bnim sorunum fazla karakter eÅ?yasi bilmiorum yani silah zırh gibi Å?eyler bunlarin özelliklerini uyduruyomuyuz yoksa bi sınırı varmı yada bi yerden eÅ?ya seçe biliyormuyuz
karakter yapuımı bölümlerinede forumlarınada baktım nasıl yapılıcagını bula madım yardım ederseniz sewinirim
Usta olmayan kullanıcılar...13000 gp lik eÅ?ya seçebilirler. Maksimum eÅ?ya fiyatı(magical, masterwork ya da hiçbiri farketmez) 3000 gp yi geçemez.
Usta kullanıcılar...25000 gp lik eÅ?ya seçebilirler.Maksimum eÅ?ya fiyatı(magical, masterwork ya da hiçbiri farketmez) 5000 gp yi geçemez.
EÅ?ya konusunda bilgili deÄ?ilsen benim yapabileceÄ?im birÅ?ey yok bu konuda. DMG yi inceleyebilirsin, Arms and Equipments Guide ı inceleyebilirsin. Farklı Guidebook ları inceleyebilirsin.
Yani sana kalmıÅ?...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum