Author |
Message |
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Oct 20, 2003 2:11 am |
|
Ben SavaÅ? Tanrısı Tempus'un seçilmiÅ?i, (Güç Tanrısı Kord'un seçilmiÅ?i)
(Barbar Tanrısı Malovan'ın seçilmiÅ?i)
Tüm insanlıÄ?ın kardeÅ?i
AydınlanmıÅ? Yüce Komutan
Din SavaÅ?çısı Barbar Corax Tigerheart
Diyarlardaki tüm insanlara...yani tüm kardeÅ?lerime... tanrıların yüceliÄ?ine inanan inanmayan, umudu olan olmayan, aydınlık ya da karanlık, lanetli ya da kutsanmıÅ? olan her kardeÅ?ime sesleniyorum...
TANRILARIN ADALETÄ°NÄ° VE DÃ?ZENÄ°NÄ° MADDESEL DÃ?ZLEME GETÄ°RMEK Ä°Ã?Ä°N BANA YARDIM EDÄ°N!
KAFÄ°RLERÄ° VE Ä°MANSIZLARI BU DÃ?NYADAN SÄ°LMEK Ä°Ã?Ä°N SAVAÅ?IN!
TANLARIN KUTSAMASINI HÄ°SSETMEK Ä°Ã?Ä°N...
SADAKATÄ°NÄ°ZÄ° SUNMAK YA DA GÃ?NAHLARINIZIN AFFEDÄ°LMESÄ° Ä°Ã?Ä°N...
DENGE Ä°Ã?Ä°N...
VE Ä°NSANLIÄ?IN VE DÃ?NYANIN DEVAMI Ä°Ã?Ä°N...
"TANRILARIN ORDUSUNA" KATILIN!!!
Tüm tanrılara ait bir imparatorluk için, her tanrının emirlerine göre yönetilen birer krallık için, ancak tanrıların saÄ?layabileceÄ?i gerçek ve ilahi adalet için benimle olun kardeÅ?lerim...
Tanrılar insanlardan umudunu kesmeden,
insanlıÄ?ın yaratanlarına olan inancının gücünü onlara ispatlayalım... günahlarımızdan arınalım...
imansızlara karÅ?ı bu cihatımızla gerekirse Å?ehit olalım ki bu bencil olmayan fedakarlık ruhlarımızı cennette sonsuz huzura kavuÅ?tursun...
insanlıÄ?ı yoketmek için gelecek Armageddon'ı önlemek için...
Benimle olun...
Ben Corax Tigerheart,
DoÄ?ruluk, tanrısal adalet ve düzenin savunucusu... TÃ?M Ä°NSANLIK KARDEÅ?Ä°MDÄ°R... |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Sun Oct 26, 2003 7:13 pm |
|
Hayatın düzende olduÄ?u zaman ne zamandır biliyormusun dostum corax.
TANRILARIN Ä°NSANLARLA OYNAMAYI ONLARI KENDÄ°LERÄ°NE KULLUK VAADÄ°YLE KÃ?LE YAPMALARI ENGELLENDÄ°Ä?Ä° ZAMANDIR.
GÃ?RÃ?YORUM KÄ° SENDE YENÄ°LMÄ°Å?SÄ°N CORAX.SEN DE Ã?ZGÃ?VENÄ°NÄ°N AZLIÄ?INA YENÄ°K DÃ?Å?MÃ?Å?SÃ?N VE SIÄ?INACAK BÄ°RÄ°NÄ°BULMA Ä°HTÄ°YACI HÄ°SSETMÄ°Å?SÄ°N.
BU SAVAÅ? HER TÃ?RLÃ? DÃ?NYAYI DÃ?ZENE SOKACAKTIR.KÃ?TÃ?LERÄ°N OYUNU BÄ°LE BU SAVAÅ?I BÄ°TÄ°RECEKTÄ°R.HER TÃ?RLÃ? SONA ERECEKTÄ°R UNUTMA.
BU SÃ?ZLERÄ°N SANA DAHADA SAYGI DUYMAMA SEBEP OLDU ANCAK SAVAÅ?IN KORKU VERÄ°CÄ° DÃ?Å?Ã?NCESÄ° SENÄ° ETKÄ° ALTINA ALMAYA BAÅ?LAMIÅ? VE Ã?ZGÃ?VENÄ°NÄ° KAYBETMEYE BAÅ?LAMIÅ?SIN.
ANCAK BÄ°LÄ°YORUZ KÄ° BU SAVAÅ? KÄ°MÄ°LERÄ°NE Ã?LÃ?MÃ? KÄ°MÄ°LERÄ°NE Ä°SE GÃ?CÃ? VERECEK.ANCAK Å?UNUDA BÄ°LÄ°YORUZ KÄ° GÃ?CE SAHÄ°P OLANLAR BUNU FAZLA SÃ?RDÃ?REMEYECEKLER.Ã?Ã?NKÃ? Ä°NSANIN Ä°Ã?Ä°NÄ° YAKAN HIRS VE KISA YAÅ?AM SÃ?RECÄ°NÄ°N Ä°STEKLERÄ° GÃ?CÃ? ALIP BÄ°R SÃ?RE Ä°Ã?Ä°N KENDÄ°LERÄ°NE GETÄ°RSEDE Ã?LÃ?M ONLARDAN ALACAKTIR.
SAYGIDEÄ?ER SAVAÅ?Ã?ILARIMIZ BU SAVAÅ?I GÃ?Ã? KAYNAÄ?I OLARAK GÃ?RMEYÄ°N.Ä°YÄ° VEYA KÃ?TÃ? BU SAVAÅ? BÄ°R DÃ?ZEN SAÄ?LAYACAK.BU DÃ?ZENDE HEPÄ°MÄ°Z BÄ°R ROL OYNAYACAÄ?IZ.BU YÃ?ZDEN YAPTIÄ?IMIZ HAREKETLERE VE ALACAÄ?IMIZ POZÄ°SYONLARA Ã?OK DÄ°KKAT ETMELÄ°YÄ°Z.YOKSA HEPÄ°MÄ°Z Ã?LÃ?MSÃ?ZLER BÄ°LE YOK OLACAÄ?IZ SAVAÅ?IN HÄ°DDETÄ° Ã?LÃ?MSÃ?ZLÃ?Ä?Ã? BÄ°LE ALACAK GÃ?Ã?TEDÄ°R.
BÄ°RÃ?OK BÃ?YÃ?CÃ?,SAVAÅ?Ã?I,ROGUE SAFLARINI ALMAYA BAÅ?LADI DAHA SAFINI BÄ°LEMEDÄ°Ä?Ä°MÄ°Z NÄ°CE (HATTA CLASSLARINI) SAVAÅ?Ã?I VAR.BUNLAR DÃ?ZENÄ° ETKÄ°LEYECEK YA Ä°YÄ°LEÅ?TÄ°RECEK YADA DÃ?ZENÄ° DAHADA BOZACAK.
SONUÃ?TA EN Ã?NEMLÄ°SÄ° HEPÄ°MÄ°ZÄ°N KENDÄ° DÃ?Å?Ã?NCEMÄ°ZE UYUN SAFTA YER ALMAMIZ EÄ?ER BÄ°R DÃ?ZEN Ä°STÄ°YORSAK.EÄ?ER Ä°STEMÄ°YORSAK YAPILACAK EN Ä°YÄ° Å?EY:
ARKADAN VURMAKTIR!!!!!
|
|
|
Back to top |
|
|
Kaelthas
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 09, 2003 2:25 am |
|
Savas Tanrıların ezılme vaktı zaten gelmisti. |
_________________ Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaÅ?mayın ona katılın... |
|
Back to top |
|
|
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 09, 2003 8:52 am |
|
Sonunda MASK rahibi ile benzer bir noktada buluÅ?abildiÄ?ime sevindim... |
|
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Nov 09, 2003 12:23 pm |
|
Aynı fikirleri savunduÄ?un insanların sözlerini ayrıntılı bir Å?ekilde oku ve kendinden utan Meilikinin rahibi... |
|
Back to top |
|
|
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 09, 2003 5:23 pm |
|
Senin baÅ?lattıÄ?ın savaÅ?ın onların da kötülüÄ?üne olacaÄ?ını MASK tarikati de görüyor Corax... Ve sonuçta tüm düzenin tehlikeye girdiÄ?i bir savaÅ?ta onların müttefikliÄ?ini reddedecek kadar nefret duymuyorum ben MASK tarikatine karÅ?ı.. Ben sadece onlar için üzülüyorum. Ancak senin gibi kendine tapanların bile birbirine düÅ?mesini ve öldürmesini izlemekten zevk alıp bunu teÅ?vik eden bir tanrıçadan (karanlık kraliçe ) destek alan birinden destek alan birinden bu sözleri iÅ?itmek ilginç... |
|
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Sun Nov 09, 2003 8:28 pm |
|
Kendi kendime kaldıÄ?ım süre içerisinde tanrılarla çok savaÅ?tım imanlı Corax.Sana saygım büyüktür.Kimse kendisini tanrılara bu kadar baÄ?layamaz.Ancak unutma sen onlara baÄ?landın onlar sana deÄ?il.
Hiçbir zman dara düÅ?tüÄ?ünde sana iki büyü gücünden baÅ?ka bir Å?ey vermeyecekler sonunda sana iyi bir kul olduÄ?unu bile söylemeyecekler.Dünya hakimiyetlerini korumak için seni kullanıyorlar.Corax.Bir gün ölmek üzere olduÄ?unda artık senin görevin tamamlanmıÅ? olacak.Ve bir daha öldürdüÄ?ün insanların yakınlarının nefret duygularının seni anması dıÅ?ında kimse tarafından anılmayacksın.Bunu sende biliyorsun.Ancak içini saran korku,hırs,ve çaresizlik sana birine sıÄ?ınma dürtüsü veriyor seni anlayabiliyorum bu dünyadaki güçlü büyücülere güçlü thieflere karÅ?ı hiçbir Å?ansın olmadıÄ?ı için korkmanı anlayabiliyorum.Kaelthasın dediÄ?i çok güzel,Ama ben biraz deÄ?iÅ?tirerek söyleyeyim:
"İçinizdeki korkularla savaÅ?mayın,ona katılın..."
sanırım senin durumuna karÅ?ı söylenebilecek en makul söz...
|
|
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Nov 10, 2003 4:21 am |
|
yeorda wrote: |
Senin baÅ?lattıÄ?ın savaÅ?ın onların da kötülüÄ?üne olacaÄ?ını MASK tarikati de görüyor Corax... Ve sonuçta tüm düzenin tehlikeye girdiÄ?i bir savaÅ?ta onların müttefikliÄ?ini reddedecek kadar nefret duymuyorum ben MASK tarikatine karÅ?ı.. Ben sadece onlar için üzülüyorum. Ancak senin gibi kendine tapanların bile birbirine düÅ?mesini ve öldürmesini izlemekten zevk alıp bunu teÅ?vik eden bir tanrıçadan (karanlık kraliçe ) destek alan birinden destek alan birinden bu sözleri iÅ?itmek ilginç... |
MASK yalnızca kendini düÅ?ünüyor,
insanları önemsemiyor, yalnızca daha fazla güçlenmek istiyor,
bu savaÅ? sonunda bir çok tanrı güçsüz düÅ?ecek ve MASK bu savaÅ?a
katılmayarak güçlü kalacaÄ?ını düÅ?ünüyor. Ama savaÅ?ın külleri her yöne
daÄ?ılacak ve eninde sonunda MASK rahipleri de isteyerek ya da istemeyerek savaÅ?mak zorunda kalacaklardır. Ä°nsanoÄ?lu böyledir iÅ?te...
İçindeki ölümlü duyguları dindirme yeteneÄ?ine sahip deÄ?ildir ve çabuk unutur...
MASK tüm rahiplerine her gün savaÅ?a girmemelerini öÄ?ütlese bile onların savaÅ?a girmesi kaçınılmazdır...
SavaÅ?lar ilginç müttefikler yaratır Yeorda. Ã?nyargılarla hareket etmeye devam edersen bu senin ve daha bir çok deÄ?erli insanın yaÅ?amına mal olacak... Karanlık Kraliçe'nin dıÅ?ında daha bir çok tanrı bana destek oluyor ama sen onları göremeyecek kadar gözlerini kapamıÅ?sın...
Kimler mi?
Heirenious'un seçilmiÅ?i kan kardeÅ?im DemraN
Kord'un seçilmiÅ?i ben
Adaletin savunucusu St. Cuthbert
ve daha adını koyamadıÄ?ım zihnimde dolaÅ?an bir çok aydınlık Tanrı
evet bizimle beraber olan kötülük tanrıları da var ama onlar her Å?eyden önce birer TANRI! Bunu hala algılayamıyor musun? Dünyanın sürüklendiÄ?i yokoluÅ?u göremiyorsun çünkü aydınlıÄ?a bakmaktan gözlerin körleÅ?miÅ?... Etrafına bak ve karanlık geleceÄ?in izlerini gör... Bu sefer yalnızca bakma ve gör!
MASK senin müttefiÄ?in deÄ?il çünkü savaÅ?mamayı seçti, çünkü o da güç peÅ?inde ve etrafındaki sana katılan herkes aslında kiÅ?isel güç peÅ?inde... Onların amaçları saf deÄ?il ve Tanrılardan deÄ?il ölümden korkacak kadar zavallılar, Tanrılara karÅ?ı savaÅ?ıyorlar çünkü Tanrıların düzeni onların bencil amaçlarına ters düÅ?üyor. Meiliki bu karamıÅ? insanların arasından ruhunu kurtarsın kardeÅ?im... |
|
Back to top |
|
|
DeMRaN
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 10, 2003 8:13 am |
|
Tanrılar bize hayat can verirken nedense kimse orum yapmıyordu... Å?imdi tanrılardan alabiliceklerini aldılar ve hiç biÅ?ey olmamıÅ? gibi yaÅ?amaya çalıÅ?ıyorlar... Tanrılar bu zenginlikleri verirken kendileri için hiçbirÅ?ey istemediler tek istedikleri onlara inanmamız ve deÄ?er vermemizdi... Ama canlılar küstahlık yapıp onlara yüz çevirip onların olmadıÄ?ını söylemeye baÅ?ladı ama onlar kızarsa ve dünyayı yok etmeye kalkarlarsa o canlılar son nefeslerinde Corax, Demran haklıymıÅ? diyecekler ama çok geç olacak!!! |
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Nov 10, 2003 8:18 am |
|
Yalnizca son nefeslerinde degil obur dunyada tum sonsuzluk boyunca cezalarini cekecekler... Yaratanlarina bu nankorlukleri ve yasamlarini borclu olduklari varliklara ettikleri kustahliklarini odeyecekler... |
|
Back to top |
|
|
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 11, 2003 6:17 pm |
|
Anla mıyorsun Corax ???? Sanırım senin için zor olmalı??? Ne kadar bir cleric olduÄ?unu idda etsen de tapınakta yetiÅ?medin ve tapınakta sana nesnel gerçekliklerin ötesine geçip kalbindeki sesi dinlemek öÄ?retilir çünkü tanrın senin kalbindedir... Sonuçta seninle müttefiklik yapan tanrıları ve güçlerini anlıyorum ama daha önce de bu güçte ve sayıda tanrılar müttefiklik yapıp tüm düzeni deÄ?iÅ?tirmeye çalıÅ?tılar... En sonuncusu kargaÅ?alar zamanı ile sadece bu gaflete düÅ?en tanrılar için deÄ?il diyar sakinleri için de çok Å?eye mal olmuÅ?tu... Sonuçta tanrılar birbirlerine karÅ?ı da komplo kurabiliyorlar Corax... Ve ben senin gibi tüm tanrıları algılayabildiÄ?imi idda etmiyorum benim ruhum ve kalbim miellikinindir... Ve bunun asla olmayacaÄ?ını düÅ?ünüyorum ama o tüm düzene karÅ?ı çıkıp kazanılmayacak bir savaÅ?a girse de onun yanında olurum çünkü bilirim ki bu onu doÄ?anın ve insanların o muhteÅ?em güzelliÄ?ini sürdürebilmesi için yapıyor.. Bir savaÅ? tanrısının müridinin bu güzelliÄ?i farkedip edemeyeceÄ?inden emin deÄ?ilim... Ä°Å?te sana inanmamam için baÅ?ka bir neden yanında olduÄ?unu söylediÄ?in tanrılardan biri hariç hepsi savaÅ?tan hoÅ?lanan ve bazıları deÄ?iÅ?ik zamanlarda zevk veya güç için savaÅ? çıkarttıÄ?ı bilinen tanrılar... Ã?teki tanrının ise zaman zaman diyarlarda olduÄ?u gibi diÄ?erlerince kandırılmayacaÄ?ına emin olamam (sadece mielliki söz konusu ise bu olabilir) Sonuçta bu da diyarlarda daha önce oldu sonuçta kandıran kiÅ?i de bir tanrı dolayısı ile kalbimin yanında mantıÄ?ım da bu savaÅ?ta yerimin senin yanın olmadıÄ?ını söylüyor.. MASK rahiplerine gelince eÄ?er dediÄ?in tanrıların desteÄ?ini almıÅ?san MASK ı bizzat etkileyecek büyük bir kargaÅ?a dönemi bzi bekliyor.. Ve onun ve rahiplerini bizim gibi doÄ?a ve insanlıÄ?ı korumak için deÄ?il kendi güçlerini korumak için bizim yanımızda olacaklarına inanıyorum.. Ve sonuçta düzeni sarsacak bir oyuna giriÅ?medikleri sürece onların müttefikliÄ?ine karÅ?ı deÄ?ilim... |
|
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Nov 18, 2003 11:13 am |
|
Ben tüm Tanrıları anladıÄ?ımı söylemedim. Yalnızca 10 tanesi bana göründü dedim ve bunlardan yalnızca 5 tanesini tanımlayabildim Å?u ana kadar...
Madem Meiliki anlayamadıÄ?ın bir nedenle senin ölümüne yol açacak bir savaÅ?a seni gönderse bu uÄ?urda öleceÄ?ini iddia ediyorsun o zaman beni de çok iyi anlıyor olman gerekiyor. Ã?ünkü ben de Tanrılar tarafından görevlendirildim ve bu uÄ?urda canımı da vereceÄ?imi biliyorum. Yine de korkmuyorum çünkü öleceksem onurluca onların adına savaÅ?arak, insanları kurtarmak için savaÅ?arak ölmeyi tercih ederim...
Yakında korkunç bir Å?ey bizi bekliyor merak etme Yeorda... GeleceÄ?i gördüm ve bu sefer gerçekten korkmaya baÅ?lamalısın...
MASK ve takipçileri ilk aÅ?amada savaÅ?mayacaktır, o tarafsız kalacaÄ?ını bana gösterdi ve savaÅ?ın sonunda zarar görmeden kalırsa kendi amaçlarına hizmet edecek Å?eyler yapacak.
DilediÄ?ini yap, istersen cehennemden iblislerle kafir ordularıyla anlaÅ? umurumda deÄ?il. Sonunda sen de onlarla beraber cehenneme gideceksin savaÅ?tıÄ?ın sürece... |
|
Back to top |
|
|
yeorda
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 18, 2003 5:48 pm |
|
Senin tanrının izinden gitmeni anlarım .. Ancak bizim tanrılarımız çok farklı iradeleri temsil ediyor Corax o nedenle benim tanrımı ve onun yargısını anlayabileceÄ?ini idda etme... Senin aksine Corax benim tanrımın asla iÅ? birliÄ?i yapmayacaÄ?ı tanrılar vardır.. Sevmemesine raÄ?men iÅ?birliÄ?i yapabileceÄ?i tanrıların yanında MASK ikinci gruba giriyor... Cehennem umurumda deÄ?il Miellikinin iradesi için savaÅ?ıp ölürsem sonra gideceÄ?im yeri umursamıyorum ... Gerçi zaten kaybedersek diyarlar da cehenneme dönüÅ?ecek... |
|
|
Back to top |
|
|
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 19, 2003 8:18 am |
|
bu kaçınılmaz olan!!!!Cehennemin alevi bütün diyarları yakacak ve kavuracak herkes karanlıÄ?ın kölesi olacak tanrılar yok olacak!!tek hükümdar olacak onuda karanlık istilasından sonraki savaÅ? belirleyecek |
|
|
Back to top |
|
|
yeminer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 19, 2003 6:36 pm |
|
böyle bir savaÅ?ın sonunda karanlıÄ?ın yükseleceÄ?i açıktır. karanlık karanlıÄ?ı doÄ?urur. adaletsizce kurulmuÅ? bir sistemden adalet beklenemez. asla insanlara tanrıların ya da bir baÅ?kasının hükmetmesine izin verilemez. buna karÅ?ıyım ve böyle kalacaÄ?ım. bunun için gerekirse cehennemi dünyaya dökmeyi göze alırım ama asla corax ın dediÄ?i Å?ey olmayacak |
_________________ her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediÄ?ini anlayamasın
güç amacın, k |
|
Back to top |
|
|
|
|