Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - MasabaÅ?ı_Sohbetleri & AÄ?aç_Ev
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

MasabaÃ…?ı_Sohbetleri & AÄ?aç_Ev View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Sat Apr 15, 2006 3:48 am Reply with quoteBack to top

Sabah güneÅ?inin ıÅ?ıÄ?ı dalların ve yaprakların arasından geçip üzerine düÅ?erken Joey, gözlerini kapadı ve kuÅ?ların cıvıltısını dinleyerek derin bir nefes alıp ormanın temiz havasını ciÄ?erlerine çekti. En sonunda bahar gelmiÅ?ti. Joey baharları çok severdi. Ilık bir hava, hafif bahar yaÄ?muru, cıvıldayan kuÅ?lar, kıÅ? uykularından uyanan çeÅ?itli güzellikle hayvanlar, ve kesilecek bol bol aÄ?açlar...

Ä°ri yarı oduncu, pala bıyıklarını sıvazladı ve çevresine bakındı. Buraya geldiÄ?i arkadaÅ?larının hiçbirini bulamıyordu. Ä°ki saat önce buraya gelmiÅ?lerdi, ama kesilecek uygun aÄ?açları aramak için ayrılmıÅ?lardı. Å?imdiye kadar çoktan burada buluÅ?maları gerekiyordu ama hiçbirisi geri dönmemiÅ?ti.

Joey omuzlarını silkti ve eÅ?eÄ?inin dizginlerini çekiÅ?tirip buluÅ?ma yerinden ayrılarak ormanın içinde ilerlemeye baÅ?ladı. ArkadaÅ?ları istedikleri kadar oyalanabilirlerdi, ama Joey buraya gelme amacını gerçekleÅ?tirecekti. Gidecek ve aÄ?açları kesecekti. Bunu tek baÅ?ına yapabilecek güce de sahipti.

BuluÅ?ma yerinin de bulunduÄ?u, ormanın giriÅ?inin eksine, derinliklerdeki aÄ?açlar gerçekten çok büyüktü. Ä°ki bölge arasındaki fark gerçekten fazlaydı. Sanki iki farklı orman gibi.

Joey ilerlemeye devam etti. Vakit artık öÄ?leye yaklaÃ…?ıyordu. Yeterince hoÃ…? aÄ?açların olduÄ?u yere gelmiÃ…?ti. Joey’in gözüne ilerideki bir aÄ?aç takıldı. Oldukça büyük bir aÄ?açtı. Belki de bununla baÃ…?layabilirdi.

Joey, eÅ?eÄ?inin dizginlerini çekiÅ?tirerek onu aÄ?acın yanına götürmeye çalıÅ?tı, ama sadece öfkeli bir kiÅ?neme ile yanıt alabildi. EÅ?ek gelmeyi reddediyordu.

“Tanrılar aÃ…?kına neyin var senin?! Neden gelmiyorsun inatçı yaratık?!” Joey öfkeyle dizginlere bir daha asıldı, ama eÃ…?ek gelmeyi reddetti. On dakika boyunca Joey eÃ…?eÄ?i hareket ettirmeye çalıÅ?tı, hatta bu uÄ?urda eÃ…?eÄ?in kıçına bir tekme bile yapıÅ?tırdı, ama alabildiÄ?i tek karÃ…?ılık midesine yediÄ?i bir çifte oldu.

“Pekala, o zaman ben de kendim giderim!” diye öfkeyle baÄ?ırarak sırtındaki baltayı çıkarttı Joey ve kararlı adımlarla aÄ?aca doÄ?ru ilerlemeye baÃ…?ladı.

AÄ?aca yaklaÅ?tıkça, aÄ?acın çevresinde bir açıklıÄ?ın bulunduÄ?unu fark etti. Ã?ok geniÅ? deÄ?ildi, ama yine de bir açıklıktı. Bir orman için tuhaf bir yapıydı.

Ve açıklıÄ?ın sınırına geldiÄ?inde onu gördü Joey: HedeflediÄ?i aÄ?acın tepesine inÅ?a edilmiÅ? bir aÄ?aç ev. Burada ne arıyordu bu? Böyle bir Å?eyi hiç duymamıÅ?tı. Ormanın ortasında kim yaÅ?adı ki? Hem orman geceleri tehlikeli de olurdu.

Joey eve yaklaÅ?mak için bir adım attı ve ayaÄ?ı yere gömüldü. Dengesini kaybeden Joey yere düÅ?tü. Ã?fkeyle yere baktıÄ?ında bu çukurun doÄ?al deÄ?il, el yapımı olduÄ?unu gördü.

Tıpkı yerden hızla yükselen kazıkları gördüÄ?ü gibi...

Joey, daha neler olduÄ?unu anlayamadan delik deÅ?ik olmuÅ?tu. Kanı kazıklardan yavaÅ? yavaÅ? süzülerek topraÄ?a karıÅ?ırken, artık görmeyen gözleri bir bahar gününün öÄ?le güneÅ?ine takılmıÅ?tı.

KuÅ?lar cızıldaÅ?maya, meltem ile hareketlenen yapraklar hıÅ?ırdamaya devam etti. Orman, sanki bu olanların hiçbirinin farkında deÄ?ildi.

Slach aÄ?aç evden merakla aÃ…?aÄ?ıya doÄ?ru baktı. GördüÄ?ü manzara karÃ…?ında yüzünde alaycı bir ifade belirdi. ‘ Aptal oduncular. Bu ormana girme cesaretini nerden buluyorlar ama en azından tuzaÄ?ın çalıÅ?tıÄ?ını öÄ?rendik’ diyerek içini çekti.

Slach cesedi yok ettikten sonra evine geri döndü. Kendisine bir sandalye çekti ve ayaklarını masanın üzerinde üst üste koydu. Elinde rulo halinde tutuÄ?u planları masanın üzerine bıraktı ve sabırsızlıkla hırsız dostlarını bekledi.

Quote:
    “Demek beni çaÄ?ıran sensin.” dedi Slach karÃ…?ısındaki kendini cübbesinin içindeki adamı iyice inceleyerek. “ Kısa kes ve ne istediÄ?ini söyle züppe. DeÄ?erli vaktimi senin yanında harcayamam.” Züppe dedikten sonra karÃ…?ısındakinin yüz ifadesinin deÄ?iÃ…?tiÄ?ini görebiliyordu. KarÃ…?ısındaki adam sinirle ayaÄ?a kalktı ve oturması için bir sandalyeyi gösterdi. Slach önce oturmadı ama adam cübbesini belinden sıyırarak keseyi gösterdiÄ?inde oturdu. “ Ã…?öyle Ã…?imdi benim dilimi konuÃ…?tun.”

Cübbe içindeki adam Slach’a doÄ?ru rulo halinde bir kaÄ?ıt fırlattı. Göz ucuyla süzdüÄ?ü kadarıyla bir büyücü evinin planıydı. “Evet bu büyücünün evi. Eski dostum Barthimorun evi. Onda bana ait bir sandık var. Senden onu almanı istiyorum. Ä°stediÄ?im Ã…?eyin yeri planlardaki X harfinin orada. Slach haritayı tamamen inceledikten sonra X iÃ…?aretli yeri gördü. Kolay olmayacak gibiye benziyordu. “Her Ã…?ey iyi hoÃ…? peki benim çıkarım…” sormak üzereyken adam 3 kese altını üzerine doÄ?ru attı. “ Bu Ã…?imdilik eÄ?er bitirirsen bunun gibi 7 kese daha senin olacak.Yanlız bir ay süren var kabul ediyormusun?.” “ Pekala … gel de sana bir içki ısmarlayayım.”

EVÄ°N DIÅ?I
    Image

1. ve 2. KAT
    Image

SON KAT ve X
    Image

AÃ?IKLAMALAR:

ArkadaÅ?lar baÅ?lamadan Å?u noktalara deÄ?ineyim.
    -BU KESÄ°NLÄ°KLE SÄ°TEYE BAÄ?LI BÄ°R RP *DEÄ?Ä°LDÄ°R.
    -BURADA SADECE YAPILACAK HIRSIZLIÄ?IN, SUÄ°KASTÄ°N PLANLARI KONUÅ?ULACAKTIR VE EN Ä°YÄ° Å?EKÄ°LDE NASIL YAPILIRCAÄ?I TARTIÅ?ILACAKTIR..
    -RP YAPMAK Å?ARD DEÄ?Ä°LDÄ°R FAKAT YAPILMASININ EÄ?LENCELÄ° VE DAHA Å?IK OLACAÄ?I KANISINDAYIM.
    -"GÄ°RER Ã?ALARIM" GÄ°BÄ° MESAJLAR DÄ°REK SÄ°LÄ°NECEKTÄ°R.
    -YAPILACAK ARAÅ?TIRMALARDA Ä°STENÄ°LEN SONUÃ? ELDE ETME SÄ°ZÄ°N NE SEVÄ°YEDE BÄ°RÅ?EYLER Ä°STEDÄ°Ä?Ä°NÄ°ZE BAÄ?LIDIR.
    -BULUNMASI GÃ?Ã? MALZEMELER DIÅ?INDA AÄ?AÃ? EVDE BULUNMAKTADIR.
    -BAZI Å?EYLERÄ° SORMADAN CEVABINI ALAMAZSINIZ.
    -AÄ?AÃ? EVÄ°N SAHÄ°BÄ° SÄ°ZE Ã?OK OLAYLAR DOLANMADAN YARDIM ETMEZ SADECE SORULARA CEVAP VERÄ°R.

DiÄ?er Açıklamalar

ArkadaÅ?lar bu oyun için herkes ortaya istediÄ?i planı projeyi koyabilir.Yalnız bana önce bir planı gösterse iyi olur.
    Herhangi bir anlamadıÄ?ınız nokta olursa bana özel mesajla ulaÅ?abilirsiniz.

Last edited by Slach on Thu May 18, 2006 8:46 am; edited 4 times in total
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
    paul sernine
    Gölge Ustası

PostPosted: Tue Apr 18, 2006 8:25 am Reply with quoteBack to top

"Orman, ilerlemeye devam edince deÄ?iÅ?en bir orman.
    Dikkat çeken büyük bir aÄ?aç, aÄ?acın çevresinde açık alan.
    Ä°Å?e yaradıÄ?ı belli olan tuzaklar ama kimin için?
    Ã?Ä?renirim muhtemelen aÄ?acın tepesindeki eve ulaÅ?tıÄ?ım zaman"

Edmont ilerlerken bir yandanda kendi kendine mırıldanıyordu. Bunu sık sık yapardı, kafasını toparlamak için. AÄ?acın yanında durdu ve etrafı seyretmeye baÅ?ladı. Acaba orman, aÄ?açtan bakıldıÄ?ında nasıl görünüyordu? AÄ?açta yaÅ?ayan penceresinden dıÅ?arı baktıÄ?ında ne görüyordu? Gördükleri düÅ?üncelerini nasıl etkiliyordu?

"Yorgunum." dedi kendi kendine ve düÅ?ünmeyi bıraktı. "Artık dinlenmek istiyorum." AÄ?acın gövdesine üç kere vurdu, kapı tıklatır gibi. Sonrada tırmanmaya baÅ?ladı.

Eve giren Edmond insan ırkına mensuptu. GöründüÄ?ü kadarıyla 1.80 boylarındaydı ve kilosu yetmiÅ? küsür kadardı. Giyimi sadeydi ama üzerindekileri seçerken özen gösterdiÄ?i belliydi. Masaya ayaklarını uzatmıÅ? olan karakteri tepeden tırnaÄ?a süzdü.

"Selamlar, adım Edmond." kafasını hafifçe önüne eÄ?erek selamladı. "Sizi rahatsız etme sebebimi tam olarak bende bilmiyorum saygıdeÄ?er, ismini dahi bilmediÄ?im ev sahibi. BildiÄ?im Å?eyse arayıÅ? içerisinde olduÄ?um. Son zamanlarda elde ettiÄ?im nacizane bilgi kırıntılarını toparladıÄ?ım zaman ayaklarımın beni buraya sürüklemesine engel olamadım. Bilmiyorum yanlıÅ? mı yaptım. Lakin sizin gibi bir adam bu Å?ekilde oturuyorsa ve masasının üstünde rulo haline getirilmiÅ? birÅ?eyler varsa yanlıÅ? yapmadıÄ?ımı düÅ?ünmeye baÅ?layabilirim."

Hızlı bir Å?ekilde ama tane tane konuÅ?uyordu. KonuÅ?urken sesindeki vurgu sürekli deÄ?iÅ?iyordu. Zaman zaman cümlenin son kelimesinin son hecesini uzatıyor ve mimikleriyle konuÅ?masını daha etkili bir hale getiriyordu. Aslına bakılırsa bu adam hırsızdan çok diplomata benziyordu.

BoÅ? sandalyelerden birini gösterdi, "Sizin için herhangi bir sakıncası yoksa oturabilir miyim?"
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    FrontsideAir
    Gölge Ustası

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 4:01 am Reply with quoteBack to top

Rebore önündeki heybetli aÄ?aca baktı. Gözleri istemeden aÄ?acın üstündeki eve ve etraftaki tuzaklara gitti. Tahmin ettiÄ?i kadarıyla tuzaklar evi hırsızlar dıÅ?ındaki kiÅ?ilerden korumak için konmuÅ?tu. Ã?ünkü bu tuzaklar iyi bir hırsızın gözünden kaçmazdı. Yine de iÅ?in içinde bir hinlik olup olmadıÄ?ını anlamak için dikkatle araÅ?tırmaya baÅ?ladı. Belki de dikkati kolay tuzaklara çekip düÅ?manının kendisini küçümsemesini saÄ?lamaya çalıÅ?ıyordu. EÄ?er bir tuzak bulamazsa temkinli adımlarla aÄ?aca yaklaÅ?acaktı. Sonra ise... Sonrasını sonra düÅ?ünürdü.

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 4:21 am Reply with quoteBack to top

Slach'ın Kulakları aÄ?acın gövdesinden çıkan tok sessi zar zor iÅ?itmiÅ?ti. Birinin geldiÄ?i veya çoktan öldüÄ?ü anlaÅ?ılıyordu. Kendine biraz çekidüzen verip gelen kiÅ?inin kim olduÄ?un anlmak için sessiz adımlarla AÄ?ac evin giriÅ?ine doÄ?ru yöneldi. Dallardan ve yapraklardan görebildiÄ?i kadarıyla gelen bir insandı. Heycanlanmasını garip bir davranıÅ? olarak görsede heycanlanmıÅ?tı; fakat yüzüne soÄ?uk bir ifade takınarak gelen kiÅ?iyi karÅ?ıladı.

"Selamlar, adım Edmond." diye eÄ?ilerek selam vermesine karÅ?ılık olarak aynı Å?ekilde karÅ?ılık verdi ve ardından " Benim de adım Slach yani insanlar arasında kullanılan ismim. TanıÅ?tıÄ?ıma memnun oldum."

Slach konuÅ?malardan anladıÄ?ı kadarıyla bu kiÅ?i bilgiye aç ama sözlerine göre yetenekli birine benziyordu. Soygunda fikirleri ve eylemleri ile çok katkısı olabilirdi. Bunları düÅ?ünürken büyük bir nezaketsiz örneÄ?i yaptıÄ?ını ve Å?imdilik müsafir olan kiÅ?iye masada yer göstermemiÅ?ti adamın izin almasıylada biraz kızarmıÅ?tı. Sadece " tabi tabi " diyebilmiÅ?ti.

Kendisi de tam oturmak için bir sandalye çekmek üzereyken aÄ?aca birisini tırmandıÄ?ını seslerden anlamıÅ?tı. " Bir saniye bana izin verin."

YavaÅ?ça süzüldü ve aÄ?aç eve tırmanmakta olan adamı izledi. AnlaÅ?ılan kendisini fark etmemiÅ?ti. Ã?ıktıktan sonra da "Merhaba... Benim adım Slach Lütfen içeri buyrun ve bir sandalyeye oturun."

Gölge Ustası

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 5:16 am Reply with quoteBack to top

"TeÅ?ekkürler.." diyebildi ancak. Tuzaklara odaklanmıÅ?ken adamı görememiÅ?ti. Kendisini toparlayarak adamın ismini söylediÄ?ini hatırladı.

"Ben de Rebore. En sevdiÄ?im ismim budur." Kendisine gösterilen sandalyeye oturarak rahatlamaya çalıÅ?tı. "Eee, acaba planları görebilir miyim?" dedi. Buraya neden geldiÄ?ini biliyordu ve vaktini boÅ?a harcamaya niyetli deÄ?ildi. O zamanının deÄ?erini bilen bir mühendisti.

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 1:46 pm Reply with quoteBack to top

Ã?nüne gelen herkese plan göstermemeliydi fakat tuzakları geçebilcek kadar bilgili herkes bunu hak ediyor demekti. Adamı baÅ?tan aÅ?aÄ?ı bir süzdü ve eliyle yapraklala kapatılmıÅ? giriÅ?i açarak masaad bir sandalye gösterdi.

Kendide konuklarına yakın bir sandalye seçti ve oturdu.

"Ã?ncelikle tanıÅ?tırayım." SaÄ? eliyle ilk gelen adamı gösterdi." Bu arkadaÅ?ımız Edmond diÄ?er arkadaÅ?ımız ise Rebore. Evet... bu tanıÅ?ma faslını da geçtikten sonra amacımızı açıklamak istiyorum. " Rulolar halindeki 3 kaÄ?ıdı açtı ve cebinden çıkardıÄ?ı küçük çivilerle masaya sabitledi." GireceÄ?imiz yer burası. BaÅ?arılı olursak 7 kese altın alacaÄ?ız. bu eÅ?it olarak paylaÅ?tırılacak bundan emin olabilirsiniz."

Biraz incelemelerini bekledi ama haritayı görmeden önce birÅ?eyler daha söylemeliydi.

" Hatırlatmamda sorun yoktur sanırım burdaki herÅ?ey aramızda kalıcak." dedi ve pis bir sırıtıÅ?la gelenlerin yüzlerine baktı.

Ne kadar büyük bir kabalık ettiÄ?ini fark ederek masadan kalktı. " Ben içecek birÅ?eyler getirmek için içeriye gidiyorum sizde bu arada haritayı iyice inceleyin. DönüÅ?te de bana aktarılan genel bilgileri sizlere söyleyeceÄ?im."

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 4:41 pm Reply with quoteBack to top

Slach içecekleri getirmek için içeriye gittiÄ?inde masadaki planları incelemeye koyulan Edmond ve Rebore, kaba ve hırıltılı bir sesle irkildiler:
    - Ben Raght! Patron hanginiz?

Sesin geldiÄ?i yöne baktıklarında giriÅ?in yanındaki duvara dayanmıÅ?, elinde bir bıçakla tırnaÄ?ının içini temizleyen, salaÅ? kıyafetli, yüzündeki derin bir yaradan türlü "badireler" atlattıÄ?ı anlaÅ?ılan, vücudunun çoÄ?u yerinde hançerler olan bir elfle karÅ?ılaÅ?tılar.

"Bir elf bu kadar kaba olabilir mi?" diye düÅ?ündü Edmond, ve içten içe kendilerine yapılmıÅ? bu kabalıÄ?a sinirlense de, benzer bir kabalıÄ?a ortak olmamak için öfkesini içine atmayı uygun gördü.

Rebore ise tedirgin olmuÅ?tu ve elini silahına yakın bir yerde tutmayı uygun görüyordu.

Ä°kisi de yeni gelen "misafir" hakkında temel bir fikir edinmeye çalıÅ?ıyorlardı, ama ilk izlenimleri sonucunda, gelen yabancıya çok da fazla güven duymuyorlardı.

İçerden gelen Slach'ın ayak sesleri gergin sessizliÄ?i bozdu. Odaya elinde 3 kadeh Å?arapla gelen Slach Å?aÅ?kınlıkla gözlerini yeni gelen yabancıya dikmiÅ?ti.

Raght, Slach'ın elindeki tepsiye ve 3 metal kadehe bakarak;
    - "Ben de bir içkiye hayır demem doÄ?rusu!" dedi...
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    paul sernine
    Gölge Ustası

PostPosted: Thu Apr 20, 2006 8:51 pm Reply with quoteBack to top

Edmond kapının önündeki elfi göz ucuyla süzdükten sonra kaÄ?ıtları incelemeye devam etti. Antonidas ismin düÅ?ünmeye baÅ?ladı. Acaba bu ismi daha önce duymuÅ? muydu? Civardaki simyacıları düÅ?ünmeye baÅ?ladı sonra. Kimden alır, kime satarlardı, özel müÅ?terileri var mıydı?

Hizmetcilerle tanıÅ?mak keyifli olabilirdi, ama uygun ve dikkat çekmeyecek bir Å?ekilde. Mutlaka alıÅ?veriÅ? yapıyorlardır. Ne aldıkları, nerden aldıkları iÅ?e yarayabilir. Malikanenin yeride önemliydi tabiki.

Kuyu'nun kaynaÄ?ı, kulübedeki köpek sayısı ve köpeÄ?in yada köpeklerin cinsi, ahırdaki hayvanlar ve hayvanların bakımlarıyla kimin ilgilendiÄ?i... ve bunlardan elde edilecek bilgilerin hedef saptırmak için kullanılma ihtimali.

Cevaplanması gereken çok soru vardı. Å?üphesiz alınan cevaplar yeni sorulara neden olacaktı.

Slach "BaÅ?arılı olursak 7 kese altın alacaÄ?ız" demiÅ?ti. Demekki gerçek patron o deÄ?il. Acaba Slach bize gerçek patrondan bahsedecek mi? içimden bir ses bahsetmeyeceÄ?ini söylüyor. Smile Belkide en önemli bilgi budur.

Bunların hepsi kafasının içinden geçiyordu. Sessizce düÅ?ünmeye ve kaÄ?ıtkarı incelemeye devam etti.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Fri Apr 21, 2006 2:00 am Reply with quoteBack to top

Slach 3 kadeh Å?arapla içeriye dönmüÅ?tü ki baÅ?ka birinin daha içeriye girmiÅ? olduÄ?unu gördü. Ä°lk izlenimi biraz kötü olmuÅ?tu fakat daha iyisini beklemek biraz hayalciliÄ?in olacaÄ?ı kanısına varmıÅ?tı ; fakat karÅ?ıdakinin de kendi gibi elf olması ve bu biçimde görünmesi biraz tiksindirmiÅ?ti.

Gelen elf içeriye kabul edilmeden dalmıÅ?tı ve bir berhaba yerine içki istemiÅ?ti. Tam da tipine uygun bir hareket olmuÅ?tu.

"Bana ismini bahÅ?et elf ki bende seni evime buyur edeyim." Ama bunu beklemeden eliyle yakın bir yerdeki sandalyeyi göstermiÅ?ti bile.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Apr 21, 2006 2:09 am Reply with quoteBack to top

"Ä°smin Raght!" dedi kapıdaki elf. Sonra Slach'ın gösterdiÄ?i sandalyeye ilerlerken, Slach'e bakarak; "Patron sen olmalısın!" dedi.

Kendisine gösterilen sandalyeye otururken masadaki diÄ?erlerine:
    - "Ä°Å?"ten bahsetmeye baÅ?lamıÅ? mıydınız, yoksa zamanında mı geldim? diye sordu.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Fri Apr 21, 2006 3:22 am Reply with quoteBack to top

Slach elfin oturmasını izledi.

" Tam zamanında geldin bende bildiÄ?im bir kaç ayrıntıyı söyleyecektim"

Slach Tepsiyi boÅ?alttı ve kendisi dıÅ?ında herkesin önüne bir bardak Å?arabı koydu.

" Evet ... Å?imdi zor olandan baÅ?layalım. Ã?ncelikle gireceÄ?imiz yer 4 büyücünün ve 3 kadar da Hizmetçi var. BildiÄ?im kadarıyla hizmetçiler saÄ?lam bir tür büyünün ve ya baÅ?ka bir Å?eyin etkisi altındalar. Süre olarak yarından itibaren 29 günümüz kalacak. Almak istediÄ?imiz Å?ey son katta kapısız odada fakat giriÅ?in nerede olduÄ?unu bilmiyoruz bunu araÅ?tırmamız gerekecek. Å?imdilik aklıma gelen bu kadar sizin sormak istedikleriniz var mı"

Gölge Ustası

PostPosted: Fri Apr 21, 2006 10:56 pm Reply with quoteBack to top

Slach Rebore'u izlemiÅ?ti. Rebore'un görünümü ilginçti. Hırsıza pek benzeyen bir tipi yoltu. Ã?ünkü giydiÄ?i giysi saklanmaya elveriÅ?li deÄ?ildi ve boldu. Ayrıca bir insana göre kilolu sayılabilecek bir tipti ve bir çanta taÅ?ıyordu!

Slach yanda oturan adamı tanıttı kendisine. Ä°smi Edmund'du ya da o türden bir Å?eydi. Adama kısaca elini uzattı. Bu sırada Slach anlatıyordu: "...7 kese altın..."

7 kese altın! Å?imdi 3 kiÅ?ilerdi, yani 7 bölü 3'ten elde 2, elde var 1, o da sıfır virgül 3 ederdi, toplayınca 2 virgül 3 kese altın geliyordu. Bunlarla kendisine birçok araç gereç alabilirdi.

Birden gelen sesle irkildi: "Hatırlatmamda sorun yoktur sanırım burdaki herÅ?ey aramızda kalıcak." Slach'a aynı sırıtıÅ?la cevap verdi.

"Sanırım o zembereklerin tanesi 30 altındı, ya da fena hâlde yanılıyorum. Makaralar da 10 altın olsa..." diye düÅ?ünürken içeri bir baÅ?ka adam girdi. "4 kiÅ?i olduysak, 7 bölü 4'ten, 1, elde var 3, 30 olsa 2'ye böl 15..."

"Ben Raght! Patron hanginiz?" diye böldü kabaca elf. EÄ?er Rebore yanında silah taÅ?ısaydı bile elini üzerine atabileceÄ?inden emin deÄ?ildi. Tehlikeli bir tipti ve böyle bir planda böyle birinin ne aradıÄ?ını bilemiyordu Rebore.

Slach içeri girdi ve içkileri bıraktı. Rebore keinisininkinden küçük bir yudum aldı sadece. İçki düÅ?üncelerini bulandırıyordu. Bir yandan da tüm dikkatiyle dinliyordu Slach'ı. "...gireceÄ?imiz yer 4 büyücünün..."

"Büyücüler.. Vay büyücüler vay.. Vay yaman büyücüler vay.." diye söylendi kendi kendine. DiÄ?erlerinin bakıÅ?larının farkında bile deÄ?ildi. Zor bir iÅ? olacaktı ve 1.75 kese altın az bile gelebilirdi. Planlara ilk kez göz gezdirdi.

"Birkaç sorum var benim. Bu ev neyden yapılmıÅ?? Her katın yüksekliÄ?i kaç metre? Duvarlar neyden ve onlar kaç metre? Bu eve yakın ev var mı? Varsa onların uzaklıkları ne kadar? Onların planları var mı? Kimler yaÅ?ıyor onlarda? Bu X'te ne var? AÄ?ırlıÄ?ı ve büyüklüÄ?ü ne kadar? Tehlikeli ya da hassas bir Å?ey mi?" Daha sorularına devam edecekti ama nefesi yetmemiÅ?ti.

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 3:20 am Reply with quoteBack to top

rebore wrote:
    "Birkaç sorum var benim. Bu ev neyden yapılmıÅ?? Her katın yüksekliÄ?i kaç metre? Duvarlar neyden ve onlar kaç metre? Bu eve yakın ev var mı? Varsa onların uzaklıkları ne kadar? Onların planları var mı? Kimler yaÅ?ıyor onlarda? Bu X'te ne var? AÄ?ırlıÄ?ı ve büyüklüÄ?ü ne kadar? Tehlikeli ya da hassas bir Å?ey mi?"

Slach sorunların bazılarına anlam verememiÅ?ti ama yine de gözlerini kapatıp evi hayalinde canlandırdı.

"GördüÄ?üm kadarıyla katlar arası birbuçuk insan buyu. Evin neden yapılmıÅ? olduÄ?una gelince taÅ?tan daha çok bir kale görünümünde fakat kale sayılmaz. Evin en yakınındaki ev yarım saatlik yürüme mesafesinde. BildiÄ?im kadarıyla bir korucunun evi görünümü ufak bir ev fakat içinde ne olduÄ?unu bilmiyorum. X aradıÄ?ımız sandıÄ?ın yeri giriÅ? için evin içini araÅ?tırmamız gerekecek."

Tam olarak bu kadar diye düÅ?ünürken aklına evin dıÅ?ını tasvir etmek geldi.

" ArkadaÅ?lar bu evidı. BaÅ?ka sorusn arka cephesi bir uçurum ve denize bakıyor. Ev tam olarak uçurumun ucunda deÄ?il baya bir mesafe bırakılmıÅ?. O evin çevresini saran korkulukta içeri sadece hayvanların kaçmamıs için yapılmıÅ? dayanıksız bir Å?ey. Ahır tahminimce 7-8 büyük baÅ? alacak türden ve üstüde kapalı. Botanik bahçesi camekan içeride birçok türlü bitki var ilgilenenlere." Slach kendisi o bitkileri istediÄ?i için böyle bir Å?ey söylemiÅ?ti."Kuyu taÅ?tan ve benim dikkatimi çeken bek birÅ?ey olmadı ama bilmeyiz tabi. Köpekse benim en çok kortuÄ?umda bu cinsini bilmiyorum ama bu iÅ?i veren adamla evin yankınına sokulduÄ?umuzda deli gibi havlamaya baÅ?lau olan var mı ama bilin ki bende evi dıÅ?tan gördüm ve görevi veren adam bu çizimleri verdi.

Gölge Ustası

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 2:24 pm Reply with quoteBack to top

"Durumumuza bakarsak, daÄ? baÅ?ında yalnız duran eve fark ettirmeden gireceÄ?iz, 3. katta bir yerlerde nasıl bulacaÄ?ımızı bilmediÄ?imiz, envai çeÅ?it büyüyle korunan sandıÄ?ı alacaÄ?ız ve canımızı seviyorsak bunu yaparken büyücüleri duruma uyandırmayacaÄ?ız." Derin bir of çekerek ellerini dizlerine vurdu. "Güzel iÅ?," diyerek gülümsedi.

"EÄ?er hizmetçiler bir büyünü etkisindeyseler, güçlü bir büyünün, bu durumda eve çalıÅ?an olarak girme ihtimalimiz sıfıra düÅ?üyor. Bu durumda iki Å?ansımız kalıyor: ya eve gizlice dalmak, ya da ziyaretçi olarak gözlerinin önünde çalmak. Belki ikisi birden de olabilir.

"EÄ?er ilk planı uygulayacak olursak, hiçbir Å?ey bilmiyoruz. Büyüden pek anlamam ve evde ne tür koruma büyüleri olabileceÄ?ini bilmiyorum. Bu yüzden bunu bilen birine ihtiyaç olacak. Ayrıca evi fark edilmeden gözetlememiz gerekecek. Aslında gözetleme her durum için gerekli. Sonra duvarı aÅ?ıp 3. kata çıkmak olacak sırada. Bunlar bir Å?ekilde çözülür ama güvenlik önlemlerini bilmeden hiçbir Å?ey yapamayız.

"Ä°kinci plana gelirsek, eve büyücüleri kandırarak girmemiz gerekecek. Bu yüzden de büyücülerin eve kimleri alabileceÄ?ini bilmeliyiz. Eve kimlerin girdiÄ?ini, ne zaman girdiÄ?ini öÄ?renmek için de evi gözetleyeceÄ?iz. Sonra bir Å?ekilde sandıÄ?ı gözlerinin önünde fark ettirmeden alıp kaçacaÄ?ız ama bu benim uzmanlık alanıma girmiyor.

"Son plan ise ilk plan ile ikincisinin birleÅ?imi. İçeri birileri bir Å?ekilde girecek -dediÄ?im gibi benim uzmanlıÄ?ım deÄ?il. Onlar büyücülerle uÄ?raÅ?ırken diÄ?er ekip de içeri girip sandıÄ?ı kapacak. Geceleri daha fazla güvenlik olacaÄ?ı düÅ?ünülürse gündüz yapmak daha mantıklı olacaktır. Evin nasıl korunduÄ?unu anlamak için de eve birden fazla ziyaret gerekebilir. Yine de büyüden anlayan biri Å?art.."

Nefes almak için durdu Rebore. Uzun konuÅ?muÅ?tu ve diÄ?erlerini de dinlemesi gerekliydi, buraya kadar soruları olabilirdi.

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Sat Apr 22, 2006 9:37 pm Reply with quoteBack to top

" Hmmm... Aslında Hizmetçiler için bir çare olabilir. Yani bende büyüden pek anlamam ama bir Å?eyin etkisi altındalarsa ya bir tılsım gibi birÅ?ey vardır yada bir zaman yaptıklarını yenilemek zorundalar. EÄ?er bu plan üzerinde yürüyeceksek bunu araÅ?tırma hedefleri arasına koyabiliriz."

" Ä°kinci plana gelirse aralarında en uygun görünen bana bu gözüktü fakat büyücüleri nasıl kandıracaz. Eve fazla kiÅ?inin gelip gittiÄ?ini sanmıyorum ama incelemek mantıklı olur."

"Ã?çüncü planını pek beyenmedim. Hem maddi men manevi olarak eÄ?er öyle bir baskın yapmaya kalksak maliyetten oldukça fazla kaybederiz ve o kadar insana güvenmekte pek yerinde olmaz"

"Benim aklıma öncelikle kapısız odaya nasıl gireceÄ?iz sorusu geldi biraz düÅ?ünelim..." Slach 3 plana da uzaktan göz attı. BirÅ?eyler ip ucu vermesi gerekiyordu. Ne olabilirdi yanındaki baÅ?ka odalar mı bahçedeki kuyu mu haritadan gözlerini ayırmasına raÄ?men hala çizimler gözlerinin önündeydi.

Not: Bence sizlerde haritayı biraz inceleyin. Smile

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum