sizce bir hırsızın kullanması en uygun silah nedir? bu gün arkadaÅ?lar arasında konuÅ?urken balta diyen bile oldu sizin fikirlerinizi bekliyorum...
------------------------------
bence çift bıçak en ideali gibi...
ve yaysız olmazzzz....
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Posted:
Mon May 15, 2006 3:36 am
Balta!! Bi hırsız için çok garip bir seçim olmuÅ? hocam
EÄ?er ben hırsız sınıfını seçmiÅ? olsaydım kısa bir kılıç ve bi hançer kullanırdım... Menzilli durumlar içinde Drowların kullandıÄ?ı (tabi uyku büyüsü yüklü oklar bulabilirmiyim bilmiyorum ama...) küçük bir el arbaleti kullanırdım. Sonuçta hırsızım, büyük ve hareket kabiliyetimi kısıtlayan silahlarla iÅ?im olmaz. Uzun kılıçlar vs. silahlar çekilmesi ve savaÅ?ılması diÄ?erlerine nazaran daha geniÅ? alanlar istediÄ?inden tercih etmezdim
balta hakketen gitmez hırsıza orda haklısın bilmiorum ama ben kesinlikle arbalet seçmezdim. hiç sevmem inanılmaz bir antipatim var. yay en iyisi bence.arbaletle bir tane attıktan sonra 40saat uraÅ? dur doldurcam yaniden diye ama yay kullanımında ustalaÅ?tıktan sonra kimse yaklaÅ?amaz bence.
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Posted:
Mon May 15, 2006 4:01 am
ben hiç biÅ?i kullanmam zaten adı üstünde hırsız
olabildiÄ?ince atletik olurum ve yeteneÄ?imi arttırırdım hırsız için silah boÅ? iÅ? zaten fazlalık yapar
Posted:
Mon May 15, 2006 4:09 pm
yayyın arbaletten daha karizma bir silah oldugu dooru ama biz hırsız olarak karizmatik olayım dur bi yay alayım elime bi de zırh giyeyim Å?ıkır Å?ıkır dersek ilk iÅ?imizde bizi dokuz cehenneme yollarlar Ben kullanıÅ? açısından el arbaleti dedim kurulum ve mesafe açısından...nrmalde bende isterim legolas olup saÄ?a sola ok atmayı
Bir Hırsızın amacı bence baÅ?ta haytta kalmak olmalı ve silahlarını ona göre seçmeli !!
seçim meselesi tabiki...
ama yayda ısrarcıyım
Posted:
Tue May 16, 2006 2:25 am
Suikaste dönük bir Å?ey arıyorsak arbelet gerçekten iÅ?e yarar olabilir kurması zor fakat verdiÄ?i hasar büyük olduÄ?u için bence çok kullanıÅ?lı.
Genel bir hırsız için yay iÅ? görür fakat ben küçük bıçakları tercih ederim.
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Hand crossbow, 2 elimde, 1'er tane. hançeri saymaya bile gerek yok, bence o tüm karakterler için geçerli, bi de olursa scimitar'ı severim, yakın dövüÅ? için!
bir hırsızın kullanacagı en iyi silah beynidir bence. Her kosulda her ortamda olaylardan sıyrılmak ve yaptıgı isten basarıyla sıyrılabilmek icin etrafını iyi analiz etmeli ve temkinli olmalıdır. silah bıcak bo is bunlar istedikten sonra igneyle ya da kapı kulbuyla bile adam oldurulebilir, yeterki RP si iyi yapılsın
Posted:
Fri May 26, 2006 8:25 am
Hırsızın en önemli silahı beynidir, katılıyorum, ama araç olarak en iyi silah ise hançerdir. Hançer çok kullanıÅ?lıdır, kısa olduÄ?u için manevra yapması kolaydır, fırlatılabilir, bazıları fırlatınca geri döner, boÄ?az veya kese ipi kesmek için idealdir, saklaması kolaydır, taÅ?ırken tehlikesi azdır, fazla yer tutmaz, aÄ?ır deÄ?ildir, zorda kalınca meyve bıçaÄ?ı diye yutturulabilir , her evde bulunur, her eve lazımdır, cerrahi müdahalede bile kullanılabilir, vs, vs..
Fazla söze gerek yok, adı bile karizma: hançer..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum