Author |
Message |
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 03, 2005 11:05 pm |
|
Ne de olsa sitede yeni sayılırım merak ediyorum sitede benden baÅ?ka necromencer var mı?Yada varsa toplandıkları bir yerler var mı filan?Moderatörler bunun hazır cevapta olması gerektiÄ?ini düÅ?ünebilirler ama merak etmeyin diÄ?er necroları bulursam diyarla ilgili bir tarrıÅ?mada baÅ?latacaÄ?ım.. |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Dec 04, 2005 7:31 am |
|
ARkadaÅ?ım bir tartıÅ?ma baÅ?latmak için sitede necromancer oynatan birisini bulmana gerek yok. Pekala Å?u anda beyaz cübbeli karakter oynatanlar bile ilginç bir tartıÅ?mada fikirlerini beyan ederler. Ben de ederim.TartıÅ?madan önce bu Å?ekilde bir ortam yoklaması yersiz bence...
Saygılarımla |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 04, 2005 10:23 am |
|
Å?imdi sitede benim bildiÄ?im yeminer dıÅ?ında necro yok.Tabi birde ben varım.Neyse pek fazla ilizyonist de yok sanırım peki neden magelerin çoÄ?u specalist olmak istemiyorlar her türlü büyüyü yapabilmek için demeyin bana herkesin içinde bir büyünün farklı bir tarafına karÅ?ı bir yönelim vardır.Yani diyardaki herkes baÅ? büyücü olmay çalıÅ?ıyor not bende dahil sorum Å?u içinizdeki gerçek büyüyü anlatın bana büyü sizi hangi tarfa nasıl ne Å?ekilde çekiyor?En azından spealist olmaktan neden bu kadar korkuyoruz.... |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 04, 2005 11:07 am |
|
Ã?ünkü beklli bir alanda uzmanlarÅ?ma bana uymuyor. Ben büyülü alet yaratacaÄ?ım içim büyünün her türlüsüne ihtiyaç duyuyorum. Ama daha çok malzemelerin özelliklerini deÄ?iÅ?tiren transmutation ve ihtiyacım olanı bana getiren conjuration daha fazla ilgimi çekiyor. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Demian
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 10, 2005 1:37 am |
|
Benim icin buyucu tek bir alanda uzmanlasinca aciz kaliyor. en azindan birkac guclu buyuyu daha diger alanlardan bilmesi lazim. Gromph Baenre gibi. Gerci o bir kactan daha fazla biliyor ama o farkli birsey. Necro olmak benimde ilgimi cekiyor ama bir savas buyucusunu tercih ederim. Ornegin The Dark Eye sisteminde Kilic ve Asa Akedemisi'nin buyuculerine hastaydim. Forgotten Realms te onun kat kat daha iyisi yaratilabilir. |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sat Dec 10, 2005 5:13 am |
|
ASlında en çok tercih edilen okullar evocationla necromancydir. Ben hiç divivination seçmiÅ? bir oyuncuya rastlamadım Å?idiye kadar
Sanırım insanlar herhangi bir zamanda herhangi bir sınıftaki büyünün bir sınıftaki büyüyü daha iyi yapmaktan daha çok iÅ?e yarayacaÄ?ını düÅ?ünmekteler. Haksız olduklarını da söyleyemem. ASlında tamamen yöntem meselesi... |
|
Back to top |
|
|
Lazarus
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Dec 12, 2005 8:24 am |
|
necro: ben büyüyünce lich olcam dıye oynanılan okul bakımından cok buyuk tavizler veren spec. mage |
|
|
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 06, 2006 8:39 pm |
|
Açıkcası benimde en büyük ilgi alanım necromencer'lık. ve necroluÄ?u basit ve zayıf gören arkadaÅ?lara bir eleÅ?tiri: sonuçta hem savaÅ? kabiliyetleri en üstün büyücü sınıfı ki ben necromencerlıÄ?ın büyücülük sınıfaları altında alt baÅ?lık olmasını anlayabilmiÅ? deÄ?ilim. ayrıca diÄ?er büyücülerin aksine necroların güçlerinin sınırları fiziksel doÄ?ayla deÄ?il etrafatkilerinin ve kendilerinin ruh güçüyle sınırlı , yani sınırsız .
Yinede bu yazının altına frp nin masa üstü versiyonları hakkında çok da deteylı bilgi sahibi olmadıÄ?ımı, asıl ilgi alanımın kendi tasarladıÄ?ım dünyalar kurallar ve bilgisay dünyasındaki frp olduÄ?unu yazmayı bir borç biliyorum.
|
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jan 06, 2006 10:10 pm |
|
trulias wrote: |
Açıkcası benimde en büyük ilgi alanım necromencer'lık. ve necroluÄ?u basit ve zayıf gören arkadaÅ?lara bir eleÅ?tiri: sonuçta hem savaÅ? kabiliyetleri en üstün büyücü sınıfı ki ben necromencerlıÄ?ın büyücülük sınıfaları altında alt baÅ?lık olmasını anlayabilmiÅ? deÄ?ilim. ayrıca diÄ?er büyücülerin aksine necroların güçlerinin sınırları fiziksel doÄ?ayla deÄ?il etrafatkilerinin ve kendilerinin ruh güçüyle sınırlı , yani sınırsız .
Yinede bu yazının altına frp nin masa üstü versiyonları hakkında çok da deteylı bilgi sahibi olmadıÄ?ımı, asıl ilgi alanımın kendi tasarladıÄ?ım dünyalar kurallar ve bilgisay dünyasındaki frp olduÄ?unu yazmayı bir borç biliyorum.
|
O kadar derinine bakarsan aslında transmutationda, bilinen fizik kanunlarını hiçe sayarak onları deÄ?iÅ?tiren, büken veya yok eden güçler üstünedir ve insanın kısıtlı hayal gücüyle sınırsız olarak algıladıÄ?ı sınırların da dıÅ?ına çıkar.
Yanılmıyorsam, eski sistemde sadece necroların veya sadece transmuterların yaptıÄ?ı büyüler vardı. UzmanlaÅ?mıÅ?lar dıÅ?ında kimse yapmıyordu. 3.5Ede bunu araÅ?tırmadım ama onda da yok ise çıkartırlar diye düÅ?ünüyorum. O zaman bir okulda uzmanlaÅ?ma kesinlikle çok deÄ?er kazanacak. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
mortiis
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jun 03, 2006 1:00 am |
|
bende siteye yeni üye oldum birçok cona katıldım vegenelde necro oynadım yane senden veyeminerden baÅ?ka bide ben varım sanırım |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Thu Jun 29, 2006 2:16 am |
|
ben genelde savasci olurum, buyuyle cok isim yoktur da benm bi arkadas var necromancer hastasi. Ne zaman bi frp olsa ya da bi oyun her nyse, direkt necromancer hic dusunmeden
bi diyar kurduk o arkadasla, necromancerlar costu, her sey onlarda
ben de buyuculuk siniflari arasinda necromancyyi guzel bulurum, yani bi secim yapmam istense cevabim : necro!!!
olumun bi cekiciligi var bize, bilmiyorum, olum tanrilari tanricalari ilgimizi ceker bilmiyorum
ama ozumuzde iyi insanlarizdir yani cani fln demeyin bize |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
siliterin
Site Yazarı
|
Posted:
Wed Aug 02, 2006 10:52 pm |
|
necromensır na kadar güçlü olursa olsun kendisini tek alanda yetiÅ?tiremiÅ?se birisi çıkar onun da hakkından gelir. |
_________________ Dünyada imkânsız olan tek Å?ey, imkânsız olanı bulmaktır. |
|
Back to top |
|
|
Amras__Fefalas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 03, 2006 7:53 am |
|
Duydum ki biri necromancer'lara sesleniyor,geliyim dedim.Bizzat yeminer tarafindan sinavi gecmis epey eski bi necromancer'ım..
Necromancer'ı ozellikle seviorm cnku instant kill buyulerine ozel bi hayranlıgm var, ayrıca karsida yasamaya coook hevesli(will fazla ) dusman varsa sivrisinekten farkları kalmıyor.Ayrıca lich karakterlerin guce sonsuz acligini tasiyorum tabi |
_________________ Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düÅ?meyi de bileceksin.
Korkarak yaÅ?ıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu Aug 03, 2006 8:46 am |
|
Biraz garip gelebilir ama ben iyi necromancer olabileceÄ?ini düÅ?ünüyorum. Yani necromancy aslında canlı bünyelerle ya da bir zamanlar canlı olan bünyelerle ilgilenen bir büyü dalı. bu durumda yararı amaçlarla da kullanılabilir. Aslına bakılırsa bu alanda pek büyü yok ama yaratılabilir de. 2nd edition pek bilmem ama bildiÄ?im kadarıyla orada iyileÅ?tirme büyüeri de necromany adı altındaydı zaten...
Yani necromancer illa ölü bedeni hizmet etmek için ayaÄ?a kaldırmaz ya da canlı bi bünyeyi çat diye yere sermez. bünye üzerÅ?nde yararlı deÄ?iÅ?iklikler de yapabilir bence... |
|
Back to top |
|
|
Amras__Fefalas
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 13, 2006 2:28 am |
|
Evet,demeye calistigini anladm.Bnde 2nd edition gerecleri var,ve orda bazi iyilestirme buyuleri de dedign gibi necromancy olarak geciyo.Ama ben kendim necro olarak en cok kotuluk kismini seviyorum |
_________________ Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düÅ?meyi de bileceksin.
Korkarak yaÅ?ıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas |
|
Back to top |
|
|
|
|