Maili aldım okudum, hoÅ? ama fanatazi dünya kavramından biraz uzak bir dünya sanki, hatta tam olarak zaten içinde yaÅ?adıÄ?ım dünyaya çok yakın Sanırım bu dünyada elfler, orclar bugün ki halleriyle yer alıyorlar. Ä°nsan görünümlü orclar, insan görünümlü elfler gibi...
Ben insanların bugünün komplo teorileri ve kavramlarından çok bunaldıkları için FRP oynadıklarını düÅ?ünürdüm hep, sanırım pek öyle deÄ?ilmiÅ? neyse keyifli gözüküyor. Bana kalsa kılıçlar zırhlar epic orta dünya hikayelerini tercih ederim ama efendi sensin. DoÄ?al olarak bizde Obey Your Master diyor ve ne diyorsan yapıyoruz.(Severek ve isteyerek tabi )
Güvercin olayını bilemedim, maildan baÄ?ımsız birÅ?ey mi bu güvercin yada ben alabilmek için hotmailin neresini açıp ayarını deÄ?iÅ?tirmem gerekiyorsa hemen yaparım. Ã?ok kısa bir tarif yeterli olur. TeÅ?ekkür ve saygılar.
_________________ IÅ?ıÄ?a uçan pervaneyim. Sonumu bilir, yine de ıÅ?ıÄ?a giderim.
Ben elfli orklu high fantasy'yi bir süredir oynatmıyorum. Biraz ara verelim, farklı mecralara kayalım gerekçesiyle biraz durdum. En son oynattıÄ?ım grubu bir gün tekrar toparlayabilirsem belki yine oynatırım. Ama Å?imdilik bir ara verdim.
Kılıçlar ve zırhlar kadar eÄ?lenceli olup olmadıÄ?ına sonra da karar verebilirsin. Tabii çok eÄ?lenceli olacaÄ?ını çok çok adam kesebileceÄ?inizi pek sanmıyorum(hani belli de olmaz). Günümüzde ve dünyamızda geçen fantasy'yi bana abilerim aÅ?ılamıÅ?tı. DemiÅ?lerdi ki: "BaÅ?ka bir dünya yaratmaya gerek yok. Ã?ünkü ne yaparsan yap, buradaki kadar derin olamayacak. Å?u ana kadar yaratılmıÅ? en kapsamlı diyar FR'dır ve gerçek dünyanın yirmide biri bile olamaz."
Bu yüzden Rönesans döneminde geçen fantastik oyunlar(illa tarihi olacaksa) ya da zaten günümüzde niye fantastik Å?eyler oluyor olmasın tadında çokça WoD'dan etkilenmiÅ? oyunları severim. WoD tecrübem de bir miktar vardır. Dark Matter bilgim de vardır. EskiÅ?ehir'deyken komplolarınızı iyicene örebilirsem çok keyifli bir oyun geçireceÄ?inizi düÅ?ünüyorum.
Güvercin dediÄ?im Å?ey FRP World sitesindeki "Site Messenger" var ya. Solda, online kiÅ?iler görünüyor. Sana ilk mailimi attıktan sonra oradan da haber vermiÅ?tim. Ama galiba internet explorer ya da firefox ya da ne kullanıyorsan, onun pop-up alma özelliÄ?i kapatılmıÅ?. Ã?ok önemli deÄ?il, bi daha site messengerdan atmam, PM atarım.
_________________ M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Posted:
Fri Jun 30, 2006 11:24 pm
occultsearcher wrote:
YanlıÅ?lık var:
Ä°zmir'deki oyun Occult'ün(benim) deÄ?il, Imrand'ın.
Ben Ankara'dayım ve en azından önümüzdeki bir sene de mevkiimi deÄ?iÅ?tirmeyi düÅ?ünmüyorum.
Temmuzun ortasında planlanması düÅ?ünülen oyun ANKARA'da olacak, Ä°zmir'de deÄ?il.
Hehehehe.Imrand Calcususu yazında almaya karar verdiÄ?i için oda Ankarada oynatacak.Ä°stesede istemesede paÅ?alar gibi yazı Ankarada geçirecek
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum