seLam arkadaslar... ben izmirden alper, FRP hakkinda fazla bilgim yok beni bu konuda aydinlatabilecek arkadaslar ariyorum... önemli olan heves diolar... heves var ama heves bi ise yaramiyo... beni msn adresinize ekleyip oradan bana gerekli bilgiyi saglayabilirseniz sevinirim
Sorular:
1-)abi su karakter kagitlari ile ilgili sitedeki programlar ne oluo.. karakter kagidi nasil yapilio, karakter nasil yaratilio...
2-)masaüstü FRP oynayabilmek icin gereken esyalari izmirde nerede bulabilirim...
3-)dragonlance'in masaüstü frp oyunu varsa özellikle o nerede satiliyo...
1-)Karakter yaratımı ile ilgili program Redblade. Bu programlar ile masaüstünde kalem kaÄ?ıtla yaratılan karakterleri bilgisayarınızda yapabiliyorsunuz. Sitemizdeki karakter yaratma kuralları için üstteki sabitlenmiÅ? baÅ?lıkları okumanı tavsiye ederim.
2-)Alsancak Excalibur'da baÅ?langıç için uygun kitapları edinebilirsin.
3-)Dragonlance campaign setting i Alsancak Excalibur'da bulabilirsin. KarÅ?ıyaka'da oturuyorsan çarÅ?ının hemen dibinde BaykuÅ? diye bir yer daha açıldı, oradan da temin edebilirsin.
Bende teÅ?ekkür ederim, yalnız bir dahaki sefere hangi soruların hangi bölüme sorulacaÄ?ı konusunda biraz daha hassas olursanız sevinirim. Burası yalnızca siteiçi karakter yaratma konusunda karÅ?ılaÅ?ılan sorunları çözümlemek için oluÅ?turulmuÅ? bir forumdur.
Ä°yi eÄ?lenceler.
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum