Posted:
Fri Nov 04, 2005 4:23 pm
Ajanların kılıkdeÄ?Å?tirme diplomasi blöf gibi yetenekleri çok yüksek olması lazım hele bir de loncanın en iyi ajanıysa bu yüzden Ã?yle bir durumdan kılık deÄ?iÅ?tirerek ve yalan söyleyerek çok rahat kurtulabilir.
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Abi bi kenderin ata atlıyabilcÄ?ini düÅ?ünmüyoum yani yapamaz bence ama ben olsam parÅ?ömeni kullanırdım...
Posted:
Wed Feb 01, 2006 5:35 am
Gizlenmek en mantıklısı gibi görünsede,güvenlik artacaktır. en güzeli bu Å?ıklarda kanımca yangın çıkartmak en kallavisinden.
Ama bana sorarsanız. loncanın kimya araÅ?tırmalarına bakan bir kiÅ?isi var ise, onun dıÅ?arda beklemesini söylerim bi terslik çıkar ise hava-i fiÅ?eÄ?e benzer birÅ?ey patlattırırım bu yangından daha Å?oke edici olacaktır. veya zaman ayarlı bir Å?aÅ?ırtmaca kullanabilir. tahmini çıkıÅ? süresi hesaplanır.
Birini öldürüp kılıÄ?ını alırım. Valla en mantıklısı bu gibi. Yüzünüde gizleyebildinmi...
loncanın en iyi ajanıyım dielim
bi düÅ?ünelim, bi ajan nede uzman olur, konuÅ?ma, blöff, gizlenme, sessizlik, ozaman nie kendimi riske atayım deÄ?ilmi. en iyi olduÄ?um Å?eyi seçer o doÄ?rultuda üstüne giderim olayın. ordan karlı çıkma Å?ansım bile war, hatta çok sıkıÅ?ırsam loncadan alt seviyelerde birini satarım o da benim yerime cezamı çeker. hiç olmadı karanlıÄ?a sinerim beklerim, uygun ortam olursa nöbetçilerden birinide gafil avlarım. her hırsızın yedek planları olmalı! kıyafetleri bi yere saklarım. eÄ?er tekrar kaçmam gerekirse kaçıp kılık deÄ?iÅ?tirmeye baÅ?vurmak için.
yada sinerm yaw karanlıÄ?a gölgelere güvenirim içinde uyuyabilecek kadar bile iyi deÄ?ilmiyim nasıl olsa
Posted:
Thu Feb 02, 2006 7:36 am
saraydaki en yetkili kiÅ?inin karısını baÅ?tan çıkarırım ( ki bu kraliçe olabilir önce onunla ayak üstü seviÅ?irim sonra da onun bildiÄ?i gizli bi geçitten surların arkasına çıkaraım bunu bi Å?ık olarak yazmamıÅ?sınız ama en kullanılabilir yöntemdir saray kadınları genelde heyecana bayılırlar bence deneyin denemeye deÄ?er....
Posted:
Tue Feb 14, 2006 3:04 am
Surlara çıkarım, Crossbow'um ile arkasına ipimin baÄ?lı olduÄ?u bir bolt'u karÅ?ıdaki aÄ?aca atarım ve ipe tutunup dalıÅ?a geçerim.
Kale alarmdaysa hemen Å?iÅ?lerler. Surlarda allah bilir kaç okçu vardır. Açık hedef olursunuz.
Surlara çıkarım, zaten atım aÅ?aÄ?ıda beklemektedir, üzerine doÄ?ru atlarım ve pelerinimin yardımıyla düÅ?üÅ?ümü yavaÅ?latıp iyi bir iniÅ? yaparım.
Sen dayansan bile at dayanacak mı? Kaç metre sur, süs olsun diye dikmiyorlar. Dibine atı baÄ?lamak ayrı mesele...
Gölgelere karıÅ?ıp ortalıÄ?ın yatıÅ?masını ve kaçmak için uygun zamanı beklerim. Beni gölgelerde kimse bulamaz!
Bulamaz da ortalık yatıÅ?tıktan sonra ne yapacaksın? ,eÄ?er sonsuza kadar gölgelerde kalacaksan o baÅ?ka. Sonuçta bu kalenin kapısı var ve kapıda da nöbetçiler. Ya kılık deÄ?iÅ?tirirsin ya da karmaÅ?ada kaçarsın.
Ã?nce izimi kaybettiririm, sonra yalnız bir askeri öldürüp kılık deÄ?iÅ?tiririm, gerisi kolay...
Askeri yalnız bulmak da kolay iÅ? deÄ?il. Bu korku filmi deÄ?il ki adamlar tek dolaÅ?sın. Ama bulursan da kaçma olasılıÄ?ın az. Askeri dövmen gerek, dövdün diyelim, nöbetçiler seni dıÅ?arı salacaklar mı?
Yangın çıkarırım, dikkatler oraya yoÄ?unlaÅ?mıÅ?ken ben de kolaylıkla kaçarım.
DenenmiÅ? ve baÅ?arılı olunmuÅ?tur. KarmaÅ?ada kaçmak en kolayıdır.
Vakit gece nasıl olsa, kumandanı gafil avlayıp rehin alırım. Hatta mümkünse karısını rehin alırım, daha az sorun çıkarır. Kimse bir Å?ey yapamadan kaleden rehineyle beraber çıkarım. Ona ne yapacaÄ?ıma daha sonra karar verebilirim...
Bir hırsız olsam da, kılıç kulanmada da üstüme yoktur. Kaçacak fırsatı bulana kadar dövüÅ?ürüm!
Yorumsuz...
Böyle zamanlar için sakladıÄ?ım parÅ?ömenimi okurum ve...
Varsa okursun. Yine de büyüye güvenmeden önce iki kez düÅ?ünmek gerek.
Yangın falan çıkarırsan baÅ?ına istediÄ?inden fazla dert alabilirsin sonuçta bu iÅ?i en az dikkati çekerek ve en az baÅ?ına alarak yapmalısın.Zaten diÄ?er Å?ıklarla kaçmak çok zor.
Bence en iyisi parÅ?omen okumak hatta diÄ?er Å?ıklara göre bence hile gibi kalmıÅ? ama nede olsa bir hırgızsın hilelerin adamı..
Ama parÅ?omen olmasa tabiki en mantıklısı yangın çıkarmak.Saygılar...
ilk sık bence olmaz bir crossbow ne olursa olsun bir insanı tasıyacak kadar saglam bir sekilde bir agaca giremez ve cat die assagı düÅ?eersiniz sonra mıntıka temizliÄ?inde sizi toplarlar ya gölge yada atlamak büyü ise ya tutturamzsanız ve büyü elinizde patlarsa bence onu adamlar sizi ele gecirinceye kadar saklamalısınız baktınız olmayacak son anda bir teleport anında kenya tabi baska bir büyü varsa sakat ama ne olacak fireball mu diesim geliyor gerci change self yada alterself falan varsa cok kullanıslı olabilir offff bence anket iyi gidiyor oranlar dogru zzaten ikitanesini kimse iÅ?aretlememiÅ?
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum