Author |
Message |
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 06, 2006 4:52 am |
|
ArkadaÅ?lar bu oyunu nereden bulabilirim.Anime'sini seyrediyorum tutkun olup çıktım.Artık baÄ?ımlısıyım.Oyununu arıyorum.Knight'tan sonra en çok baÄ?ımlılık yapan program |
|
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 06, 2006 6:54 pm |
|
Ä°lk baÅ?ta söylemeliyim ki çizgi-filmiyle oyunu arasında kurallar bakımından baya bi fark var. Yani oyunu oynamak için kurallarını baÅ?tan öÄ?renmelisin.
Ä°stanbulda veya Ä°zmirde Gerekli Å?eyler isimli maÄ?azadan kartlarını bulabilirsin (hep burayı tavsiye ediyorum ama adamlar her Å?eyi satıyor ben ne yapayım ). Ayrıca onun üç farklı bilgisayar oyunu olacaktı da isimlerini hatırlamıyorum.
Maalesef bu oyunun Türkiye'de turnuvaları düzenlenmiyor ya da çok az düzenleniyor ki benim gözümden kaçmıÅ?.
Alternatif olarak da Magic the Gatheringi öneririm. Zaten iki oyunu da aynı firma çıkardı. Ama magic bi 10 yıl kadar daha yaÅ?lı |
|
|
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 21, 2006 4:07 pm |
|
ben kartlarını inceledim, açıkcası çok yetersiz ve\veya basit buldum. oyun içi hamleler veya karÅ?ılaÅ?abileceÄ?in kombinasyonlar çok sınırlı gibi geldi. çizgi filminden yola çıkma derim |
|
|
Back to top |
|
|
Thundorius
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 30, 2006 4:09 am |
|
yaw yiÄ?enim anime izledi tutturdu kartlardan istiom die tam olarak tarif etseniz nerden bulurum Ä°zmir deyim |
|
|
Back to top |
|
|
Rhuben
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 30, 2006 11:30 am |
|
Valla izmirde bi yerlerde görmüÅ?tüm ama hatırlamıyorum.. Yalnız bilsayar oyununu bulmuÅ?tum yu-gi-oh Destiny idi sanırım adı. Kartla uÄ?raÅ?ma bence oyunu al. Bulamazsan benle irtibat kur hala duruyorsa sana verebilirim... |
|
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Jul 30, 2006 6:09 pm |
|
Ä°zmirde de gerekli Å?eyler'in bir Å?ubesi olmalı orda bulabilirsin, ama tam adresini bilmiyorum. |
|
|
Back to top |
|
|
ElvenBard
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 25, 2006 12:21 am |
|
Açıkçası kart oyununu oynamadım ama bilgisayarda bi oyunu mevcut, onu baya zevkle oynamıÅ?tım öÄ?renmek için birebir en azından. |
_________________ <em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em> |
|
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 12, 2006 1:53 am |
|
bilgisayar oyunu sanırım gameboy advanced da var rom la oynamak lazım bilgisayarda |
|
|
Back to top |
|
|
semihhh
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 24, 2007 9:08 pm |
|
yugioh oyunu hangi sitede yaw. |
|
|
Back to top |
|
|
semihhh
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 24, 2007 9:10 pm |
|
yugioh oyunu hangi sitedeeee! |
|
|
Back to top |
|
|
WeS_DeX
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 8:55 am |
|
Bana göre YUGİ OH biraz basit bir oyun.�zellikle Magic the gathering ile karsılastırılınca.yine de bi ara almıstım kartlarını. izmir de bulamayanlara agorada 2. katta var oyuncakcıda ama orjinal biraz pahalı. |
|
|
Back to top |
|
|
horuson
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jun 16, 2007 5:43 pm |
|
Yu-Gi-Oh un 3 farklı pc oyunu bulunmakta bildiÄ?im kadarıyla. Bunlar Power of Chaos joey the passion , power of chaos kaiba the revenge , power of chaos yugi the destiny bu younlar biraz dandik yani pek güzle deÄ?il ama pcde bunlarla yetibniceksiniz neyse. bu oyun kartlarını izmir için söylüyorum konak pier deki remzi kitabevinden , d&r dan , elit oyuncak , excalibur , toyz z shop gibi yerlerden bulabilirsin bu kartlar deste olarak var bunlar 43 ytl xcivarlarında içinde 40 kart oluyor bide packleri var içinde 9 veya 5 kart bulunuyor 9 kart olanlar 12.5 ytl 5 kart olanlar 11.5 ytl aslında bayaÄ?ı bi pahalı idÄ?er kart oyunlarına göre neyse. oyun güzel bende kartları var öneririm tunruvaları da yapılmakta istanbulda bu kartları yurt dıÅ?ından getiren baÅ?el oyuncak adlı firma bir tunruva düzenledi istanbulda sonrada türkiye turnuvasını düzenledi istanbulda haziran ın baÅ?alrında resmi olmaayan tunruvalarda izmirde 4. bugün 12de düzenlenicek diÄ?er Å?ehirlerde tam bilmiyorum ama oralardada düzenleniyor sanırırm. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|