Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - bu kokuyu çok özlemiÅ?im
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

bu kokuyu çok özlemiÃ…?im View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    paul sernine
    Gölge Ustası

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 6:29 am Reply with quoteBack to top

konuÅ?ulanlar için söylüyorum "görünen köy klavuz istemez".biz kısmende olsa söyleyeceklerimizi söyledik.isteyen istediÄ?inin haklı olduÄ?unu düÅ?ünebilir.konuÅ?ulmayanlar varsa konuÅ?ulsun.onu o zaman tartıÅ?ırız.

bire bir tartıÅ?malardan hoÅ?lanmıyorum.belki haksız olabilirim ama bana sidik yarıÅ?ı gibi geliyor.bu yüzden bu tartıÅ?ma bu Å?ekilde devam ederse,sadece ikimiz konuÅ?ursak cevap verme nezaketinde bulunmayacaÄ?ım.buda verecek cevabım olmadıÄ?ı için deÄ?il,tartıÅ?mayı anlamsız bulduÄ?um için olacaktır.keza anlamlı bir tartıÅ?ma olsaydı yalnız ikimiz konuÅ?mazdık.

çömez tabirinin nerden aklınıza geldiÄ?ini bilmiyorum ve açıkcası gercekten merak ediyorum.(rp dıÅ?:,avatarın üstünde yazan "çömez" yazısından etkilendiysen,bu konuyu bırak sitenin 3. üyesi,siteyi yapan olduÄ?unu inandıÄ?ım kiÅ?ilerle msn'de konuÅ?tum ve gerekli cevabı aldım.düzen saÄ?lamak zor ve baÄ?zı yaptırımlar gerektiriyo.bu yaptırımlara uymanın gerekli olduÄ?una inanıyorum.)

lütfen,saygıdeÄ?er MaNiak kelimere takılmayalım.birbirimizi anlamaya çalıÅ?ırsak lonca olarak daha baÅ?arılı olacaÄ?ımıza inanıyorum.fikirler tartıÅ?ılmalı,kibirli bir üslupla,yıkıcı konuÅ?malarla gözardı edilmemeli.en azından ben böyle olması gerektiÄ?ine inanıyorum.

sözlerimde saygısızlıık sezdiyseniz MaNiak kusuruma bakmayın.kendime olan saygımdan dolayı kesinlikle saygısızlık yapmak istemem.fakat malesef bazen hata yapabiliyorum.

doÄ?ru olduÄ?unu düÅ?ünmesemde fikirlerinizi benimle paylaÅ?tıÄ?ınız,cevap verme nezaketini gösterdiÄ?iniz için teÅ?ekkürler.farklı fikirler herzaman olmalı ve tartıÅ?ılmalı.

saygılarımı sunuyorum,saygıdeÄ?er MaNiak.hoÅ?cakalın ve yolunuz açık olsun Exclamation
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    MaNiak
    Gölge Ustası

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 7:01 am Reply with quoteBack to top

1. si beni tanımadıgın aÅ?ikar, tanısaysın benim kimseyle sidik yarıÅ?tırmıycak ve bunu önemsemiycek biri olduÄ?umu bilirdin. beni tanıyanlar da gayet iyi bilirki ben bir konuda sidik yarıÅ?tırmam tartıÅ?mam yada manupile etmeye ugraÅ?mam benim doÄ?rularım tektir.

seni kale almayıp saygısızlık diye kastettiÄ?im kibir lafını göz ardı etseydim bunun sonuçları senin için daha yıkıcı olurdu .

istersen önce beni bir tanı benim kim oldugumu algıla

ben dunyadaki en buyuk tanrılardan Oren DAUTRY nin eski silah arkadaÅ?ı Corax Tigerheart ın ki o hiç kimseden hiç bir Å?eyden korkmaz çekindiÄ?i nadir kiÅ?ilerdenim
    Å?u an hala eski gücümde deÄ?ilim ama surgunum sona erdi

benim kaldıramadıÄ?ım yegane Å?ey evimde yabancı muamelesi görmektir

saygı beklediÄ?im benim kurup kalkındırdıÄ?ım loncanın beni tanımamasıdır

ama duwarlar ve gölgeler beni hatırlıyor istersen onlara sor Exclamation

2. si benim dileklerim hep loncamın menfaatleri ugrunadır Å?u an hala lonca iÅ?lerinden uzak olmamın sebebi kiÅ?iseldir ve bunu en yakın zamanda bana en uzak olan kiÅ?i bile kavrıycaktır
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Oren_Dautry
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 7:35 am Reply with quoteBack to top

YaÅ?lı bir adam söze karıÅ?tı, az önce orda olmadıÄ?ına yemin edebilirlerdi ama iÅ?te tam oradaydı..

"Zaman sana yaramamıÅ? Maniak, eskisinden aceleci ve öfkelisin...Eskiden neydiyse neydi, saydıklarından kimse kalmadı..ne Tigerheart ne Dautry.. yokluÄ?un kısa bir süre deÄ?ildi bunu biliyorsun."

yaÅ?lı adam Maniak a doÄ?ru ilerledi ve gözlerinin içine baktı..

"Artık baÅ?tan baÅ?lıyorsun evlat anlaman gereken iÅ?te bu.. EÄ?er ki dediÄ?in kadar yetenekli ve kudretliysen hırsız kardeÅ?lerin seni elleriyle bir üst basamaÄ?a taÅ?ımaktan onur duyacaktır.. ama bunu saÄ?lamanın yolu yıllar sonra gelip adının bile hatırlanmadıÄ?ı taÅ?lar arasında tehdit savurmak deÄ?il.. "

yaÅ?lı adam taÅ?tan duvarlarda geçit saÄ?layan kapıya yöneldi...

"Zaman sabır ve sükunet zamanı gölgedanscısı bunu unutma!"

Gölge Ustası

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 7:42 am Reply with quoteBack to top

adamı tanımıÅ?tım uÅ?tlubu yabancı deÄ?ildi bir Å?eyler bana çok yakındı neydi bu Å?imdi
    bir övgümü yoksa yergimi
    bunu benim olanı aldıÄ?ımda ögrenicem galiba
    kudretli taÅ?ım

dur gitme yaÅ?lı adam dautry e ne oldu??

ya tigerheart
    kadim dostlarım
    nerdeler?
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Oren_Dautry
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 7:49 am Reply with quoteBack to top

tigerheart kadim kılıcının peÅ?inden gitti cennetin ıÅ?ıÄ?ında aydınlandı ve cehennemin alevlerinde kavruldu..

Dautry ise kendi kaosunda boÄ?uldu, kendinden nefret etti , ve kaosla dolan kalbini yerinden söktü..

ikiside hala bu diyarda ama görürsen tanıyabileceÄ?ini zannetmem

Tigerheart ın Å?imdiki adı isimsiz olandır.. Dautry ise hala Dautry

Gölge Ustası

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 2:46 pm Reply with quoteBack to top

Maniak senin bir gnomun Å?arkılarından tanıyorum sadece eski bir üye olduÄ?unu biliyorum. Ama ben deÄ?ilim bir Å?ekilde bana kudretini kanıtlaman gerekli. Kim olduÄ?un veya kimden geldiÄ?in önemli deÄ?il. Saygı duyacaÄ?ım bir harekette bulunman gerekli.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 19, 2005 1:54 am Reply with quoteBack to top

"sen Å?u gölge ustası maniak mısın? gölgelerin efendisi maniak?"
    "loncaya yeni geldiÄ?imde eski ustalara çok meraklıydım, sni hatırlayanları hatırlayanlar ve saygıyla bahsedildiÄ?ini söyleyenler vardı" eÄ?er sn o maniak san eÄ?er gerçekten oysan eÄ?er anlatılanlar doÄ?ruysa snin eski tahtına çıkman için sna yardım edebilirim belki. Böyle efsanevi bir Å?ahısla arkadaÅ?lık yapmak sohbet etmek bir onurdur"
    Back to top View user's profileSend private message
    MaNiak
    Gölge Ustası

PostPosted: Sat Nov 19, 2005 9:04 am Reply with quoteBack to top

ewet iÅ?te o benim yolumda yürüyeceÄ?ini duymak çok güzel ama en iyisi ne biliyormusun

adımın hatırlandıÄ?ını düymak birinin ben adımı söylemeden benim adımı söylemesi
    buna bu aralar çok ihtiyacım vardı doÄ?rusu

loncaya ewime döndüÄ?ümde gördüÄ?üm manzara beni yıkmıÅ?tı Å?imdi Å?imdi hersey iyiye gidiyor dastlarım
    beni bulun
    MaNiak
    Gölge Ustası

PostPosted: Sat Nov 19, 2005 8:28 pm Reply with quoteBack to top

sorunum hiç mal mülk olmadı tek sorunum hatırlanmaktı ve hatırlanıyorum
    yükyelerek koÅ?uyorum
    Chade_Fallstar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 19, 2005 8:55 pm Reply with quoteBack to top

eminim daha çok hatırlayanlar vardırda belki senden çekiniyolardır maniak bi maniaklık yaparsın die ama loncamız da fazla icraÄ?at yoktu sn gelince konuÅ?ma muhabbet baÅ?ladı.
    Hırsızlar gizli iÅ?lerinden baÅ?larını kaldırarak kaynaÅ?maya baÅ?ladılar balki de bölesi daha iyidir yada belki hırsızların muhabbeti sadece yıkım getirir
    Back to top View user's profileSend private message
    findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 7:56 pm Reply with quoteBack to top

Murdak bir süre sustu ve bekledi...
    Bir çok laf edilmiÅ? ve konuÅ?malar yapılmıÅ?tı. Eskiden olan geri gelmiÅ?ti.
    "maniak " dedi sesli bir Å?ekilde. "Benim gitme zamanım geldi artık." dedi "ama daha fazla bilgiye ihtiyacım var dostum " dedi ve ona doÄ?ru yaklaÅ?tı " içerde konuÅ?alım uygunsan " dedi ve odaya ilerledi.

NOt : bilgileri özelden alıcam

Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
    gereken bir intikam varsa BEN alırım.
    findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 10:16 pm Reply with quoteBack to top

Maniak ın ortadan kaybolması ise Murdak Loncada bir süre kalır ve ardından binayı terk eder...
    Gölge ormanın derinliklerine....
    Bir kaç zaman önce rastladıÄ?ı Küçük Kızın Night ı aramak için iz peÅ?ine düÅ?er....

Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
    gereken bir intikam varsa BEN alırım.
    MaNiak
    Gölge Ustası

PostPosted: Sat Feb 18, 2006 7:58 pm Reply with quoteBack to top

eski lonca binasının kapısı uzun bi aradan sora tekrar açıldı.

içeri mekanın ilk sakinlerinden olan MaNiak adımlarını yawaÅ? yawaÅ? atıı kokuyu burdan her ayrıldıÄ?ın ayrı ayrı özlüyor belki sadece o koku yüzünden buraya tekrar tekrar geliyordu burayı çok severdi ama bir gün sonsuza dek ayrılma wakti gelecekti.
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum