Author |
Message |
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 18, 2006 3:31 am |
|
Ã?ni de frp öÄ?renmek isteyen ve ilgilene 5 arkadaÅ? vardı.Neyse bunlara birkaç kitap gösterdim bir kaç püf noktasını neyse bunlar gaza geldi yarın frp yapalım die tmm dedim eyw( tabi mecburen beni de dm yaptılar ki dm olmaktan nefret ederim oyunun içinde olmaktan sa dıÅ?ında yönetmek bana hep sıkıcı gelmiÅ?tir.Onun için dm olan arklara sonsuz saygılar..)
Neyse gittik bi arkın evine tabi elimizde Efes Extra lar,malboro lar neyse karakter kaÄ?ıtlarını felan ayarladık.Bunlara hikaye yi Å?öyle bi anlattım herkese görevini nasıl davranması gerektiÄ?ini söyledim.Neyse iÅ?te baÅ?ladık oyuna bi kasabada tavernada 3 kiÅ?i bi Å?ekilde tanıÅ?tı.(Elf-Hırsız,Human-Cleric(Nerull),Half-orc Barbarian).Neyse iÅ?te tavernadan dıÅ?arı çıktılar bu arada kasabaya öncü bir goblin birliÄ?inin giriÅ?iyle birlikte Half-orc arkadaÅ?ın repliÄ?i yazıyorum '' Greataxe ımı çekiyorum iki goblini öldürüyorum.!?!?!?( zar felan atılmadı ha daha)
Tabi bu anda herkes bi noluo lan dercesine birbirine baktı.Sonra 15 dkkalık bir gülme tufanından sonra Hırsız arkadaÅ?ın sorusu Å?u Å?ekildeyd; Bi vuruÅ?ta 2 kiÅ?i alamıomuyuz? Gerçekten gülmekten oynayamamıÅ?tık o gün.Neyse Saygılar... |
_________________ Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust. |
|
Back to top |
|
|
Dwarf_mc
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 04, 2006 8:04 am |
|
Seninkine benzer bir ani da benim basima gelmisti..bizim yazlikda ayvalik da senaryo yazdim ve Frp gecesi ilan ettigimiz bir gece de oturduk oynuoruz deniz kenarina yakin bolge de 2 ark geldi ..gecerken gormusler herneyse beyler ne yapinoz dediler Frp iyi bizde oyniyalim bizde iyi dedik teki hirsiz digeri de wizard oldu oyun basladik ..sira hirsiza geldi dedigi laf gidip karakolu basip cete kurup ulke kurmak icin savasiorum baktim soyle guler gibi oldum tabi sinir bozuluor direk ne olsa ..anlatik oyunu 2 el gecti bicak firlatiorum ve adami oldurdum dedi zar at dioz bole olmazmi dedi ya ..gecenin icine etti sagolsun !!! |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Sun May 21, 2006 11:34 pm |
|
Ya okulda frp oynuoruz derste. tarih dersindeyiz ve hocanın gözlükler Å?iÅ?e dibi böle önünü göremio adamcaaz. bizde sıkıldık oynayalım dedik sorra dalmıÅ?ız oyuna, adam gelmiÅ? basımıza bizi izlio sorra arkadaÅ? bi baÄ?ardı ejderhayı yenince biz hoca zıpladı bi geriye doru sorra bize bakmaya devam etti. biz tırstık sinirlencek die ama adam gayet mülayim bi Å?ekilde benim olanda arkadaÅ?larıyla böle Å?eyler oynuo flm die sacmalamaya baÅ?ladı...
biz kopuyoruz arkada arkadaÅ?larla. sorra tüm ders o konuıÅ?Å?tu kimselerde dinlemedi böle biz oyuna devam ettik sınıfın gözü önünde buda onu dinlioruz die anlatıp duruo kendi kendine.
Anlatınca belki komik gelmes ama yaÅ?anınca olayı daha ii anlıosunuz yani |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
madrigal
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 26, 2006 10:01 pm |
|
arkadaslara vampire the dark age oynatıorum ve arkadasların icinde rp bilmeyen bi eleman daha vardı ve elemanı bara gonderdiler. iÅ?te komedi baÅ?lıo
ben: evet hoca simdi bi barın kapısındasın naspıosun
eleman:kapıyı dinliorum
ben:olum kapı zaten acık
eleman:ha içeri giriorum o zaman ne var içerde.
ben:( yuzumde carpık bi gulumseme mekanı tasvir ediorum)
eleman:barmene gidip bi jw istiorum
tum millet orta çagda jwnin iÅ?i ne die guluo ben susturuorum
ben: ve aniden gokyuzu yarılıo bi Å?imÅ?ek cakıo ertesi gun sabah gazetesinde barda kafasına jw Å?iÅ?esi düÅ?en vampir mefta
ve elemanın son dedigi noluo lan ben anlamadım |
|
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 26, 2006 10:36 pm |
|
Bizim DM oyunda bana acaip yardımcı oluyodu.Orclar Goblinler hepsini tek bir balta darbesiyle öldürmeye baÅ?lamıÅ?tım...ki tam o sırada bizim DM nin saÄ? gözünü Å?iÅ?irmiÅ?ler. |
_________________ <div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br> |
|
Back to top |
|
|
EddardStark
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 01, 2006 8:04 am |
|
madrigal wrote: |
arkadaslara vampire the dark age oynatıorum ve arkadasların icinde rp bilmeyen bi eleman daha vardı ve elemanı bara gonderdiler. iÅ?te komedi baÅ?lıo
ben: evet hoca simdi bi barın kapısındasın naspıosun
eleman:kapıyı dinliorum
ben:olum kapı zaten acık
eleman:ha içeri giriorum o zaman ne var içerde.
ben:( yuzumde carpık bi gulumseme mekanı tasvir ediorum)
eleman:barmene gidip bi jw istiorum
tum millet orta çagda jwnin iÅ?i ne die guluo ben susturuorum
ben: ve aniden gokyuzu yarılıo bi Å?imÅ?ek cakıo ertesi gun sabah gazetesinde barda kafasına jw Å?iÅ?esi düÅ?en vampir mefta
ve elemanın son dedigi noluo lan ben anlamadım |
buna benzer biÃ…?ey:
dm: silahçıdasın *alıncak Å?eyler vs..* ne alcaksın
cıvıtık herif: ya bana ordan bi sniper koyuver!
dm:pff... çok komiksin abi.. |
|
|
Back to top |
|
|
EddardStark
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 01, 2006 8:06 am |
|
mod lardan ricam attıqım postları birleÅ?tirmeleridir :
ne alaka dicekseniz adam orda jw istiyo bizimki de sniper... espiri yaptıqını zannediyo arkadaÅ? bu da o hesap |
_________________ sistemde sorun olduÄ?u için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacaÄ?ım ^^
|
|
Back to top |
|
|
Bogus
Site Yazarı
|
Posted:
Mon Jan 15, 2007 6:56 pm |
|
ODTÃ? Conventionda olmuÅ? bir olaydır, arkadaÅ? anlatır...
�aresizlik icatların anasıdır! :
Bir DM 3 kiÅ?ilik bir guruba oyun oynatıyor ama DM'in oyunculardan daha az tecrübeli olduÄ?u ender durumlardan biri...
Neyse.. Grupta bir Half-Giant fighter, Bir Elf ranger bir de human cleric var ve düÅ?ük levellar. DM karÅ?ılarına bir Wraith çıkartıyor.
Oyuncular birbirlerine bakıyorlar... hiç birinde büyülü bir silah veya Wraith'e zarar verecek bir Å?ey yok. Offgame DM'e söylüyorlar ellerinde silah olmadıÄ?ını ama DM de toy olduÄ?undan çıkardıÄ?ı yaratıÄ?ın ancak büyülü silahla öleceÄ?ini bilmiyor, ama geri adım da atmak istemiyor.
Uzatmayayım. Adamlar düÅ?ünüp taÅ?ınıyorlar ve iÅ?te buldukları sonuç:
Cleric Elf'e Bless atar, Half Giant elfi ayaklarından tutup two-handed sword olarak kullanarak Wraith'in kafasına kafasına vurarak öldürür. Daha sonra ne olmuÅ? bilen yok ama böyle anlatılır bu olay iÅ?te... :clap: |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Jan 15, 2007 7:29 pm |
|
O olayın aslını anlatayım ben sana, daha doÄ?rusu asıl çıkıÅ? hikayesi;
Grupta 1 wizard, 2 fighter, sanırsam bir de priest olacaktı. Grubun karÅ?ısına bir dragon çıkar, özel bir dragon'du shadow'mu tam olarak hatırlamıyorum. Sadece büyülü silahlardan etkilenmektedir. Grupta da sadece bir kiÅ?ide +1 longsword bulunmaktadır. O da tam saldırıya geçmiÅ?ken eli havada bir Å?ekilde dragondan "flesh to stone" yer. Ã?ylece kalakalır. Artık ejderhayı öldürme Å?ansları yoktur. Bunun üzerine grubun mage'i taÅ? olan adama shrink atar. Silahın boyu aynı kalır ve grubun diÄ?er fighter'ı herifi alıp ejderhayı öyle öldürür. Hatta oynayan fighter'ın adı Hasan'dır ve adı "Hasan +1" olarak kalır. |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 15, 2007 11:29 pm |
|
Sanırm FRP&Magic dergisinde görmüÅ?tüm ben bunu. Hasan +1 olarak geçiyordu hatırladıÄ?ım. Planescapete oynayan farklı dünyalardan toplama bir grupta oyun var. Bir basilisk elinde büyülü kılıc olan savaÅ?çıyı taÅ?a çeviriyor. Ardından onu taÅ?ımak için darksundan gelen wildtalent gladyatör shrink ile küçültüyor.
AkÅ?am olunca planescape ya bir portal açılıyor ve içinden gargoyllar çıkıyor. E onlarada ancak büyülü eÅ?ya vuruyor ve büyülü kılıcı olan adamda taÅ?a dönüÅ?müÅ? durumda. Birinin halbert gargoyel üstünde parçalarına ayrılınca gladyatörün aklına taÅ? olan savaÅ?çının elindeki kılıç taÅ? olsada yinede büyülü olmalı diye geliyor ve bu heykele Hasan+1 diyorlar. Gargoylların elinden de bu Å?ekilde kurtuluyorlar.
Yukarıdakiyle aynı ama farklı bir hikaye. Ben sadece doÄ?r bildiÄ?imi yazayım dedim.
Ä°Å?in en kötü tarafı o anki ruh halinde bu anlatılanlar asıl çok komik oluyor. Aksi taktirde ancak komik olarak kalıyor. Bizim gülmekten yerlere yattıÄ?ımız bir anıyı buraya yazsam ehe der geçersiniz |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
navit
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 9:21 pm |
|
rp nin doruk noktası:
ilk frp oynayıÅ?ım lvl 4 druidim.bi kaleyi savunmamız gerekiyo neyse orclar glio
grupta 1 dwarf barbar var (chaotic evil),bi monk,2 de fiter 1 ranger heres surlarda -rangr ve barbar hariç-
daha ilk turda kapılar kırılıo ve tepkiler:
barbar:kaçıp denize atlıyorum(bunu söyleyen lvl 6barbar-85hpsi fln war)
monk:surdan aÅ?aÄ?ı atlyorum
humnfgter:surlardan pazardaki karpuzkların üstüne atlıyorum.
olaylar Å?öyle geliÅ?ir:
surda kalan bn ve half elf fighter bi orcboss la ölümüne kapıÅ?ırız yaklaÅ?ık 6-7 turumuzu alır.
aÅ?aÄ?daki rangar tek baÅ?ına 2boss ve 7 orc alır ve hiç de zorlanmaz ve barbar hala suyun altındadır. |
|
|
Back to top |
|
|
navit
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 9:42 pm |
|
aynı barbarın baÅ?ka bi rpsi:
bi dükkana girer kolluk ister.adam onüne koyar ve:
barbr:bunlar kaça?
npc:200gp
barbr:pahalı!!-ve baÅ?arısız bi appraise check-
npc:300gp
barbr:onlaı bana ver yoksa ölürsun-baÅ?arısız bi intimidate ve npc guadları çaarır-
tartıÅ?ırlar
barbar:o kılıcı alır ...
guard:eÄ?er benimle bir daha büyla konuÅ?ursan sakalını keserim cüce!!
barbr:bn senin ....................
Guard:sen kaÅ?ındın-ger ve zarda 19 atar (cücenin suratı cillop gibi olr )
guruptaki herkes kılıçlarına davranr.
barbr:-peki -der ve çıkar.
gurup afallar çünkü bunu yapan lvl6 chaotic evil dwarf barbardır
-------yorumu size kalmıÅ?-------- |
|
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 07, 2007 3:59 am |
|
Bir hatuna Oyun oynatıyorum...
Ben :B
HAtun :H
Biraz AnlatmıÅ?ımdır olayı böledir Å?öledir diye frp de:D
B:Irkın ne olsun
H:elf olsun
B:Sınıfın ne olsun
H: 1. sınıf olsun
B: ?!?!?! |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Gaara of the Sand
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Mar 26, 2007 1:18 am |
|
lisede hatunlardan birine oyun oynatmaya niyetlendim 3 günlük bir türkçeleÅ?tirilmiÅ? dnd dersinden sonra karakter yaratımı iÅ?ine giriÅ?tik.
dünya görüÅ?ün nasıl sorusuna verdigi cevap beynimi daglamak suretiyle anılarıma eklendi.
"SÃ?PER GÃ?RMEK Ä°STÄ°YORUM LEGO GÄ°BÄ°" " HANÄ° VARYA ATLIYO KARDA YÃ?RÃ?YO FALAN" |
_________________ Moedasu youna atsu tamaschi ! |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon Mar 26, 2007 1:22 am |
|
Beyler Å?u "hatun" lafından bi kurtulsak daha iyi olmazmı? Biraz daha temiz bir Türkçeyle...
Saygılarımla... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
|
|