Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - DüÅ?ünce..
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

DüÅ?ünce.. View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Rhonin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon May 08, 2006 11:32 pm Reply with quoteBack to top

Bazı insanlar dinleyerek bazıları da yaparak öÄ?renirdi..Ama gerçek bir savaÅ?çı herÅ?eyiyle öÄ?renme çabasına girer..Ã?lümden bile korkmadan amacına doÄ?ru tek bir adımı bile tiksinmeden girerler.Tıpkı uzun zamandır V'ladhek in yaptıÄ?ı gibi..

Ustasının bütün öÄ?retilerinde bir kez daha yürümek için bir kez daha yapmak için bunu tekrar denemeliydi..Belki kendi umutsuzluÄ?unun içinde baÅ?kalarına umut verme çabasında bir gücü olurdu belki bu defa tekrar baÅ?arısızlıkla sonuçlanmazdı..

Tekrar ustasının karÅ?ısına geçmeli ve tekrar onunla dövüÅ?meliydi..Kendini kanıtlamalıydı...

Sev beni sonsuza dek..
    Back to top View user's profileSend private messageMSN MessengerICQ Number
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Wed May 10, 2006 6:05 am Reply with quoteBack to top

Odaya girdiÄ?inde onu Å?öminen karÅ?ısında bir tabureye oturmuÅ?, sırtı ona dönük bir Å?ekilde kılıcını bilerken buldu. "Demek geri geldin." dedi, halbuki V'ladhek odaya girerken hiç ses çıkartmamıÅ?tı. GörünüÅ?e göre yaÅ?lı olmasına raÄ?men ustasının duyuları hâlâ eskisi gibi iÅ?liyordu.

YaÅ?lı adam elindekileri yere bırakıp ayaÄ?a kalktı ve V'ladhek'e sıcak, ama bir o kadar da kararlı bir bakıÅ? attı. "Dersini aldıÄ?ını sanıyordum çaylak; ama görünen o ki asla uslanmayacaksın." Ustası kılıcını kaldırıp selam verdi. Sonra kılıcı indirerek kararlı adımlarla V'ladhek'e doÄ?ru ilerlemeye baÅ?ladı.

Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Sat May 13, 2006 6:41 am Reply with quoteBack to top

Darbeler ard arda gelirken V'ladhek kendisini savunmaya çalıÅ?ıyor ve geri geri ilerliyordu. Ustası formundan hiçbir Å?ey kaybetmemiÅ?ti. Yukarıdan kesici bir vuruÅ?, saÄ?dan yanıltıcı bir hamle, aÅ?aÄ?ıdan bir savuruÅ?... Sanki hepsini otomatik yapıyor gibiydi.

Ama bu sefer o da hazırlıksız deÄ?ildi. Hamlelere karÅ?ılık veriyor ve ara sıra karÅ?ı saldırılarda bulunuyordu.

En sonunda iki kılıç havada çarpıÅ?tı ve ustası V'ladhek'in kılıcını saÄ? tarafa doÄ?ru büktü. "Ã?Ä?renecek çok Å?eyin var yamak." V'ladhek kılıcına ani bir hamleyle abanarak kılıcını yukarı kaldırdı ve ustasının kılıcını elinden söküp fırlattı. Ustası bir anlık Å?aÅ?kınlıktan sonra gülümsedi. Ustasının gülümsemesi üzerine V'ladhek kılıcını indirdiÄ?i anda yaÅ?lı adam hızlı bir hamleyle V'ladhek'e çekme taktı ve hızlı bir hareketle belindeki kemerden bir hançer çekip yerdeki V'ladhek'in bopazına dayadı.

"DediÄ?im gibi, hâlâ öÄ?renecek bir Å?eylerin var V'ladhek." Sonra yaÅ?lı adam hançeri kaldırdı. "Ama uzun yıllardan beri kimse kılıcımı benden alamamıÅ?tı." YaÅ?lı adam ayaÄ?a kalkıp V'ladhek'e elini uzattı ve onun ayaÄ?a kalkmasına yardım etti. "Hâlâ bana denk deÄ?ilsin, ama pek çoÄ?u seninle yüzleÅ?meye korkar. Tebrik ederim...savaÅ?çı."

YaÅ?lı adam boÅ?taki eliyle kapıyı gösterdi. Bu, V'ladhek'in artık burada iÅ?inin kalmadıÄ?ının ve gitmesi gerektiÄ?inin göstergesiydi.

Not ==> Rhonin sınav sonucunda dördüncü seviyeden ustalık kazanmıÅ?tır. V'ladhek--> +4 level

Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum