Author |
Message |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun May 14, 2006 12:49 am |
|
Fantastik dünyada ya da oynadıÄ?ınız bir oyunda sizi en çok hüzünlendiren son hangi karakterindir? EÄ?er oynadıÄ?ınız bir oyundaki karakteri belirtecekseniz lütfen nasıl olduÄ?unu da yazınız... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 14, 2006 2:49 am |
|
benim en fazla etkilendiÄ?im Yüzüklerin Efendisi Kralın DönüÅ?ü filminde Gandalf'ın Orta Dünyadan ayrılmasıdır gerçekten insanı etkilediÄ?ine Å?üphe yok... |
|
|
Back to top |
|
|
Necros
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 14, 2006 5:05 pm |
|
Kılıçlar Denizinde drizztin en sonda küçükken kutarmıÅ? olduÄ?u kızı öldürmesi bence çok hüzünlü bir sondu. |
|
|
Back to top |
|
|
Squan
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun May 14, 2006 8:27 pm |
|
Beni hüzünlendiren sonlar...
Birkaç tane vardır herhalde ama aklıma gelmiyor Å?u an.
Ama iki tanesini söyleyeyim.
Birincisi Sturm ün ölümü.Adam cesurca durmuÅ?tu surlarda.
İkincisi Squan ın ölümü (ahh ahh!! ) |
_________________ Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliÄ?ini ölçmek ve kendini o boÅ?luÄ?a bırakmaktır. |
|
Back to top |
|
|
FaRaSTu
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 15, 2006 2:58 am |
|
Kılıçlar denizindeki Drizzt in önceden kurtarmıÅ? olduÄ?u kızı öldürmesi ( aslında zorunda kalması) benim açımdanda bayaÄ?ı hüzünlü bir olay.... |
_________________ To Live is To Die! |
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Mon May 15, 2006 5:56 am |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 15, 2006 4:20 pm |
|
bence tasslehoff'un ölümüydü... büyük bir iÅ? yapmıÅ?tı ölmeden önce ama helal olsun... |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
dragonlancer
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 18, 2006 7:38 pm |
|
Sturm ve Flint'in ölümü, ayrıca bu gidiÅ?le Yaz Alevi'nin sonu da gayet hüzünlü olacak |
|
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Thu May 18, 2006 9:44 pm |
|
Gandalf'ın Khazad-Dûm Köprüsü'nden düÅ?tüÄ?ü sayfalarda beynimden vurulmuÅ?a dönmüÅ?tüm. Yine Gandalf'ın Orta Dünya'yı terk ettiÄ?i sahne de bani çok sarsmıÅ?tı.
Laurana'nın ölümü beni gayet etkilemiÅ?ti, Flint'in ölümü ise üzmüÅ?tü açıkçası.
Ama beni en etkileyen ölüm, Lord Xar'ın ölümüydü. |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
|
|
kilerik
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 12:02 am |
|
Warcraft 3'te Grom Hellscream'in ölümü:
Grom: Thrall... The blood haze has lifted... I felt the demon's blood burning in my veins... I... have... freed... myself...
Thrall: No old friend... You have freed us all...
Bu sahne ilk defa beni bir bilgisayar oyununun baÅ?ında aÄ?latmıÅ?tır. |
_________________ Heresy grows from idleness... |
|
Back to top |
|
|
Demian
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 12:59 am |
|
bence de sturm'un ölümü baya hüzünlüydü.
Ama Gandalf'in ve elflerin Orta dünyayi terk etmeleride.
Ama en kötüsü bence Turambar Turin'in kaderiydi. Ayni Silmarillionda ki sayisiz kahramanin- Turgon, Fingolfin, Thingol ve ölen digerleri-kaderi gibi. Faener'un ogularinin silmarileri aldiktan sonrada ölmeleri kötüydü. Büyük oglunu- ismini unutum-severdim. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri May 19, 2006 1:14 am |
|
HMMM Açıkçası benim en çok etkilendiÄ?in sonlardan biri Karatas Knightflame in Corax tarafından öldürülüÅ?üydü. Saf olsa da çok iyi bir Å?ovalyeydi Karatas...
Ä°kincisi hala düÅ?ündükçe beni sarsan bir son olmasa da Azalin in tanrı oluÅ?uydu. Bir parça vicdan azabı da var tabii : ) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Demian
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 1:16 am |
|
Isimlerine simdi baktim Maedros ve Maglor. Ikisininde kaderi acikliydi. Maedros delirip intihar etmis Maglor ise ömrünün sonuna kadar okyanus kiyilarinda dolanip hüzünlü sarkilar söylemisti. |
|
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 3:07 am |
|
O kadar baÅ?lıÄ?ı açmıÅ?ızda kendimiz söylememiÅ?iz yaw
Ben en çok Warcraft 3' teki Moradin Bronzbeard' ın ölümüne ve BG 2 deki karakterimin kötü kaderine (her ne kadar da ölmese de Irenicus' un baÅ?ına açtıÄ?ı belalar yüzünden) üzülmüÅ?tüm |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 3:31 am |
|
En hazin son, Frodo`nun Shire`a ulaÅ?ması ve artık oranın saf güzelliklerinden tadını alamaması, diÄ?er buçuklukların Frodo`nun ne yaptıÄ?ını bilmeyip kendisini takdir edememeleri ve nihayetinde biraz huzur bulmak için Kutlu Diyar`a göç etmesi... |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
|
|