Author |
Message |
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Tue Feb 21, 2006 11:31 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Feb 22, 2006 3:56 am |
|
NG aligment için sorduysanız kesin cevabım : kendim iyilik yaparım veö rnek olurum vs... Å?eklindeki seçenektir. Nasılki NE en kötü yönelim ise NG ta en iyi yönelimdir. Yani kural - özgürlük gibi düÅ?üncelerle kirlenmeyen saf iyiliÄ?i temsil eder ve en iyi Å?ekilde iyiliÄ?in kendi yolları ile (hayırseverlik, merhamet, sevgi, nezaket vs...gibi erdemler ile) yayılması caizdir. |
|
|
Back to top |
|
|
Slach
Gölge Ustası
|
Posted:
Sat Mar 04, 2006 8:19 am |
|
Bence güçlü olduÄ?unu göstermektir. Bu sadece büyüsel güç olarak deÄ?il. Bedensel ve ruhsal güçler. Dayanıklılık kılıç kullanma gibi. yetiÅ?kin olmuÅ? bir birey bundan pek etkilenmeyebilir. Ã?ünkü yetiÅ?kinlerin yanlıÅ?da olsa inancı kökleÅ?miÅ? ve onun için tek gerçek haline gelmiÅ?tir. Bu yüzdem hedef kitle denilecek kitle çocuklar olamalı. Siz ordaki çocuklara iyi davranır ve tam anlamıyla onların kahramanı olursanız iÅ?te o zaman dinini yaymak adına büyük bir iÅ? yapmıÅ? olursunuz. |
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim? |
|
Back to top |
|
|
Dwarf_mc
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 04, 2006 8:30 am |
|
Ilk once kasaba da sayginligini ortaya koymali sonra millet ile konusrak ve toplu konusmalar yaparak millete dini yaymali biraz uzun surer ama mantikli |
|
|
Back to top |
|
|
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 06, 2006 5:46 pm |
|
Rahip dediÄ?in bilgili insanda olduÄ?una göre öncelikle kendi bilgeliÄ?ini etrafa kanıtlamalı ki diÄ?er insanların " aa bu adam biÅ?iler biliyor. Onu dinlemek lazım " tarzında bir düÅ?ünce sahibi olmaları gerekir. Tabii o zamanki inanıÅ?ların çok da dıÅ?ına çıkmadan yani insanların tepkilerini çekmeden olması lazım. Diye düÅ?ünüyorum benn... |
_________________ " Let My Heart Go " |
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 01, 2006 1:29 pm |
|
Eger tek amacim dinimi yaymaksa adam tutatim karkasa cikarttirir sonra kargasalari bastirarak kendimi tanitir idol olurum sonrasi kolay zaten |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Nov 01, 2006 5:31 pm |
|
Din zorla yayılmaz. Ama dinin yarattıÄ?ı bakıÅ? açısının kazançları insanlara gösterilebilir. Ä°nsan zaten dinin bakıÅ? açısı ile bakabiliyorlarsa ki bir rahip için en önemli amaç bu olmalıdır. O zaman kendisine ben Dragonfirelıyım demelerine gerek yoktur.
Eski Dragonfire baÃ…?rahibi. : ) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 6:17 am |
|
Tabiki zorla yayilmak haklisin ama yani yinede yapmamiz gerekn bazi seyler vardir gercek dunyada peygamberlere Mucizeler verilmistir insanlarin ilgisini cekip acaba sorusunu uyandirmistir. FRP de mucize olmadigina gore nasil yayabilirimki dinimin bi sekilde iyiliklerini insanlar yardimi ile belkide kullanarak asil hedef kitleme ulasabilrim |
|
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 4:19 pm |
|
bu baÅ?lıÄ?ın ilk mesajında sorulan soruya yanıt olamayacak olsa da din, gayet güzel zorla yayılır. tabi ki böle bi yolu NG rahip takip etmez o ayrı.
Tarih, dinin zorla yayılması sonucu asimile olan koca koca kavimleri yazar. |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 9:44 pm |
|
Quote: |
bu baÅ?lıÄ?ın ilk mesajında sorulan soruya yanıt olamayacak olsa da din, gayet güzel zorla yayılır. tabi ki böle bi yolu NG rahip takip etmez o ayrı.
|
aslinda bende sana katiliyorum :clap: |
|
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 3:29 am |
|
Å?imdi bu durum dönemin sosyolojik yapısına, dinin ve tanrının düsturuna ve birazcıkta rahibin kiÅ?iliÄ?ine göre çok farklılıklar gösterir.
Birazcık daha spesifk olmak lazım bence. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Jeskila
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 03, 2006 7:05 am |
|
bi sorum var iyi tanrıların rahipleri iyilikle falan filan yayar, kötülerinki nasıl yayılcak:"a ne kdr kötü bi rahip hadi bnde olıyım" falan mı? yada mazoÅ?ist bi kasaba halkımı bulcaz kötülük yaparak yayalım??? |
|
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 03, 2006 9:11 am |
|
Onların da amacı zaten kaosu yaymak.. |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 03, 2006 9:19 am |
|
Quote: |
bi sorum var iyi tanrıların rahipleri iyilikle falan filan yayar, kötülerinki nasıl yayılcak:"a ne kdr kötü bi rahip hadi bnde olıyım" falan mı? yada mazoÅ?ist bi kasaba halkımı bulcaz kötülük yaparak yayalım???
|
Onlar birbirlerini bulurlar. Kötüler zaten kötü olanlar takılır |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Dec 03, 2006 10:41 am |
|
Ben soruya Sheva'nın cevabını vermek istiyorum...
Saygılarımla... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
|
|