ?tı. Laneti üzerinden atabildiÄ?i için Apocalipse'e Å?ükrediyordu. Fakat kullanmak için daha fazlasına ihtiyacı vardı. Fakat içindeki ilahi güç ona zarar veriyorsa... Yüzünde bir anlık bir sırıtıÅ? oluÅ?tu. Hemen sönene bir gülümseme. Maskeyi de yerine yerleÅ?tirdi. Odadan birkaç birÅ?ey daha aldıktan sonra tamamen hazır olacakt. Zira onun gücü kendisindeydi. Her an hazırdı aslında...

...

Kan havuzuna yine mırıldandıÄ?ı gari bir sözcükle geri döndü. Siyah cübbesinin kafalıÄ?ını görtmüÅ?tü. Gitmeden önce Å?u askere bir ödül vermeyi düÅ?ünüyordu. . BaÅ?ardıÄ?ı iÅ?le bunu hak etmiÅ? sayılırdı. Ama önemli olan hak etmesi deÄ?ildi Efla için. Yapılan bir iÅ?in ödüllendirilmesi Lejyonun moraili daha yüksek tutabilirdi.

BakıÅ?ları bir an için peygambere gitti. CezalandırılmıÅ? olmalıydı. Apocalipse'in affetmiÅ? olacaÄ?ını düÅ?ünmüyordu. pek *merhametli* olduÄ?u söylenemezdi. Andero görevini baÅ?aramadıÄ?ında göyle olmuÅ?tu. Ä°hanet daha affedilmez olabilirdi. Bunu düÅ?ünürken dudaÄ?ında bir kıvrılma oluÅ?tu. Gülümsemeye benzer biÅ?ey. ve hep olduÄ?u gibi derhal yok oldu. Duyglar onda pek uzun süre barınmazdı. Morien ise pek ortalarda görünmeyen bir seçilmiÅ?ti. BirÅ?eyler becerdiÄ?ine bile emin deÄ?ildi. Ama Efla Å?imdiye kadar baÅ?arısız olmamıÅ?tı. Sadece görevini yarıda kesmesi emredilmiÅ?ti. O da öyle yapmıÅ?tı. Ve Azalinin Kalesine olan yolculuÄ?u bir baÅ?arısızlık olarak görmüyordu. Ah azalinin kendisi orada olmasaydı... Yine de Azalin için tablo aÄ?ır olmuÅ? olmalıydı. Hizmetkarları neredeyse katliama uÄ?ramıÅ?tı. Apocalipse'in de böyle düÅ?ündüÄ?ünü umuyordu. Acaba onun durumu nasıldı. Aslına bakılırsa kendi Tanrısının durumu bile onu o kadar ilgilendirmiyordu. Apocalipse kudretliydi. Yeterince kudretliyse zaten baÅ?aracaktı. DeÄ?ilse baÅ?arısızlıÄ?a uÄ?rayabilirdi. Onun yaÅ?am tarzında bundan daha doÄ?al birÅ?ey olamazdı. Acıma da hissetmezdi. Sadece iÅ?ine gelmeye bilirdi. Ama Elinde olmayan durumlar için kafa patlatmak da onun tarzı deÄ?ildi.

Beckett
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sat Feb 04, 2006 9:02 pm Reply with quoteBack to top

Efla'nın verdiÄ?i emri duydu.Ve beklemeye baÅ?lado,keza Krayns'zaten hazırdı yanına alması gereken birÅ?ey yoktu.Kılıcı onun tek eÅ?yasıydı.Sonra yanındaki askerlere döndü ve;

"EÄ?er alacak birÅ?eyiniz varsa çabuk olun,seçilmiÅ?ten sonra buraya gelenin kolunu kırarım,Hadii!" dedi ve ayakta beklemeye baÅ?ladı.

Gözlerini peygambere kilitlemiÅ? onu izliyordu.Acaba nolacaktı.Tekrar eski mevkisine ulaÅ?abilecekmiydi.Yoksa buradaki sürgün hayatı devammı edecekti.İçten içe onun geri gelmesini istiyordu.Ã?ünkü Krayns'ı *O* na baÄ?layan cümleler prygamberin aÄ?zından dökülmüÅ?tü.Ona saygısı biraz daha farklıydı.Bir ara acaba bende dini yaymak içinmi uÄ?raÅ?sam diye düÅ?ünmüÅ?tü,ama onun kafası savaÅ?maktan baÅ?ka birÅ?eye pek çalıÅ?mıyordu.Peygamber gibi cilalı ve kafiyeli cümleler pek kuramazdı.Krayns öldürmeye programlanmıÅ? bir golem gibiydi,tek artısı düÅ?ünebilmesi ve kendi kararlarını seçilmiÅ?ler yokken verebilmesiydi.Andero nerelerdeydi acaba,böyle bir görev sıraında olmaması gerçekten düÅ?ündürücüydü.Her görevde0her çarpıÅ?mada en önce olan Andero Å?imdi yoktu,bu yeterince tuhaftı.

Sonra seçilmiÅ? yeniden ortada belirdi.Krayns seçilmiÅ?in karÅ?ısına geçti ve onu selamladı,ardından konuÅ?tu;

"Yüce seçilmiÅ? yola çıkmaya hazırım,diÄ?er askerlerde emrinizi bekliyorlar" dedi ve emirlerini almak için beklemeye baÅ?ladı.

Bu da olumun
    ..... Bilmen gereken bunlar.....
    Geliyor zamanı Tanrıların;
    Hayatın ve Olumun...
    Andero
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Feb 05, 2006 12:35 am Reply with quoteBack to top

Dorian çalıÅ?ma alanından ayrılmıÅ? ve boyutun çorak toprakları boyunca tapınaÄ?a doÄ?ru ilerlemeye baÅ?lamıÅ?tı. Ä°nsanların arada sırada muhabbet ettikleri ve tapındıkları tapınak önüne doÄ?ru yaklaÅ?tıkça gözüne ileride ufak tekfek binalar çarpmaya baÅ?lamıÅ?tı. Her ne kadar burada bir yerleÅ?im yerine gerek olmasa da insanlar eski alıÅ?kanlıklardan vazgeçemiyordu demek ki. Aslında bu iyiye bir iÅ?aretti. Burayı benimsiyorlardı.

Komutan ilerledi ve tapınaÄ?ın kara kapısından içeri girdi. Zengin koridordan ilerledikten sonra karÅ?ısına drow bir rahibe çıktı (_Nightfall_). Dorian rahibeye baÅ?rahibenin yerini sordu ve rahibenin onu baÅ?rahibeye götürmesini kabul etti.

Aynı anda baÅ?rahibe gözlerini açtı ve odaların tahmini pozisyonlarını bulmak için ilerlediÄ?inde aklında yarattıÄ?ı imgelemlerin aynen oluÅ?muÅ? olduÄ?unu gördü. Odası tam istediÄ?i gibiydi. EÅ?yalar isteÄ?ini yansıtıyordu ve boÅ? kitaplık dolmayı bekliyordu. Daeya odadan çıkıp bulduÄ?u rahibelerin yanına doÄ?ru geri ilerlediÄ?inde karÅ?ısından kendisine doÄ?ru gelen bir baÅ?ka drow rahibe (_Nightfall_) ve bir asker gördü. Rahibenin üzerindeki gümüÅ? yıldızlı Å?erit onun 2. seviye bir rahibe olduÄ?unu gösteriyordu. Onun alt kademesi... Ama bu rahibeyi daha önce görmemiÅ?ti. Peygamberin tapınaÄ?a yerleÅ?tirdiklerinden olmalıydı. Asker ise tapınaÄ?a tam bir tezat oluÅ?turuyordu.

Daeya
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 05, 2006 1:18 am Reply with quoteBack to top

Shi'el'Elesia yarattıÄ?ı odaları görmek için kütüphaneden çıktı ve ilerlemeye baÅ?ladı. Ä°Å?te herÅ?ey tam istediÄ?i gibi duruyordu. DiÄ?er rahibelere odalarını göstermek için ve biraz da kendisine vakit ayırmak için kütüphaneye geri dönüyordu. Yolda karÅ?ısına çıkan iki kiÅ?i vardı birini daha önce görmüÅ?tü Å?u asker..Ama diÄ?er rahibeyi ilk defa görüyordu. Cübbesindeki iÅ?areti fark etti. Kıdemli biriydi. Bu BaÅ? rahibe shi'el'Elesia'nın iÅ?ine yarayacak bir rahibeydi. DinleneceÄ?i zaman öÄ?rencileriyle bu rahibe ilgilenebilirdi. Ama dah önce görmemiÅ? olması baÅ? rahibenin garibine gitti. Sonra da önemsemeden ilerlemeye devam etti.

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum