Kara TopraÄ?ın müdavimleri etraftaydı, tabi çoÄ?u yeni gelenlere görünmezdiler. Etraftaki hizmetçiler Quel-Shin zamanından kalmaydı ve Scythe'ın hizmetkarları da buna eklenince han içten içe kaynamaya baÅ?lamıÅ?tı.
Etrafta meÅ?um bir hava vardı, bazen kimden geldiÄ?i belli olmayan uÄ?ultular etrafı sarıyordu. Ã?oÄ?u kimse artık bu sesleri umursamıyor gibiydi, belki de bunun bir halisülasyondan ibaret görüyordular hanın müdavimleri.
Han dıÅ?arıdan göründüÄ?ünden daha geniÅ?ti. Onlarca karanlık köÅ?esi vardı ve güneÅ?in belkide onlarca yıldır uzak duyduÄ?u bu kuytularda birbirleri ile konuÅ?an garip alıÅ?ılmadık tipler. Büyük salonun her yanına masalar adeta özenle serpiÅ?tirilmiÅ? ve müdavimlere sunulmuÅ?tu.
Etraf pis kokmuyordu Kara Toprak'ta... Ã?ünkü bu handa görünenden çok daha az kiÅ?i sarhoÅ? olur, daha da azı ayık görünürdü.
Findor etrafa bakındı, ilk anda baÄ?ırıÅ? çaÄ?ırıÅ?larla ortalıÄ?ı inleten bir sarhoÅ?a gözü takılmıÅ?tı. Ardından hanın sahibini aradı.
Å?imdilik ortalıkta yoktu sanki, meÅ?um bir hanın mistik efendisi nadiren kendisini ölümlü gözlere gösterirdi.
SarhoÅ? adamın son sözlerinin ardından bir hizmetli ona doÄ?ru yaklaÅ?tı.
"Efendim burada gürültü yapmayınız lütfen... Müdavimlerimizi rahatsız ediyorsunuz." dedi nazikçe. Sözler gayet yakıÅ?ıklı ve genç görünümlü bir hizmetkardan gelmiÅ?ti. SarhoÅ? adamın hemen yanıbaÅ?ına dikilmiÅ?, sözlerini söylemiÅ?ti. SarhoÅ? adamın baÅ?ında birkaç saniye bekledikten sonra yanından ayrılacaktı...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Murdak içerdeki tablodan pek hoÅ?nut kalmamıÅ?tı...
SarhoÅ? adam etrafı pisletmiÅ?ti... "Scythe" dedi tıslar biçimde..
"Hanın bu kadar düÅ?tümü sarhoÅ? barındıracak kadar...."
Etrafta karanlıklarda oturan bir çok adam vardı. yada her neyseler artık..
Dikkkatle bir masaya kenarda bir masaya doÄ?ru ilerlemeye baÅ?ladı ikili.
Hizmetkarlar pek ilgili deÄ?illerdi anlaÅ?ıldıÄ?ı kadarı ile.
Quel shin den bu yana bi çok Å?ey deÄ?iÅ?miÅ?ti sanırım yada ona öyle geliyordu..
Suratı asıktı tiefling in ne yapması gerektiÄ?i konusunda pek biÅ?ey düÅ?ünemiyordu.
Biraz dinlenseler iyi olur diye düÅ?ündü ve masaya oturdular..
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum