Author |
Message |
Dreamslord
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 15, 2006 9:44 pm |
|
Rahip Flesk'i evine götürmüÅ?tü.Ama bunu nasıl yaptıÄ?ına hala emin deÄ?ildi.Flesk her Å?eyi Rahibe anlattı.Rahip duyduklarına inanamıyordu.Bunların olması imkansız diye baÄ?ırdı.Ve birden düÅ?ündü peki ya rüyası...Rahip adamın üzerine doÄ?ru yürüdü.Å?imdi bana anlattıklarını Piskoposada anlatcaksın dedi ama önce elindeki taÅ?ın ne olduÄ?unuda anlat bakalım dedi... |
|
|
Back to top |
|
|
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 15, 2006 9:53 pm |
|
Flesk taÅ?ı cebinden çıkardı.TaÅ?tan çıkan ıÅ?ıklar mum ıÅ?ıklarına gereÄ?i kaldırıyordu.Oda daha ço aydınlanmıÅ?tı.Ve konuÅ?maya baÅ?ladı.Bu efendim bunu birinden aldıÄ?ını söylemiÅ?ti ve o kiÅ?ide sanırım gece konÅ?tuÄ?u adamdı.Bu taÅ? bnm içimden geçenlerin hemen olmasına yarıyomuÅ? yani bi bakıma kilit taÅ?ı...
Rahip kilit taÅ?ı ne diye sordu.Flesk anlatsamda anlamazsınız efendim dedi.Mistik Sanatlarda o kadar çok oyun warki ben bile anlayamıyorum dedi. |
|
|
Back to top |
|
|
Dreamslord
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 15, 2006 10:03 pm |
|
Birlikte çıktılar ve Kiliseye gitmeye baÅ?ladılar.Flesk nede Kiliseye gidiyoruz diye sordu Piskopos bı saatte orda deÄ?ildir dedi.Rahip gecenin bu vaktinde kiliseden daha güvenli bir yer bilmiyorum üstelik etrafta iblisler dolaÅ?ırken dedi.Ve rahibin korktuÄ?u ormana gelmiÅ?lerdi.Flesk bir an içim ürperdi dedi.Kiliseye az kaldı korkma dedi.
Rahip burasıda çokk sıcak oldu derken önlerine bir iblis çıkı verdi.Flesk için artık refleks olan elinin cebindeki taÅ?a gitmesi yine olmuÅ?tu... |
|
|
Back to top |
|
|
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jul 15, 2006 11:08 pm |
|
"Bes schedal"diyerek haykırdı Flesk yaptıÄ?ı ıÅ?ık iblisi bi kaç adım geri attırmıÅ?tı.Rahibe kiliseye koÅ?masını söyledi.Rahip artık aÄ?lamak istiyordu.Bütün bunlar çok saçmaydı.Flesk iblisin tekrar düzeldiÄ?ini görünce konsantre oldu.Tek yapması gereken buydu yapabilirdi.TaÅ?ı kaldırdı ve büyük bir cesaretle " Degang kuashnya, lampar terbong kilat mati yangjahat" diye baÄ?ırdı."Elem shardish.Sharcum pas edistus
iBLis afallamıÅ? gib öyle duruyordu.Flesk bu fırsatta yararlanıp Kiliseye doÄ?ru koÅ?tu.Kapıyı açtı ve karanlıÄ?a doÄ?ru ilerledi.Rahibi arıyordu.Burda olması lazımdı... |
|
|
Back to top |
|
|
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 18, 2006 8:11 pm |
|
İçeride büyük bi huzur bulmuÅ?tu.Sanki yeniden doÄ?muÅ? gibi.Ä°lerledi....Ä°lerledi...
Sesler yan taraftan geliyordu.Rahip orda olmalıydı.Yürümeye devam etti ve etrafına bakındı hala ortalıkta biÅ?e yoktu.Sanki bir Å?eyler ters gidiyordu.
Sonunda rahip ilerde oturmuÅ? dua ediyordu.Yanına gitti ve elini omzuna attı.Å?aÅ?ırdı.Hiç bir hareket yoktu.Rahip yavaÅ? yavaÅ? yüzünü döndü.Ve Flesk korkudan büyük bir çıÄ?lık atmıÅ?tı... |
|
|
Back to top |
|
|
zzzeeeggg
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 18, 2006 9:11 pm |
|
La niye hep rahip rahip Yokmu yaw bizim imamlardan onlarin baÃ…?i kel mi ? Hep frp rahiplerden bahsediyor birazda bizim imamlardan bahsedin mesela Zekkeriya Beyaz |
|
|
Back to top |
|
|
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 20, 2006 2:48 pm |
|
Olum Zekeriya'nın Degang kuashnya, lampar terbong kilat mati yangjahat dediÄ?ini düÅ?ünsene olurmu hem o gözlerle kime yaptıÄ?ını Å?aÅ?ırır.Sora o iblis gördüÄ?ünde altına kaçırır... |
|
|
Back to top |
|
|
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 20, 2006 3:09 pm |
|
Bu arada son üç mesaj konuya uygnsuz olmuÅ? silinirse memnun olurum :w00t: |
|
|
Back to top |
|
|
tete
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Aug 25, 2006 2:01 am |
|
ve bir ses duydular arkalarını döndüklerinde karanlıÄ?ın içinde bir anlık iki parlayan göz gördüler.ikiside dona kaldılar.rahibe buranın güvenli olduÄ?undan emin misin diye bir soru yönlendirdi flesk.rahip cevaplamaya kalmadan yanlarına piskopos belirdi.flesk ve rahip bu ani çıkıÅ?tan korkmuÅ?lardı.piskopos kendini flske tanıttı "Ben piskopos zokorja wayt ".fleskin içi ürpermiÅ?ti. |
_________________ TETE |
|
Back to top |
|
|
jijimiami
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 02, 2007 12:14 am |
|
gece duydugu ses piskopozun sesiyle ayniydi neredeyse..... |
|
|
Back to top |
|
|
jijimiami
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 02, 2007 12:26 am |
|
o sirada onlari takip eden yari ates iblisi olan alevlerden olusmus yaratik iceriye girdi.
ellerini onlara dogru uzatark kendi dilinde bisiler mirildandi:
" ORASVISEDE
RANTS I NE VINDI CETVTI N ONDVM CA ES A SVISPEREG R
INVM VTV ISER ETORBEM MONTI BVS INLIQVIDASPINVSD "
etraflarini atesten bir duvar ormustu rahip xsocenz ile flesk panikle birirlerine bakti.
piskopoz hic orali bile olmamamisti. ellerini gogsunde birlestirdi, gozlerini kapatti:
" ORASVESASVI SPVIDA SPINVS DESCENDERATVND ASN
VLLAQVEM LESP RAETERSVALITO RAN ORANT NOND VMPRAEC I PSERANTSINE MILITI SVSV "
koyu kopkoyu bir karanlik kapladi etrafi ...
alevler sonmustu canavar yok olmustu.
bizimkiler mutluluk nidalari atmaya baslamisti..
piskopoz onlara kilisede yer ayarlamisti.yatakkarina gonderirken
" artik bu kilesede kalacaksiniz. yarin sabah ilk iste guneydeki ortadoks kilisine gidip bas papaz lucias'i bulup ondan yardim alip lanetli olanlardan kurtulmaya calismaliyiz."
demeyide ihmal etmedi. |
|
|
Back to top |
|
|
ErchamionOrodruin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 02, 2007 8:02 pm |
|
Henüz yaÅ?adıÄ?ı Å?okun etkisini üstünden atamamıÅ?tı,piskopozun söylediklerini belli belirsiz anladı...İçinden sürekli tekrarlardı,lucias,lucias,lucias'ı bul... |
|
|
Back to top |
|
|
LyLx
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 13, 2008 7:48 pm |
|
"Tanrım önüme daha neler çıkacaÄ?ını bilmememek; iÅ?te bundan daha kötü birÅ?ey olamaz" diye söylendi..
YataÄ?ına uzandı..Aklında Lucias'dan baÅ?ka hiç birÅ?ey olmamasına raÄ?men kendini uyumaya zorladı..Gözleri aÄ?ır aÄ?ır kapanırken klisenin boÅ? koridorlarında gölge kadar siyah ve ölüm kadar suskun bir varlıÄ?ın dolaÅ?tıÄ?ını hissedemedi.. |
|
|
Back to top |
|
|
Mark
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 13, 2008 10:32 pm |
|
bozmayın ama ne güzel devam ediyor. bu mesajlar yazarın talebi gereÄ?i silinsin arkadaÅ?lar. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|