Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Quicksilver!
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Quicksilver! View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Dragonfire
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed May 31, 2006 11:07 am Reply with quoteBack to top

Karanlık bulutlar dalgalar halinde gizli kapının önüne kadar yayıldı. Bulutların arasından ince soluk tenli sarıÅ?ın bir gölge çıktı. Kapıya Å?ifreli vuruÅ?la vurdu ama birÅ?ey olmadı. Ä°nce gölge huzursuzca boynunu dikleÅ?tirdi. Vücuduna sıra sıra dizlimiÅ? gizli hançerleri ne bir ıÅ?ık yansıtmadan nede bir ses çıkarmadan kontrol etti. En deÄ?erli varlıÄ?ı kadar destesini sonsuz derinlikteki kesesinde olduÄ?unu bildiÄ?i halde hissedemedi. Huzursuz bir Å?ekilde ancak kendisinin duyabileceÄ?i bir Å?ekilde fısıldadı; "Ben Quicksilver hakkım olanı almaya geldim. Açıl lanet olasıca kapı!".
    Quicksilver uzun yılların ardından gölgelerin içinden yansıyıp gölgeler vadisindeki tahtını almaya hazırdı!

*Gölgealtı için sınvaımı verin bana Smile*

PostPosted: Sat Nov 25, 2006 3:58 am Reply with quoteBack to top

Kapı usulca açıldı. Quicksilver bunun bu kadar kolay olacaÄ?ını belki de hiç düÅ?ünmemiÅ?ti. Buna karÅ?ın tetikte bekleyerek içeri doÄ?ru adım attı.

Karanlıktı, sadece karanlık. İsmi Gölgealtı olan bir yerden daha fazlası beklenemezdi zaten.

Quicksilver içeriye girdikten sonra arkasındaki kapı tekrar aynı Å?ekilde kapanmıÅ?tı. Etrafı incelediÄ?inde buranın karanlıklara gömülmüÅ? bir kale, ya da labirentimsi zindanlardan ibaret olduÄ?unu düÅ?ünmeye baÅ?lamıÅ?tı. Ama tam olarak nereye geldiÄ?ini hiçbir zaman kestiremeyecekti.

Quicksilver bu düÅ?üncelerle ilerlerken labirent gitgide dallanıp budaklanmaya, karÅ?ısına çeÅ?itli tuzaklar, bilmeceler, düÅ?manar çıkmaya baÅ?lamıÅ?tı. Quicksilver daha ne olduÄ?unu anlayamadan büyülü labirentin içinde ölüm kalım savaÅ?ı vermeye baÅ?ladı.

Ve labirentin sonuna vardıÄ?ında gücünün son damlasını da tüketmiÅ?ti. Quicksilver dizleri üzerine düÅ?tü. Tam bu esnada ileride bir tahtın durduÄ?unu gördü. Ã?zerinde gölgelerden cüppesiyle Å?ekilsiz bir siluet beklemekteydi.

"Quicksilver" dedi tıslayan sesiyle. Sözler Quicksilver'ın kalbine adeta birer diken gibi batıyordu.

"Gölgealtının bir ustasısın artık. Fakat sana fazla bir ömür biçmiyorum. Ã?ünkü görüyorum. Senin zamanın geçti geçiyor. Eskisi kadar kudretli deÄ?ilsin.
    Labirentin sonuna ulaÅ?mayı baÅ?ardın, artık Gölgealtının fatihlerinden birisisin."

Bir anda Quicksilver'ın etrafını kapkara gölgeler kapladı, etrafındaki herÅ?ey yokoldu.

Yeniden görüÅ?ü kendine geldiÄ?inde Gölgealtının kadim ormanında bulmuÅ?tu kendisini. Gölge Efendisinin sözleri hala aklındaydı.

Fakat hatırladıÄ?ı birÅ?ey vardı. Demin görmüÅ? olduÄ?u gölge efendisi onun hizmetkarlarından biriydi. Å?imdi ise Gölgealtının kadim güçlerinden biri olmuÅ?tu. O halde Quicksilver hakkında söylediklerinde gerçeklik payı var mıydı yoksa?

Bunu zaman gösterecekti...

NOT: Dragonfire +4Rogue levelı almıÅ?tır...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum