Author |
Message |
Gaiatar
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 02, 2006 9:34 am |
|
belki çok salakça gelebilir ama eminim vardır yau birileri..
ama hayır ya saçma filan diil biz yeÅ?ilçam çocukları diil miiz :tongue:
bence kitap aÄ?latabiliyosa en azından acıyı hissettirebiliyo demektir ki bu baÅ?arılı olduÄ?u anlamına gelir bence. "çok acı bi olaydı bla bla.." denince kimse aÄ?lamaz ama okuyucuya yaÅ?atarak anlatılırsa gayet de aÄ?lanır bence.
Å?ahsen silmarillionu ve atlantisin çöküÅ?ünü okurken aÄ?lamaktan kör olmuÅ?tum ben..
e hadi siz de söyleyin madem |
_________________ aslında sokrates diye biri yok...aslında platon Å?izofren... |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Jul 02, 2006 10:22 am |
|
AÄ?alanmaz demiyorum. Ã?yle bir kaptırabiliyor ki insan kendini atmosfere. Å?imdilik aklıma Å?ey geliyor. Ejderha mızraÄ?ında Sturm'un öldüÄ?ü sahne. AÄ?laa denemz ama çok duygulanmıÅ?tım. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 02, 2006 5:33 pm |
|
RavenLoft - Sislerin Vampiri ; beni çok duygulandırmıÅ?tı. Jander Sunstar' ın ölüÅ?ü ve ölürken söylediÄ?i son söz ; "Uzun zamandır benim için kimse aÄ?lamamıÅ?tı". Gerçektende duygu yüklü anlar yaÅ?atmıÅ?tı bana. (Gerçi Junder Sunstar' ın ölmediÄ?i bir plane de yaÅ?adıÄ?ı söyleniyor ama önemli deÄ?il - neyse burda o konuya girmeyelim.) |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Sun Jul 02, 2006 6:00 pm |
|
Gazap Ã?zümleri(John Steinbeck) diyorum, baÅ?ka birÅ?ey demiyorum... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 03, 2006 6:09 am |
|
Kitap okurken hiç aÄ?lamadım. Ama Ä°kizlerin Sınavı'nda Raistlin'in kendini Cehennem'de feda ettikten sonra Takhisis ona iÅ?kence ederken Caramon'la olan çocukluk anılarının ("Bak Raist, tavÅ?ancıklar") aklına geldiÄ?i kısımda biraz duygulanmıÅ?tım. |
|
|
Back to top |
|
|
Black_Rider
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 03, 2006 7:41 am |
|
Fizbanın oldugu sandıgım an cok kotu olmustum.Ama Fizban olumsuz cıktı.. :ayyyy!: |
_________________ Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi |
|
Back to top |
|
|
occultsearcher
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 03, 2006 7:48 am |
|
Efla wrote: |
AÄ?alanmaz demiyorum. Ã?yle bir kaptırabiliyor ki insan kendini atmosfere. Å?imdilik aklıma Å?ey geliyor. Ejderha mızraÄ?ında Sturm'un öldüÄ?ü sahne. AÄ?laa denemz ama çok duygulanmıÅ?tım. |
Ben orada aÄ?lamıÅ?tım ya.
Ve aÄ?ladıÄ?ımı hatırladıÄ?ım yegane yer de bir kitapta orasıdır.
Arada bir mooduma göre Å?arkılarda filan da üzüldüÄ?üm, içlendiÄ?im ve aÄ?ladıÄ?ım olur ama, ilk defa Ejderha MızraÄ?ı'nda Kitiara'nın mızraÄ?ı Sturm'ü deÅ?tiÄ?inde aÄ?lamıÅ?tım.
Ne sahneydi bea?
Gene içlendim bak. |
_________________ M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth" |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Jul 03, 2006 5:09 pm |
|
Setsuna wrote: |
Kitap okurken hiç aÄ?lamadım. Ama Ä°kizlerin Sınavı'nda Raistlin'in kendini Cehennem'de feda ettikten sonra Takhisis ona iÅ?kence ederken Caramon'la olan çocukluk anılarının ("Bak Raist, tavÅ?ancıklar") aklına geldiÄ?i kısımda biraz duygulanmıÅ?tım. |
Ã?ok güzel bir noktaya bastın, her ne kadar Raist kötülük yapsa dahi o anda çok duygulanmıÅ?tım... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
C_Deschain
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 03, 2006 6:41 pm |
|
Å?u ana kadar hiç bir kitap için aÄ?lamadım.Ama duygulandıklarım oldu.Fareler ve Ä°nsanlar en çok duygulandıÄ?ım kitaptı. |
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Mon Jul 03, 2006 7:07 pm |
|
Aaaah evet fareler ve insanlar. Gerçekten duygulanmıÅ?tım. Bir de Dorian Gray'in Portresi nin sonu beni oldukça etkilemiÅ?ti. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Mon Jul 03, 2006 8:02 pm |
|
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Tue Jul 04, 2006 10:41 pm |
|
ben, efsane isimli kitabın anlatımı çok duygulandırmıÅ?tı beni.. bir de tabii ki sturm ün ölüm olayı.. insan kitabı okurken sanki hiç ölmicekmiÅ? gibi geliyodu.. öldükten sonraki sayfalarda ne yazıyodu hatırlamıyorum üzüntüden.. tas ve flint in son hediyelerini hiç okumadım gibi... |
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea |
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jul 05, 2006 7:21 pm |
|
Yüzüklerin Efendisi - on kitabın sonlarında, elflerin orta dünyayı terk etmesi, Frodonun hastalıÄ?ı, Aragornun ölümü ve diÄ?erleri hep aÄ?latmaya yaklaÅ?ır.
Ayrıca Süpermen`in ölümü diye bir çizgi roman serisi vardı o da baya bi yaklaÅ?mıÅ?tır. |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
Arutha
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jul 10, 2006 5:48 am |
|
Ben de hiç aÄ?lamadım ama Shannaranın DilekÅ?arkısında Garet Jax ve diÄ?erlerinin ölümü çok hüzünlüydü.
Bir de Yaz Alevi Ejderhalarında Tanis'in Ã?lümü beni çok hüzünlendirmiÅ?ti. |
|
|
Back to top |
|
|
Asuthay
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 13, 2006 11:52 am |
|
Ben LOTR da Frodo'nun Sam'den ayrılıÅ?ında boÅ?luÄ?a düÅ?tüÄ?ümü hissetmiÅ?tim.Ben ilk filmi izledikten sonra diÄ?er 2 kitabı 3 günde okumuÅ?tum deliler gibi ve frodonun Sam'i terk etmesi bana acaip koymuÅ?tu... |
_________________ Hiç bir kötü varlık özgür olduÄ?unu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük aÄ?acı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır. |
|
Back to top |
|
|
|
|