Author |
Message |
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 29, 2006 12:44 am |
|
Dm benim, diÄ?erleri frp grubumun üyeleri.
Acemi oyuncu: Bu tur karÅ?ıdaki duvara iki hançerimi biri alta biri üste saplanacak Å?ekilde atıp, sonra koÅ?arak önce ilk, sonra ikinci hançere sıçrayıp bu sırada kılıcımı çekip oradan adamın üstüne atlayıp kılıcımı kafasına geçiriyorum.
Dm: Oldu canım.
A.o.: Abi ben Å?imdi yarı insan yarı altın ejderhayım di mi?
Dm: Evet.
A.o.: Peki kaç ayarım?
Dm: Efendim?
A.o.: Onu bırak kendimi satsam kaç para ederim?
Dm: ...
A.o. (Deniz elfi): Ben Å?ekil deÄ?iÅ?tirip köpekbalıÄ?ı olabiliyorum ya hani.
Dm: Hıhı.
A.o.: O zaman koÅ?a koÅ?a adama atlayıp tam havada Å?ekil deÄ?iÅ?tirip kafasını koparıyorum, nıhahaha.
Dm: ..?!
A.o.: Al abi karakter kaÄ?ıdım hazır.
Dm: Tamam
A.o.: Yanlız biÅ?i daha var oraya yazamadım da, karakterin Å?eyi otuz santim olacak.
Dm: !!!
A.o.: Karakter kaÄ?ıdım hazır, bak ufak bi hikaye bile yazdım karakterimi tanıtmak için.
Dm: Bakayım. Hmm... Bu hikayede ufak bir goblin ordusunu tek baÅ?ına bi maÄ?araya kadar kovalayıp, orada hepsini yokettiÄ?in yazıyo.
A.o.: Nası ama, iyi olmuÅ? mu?
Dm: Bi tek Å?ey söyleyeceÄ?im.
A.o.: Eveet?
Dm: Sen level 1'sin.
A.o.: Sana dungeon master mı diycez Å?imi?
Dm: E evet.
A.o.: Naber lan dungeon dümbüÄ?ü, hehehe dümbük master.
Dm: Hani sende Aracnamun'un* asası vardı ya.
A.o.: Eee...
Dm: Artık yok.
A.o.: ..?! Abi gözünü seviyim.
*Aracnamun: Oyunumdaki efsanevi bir büyücü. |
|
|
Back to top |
|
|
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 29, 2006 1:00 am |
|
Abi bunlar gerçektende gerçek mi???? :angel: :ayyyy!: (gülmekten altıma iÅ?iycktim ) |
|
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 29, 2006 1:08 am |
|
Evet, Gerçekten gerçekler |
|
|
Back to top |
|
|
karabochka
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 29, 2006 1:16 am |
|
dm(yani ben): karnınız bi hayli acıktı. yemek yemelisiniz
p(1): tamam kanka. abi ben acıktım yaa.. gidip pirinç fasulye aliim pilav üstü kuru yaparız. ne diosunuz?
p(2): oldu abi. bide kavurma al lan. sabahleyinde tost yaparız misss..
dm: om kendinize gelin lan. ne diosunuz?
p(1): ne yani abi frp de kuru yok mu?
p(2): kavurma yoksa ben oynamıorum dayı..
dm: kafanıza yanan bir daÄ? düstü. öldünüz..dm(ben):los bir zindanda uyanıyosun. duvarlar mantar ve küfle dolu. yoÄ?un bir leÅ? kokusu var. tek bir kapı var ve kapı aralık duruyo. ve kısa arlıklarla gelen fakat uzun süren bir bileyleme sesi geliyor kapının ardından. napıosun?
pl: napiim?
dm: öldün
------------------------------------------------
dm(ben):magical item sattıÄ?ını duydugunuz büyücüyü gördünüz. napıyorsunuz?
pl1:beyim affınıza sıgınıyorum beni dinleyebilir misiniz?
npc:tabii ki evlat.. dileÄ?in nedir?
pl2: ya dayı biz senden büyülük yüzük temin etmek istiyoruz. dex'e +2 versin yeter be abicim.
pl3: hade abi yap bi güzellik
dm: büyücü bir anda yükselmeye baÅ?ladı. ufak bir büyü mısrıltısından sonra görebildiÄ?iniz tek Å?ey devasa bir ateÅ? topu oldu. ve hissettiÄ?iniz son Å?ey sıcak.. dayanılmaz bir sıcaktı
pl2:abi bu kasabada yanık kremi var mıdır?..
pl1: ben varya ikinizin ....
-------------------------------------------
dm(ben): içine kaya attıÄ?ınız kuyudan kırmızı renkli bir ejderha burnundan alevler püskürerek dıÅ?arı çıkıyor.
pl:anasına küfredip kacıyorum..
Mod:Msjlar birleÃ…?tirildi |
|
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jun 29, 2006 2:25 am |
|
Sen de çok acımasızmıÅ?sın be |
|
|
Back to top |
|
|
valhalla
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jun 30, 2006 6:48 am |
|
nıuhaah süper
--------------------
bak $imdi once kendine bi karakter seciyosun,sonra zarlarla...
-nası yani $mdi ekranda ne cıkıyo?
-ne ekranı ya ekran filan yok...(havle..) bak simdi ben dm olarak yazıcam biseyler.
-dm ne? depeche mode??
-ya sen bi kahve yapsana..
----------------------------------------------------------------------------------------------------
-simdi karakter yaratiyoruz ilk once
-olur mu lan yaratmak allaha mahsus
---------------------------------------------------------------------------------------------------
player 1- ben tavernaya giriorm
bilmeyen Å?ahıs- girmeden beni de davet ediyo ben de giriorm
dm- olm sen karıÅ?ma belki gisli iÅ? yapcak! hem sen kendi rolünü oynayabilirsin ancak...
bilmeyen Å?ahıs- tamam ben ondan ayrı giriorm. hancı geliyo bana selam veriyo.
dm- hönk! dur hancıyı sen oynatamazsın.
bilmeyen Å?ahıs- tamam o zaman, hanın ennnn güzel kızı gelip beni odasına çaırıyo...
dm- pessss!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ben ranger olucam.
-bende ranger olucam hemde elf.
-ben half elf ranger olucam.
-bende rangerim ama insanda olmak istemiyorum.
-ben half orc ranger olucam.
+haritayi kaldirin! kullacinin el kitabini her kez 2 kez okuyacak
---------------------------------------------------------------------------------------------------
dm: Å?imdi baÅ?lıyoruz.. siz bi kasabanın giriÅ?inde..
oyuncu: bi saniye nesine oynuyoruz?
alıntı ekÅ?i sözlük...
Mod:Msjlar birleÃ…?tirildi. |
|
|
Back to top |
|
|
Thundorius
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 01, 2006 3:39 am |
|
ya bunlar cidden gerçek mi ? Süper yaaa arkadaÅ?ları baÅ?arılarından dolayı tebrik ederim. |
|
|
Back to top |
|
|
celebnor
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 01, 2006 3:58 am |
|
hahahahahah super abi ya.... |
_________________ Auré Entuluva...Outa i lomé |
|
Back to top |
|
|
C_Deschain
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 01, 2006 5:52 am |
|
abi harbidne çok iyiymiÅ? ya bende ekÅ?i sözlükte bi anı okudum tekrar bulabilirsem onu yazıyım buraya dehset biÅ?edi:D |
Back to top |
|
|
C_Deschain
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 01, 2006 5:57 am |
|
Bizim oynadıÄ?ımız bir oyundan:
dm benim bu arada öylesine geyiq bir oyun.
Player:Abi Å?imdi cüceler bu bardı yakaladı demi??
Dm:evet abi
Player: tamam abi iyi o zaman ben Å?imdi bunların kampına doÄ?ru yavaÅ? yavaÅ? yaklaÅ?ıorum ama kimse beni görmüyo.palalarımı çekiyorum.yavaÅ?ça bardı tutsak ettikleri yere yaklaÅ?ıorum.o arada nöbetçinin arkasından kafasına bir darbeyle bayıltıyorum. Kilidi açıp arkadaÅ?ı serbest bırakıyorum.Ve kaçmaya baÅ?lıoruz..
(arkadaÅ?ımın suratında büyük bir sevinç ifadesi var bu arada,DiÄ?er oyuncu bardı oynayan arkadaÅ? dumur olmuÅ? yerlere yatıyo bense arkadaÅ?ın üzerine saldırmak üzereyim:D)
bu anımdan sonra nerdeyse frp ye küsücektim... |
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 01, 2006 4:40 pm |
|
Dm benim yani logan
ARkaÅ?larla toplanmıÅ? Frp oynuyoz hepimiz öle kaptırmıÅ?ız ki yanlız grubunu dövüÅ?cüsü Biraz rp özürlü bir ark. olduÄ?u için fazla konuÅ?muyor...
bir hana girerler.. ve bir masaya oturlar... handa geçen normal olaylar sonunda...
bir tane kara cüppeli Adam gelir bunları tehtit etmeye baÅ?lar...
Kara Cüppeli... : siz öleceksiniz Sakın o yeÅ?il zümrütü almayın, bıla bıla bıaa
DövüÅ?çümüz..: kalk Git lan bu masadan ....
Dm ve diyer oyuncular... kopar...
-----------------------------------------
farklı grup farklı seneryo...
Bir paladinin Heal basma Ã…?ekli...
sol elini kalbine koyup dairesel hareketler yaparken diye elinde adamın üstünde dairesel hareketler yapmak...
-----------------------------------------
Sizinkiler hiç bir Å?ey yeni baÅ?lıyan birine oyun oynatıyorum...
adam her türlü Å?ey kendi yaptı...
han giriyor görev alıyor... sonra görevi yapıyor... zarı atıyor..
Biz arkaÅ?larla saÄ?dece izledik yarım saat boyunca.. adam cok eylendi yaa:D |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 01, 2006 6:19 pm |
|
DM :(wizard oyuncu oyuna dahil ediliyor ve giriÅ? rp si ayarlanıyor)" Dagger ford' un kuzey kapısındasın kapılar ardına kadar açık balıkçı gemileri var insanlar içeriye kasalarla balık taÅ?ıyor kapıda iki tane nöbetçi var."
Oyuncu : (Bir kaç dakikalık bir sessizlikte oyuncu düÅ?ünür)" Nöbetçilere doÄ?ru yürüyorum eeeee.... hımmm...."
DM : Nöbetçi 1 : Ä°sminiz nedir ? (Oyuncu karekterinin adını söyleyip Silver Peace adında ki Å?ehirde beklenen gurubun bir üyesi olduÄ?unu söylemesi gerekmektedir. En azında geldiÄ?i Å?ehir Water deep 'de ona bu söylenmiÅ?tir.)
Oyuncu :" eeeee... hımmmm..." (oyuncu yine bir kaç dakika düÅ?ünür) "Adım Aegis" (çok age of empires oynamıÅ? bu arkadaÅ?) "Altın kese örgütünün bir üyesiyim." (O anda diyer oyuncu arkadaÅ?lar dumur olmuÅ? bir Å?ekilde aÄ?ızları açık kalmıÅ?tır, çünkü wizard oyuncu arkadaÅ? Water deep sınırları içerisinde en azılı örgüt olarak tanınan ve Evil bir tanrı olan Cyric için çalıÅ?an bir örgüttün üyesi olduÄ?unu söylemiÅ?tir.)
Daha sonra oyuncu hatasını anlar ve bu rp baÅ?a sarılır...
DM : Nöbetçi 1 : İsminiz nedir ?
Oyuncu :" hmmmm.... eee...." (bir kaç dakikalık bir düÅ?ünme payı) "Adım Aegis Silver Peace' nin bir üyesiyim." (O sırada oyuncunun baÅ?arısıdan dolayı diyer oyuncu arkadaÅ?lardan bir alkıÅ? kopar sırf bu olay için bir saat uÄ?raÅ?ılmıÅ?tır, Dm olarak bende bir oh çektim. )
Diyer arkadaÅ?ların turu bittikten sonra tekrar aynı oyuncuya döndüm.
DM: Nöbetçilerden biri elindeki parÅ?ömene bakar ve "Evet geçebilirsiniz" der. Fakat bir aksilik ortaya çıkar ve tepedeki gözlem kulesinden bir nöbetçi aÅ?Å?aÄ?ı düÅ?er tam bizim Aegis 'in önüne ve adamın boynu kırılarak adam oracıkta mefta olur.
------TARÄ°HÄ° RP ------ > Oyuncu : "eeee... hımmm.... abi ben adam düÅ?tümü diye anlamaya çalıÅ?ıyorum, itildimi anlamaya çalıÅ?ıyorum bakıyorum".
Dm ve diÄ?er oyuncular aynı anda puhahahahahaha (yarım saatlik bir gülme kırizi anından sonra oyuna devam edilebilir.) Aslında bu arkadaÅ?ın oynadıÄ?ı bu oyun komple komediydi ama anlatmaya kalksam sayfalar yetmez .
AYNI OYUNCUDAN BÄ°R ANI DAHA : Oyun world of darkness hikaye Ä°stanbulda geçiyor. ST arkadaÅ? bu oyuncu arkadaÅ?ı oyuna sokuyor.
ST : oyuncuya verilen göreve göre Ä°kitelli organize sanayideki Atakan otuya gitmesi ve Atakan denilen mafya babası eleman hakkında bilgi toplaması gerekmektedir, fakat bu rakip bir mafya gurubu tarafından yapılmaktadır bu yüzden bu arkadaÅ? bu olayı gizlilik içerisinde halletmelidir. Oyuncunun oynattıÄ?ı karekter Ä°stanbul' da büyümüÅ? çok çakal Ã?nder adında bir adamdır.
ST : "Ã?Ä?reniyosun ki Atakan Oto Ä°kitelli Organize Sanayi' de".
Oyuncu : "eeee... hmmm....eee...hımmm" (baya düÅ?ündü) "Abi ben yanlız Ä°stanbula yeni geldim hiç bilmiyorum oraları ben daha önce Bursadaydım".
ST : Ä°nanılmaz Å?aÅ?ırmıÅ? bir Å?ekilde player 'e bakmaktadır. ST bu laf üzerine sinirlenir. "Ulan o kadar forgotten Realms oynuyorsun Water deep de geçiyor oyun baÅ?ka Å?ehirlerede gidiyorsun diyer dnd oyunlarında da o Å?ehirleri biliyormusun ?"
Oyuncu : Abi çok zor ya....
Bu oyunda bu arkadaÅ? Atakan' nın adamları tarafından dövülerek komaya sokulunca (yaptıÄ?ı baÅ?ka bir hata yüzünden) oyunu bitti ve sadece bir kaç dakika sürdü geldi ve dövüldü ST arkadaÅ? bu oyuncuya wod oynamayı yasakladı . |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 06, 2006 7:15 pm |
|
Acemi oyuncu: Å?imdi çarÅ?ıdayım di mi?
Dm: Evet.
A.o.: Hah! Bak Å?imdi ordaki tezgahların üstünde altın bi kolye görüyorum tamam mı? O kolye beni çaÄ?ırıyo böyle, sanki benim için yapılmıÅ? gibi hissediyorum...
Dm: Allah allah, eee sonra?
Dm: Evet beyler göreviniz bu goblinleri bulup hepsini yoketmek. Å?ehirdeki muhafızların söylediÄ?ine göre goblinlerin ini burdan üç günlük uzaklıkta.
A.o.: Her günü tek tek oynıycaz di mi
Dm: Tabii ki.
A.o.: Ã?yle çok uzun sürer yaa atlayalım o kısımları. Hadi iÅ?te Å?ehirden çıktık üç gün yürüdük goblin inini bulduk goblinlerle savaÅ?ıyoruz zarlar nerde.
Dm: Höyt, yavaÅ?, n'oluyo? |
|
|
Back to top |
|
|
elenwen
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 09, 2006 1:08 am |
|
:angel: çok hoÅ? hikayeler beee.bnm basımdan gecen öle pek komik deil ama öle paylasmak istedm.bigün evde erkek kardesm annem ve bn yemek yiyoz ogünde kardesimi frp oynamaa götrcem kardesmle konusuoruzne olcan gibisinden o sırada anamın yannda knusuoruz tabii
kardesim:ranger olim ben o napıo
ben cvp veriorum.
krdsm:dövüÅ?çü oliim ben o neler yapabilio
ben sabırla bu gbi soruları cvplıorum hatta arada sadece drow olmaya karar verdi hakkında hçbiÅ?i bilmeden_ki tbrk ettm bilmesede çok güzel karektere büründü sadist bi halde-nese bu tip knusmalardan snr bn içeri geçtm kardesim mutfaktan baÄ?ırıo BÃ?YÃ?CÃ? OLÄ°Ä°M BENDE daha bn cvp vermeden anam sonunda dayanamadı 0 rp bilgisiyle cvp verdi"BÄ°R EVE 2BÃ?YÃ?CÃ? FAZLA" insan annesnden böle bi laf duyunca hafften Å?oka girmio deÄ?il.nese umarm beÄ?enirsiniz |
|
|
Back to top |
|
|
celebnor
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 09, 2006 1:40 am |
|
gercekten guzel bir enstantene:D |