Author |
Message |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Nov 16, 2005 2:32 am |
|
Arenanın kapıları bir yıl sonunda yeniden açılmıÅ?tı. Birbirinden hünerli savaÅ?çılar çıkacak ve rakipleri ile kıyasıya savaÅ?acak aynı zamanda, hayatta kalmak için çabalayacaklardı..
Ve savaÅ?çılar ikili sıra halinde düzenli bir Å?ekilde arenaya ayak bastı. Ä°lk bölüm savaÅ?çı eleme için bir sınav gibiydi. Ortada birleÅ?erek bir daire oluÅ?turdular. Ve kapıların açılıp ne ile yüzleÅ?eceklerini görmek için sabırsızlık ve heyecanlılık ile beklediler...
Evet naylon savaÅ?çılar! . Bir savaÅ?çı olsaydınız, seçeceÄ?iniz ilk 5 marifet (feat ya da ne zımbırtı ise) ne olurdu?? |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Wed Nov 16, 2005 2:38 am |
|
Spell Focus,
Spell Mastery,
Spell Penetration,
Spell Prodigy,
Maximize Spell...
)))))))))))))))))) |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Nov 16, 2005 2:46 am |
|
Eldarin wrote: |
Spell Focus,
Spell Mastery,
Spell Penetration,
Spell Prodigy,
Maximize Spell...
)))))))))))))))))) |
Aynılarını birde büyücülük kulesine yazsan?? |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Nov 16, 2005 3:39 am |
|
weapon focus, weapon finnes, weapon spec. twin sword style, two weapon fighting... |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Nov 16, 2005 10:47 pm |
|
complete warrior u okuyan varmı?
oradaki "weapon style" yada "tactical" featlerden herhangi birinin gereksinimlerini alırdım direkt olarak. Ã?ünkü müthiÅ? hepsi |
|
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Nov 17, 2005 1:40 am |
|
Shevarash wrote: |
complete warrior u okuyan varmı?
oradaki "weapon style" yada "tactical" featlerden herhangi birinin gereksinimlerini alırdım direkt olarak. Ã?ünkü müthiÅ? hepsi |
Evet, kitabı bir kez incelemiÅ?tim. Gerçektende iÅ? yarayabilecek Å?eyler mevcut.
Hayret bu sefer baÅ?ka bir yöntem denerdim, seçerdim ya da benzeri birÅ?ey demedin |
|
Back to top |
|
|
BrokenBlade
Süresiz BanlanmıÅ?tır
|
Posted:
Thu Nov 17, 2005 2:44 am |
|
Dodge
Combat Expertise
Combat Reflexes
Karmic Strike
Power Attack.
(Bu marifetler Greatsword adlı kılıçla inanılmaz derecede öldürücü olabiliyor,ben denedim.)(Bi kaç marifet daha vardı yalnız benim savaÅ?çının).(Parantezleri seviyorum)(.) |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 17, 2005 2:45 am |
|
Å?Ä°mdi burada kombo falan yazacaÄ?ım ama bütün gizimide döktüreceksin bana. Focu ve imp critical bence çok önemlidir. Ä°nsansan ilk seviyede gelen featlerin alınması gerekir. SavaÅ?çının zor durumda kaldıÄ?ı "ıron will" bence gerekli bir özelliktir. Aksi taktirde hold personla her türlü büyücüye gidersiniz.
Ama olacaksın bir half ogre ve exotik silahlardan war mace'i seçeceksin. monkey grip ile kullanabileceÄ?in silah boyutunu bir seviye daha artırdınmı.
...1 boyut artıÅ?ı large olunca
...1 boyut artıÅ?ı iki elle kullandıÄ?ından
...1boyut artıÅ?ı monkey gripten
+...................................
3 boyut artıÅ?ı toplamda.
1d12 vuran warmace artık 6d6 vuruyor. Afiyet olsun |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 19, 2005 8:16 am |
|
Improved initiative,weapon focus,dodge,mobility,expertise. |
_________________ Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan. |
|
Back to top |
|
|
Thorodin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 16, 2006 10:46 pm |
|
whirliwhind'a koÅ?ar adım giderdim ardından Knockdown 'a yeltenir cleave tayfasınıda es geçmemk için elimden geleni yapardım |
_________________ Bir millet dara düÅ?tümü fahiÅ?eler bile azize kesilir! |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Apr 17, 2006 1:38 am |
|
Thorodin wrote: |
whirliwhind'a koÅ?ar adım giderdim ardından Knockdown 'a yeltenir cleave tayfasınıda es geçmemk için elimden geleni yapardım |
Knock-down, kabule geçmemiÅ? bir feat tir. Whirlwind Attack ile de koÅ?arak dalabilme gibi bir durumun çok zor... |
|
Back to top |
|
|
Thorodin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 17, 2006 6:00 am |
|
whirliwind'a koÅ?ar adım gitmek demek: Whirlwind featini almak için gerkli bütün prequisiteleri tamamlamak demek |
|
Back to top |
|
|
Thorodin
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 17, 2006 6:15 am |
|
bu arada knockdown her ne kadar versiyon 3.5 te listelerden çıkartılmıÅ? olsada versiyon 3 te ziyadesiyle kabule geçmiÅ? bir feat idi. 'Sword and fist' adlı wizards of the coast tarafından çıkartılmıÅ? bir kitap var versyion 3 için eÄ?er o kitap 'official' deÄ?ilse bilemem bana oldukça 'official' gelmiÅ?ti. |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 17, 2006 5:05 pm |
|
soord end fist ofiÅ?ıl tabe. 3ede nakdavn vardı, üçbuçukta kalktı. ama sitede hep en son sürüm kurallar geçerli oluyo sanırım. |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Apr 17, 2006 9:14 pm |
|
Thorodin wrote: |
bu arada knockdown her ne kadar versiyon 3.5 te listelerden çıkartılmıÅ? olsada versiyon 3 te ziyadesiyle kabule geçmiÅ? bir feat idi. 'Sword and fist' adlı wizards of the coast tarafından çıkartılmıÅ? bir kitap var versyion 3 için eÄ?er o kitap 'official' deÄ?ilse bilemem bana oldukça 'official' gelmiÅ?ti. |
Wizards' ın sitesine bir ara uÄ?rayıp göz gezdirirsen, Knock-Down featinin kabule geçmediÄ?ini görebilirsin, whirlwind i de whirlwind attack ile karıÅ?tırdım... |
|
Back to top |
|
|
|
|