Å?imdi ne oldu rp devam ediyor mu etmiyor mu ?Bunu bilmek istiyorum.Benim hakkımda söylenenlerle ilgili yorum yapmıyorum bende hatalar yaptım ama daÄ?ılmanın bütün yükümü üzerime yıkma çalıÅ?malarını hoÅ? karÅ?ılamadıÄ?ımı belirtmek istiyorum.TartıÅ?mamız gerekiyorsa tartıÅ?alım ama en azından dm ayrılan oyunculardan sonra rp devam edecek mi edecekse neler olduÄ?uyla ilgili bir tasvir ederse sanırım iyi olacak....
DoÄ?rusu yazık olmuÅ?.. Ben Kara Bilgenin grubunun daha fazlasını baÅ?armasını beklerdim...
Sanırım bu da tanrıların etkinliklerinin giderek azaldıÄ?ının baÅ?ka bir belirtisi. Ä°yi mi bu kötü mü bilemiyorum doÄ?rusu.. : )
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firblecim Ozanım...
Tanrımızın etkisinin azalması ile dm oyuncu oyuncu grup iliÅ?kileri arasında ben bi baÄ?lantı kuramadım. Sana bu noktada katılmıyorum.
Bizde kara bilge grubun daha iyi Å?eyler yapmasını isterdik ama olmadı iÅ?te.
BaÃ…?ka bi bahara baÃ…?ka bi oyuna..
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum