Author |
Message |
emir02
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 29, 2005 1:01 am |
|
arkadaslar sizce metalmi rapmi? Ben kesinlikle metal diorum |
|
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Thu Dec 29, 2005 1:41 am |
|
Ben hemen her tür müzik türünü dinlerim. Rap'ten de sevdiklerim olmuÅ?tur, onları da dinlemiÅ?imdir. Ama gerek zevkim gerekse anlayıÅ?ım olarak metal daha aÄ?ır basıyor bende. |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 29, 2005 1:45 am |
|
baÅ?lık uygun olduÄ?u yere yani "Ã?algı, ParÅ?ömen, Sahne..." 'e taÅ?ınmıÅ?tır..
görev ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 29, 2005 2:01 am |
|
Ben nedense par'i hiç sevmedim.Nebileyim bence rap de ne müzik var ne biÅ?ey var adamın biri çıkıyor hayat hikayesini anlatır gibi biÅ?eyler anlatıyor ve buna rap diyor.SEVMÄ°YORUM Ä°Å?TE.... .Bide o rap çi tiplerde hiç hoÅ?uma gitmiyor hareketleri ve konuÅ?maları özellikle bu rap'i sevmemede en büyük etki budur sanırım .
Metal müziÄ?e gelince iÅ?te sevdiÄ?im tür bu .Bende oldum olası bir elektro gitar hastalıÄ?ı vardır içinde elektro olan müzüikler hep hoÅ?uma gitmiÅ?tir ve metal müzikte sık sık kullanılıyor.Bide elektronun arkasından uyumlu sözler gelince süper oluyor .Yani sölemek istediÄ?im müzikte vokal müzikle uyumlu olmalı bence ikisi beraber. |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Thu Dec 29, 2005 2:32 am |
|
|
Back to top |
|
|
Wilibald
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 29, 2005 2:46 am |
|
aslına bakarsanız müziÄ?i ayırmak hoÅ?uma gitmiyo o rapmiÅ?,o arabeskmiÅ? dıÅ?lıyim bu bana göre deÄ?il o müzik beÄ?Ä?Ä?k,o müzik kötü bunlar yalnıÅ? bence,insanların aynı düÅ?üncede olmalarını bekliyemeyiz tabi ama küçümsermek yalnıÅ? (bu sözü kimse üzerine alınmasın lütfen öyle ortaya konuÅ?ulmuÅ? bi sözdür)
benim de bu konudaki kanım metalden yana neden metal diyoryum çünkü bu müzik diÄ?er müzik dallarına göre bana daha fazla hitap ediyo farklı yerlere götürebiliyo ama bi rap dinlerken bu olmuyo belkide bi baterinin basın elektronunun uyumudur beni etkileyen bilemiyorum ama bence ana nokta ergenlik döneminde eÄ?er ergenlik dönemlerinde kimlerle konuÅ?uyosanız onlardan etkileniyosunuz.Bu dönem de benimde yanımda metal dinleyen adamlar vardı biz bi grup arkadaÅ? onların peÅ?lerindan ayrılmazdık(bizden büyüktüler o adamlar ).O gündür metal dinlerim Büyük ihtimal metali seçmemin nedeni orda gizli.umarım derdimi anlatabilmiÅ?imdir. |
_________________ <div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br> |
|
Back to top |
|
|
...lwnt....
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 31, 2006 8:19 am |
|
sana katılıyorum ama bi adam metal hayranı olup aynı zamanda rap hayranı olablrmı blmiom...ben kesnlkle metal diyorum.. |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Tue Jan 31, 2006 12:27 pm |
|
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Tue Jan 31, 2006 9:18 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Selkinemus
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 01, 2006 6:49 am |
|
Tabikide metal diyorum.Açıkcası rapten artık nefret ediyorum..Zaten bi iki kafiye uydurulunca o rap oluomuÅ?.Ve bu yüzden rap piyasasına herkes dahil oluyo.Piyasada yıÄ?ınla rapçi var.Bunlardan baÅ?arılı olanlar ise nadir.Ã?rnek verecek olursak Eminem daha önceleri zirvedeydi resmen ya.Türkiyede rapin tanınmasını saÄ?layan en önemli unsur eminemdi.BaÅ?arısının sırrı bence ikidebir kafiyeli sözler sölemesi deil.Sözlerin müzikle uyumudur.(Eminemin tek sevdiÄ?im Å?arkısı supermandi ) |
|
|
Back to top |
|
|
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 01, 2006 7:03 pm |
|
Selkinemus wrote: |
Tabikide metal diyorum.Açıkcası rapten artık nefret ediyorum..Zaten bi iki kafiye uydurulunca o rap oluomuÅ?.Ve bu yüzden rap piyasasına herkes dahil oluyo.Piyasada yıÄ?ınla rapçi var.Bunlardan baÅ?arılı olanlar ise nadir.Ã?rnek verecek olursak Eminem daha önceleri zirvedeydi resmen ya.Türkiyede rapin tanınmasını saÄ?layan en önemli unsur eminemdi.BaÅ?arısının sırrı bence ikidebir kafiyeli sözler sölemesi deil.Sözlerin müzikle uyumudur.(Eminemin tek sevdiÄ?im Å?arkısı supermandi ) |
Canım benim selkinemus normalde pek saldırmam ama bu sefer kızdırdın.Ben türk sanat müziÄ?i,türkü, pop rap jazz r&b klasik müzik metal rock her Å?eyi dinlerim...BU konu dıÅ?ı neyse bir müziÄ?i sevmeyebilirsin bu normal,sevmezsen dinlemezsin ama kafiyeli sözler yazmak rap yapmak deÄ?ildir.Müzik sözler olmadan çok Å?ey anlatır anlayabilene.Sözler senin müzikten anlayacaÄ?ın düÅ?ünceleri artırmakta yardımcı olur.Tıpkı Å?arkıyı söyleyen vokalin enstrümandan farksız olduÄ?u gibi...
Ayrıca bu türü iyi dinlemediÄ?in belli bunu popüler(pop) parçalar için desen anlarım hani ... |
|
|
Back to top |
|
|
Gwindor
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 01, 2006 9:31 pm |
|
KulaÄ?a hoÅ? gelen her türlü Å?eyi dinlerim. Hatta bazı dönemlerimde Müslüm Gürses bile dinlemiÅ?liÄ?im vardır . Fakat rap dedinmi sevmiyorum, yani rap'in genelinden hoÅ?lanmıyorum. Gerek bu mizÄ?i icra edenlerin tipi ve yaÅ?am anlayıÅ?ı, gerek bu müzik. Yok arkadaÅ? hoÅ?uma gitmiyor .
Metal diyorum o yüzden.. |
|
|
Back to top |
|
|
Fioner
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 01, 2006 9:36 pm |
|
Ben metali de severim ama tercihim kesinlikle rap tir. |
|
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 01, 2006 9:51 pm |
|
ArkadaÅ?lar herkes kendi tercihini söylesin ve sebebini açıklasın, lütfen ikili dialoglara girip tartıÅ?ma çıkarmayalım, baÅ?lıÄ?ın yönü o tarafa gidecek gibi geliyor çünkü... (sözüm son mesajlara deÄ?il, yanlıÅ? anlaÅ?ılmasın...)
uyarı ve saygılarımla... |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Fri Feb 03, 2006 9:19 pm |
|
|
Back to top |