Author |
Message |
Demian
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 09, 2006 12:10 am |
|
Rammstein abimizinde bir sarkisinda dedigi gibi herseyi yakmak gerek.
Bu arada ben barabus'ta kara murat'lik degil saldiray'lik hisettim. Kraliceyle ayak üstü ikiz yatakta sevismeler falan.
Uygun korumalarin yoksa gölgelerin arasinda bir cingene hirsizi bir elf görebilir. (Isiya dayali görüsün ismini unutum bu arada infraruj muydu?) |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 14, 2006 8:38 pm |
|
yangın çıkarırım. en saÄ?lamı, en temizi... |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 14, 2006 10:55 pm |
|
Gölgelere karıÅ?ıp ortalıÄ?ın yatıÅ?masını ve kaçmak için uygun zamanı beklerim. Beni gölgelerde kimse bulamaz!
sonuçta gecenin bir vakti kimse aramak için fazla uÄ?raÅ?maz saklanır ve Å?afak sökmeden kacarım!!! |
|
|
Back to top |
|
|
FaRaSTu
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 15, 2006 3:25 am |
|
Ä°yi bi ajanız adı üstünde bi kılıçustası deilim o yüzden adam kaçırma ve kılıç dövüÅ?ü olayını eledim..Gizlenmek riskli bi iÅ? ,bulunma ihtimali var sonuçta önemli bi Å?ey çaldıÄ?ınıza göre tüm kale aranıcaktır. Herhangi bi teleport scrollu taÅ?ıyosam bu kendi yeteneklerime güvenmediÄ?im anlamına gelir o yüzden onu da yapmam. O yüzden ya yangın çıkarır karambolde kaçarım ya da birini (bir muhafız ya da duruma göre bi asker) onun kılıÄ?ına bürünür öyle uzarım kaleden.... :w00t: :w00t: |
|
|
Back to top |
|
|
pennylane
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 18, 2006 9:22 pm |
|
Ã?nce izimi kaybettiririm, sonra yalnız bir askeri öldürüp kılık deÄ?iÅ?tiririm, gerisi kolay...diye düÅ?ündüm ben..ama biride demiÅ? ki zırh olmayabilir falan filan o da mantıklı geldi..galiba en iyisi gölgelere saklanmak madem iyi bir ajan..amma zor soruymuÅ? yaw düÅ?ün düÅ?ün ..ktur iÅ?in :angel: |
_________________ ..eÄ?er tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur.. |
|
Back to top |
|
|
FaRaSTu
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 20, 2006 5:13 pm |
|
ya bana da gölgelere kaıÅ?ıp beklemek biraz pasif olay gibi geliyor. Ã?ok ciddi bir item çalmıÅ?sınız ve bence beklemek görevi tehlikeye atmak olur. O yüzden ben gölgelere karıÅ?manın (çoÄ?u zaman iÅ?e yarıyo orası dooru) içinde bulunduÄ?umuz durum için uygun olduÄ?unu düÅ?ünmüyorum.
TeÅ?ekkürler!!!! |
_________________ To Live is To Die! |
|
Back to top |
|
|
gangster
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 27, 2006 8:21 pm |
|
DövüÅ?, adam kaçırmak falan bana biraz zor geliyo.Yangın çıkarmaksa ters. Kaçmasına kaçarsın ama arkandan yanan masum insan ve çocuk sesleri duymak içimi ürpertebilir.
Bana en uygunu gölgeler. Daha sonra kalede bi çavuÅ?u, Å?ansım yaver giderse bi tüccarı tavlarım. Ayak üstü seviÅ?irim(diÅ?i kara murat) Artık kaleden altın yüzük ve kolyelerle çıkarım. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|