Posted:
Mon Dec 19, 2005 7:42 am
Efla ellerini kaldırmıÅ? ve kaos büyüsüne baÅ?lamıÅ?tı. Bu, belki de bugüne kadar yaptıkları arasında en güçlüsü olacaktı. YaptıÄ?ı Å?eyin devasalıÄ?ının farkındaydı zira diyardaki kaosu öylesine büyük bir hızla emiyordu ki canlı bir bedenin buna dayanıÄ? dayanamayacaÄ?ına dair Å?üpheleri vardı.
Efla'nın inanılmaz düzenli zihni makine gibi çalıÅ?ıyor ve kaosu kendisinde toplamak için inanılmaz bir ahenkle hareket ediyordu. Büyücünün büyüsüne baÅ?layıÅ?ının daha ilk saniyelerinde etrafı yeÅ?il bir haleyle kaplanmaya baÅ?lamıÅ?tı. Kısa süre sonra üzerindeki yeÅ?il halenin etrafında kırmızı, sarı ve beyaz ıÅ?ık huzmeleri karıÅ?mıÅ?, Å?eritler halinde dans etmeye baÅ?lamıÅ?lardı.
Efla bedeninde toplanan enerjiyi hissedebiliyordu. Diyarın böylesine daha önce rastlamadıÄ?ı aÅ?ikardı. Efla, bir ilki gerçekleÅ?tiriyordu.
Morien odasında oturmuÅ? ve deÄ?iÅ?imi bekliyordu. DeÄ?iÅ?en kaos dengesini bedeni rahatlıkla hissedebiliyordu. Pandemonium'u ve sonsuz gücü bekliyordu. Kendi ana boyutunu bekliyordu. Artık az kalmıÅ?tı.
Tapınakta yavaÅ? yavaÅ? ortam kararmaya baÅ?lıyordu. Kan havuzunun yanındaki iki kaos Å?övalyesi duruÅ?larını bozmadan beklemeye devam ettiler. Dafnet, Raziel ve Bloodlight etraflarına bakınmaya baÅ?ladılar. Bütün tapınak boyunca iÅ?leyen tavandaki büyüsel aydınlatma yavaÅ? yavaÅ? sönmeye baÅ?lıyordu. Etraf loÅ?laÅ?mıÅ?tı. Kısa süre sonra duvarlar hafifçe titremeye baÅ?ladılar. Duvarlardan tozlar akarken yerde yavaÅ?ça sarsılmaya baÅ?ladı. Neler oluyordu böyle?
Efla büyüsünün son aÅ?amasına geliyordu artık. Canlı olmayı arzuladı birden. Bu büyünün muhtemelen vereceÄ?i o inanılmaz zevkten mahrum kalıyordu. Her Å?ey kusursuz gidiyordu ve öyle de bitmeliydi.
BaÅ?büyücü büyüsünü derinden, sabırla ve dikkatle dokudu. Diyardaki kaos dengelerini alt üst etti ve onları kendi amaçları için kullandı. Artık son geliyordu. Efla son güç sözcüklerini söyledi.
"Es kastra mikrost larnne pandemonium"
Bloodlight için bir anda her Å?ey karanlıÄ?a gömüldü. Etrafta hiç bir Å?ey göremiyordu. Neler oluyordu? Bir an önce kan havuzunun yanındaydı ve tapınak sarsılmaya baÅ?lamıÅ?tı. Å?imdiyse karanlıÄ?a gömülmüÅ?tü. Yanındaki sesleri duyabiliyordu. Peki bu karanlıÄ?ın anlamı neydi?
Dafnet'in ve Raziel'in normal gören gözleri bir anda underdark da olduÄ?u gibi siyah beyaz görüÅ?e geçmiÅ?ti. Bunun anlamı, ortamdaki ıÅ?ıÄ?ın yok olduÄ?uydu. Hala kan havuzunun yanında olduklarını görebiliyorlardı.
Morien hafifçe gülümsedi. Etraf bir anda kararmıÅ?tı. Vücudunda gezinmeye baÅ?layan güçleri hissedebiliyordu. O bir chaos seçilmiÅ?iydi ve pandemoniumun onda yarattıÄ?ı güç deÄ?iÅ?imini daha önce de yaÅ?amıÅ?tı. Yakında, tekrar, durdurulamaz olacaktı.
Ve Efla... Lich siyah beyaz gören gözlerinde zaferi taÅ?ıyordu. Büyük ihtimalle baÅ?büyücü Yeminer'in bile gerçekleÅ?tirmemiÅ? olduÄ?u bir zaferi tadıyordu Å?u an.
Kaos inananları, artık diyarlarından ayrılmıÅ?, Pandemonium'a ayak basmıÅ?tı ve bilinmeyenle yüzleÅ?mek üzereydi...
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Vychen, kararmakta olan havada kanat çırparak hızla ilerliyordu. Hava dalgasını delerek gerisinde sadece serin bir hava bırakmayı saÄ?lıyordu.
Yarı iblis bir patikanın üzerinden uçarak karanlık bir nehrin üstünden geçti. Ä°leride gittikçe belirginleÅ?en bir kale görüyordu. Koca vücudu bir süre sonra alçalarak kalenin yakınına doÄ?ru inmek için yavaÅ?lamaya baÅ?ladı.
Kapı yeterince heybetli bir görünüme sahipti. Yarı-iblis bu görüntü karÅ?ısında hoÅ?nut olurmuÅ? gibi yüzüne çarpık bir gülümseme ifadesi belirdi.
Kapının önüne geldiÄ?inde belli bir mesafe oradan uzak durarak koca kılıcını tek eliyle dik bir biçimde havaya kaldırdı ve haykırmaya baÅ?ladı:
"Sana geldim Katliamın Tanrısı, huzurunda hizmet etmeye-katletmeye. Dünyayı kaosun hükmüne almak için, hükmünüzü tüm kıtaya yaymak için..
Kaosa hizmetimi sunmaya geldim. Beni kabul edin, kulunuz edinin. Edinin ki yıkımın gücüne eriÅ?eyim, hizmetimi size sunabileyim.."
Nightfall büyük güç deÄ?iÅ?imini anladı artık yeryuzu topraklarında deÄ?il kaosun gercek mekanındaydılar.. Tüm tapınak taÅ?ınmıÅ?tı.. Kendiside tapınaktaki kaos halkından birinin kızıydı... Ama kimsenn bilmediÄ?i bir kan vardı onda... O eski bir Apocalypse savascısı olan Liraxle'ın kızıydı... Babası baÅ?arısız olmustu ve *o*na hizmet edememiÅ?ti... Å?imdi de babasının yolundan ilerlemenin *o* na hizmetin zamanının geldiÄ?ini anlamıÅ?tı Nightfall... Annesii ne kadar sevmesede bir Ä°nsandı ve bi kaç yıla zaten olecektı... Artık kendini *o* na ispatlamalı ve *o* na adamalıydı....
Tapınagın içinde oldugu için iyi bir ruhban egitimi gormustu o da zaten ruhbani buyulere gonul vermıstı.. Ne kadar kurallarını takmasada....
Nightfall zırhını kuÅ?andı seheryıldızını yani GECE yi yanına aldı ve cıktı... ''sanırım tapınaga gitmeliyim'' düz mantıgıyla yola cıktı ve ilerledi.. Bir kan havuzunun yanından gecti ve onunde Devasa bir kapı belirdi... Yanlız olmadıÄ?ını anladı ama onunla ilgilenemezdi.... O da tahmini bir Apocalypse inananıydı... Zamanı gelmiÅ?ti...
'''Ey yüce Apocalypse Sesimi Duy.... Kendimi sana adamak için geldim... Babam baÅ?arısız oldu ama BEN OLMAYACAGIM... Damarlarımda senin için savaÅ?mıs birinin kanı akıyor ve bırak bu kan senın için aksın... Bırak senin için dünyayı kötülüÄ?e, kaosa, kine, nefrete ve Ã?LÃ?ME boyayayım.... BIRAK SENIN OLAYIM....''' *diz coktu ve GECE yi eline alıp bir tepside sunarmıs gibi yere paralel olarak iki elinin uzerine koyup uzattı*
Rp DıÅ?ı:Karakter kagıdım ve ozgecmiÅ?imi yollicak birini bana solersenız redblade 3.5 tan cıkma kagıdımla ayrıntılı ozgecmısımı yollarım (Rp DıÅ?ı not yazıp Rp nin akıcılıgını bozdugum için özür dilerim okunduktan sonra silinebilir)
Posted:
Sun Feb 05, 2006 12:09 am
DM Notu: Nightfall, RP'ni ArayıÅ?'la birleÅ?tiriyorum. Karakter kaÄ?ıdını ve özgeçmiÅ?ini pm'den atacaÄ?ım mailime atabilirsin. Gerekli bilgileri aynı pm le atıyorum.
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum