Posted:
Fri Aug 04, 2006 11:32 pm
Hatunun çok yakın davrandıÄ?ı gözümden kaçmıyor, yani sonuçta üç gündür(sözlük anlamıyla, mecaz deÄ?il) tanıdıÄ?ı bir insanla ne kadar samimi olabilirki, en azından bu kadar samimi olması birÅ?eyler hissettiÄ?inin ipuçlarıdır bana göre. Sonuçta kimse normal bir arkadaÅ? olarak gördüÄ?ü bir karÅ?ı cinsle bu kadar yakınlaÅ?maz çünkü yanlıÅ? anlaÅ?ılabileceÄ?ini bilir. Ama tabi konuÅ?tuÄ?umuz konu kızlar ve onların aslında nasıl da insanları *çotank* diye kalakalmalarını saÄ?ladıklarını çok iyi biliyorum, yani %100 bile olsa kadınlara %0 bile kötü bir Å?eyin olma ihtimalidir...
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
Yapma occult'ım ya. Adam aÅ?ıÄ?ım diyor. Kiminle daha mutlu olurum, kimin artıları fazla eksileri azsa onu seçeyim demiyor. Adam her insanın hayatta beeelki belki bir sefer yakalayabileceÄ?i hatta belki bir sürü insanın hiç yakalayamayacaÄ?ı bir duygudan bahsediyor. Tamam arkadaÅ?larla daha çok eÄ?lenilir veya dostun olan insan çıktıÄ?ın herhangi bir insandan milyon kere daha deÄ?erlidir ama insana dünyanın ne yöne döndüÄ?ünü kaybettiren ve bütün sosyal olgulardan sıyırıp kaÄ?ıda Å?iir yazdırıp üstüne de göz yaÅ?ı döktürebilen yegane ve tek atımlık kurÅ?unu olan ikinci kere ölüyorum bir kere daha desen bulman mümkün olmayan tek duyguda aÅ?k.
Her arkadaÅ? ve her dost da bunu anlayabilmeli ve saygı gösterebilmeli yoksa dostuyum, arkadaÅ?ıyım dememeli. Biri ben bu kıza aÅ?ıÄ?ım diyorsa, o kızı boÅ?ver sen ayÅ?e'ye bak. Onun avantajları daha fazla veya boÅ?ver aÅ?kını gel biz beraber çok eÄ?leniyoruz sen bizle takıl. Biz dostuz, bizden kopma filan dememeli. AÅ?ık olduÄ?u için bir adama kızılıyor ve hatta dediÄ?in gibi affedilmiyorsa yiyim öyle dostluÄ?u arkadaÅ?lıÄ?ı.
_________________ IÅ?ıÄ?a uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ıÅ?ıÄ?a giderim.
Madem aÅ?ıÄ?ım diye yırtınıyor açmasaymıÅ? baÅ?lıÄ?ı aÅ?ık olan adam ne yapacaÄ?ını bilmez mi? Sence bu bir çeliÅ?ki deÄ?il mi?
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Hatunun çok yakın davrandıÄ?ı gözümden kaçmıyor, yani sonuçta üç gündür(sözlük anlamıyla, mecaz deÄ?il) tanıdıÄ?ı bir insanla ne kadar samimi olabilirki, en azından bu kadar samimi olması birÅ?eyler hissettiÄ?inin ipuçlarıdır bana göre. Sonuçta kimse normal bir arkadaÅ? olarak gördüÄ?ü bir karÅ?ı cinsle bu kadar yakınlaÅ?maz çünkü yanlıÅ? anlaÅ?ılabileceÄ?ini bilir. Ama tabi konuÅ?tuÄ?umuz konu kızlar ve onların aslında nasıl da insanları *çotank* diye kalakalmalarını saÄ?ladıklarını çok iyi biliyorum, yani %100 bile olsa kadınlara %0 bile kötü bir Å?eyin olma ihtimalidir...
Bence biraz durduÄ?un yerde dur ve seyret (sabrın ve gönlün yettiÄ?i kadar). Sonra kaldır kafanı bak. Hala ulaÅ?mayı, gitmeyi istediÄ?in nokta yerinde duruyormu ve sen hala oraya gitmeyi bugün istediÄ?in kadar istiyormusun diye. HerÅ?ey yerli yerindeyse ve gitmeye deÄ?er bir anlam hala orada varsa zaten duramayacaksındır.
_________________ IÅ?ıÄ?a uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ıÅ?ıÄ?a giderim.
Posted:
Sat Aug 05, 2006 12:14 am
Å?öyle durumlar da var:bende senin durumunu yaÅ?adım ve aÅ?kı tercih ettim önce saklamaya çalıÅ?tım ama arkadaÅ?ım bunu öÄ?rendi ve içine atı zmaanla da unuttu aramıuzdaki arkadaÅ?lıÄ?ın bozulmasına hiç bir zaman izin vermedi böylece onu dostum olarak seçtiÄ?im için ne kadar doÄ?ru bir karar verdiÄ?imi bir kez daha anladım ki bu kiÅ?iyle iliÅ?kim 1,5 sene sürdü...gerçi 2 ay önce ayrıldık ama orasını karıÅ?tırmamak lazım dimi
_________________ There'll be war, there'll be peace.
Madem aÅ?ıÄ?ım diye yırtınıyor açmasaymıÅ? baÅ?lıÄ?ı aÅ?ık olan adam ne yapacaÄ?ını bilmez mi? Sence bu bir çeliÅ?ki deÄ?il mi?
Bence baÅ?lıÄ?ı açarak aÅ?ık olup olmadıÄ?ını tartmıyor yada sorgulamıyor. BaÅ?lıktan aradıÄ?ı Å?ey aÅ?ıkmıyım yada aÅ?ıÄ?ım da ne yapayım bu aÅ?kı deÄ?il.
ArkadaÅ?ını düÅ?üreceÄ?i durumun vicdan muhasebesini yapıyor bu baÅ?lıkla. Yoksa bence aÅ?ık olma konusunda ne yapacaÄ?ını her insan gibi zaten biliyor ve aynı anda da bilmiyor. Herkes kadar.
Posted:
Sat Aug 05, 2006 12:25 am
Daeya wrote:
Sinirlenmeye gerek yoktu, ben sadece görüÅ? almak istedim ve böyle yaparak rahatlamaya çalıÅ?ıyorum, ayrıca evet ne yapacaÄ?ımı biliyorum ama ilginç ve mantıklı bir öneri gelebilir, acaba öyle bir öneri var mı diye de bir kamuoyu yoklaması yapıyorum, günahım ne?
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
bu toplumda çoÄ?umuz "baÅ?kaları ne der?" die yetiÅ?tirilioruz
eÄ?er çeliÅ?ki sadece bundan kaynaklıysa o zman zincirleri kırmak lazım bence.
ama sevgisinden emin diilse onu bilemiicem.
yani basit bi flörtten bahsediliosa o zman tabi kötü karÅ?ılanır.
ama eÄ?er aÅ?ksa o zman kim ne derse desin yau..
hep "ayıp" dediler, duygularımızı yaÅ?ayamadık..hayır ya ben karÅ?ı çıkıorum buna!
dur gaza geldim..
_________________ aslında sokrates diye biri yok...aslında platon Å?izofren...
Sinirlenmeye gerek yoktu, ben sadece görüÅ? almak istedim ve böyle yaparak rahatlamaya çalıÅ?ıyorum, ayrıca evet ne yapacaÄ?ımı biliyorum ama ilginç ve mantıklı bir öneri gelebilir, acaba öyle bir öneri var mı diye de bir kamuoyu yoklaması yapıyorum, günahım ne?
Sevgili Daeya'nın siniri sanıyorum sana deÄ?il. EÄ?er sinirliyse ki, forum yazısından duyguyu anlamak zor oluyor,( bu nedenle yanılabiliriz) galiba bana sinirli.
Sen alınma üstüne Sacokhan. Butti adam aÅ?ıÄ?ım diyor diye bir cümle kurmuÅ? o cümleye karÅ?ı söyledim. AÅ?ık olan adam hatta arkadaÅ?ının kız arkadaÅ?ına aÅ?ık olan biri sence neyin vicdan muhasebesini yapacak? Onu düÅ?ünemez madem aÅ?ık adı üstünde "aÅ?k".
Ayrıca sinirli deÄ?ilim arkadaÅ?lar
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Last edited by Daeya on Sat Aug 05, 2006 12:45 am; edited 1 time in total
Sen alınma üstüne Sacokhan. Butti adam aÅ?ıÄ?ım diyor diye bir cümle kurmuÅ? o cümleye karÅ?ı söyledim. AÅ?ık olan adam hatta arkadaÅ?ının kız arkadaÅ?ına aÅ?ık olan biri sence neyin vicdan muhasebesini yapacak? Onu düÅ?ünemez madem aÅ?ık adı üstünde "aÅ?k".
Ayrıca sinirli deÄ?ilim arkadaÅ?lar
ArkadaÅ?ım Daeya yanlıÅ? anlama. Kesinlikle atıÅ?mak gibi bir niyetim yok. Tamamen iyi niyetle anlaÅ?mak adına bunu yazıyorum. SacoKhan benim "AÅ?ıkmısın" soruma gayet net bir Å?ekilde evet cevabı verdi. Ben de onun üzerine bu cümleyi kurdum. Topicte ilk sayfaya bakarsan görebileceksin.
Ayrıca SacoKhan düÅ?tüÄ?ü durumda vicdan muhasebesi yapacak bir olay hissetmiÅ? ki açmıÅ? bu topici, ben de dilim döndüÄ?ünce yüreÄ?ini rahatlatmaya çalıÅ?tım ve çalıÅ?ıyorum.
insan aÅ?ık olunca düÅ?ünme yetisini de mi kaybedio?
yok canım..
ayrıca unutmamak lazım, aÅ?k kadar toplum deÄ?erleri de insanın içine iÅ?lemiÅ? durumda.
manyaklar gibi aÅ?ık olan adam sevdiÄ?ini baÅ?kalarına yar etmemek için cinayet iÅ?lio mesela.
burda hangi duygu daha önde? aÅ?k mı töre mi?
biraz abartılı da olsa durum buna benzio
genel kanı "bi kadın uÄ?runa dostluk satılmaz" olduÄ?u için ve bu da içe iÅ?lemiÅ? bi deÄ?er olduÄ?u için çok güçlü bi duygu da söz konusu olsa bilinçaltına kazınmıÅ? fikirleri hemen devre dıÅ?ı bırakamaz.
o yüzden arkadaÅ? sorguluyo bence. kafasının karıÅ?ması normal..
ama evet..biz boÃ…?una konuÃ…?uoruz..
yaÅ?am aÄ?larını örecek ve bu iÅ?i zaman çözecek
acaba sacokhan ne yapacak?
_________________ aslında sokrates diye biri yok...aslında platon Å?izofren...
AÅ?k nedir abi, biri bana anlatsın ya...
AÅ?k dediÄ?in Å?ey o kadar fazla deÄ?il mi sahiden? DeÄ?ilse ve Saco kıza deli gibi aÅ?ık olduÄ?una eminse atlasın kızın üzerine. Ama kız da GERÃ?EKTEN aÅ?ık mı? Bu iÅ?i oyun gibi gören bi kamyon insan tanıdım abi ben.
Tabii ben yine "sus, sen bilmion" diye eleÃ…?tirilebilirim. Bilmiyorum, abi. Evet.
Ama GERÃ?EK aÅ?kla, aÅ?kı karıÅ?tırmamak lazım. AÅ?k çok ayaÄ?a düÅ?en bir kavram artık. Neyin ne olduÄ?u belli deÄ?il ve pekala ki bir insan, birinden GERÃ?EKTEN hoÅ?landıÄ?ı ilk hafta içinde o hoÅ?lanma duygusunu aÅ?kla karıÅ?tırabilir. Kızla çıkmaya baÅ?ladıktan sonra da bu kadar sevecek misin onu?
Oyunun kuralları sahip olana kadar karmaÅ?ıktır abi. O zamana kadar oyundur zaten, sahip olma(çıkma) noktasından sonra oyun karÅ?ılıklı bir savaÅ?a dönüÅ?ür. O noktada hasmının aslında seninle savaÅ?mayı hak etmeyecek biri olduÄ?unu anlamak da çok acı vericidir.
Ve son olarak da Å?unu söyleyeyim:
KENDÄ°NÄ° DÄ°NLE.
Bunu bir hafta yapma.
Bir ay dinle...
Sonunda cevabı bulacaksın zaten. O kızı gerçekten seviyorsan, ondan ayrı kaldıkça sevgin azalmaz. Bu arada münzevi hayatı da yaÅ?ama ama. Git, insanlarla tanıÅ?. Bakalım bakalım, o kızın çehresi hala zihnine nakÅ?olmuÅ? duruyor olacak mı...
_________________ M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
O zaman ben yanlıÅ? anlamıÅ?ım ya da yanlıÅ? anlatmıÅ?ım.
Benim için önce dostluk geliyor her zaman için. Ã?ok taptıÄ?ım adamla dostlarımı hiçe sayarak evlendim diyelim. Ve diyelim ki, 3 sene sonra da boÅ?andık. "KeÅ?ke zamanı geriye alabilseydim" diye aÄ?larım. Ã?ünkü iÅ?te o zaman yanımda ne o taptıÄ?ım adam olur ne de bir zamanlar herÅ?eyimizi paylaÅ?tıÄ?ımız dostlarım..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum