Author |
Message |
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 18, 2006 4:41 pm |
|
Merak ediyorum bir hırsız olsaydınız soyacaÄ?ınız ilk yer neresi olurdu??..
Anketten baÅ?ka yerlerde varsa aklınızda onlarıda yazın... |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 18, 2006 4:42 pm |
|
ben prensesin odasını soyardım heralde.
iyi mücevher vardır orda... |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Slach
Gölge Ustası
|
Posted:
Thu May 18, 2006 6:49 pm |
|
Å?öyel bir düÅ?ünelim.
KomÃ…?unun evi...
Bunu açıkçası pek sevmedim. yapılması kolay fakat yapılan soygun sonradan rahatlıkla ortaya çıkabilir.
Silah dükkanı...
Burada pek deÄ?erli eÅ?ya bulacaÄ?ımızı sanmıyorum. Ã?yle büyülü nesler yoksa tabi. Tabi risk olarak pek riskli sayılmaz ama buna baÄ?lı olarakta gelir düÅ?er.
Prensesin odası...
Risk ve gelire baÄ?lı olarak tercih edeceÄ?im bu seçenek olur. Tek zorlu yanı görünmeden odaya girmekte. Ordan çalınacak Å?eyler kölye küpe ... olacaÄ?ından ben bu seçeneÄ?i tercih ederim.
Å?ehir bankası...
Bu da soylabilir ancak bunu soymadan önce haftalarca plan yapmak falan gerekir. Zaten en yüksek riskde bunda hırsızlar için direk önlem vardır. Ama asla tek baÅ?ıma yeltenmeyteceÄ?im bir iÅ?. |
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim? |
|
Back to top |
|
|
paul sernine
Gölge Ustası
|
Posted:
Thu May 18, 2006 8:53 pm |
|
önce prensesin odasını soyardım. Å?ehirde ortalık karıÅ?ır, dedikodular ayyuka çıkar. bir nevi skandal. Sonrada bu kargaÅ?adan faydalanarak Å?ehir bankasını soymak cazip görünüyor.
hatta adamın biri yetkililerle baÄ?lantıya geçer ve prensesi soyanı tanıdıÄ?ını, mücevherleri bulabileceÄ?ini söyler. Soyguncuyu yakalayabileceÄ?indende bahseder tabiiki. bu hırsızlıÄ?ı yapanı yakalamak bir çok kiÅ?inin hoÅ?una gider. bu iÅ?lemler yapılarak hedef saptırılmıÅ? olunur, uygun bir zamanda banka soygunu yapılabilir. Nasıl olsa hırsızları yakalamakta yetenekli kiÅ?iler prensesin mücevherlerinin peÅ?inde ve nerde olduklarınıda biz biliyoruz |
|
|
Back to top |
|
|
pennylane
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 18, 2006 9:15 pm |
|
bence en keyiflisi silah dükkanı soygunları,özellikle magic item bulursanız keyfinizden dört köÅ?e olursunuz ama genelde bulunmuyor bu da iÅ?in sıkıcı yönü...
bir keresinde bir oyunda kralın hazine dairesini soymuÅ?tum ama acayip zordu açıkçası..bir sürü guard öldürdüm tabi bu guardlar çok zorluydu..sonrasında havalandırmalardan falan geçtim en sonunda hazine dairesine geldim..sandıklardan çıkan itemlar çok güzellerdi ama o kadar çok tuzak vardı ki ölmek üzere olduÄ?um için yarım bırakmak zorunda kalmıÅ?tım.. :king: |
_________________ ..eÄ?er tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur.. |
|
Back to top |
|
|
Demian
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 1:01 am |
|
Bence sorunun cevabi prensesin güzelik seviyesine görede degisir. |
|
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 7:09 am |
|
Risksiz ve deÄ?erli eÅ?ya bulunan sayısız evden herhangi biri. Yeterli gözlem yaptıktan sonra herÅ?ey çok kolaydır, gerçek hayatta bile :schemes: |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
ussiyiness
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 20, 2006 8:02 pm |
|
Å?ehir bankası! risk yoksa baÅ?arı da yoktur, büyük oynamayı bileceksin! |
|
|
Back to top |
|
|
seraphima
Kullanıcı
|
Posted:
Thu May 25, 2006 2:50 pm |
|
Silah dükkanını soyardım... |
_________________ Vox populi vox dei.... |
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Fri May 26, 2006 6:12 am |
|
|
Back to top |
|
|
gangster
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 27, 2006 8:02 pm |
|
Cesaret bi hırsızda olmaması gereken bi özellik. Bu yüzden gücüme hangisinin yeteceÄ?ini düÅ?ününürsem orayı soyarım.
Ama hangisini soymak zevkli olurdu diye sorarsanız prensesin odası derdim. Aramızda geçecek RP ilginç olabilir. |
|
|
Back to top |
|
|
haplo25
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 19, 2006 11:30 pm |
|
Bir insan neden komÅ?usunun evini soymak istesin ki...??? Soyacaksan git adamakıllı Å?ehir bankasını soy hem zengin ol hem de yakalanırsan bile gururla söylersin Å?ehir bankasını soyarken yakaladım diye en azından komÅ?umun evini soyarken yakaladım demezsin |
_________________ Ashaman tötet!!! |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Aug 19, 2006 11:34 pm |
|
EÄ?er acemiysem ona göre bir seviyeyle baÅ?lardım açıkçası.Biraz da o benim direkt milyonlarca dolar sahibi olup direkt baÅ?ka hırsızlık yapmamam mı yoksa ufak ufak çok hırsızlık yapmamdaki istek üzerine deÄ?iÅ?ir (Biliyorum cümle biraz karıÅ?ık oldu idare ediverin artık ) |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
ulfgar
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Aug 20, 2006 12:14 am |
|
soyacaÄ?ımız "ilk" yerse eÄ?er önce biraz iÅ?i öÄ?renelim die komÅ?unun evi derim ben |
_________________ Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. Ä°Å?te öyle bir Å?ey.. |
|
Back to top |
|
|
Altalus
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Aug 24, 2006 6:54 am |
|
aynen..sonuçta iÅ?e bi baÅ?langıç yapıosun |
|