Author |
Message |
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Thu May 18, 2006 7:15 am |
|
Olmazsa olmazımız olan baÅ?lıÄ?ımız. Yorumlarınız, kavgalarınız, espirileriniz vs vs hepsi buraya beklenir efendim. Yeni oynumuz vatana millete ve siteye hayırlı uÄ?urlu olsun. :tongue: |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
|
|
esen
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 18, 2006 3:29 pm |
|
Ellerine saÄ?lık iyi bir giriÅ? oldu :ayyyy!: umarım bu oyunda sitenin unutulmaz oyunlarından olur :schemes: hehheh hadi her keze baÅ?arılar puhahhah |
|
|
Back to top |
|
|
AZaZ3L
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 18, 2006 7:00 pm |
|
|
Back to top |
|
|
calis
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 18, 2006 7:09 pm |
|
YarıÅ?macı arkadaÅ?lara baÅ?arılar demiyerek sözüme baÅ?lıyorum .Umarım iyi bir oyun olur diyarın tarihini etkiliycek bir Å?eyler yaparız umarım .Herkez kolay gelsin. :clap: |
_________________ No one hears him cry so he turns to evil... |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 3:12 am |
|
Ehem ehem. Artık bir ara bizde uÄ?rarız yakınlara bir yere.
Sonra tırsıpta "Aaa! This is unndeadd" felan demeyin ama |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Rhonin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 4:30 am |
|
demeyiz sen yorma kafanı ama cidden güzel giriÅ? oldu vatana millete hayırlı olsun |
_________________ Beni mutlu et tatlı kız.. Bana sarıl bu gece. Öp beni yaÄ?murun altında. Sev beni sonsuza dek..
|
|
Back to top |
|
|
demarch
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 7:24 am |
|
Hayırlı uÄ?urlu olsun yeni oyun , gerçekten güzel bir baÅ?langıç olmuÅ?. Buradan DM'e seslenmek istiyorum; celdar o kadar da gizlilik peÅ?inde koÅ?an biri deÄ?ildi ancak böyle olsun daha güzel olur. Yoksa o karakterle, kör halimle, omzumda basilisk cesediyle köye girip hanın yerini sormuÅ? biriyim ben:D |
_________________ quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.) |
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Fri May 19, 2006 7:30 am |
|
ArkadaÅ?lar, bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim kendimi nedense. Normalde bu oyunu tur bazlı deÄ?il, kiÅ?i bazlı ilerletmeyi düÅ?ünüyordum. Bu yüzden dün ve bugün RP'lerini yapan oyuncuları devam ettirmem gerekecekti. Lakin bugün kontrolüm dıÅ?ında, gayet nahoi olaylar geçti baÅ?ımdan ve toparlayıp yazamadım maalesef. Yarın da çok fazla meÅ?gulüm ve günün çoÄ?unluÄ?unda evde deÄ?ilim. Bu yüzden hepinizden beklettiÄ?im için özür diliyorum. Cumartesi günü tur dönecektir. En azından bunu söyleyebilirim sanırım.(Biraz fazla mı kesin konuÅ?tum ne? Sonra tükürdüÄ?ümü yalamayayım?)
Saygılarımla, iyi oyunlar.. |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 7:55 am |
|
Necros_Spellweaver wrote: |
Olmazsa olmazımız olan baÅ?lıÄ?ımız. Yorumlarınız, kavgalarınız, espirileriniz vs vs hepsi buraya beklenir efendim. Yeni oynumuz vatana millete ve siteye hayırlı uÄ?urlu olsun. :tongue: |
Yorum :
:looloo: bazı oyuncular tam olmamıÅ? kısa zamanda Dc yüksek büyüler bekliyorum DMden |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Fri May 19, 2006 7:58 am |
|
Bizim elimizde doÄ?rudan karakterin kaderini etkileyen 'Saving Throw: None' büyüler de var. Hem de bu durumda oyuncu Cyric gibi kaderinden tüyüp ilahlaÅ?amıyor da. Ama oyunculara haksızlık iÅ?te. Ä°Å? zaten silahının olmamasında deÄ?il, onu kullanmamakta. |
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 7:59 am |
|
Dm elindeki her büyü saving throw none`dur zaten :plotting: :evillaugh: |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 21, 2006 5:56 am |
|
Bakalım biz nasıl gelecez Å?u kasabaya onu cidden merak ediyorum... Hadi beni yine Å?u onkasabadaki yaÅ?lı hanım getirecek diyelim. Å?u GümüÅ?yüz ile öbür kızıl gözlü kardeÅ?i kim getirecek o daha da merak konusu...
Bi de onkasaba savaÅ?ı bitmez bence : ) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
AZaZ3L
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 21, 2006 6:09 am |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 21, 2006 6:10 pm |
|
Yaa bu arada bu ejderliçin planı ciddi olarak son derece iyi bir plan... SavaÅ? kaybedilecek gibi görünüyor. Tek seçenek belki lejyon gelmeden ork ordusunun maÄ?ralara sıkıÅ?tırılması.. Bunu da en iyi ejderha yapabilir.
Bir de bu lejyon nehri nasıl geçecek acaba.. Onların da yıkacak kuleleri var mı? |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Rhonin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue May 23, 2006 6:53 am |
|
Hımm firble güzel bi noktaya parmak bastın bence doÄ?ru söylüyosun cidden bunların yıkıcak bir kuleleri var mı acaba yani iÅ?ler zor gibi ve bencede kaybedilecek on kasaba ve kaybedildi bile bence.. |
_________________ Beni mutlu et tatlı kız.. Bana sarıl bu gece. Öp beni yaÄ?murun altında. Sev beni sonsuza dek..
|
|
Back to top |
|
|
|
|