Posted:
Sun Nov 21, 2004 9:54 am
pazarteesi okulda elf kralina verecegim savunma
yargiç : elfleri neden öldürdün
hirsiz: ama önce onlar bize saldirdilar
Yargiç: gözcülerimiz sizi görmü$
hirsiz: biz saldirmadik hatta yanimdaki dark elf onlari bize saldirmamasi için ikna etmeye bile çali$ti yada ben öyle sandim ben elfçe bilmem aralarinda biraz konu$tular sonra yanimdan bir ok geçerek agaca saplandi bende okumu çekerek birisini almak zorunda kaldim
yargiç: peki dark elfle ne i$in vardi
hirsiz: onunla ve arkada$iyla bir maceraya çikmi$tik ve diyer sava$ciyi ariyorduk.
yargiç: oras1 beni ilgilendirmez.
hirsiz: ama siz bana sordunuz ne i$iniz vardi die
yargiç: arka$in ve sen 3 elfi öldürdünüz bunun suçu ölümdür fakat elfçe bilmiyormu$sun ve üzerindeki deri zirhi ara$tirdik ve onu sadece iyilerin giyebildigini gördük. sözlerinine güveniyoruz. seni sadece bir sartla serbest birakicaz bizim için bi ajanlik görevimiz var
sanirsam pazartesi böyle olucak bizim dm biraz iyi niyetli öldürmez ama süründürü
Posted:
Tue Oct 31, 2006 7:32 pm
Abi Biliyomusunuz bilmiyorum ben mahkeme diyince once sunu yazayim ;
Kadin kocasina bosanma davasi acar ve davayi kazanir. Ortada cocuk vardir ve hakim cocugu kime verecegine karar veremez. En sonunda tam kadina verecekken adam bagirir;
Adam: Hakm bey durun son olarak beni dinleyin
Hakim: Sole bakalim dinliyorum
Adam: Bakin hakim Bey diyelimki ortada bi çikolata makinesi var...
Hakim: Ne alaka olum simdi
Adam: Dinleyin Efendim simdi ortada bi çikolata makinesi var ve sizdede bozuk bara var. Gidiyorsunuz paranizi makineye atiyorsunuz cikolata kutuya dusuyor su andan sonra cikolata sizinmidir makinenin mi?
Hakim: Yaz kizim Cocugun Babasina verilmesine.....
Posted:
Wed Nov 01, 2006 11:15 am
bu arada yazmayi unutmustum
hakime karsi kendimi sucu bskalarinin uzerine atarak savunurum hani lisedeyken kavga ederde mudur odasina cekince valla hocam biz oradan geciyoduk ole geziyoduk laf attilar gibisinden
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum