Posted:
Sun Aug 29, 2004 7:46 pm
Bir kayanın Ã?stünde duran cüce kasbaya doÄ?ru hızla yol alan gruba baktı
bu altılı sotrun olacaktı.Büyük kaos planları için büyük, sorun yok edilmeleri gerekiyordu.Ancak hiçbir silahın yok edemeyeceÄ?i bir Å?eye sahiplerdi .Lord'larına olan inançları. Grup yanından geçerken siyah çelikten yapılmıÅ? baltasını kaldırdı ve grubu selam verdi ancak hiç ummadıÄ?ı bir Å?ey oldu grup geçerken bir zayıflık sezdi içlerinde bir hain bir yalancı vardı iÅ?te bunu kullanacaktı ama Å?imdi deÄ?il beklemeli ve plan hazırlamalıydı ,.Hiç bir Å?ey kaosun önüne geçemeyecek diye düÅ?ündüü cüce ve ortadan kayboldu
gurup kasabaya doÄ?ru yol alırken yolun üzeinde bir taÅ?a oturmuÅ? olan bir cleric gördü. cleric'in durumu iyi degildi, yaklaÅ?tıklarında onun baygın ya da uyuyor olduÄ?unu gördüler. taÅ?ın dibi kanla doluydu. cleric bir cıtırtıyla irkildi. guruba doÄ?ru bakarak "sizler de kimsiniz"? dedi yorgun ve umutla
herzamanki gibi uyuklamakta olan caesel hemen kısa ama güclü ayaklarıyla zıplayaarak kalktı ayaÄ?a savas tanrısının cagrısı o da almıÅ?tı ıcgudusel olarak bol centikli baltasını aldı we yoluna cıkan herkesi biçmeye basladı sonunda tanrının yanına geldiÄ?inde ''Lordum izninizle bende katılmak istiyorum''dedi.Bir cüce için çok kibar konuÅ?mustu.Savas tanrısının cevabını beklerken yıldızlara dalmıÅ?tı...
ormaını içinden fırladı bir anda... herkesten 3 adım ara farkla yürüyordu fakat kimse onu görmemiÅ?ti, seri ve ölümcül...
hareketler zarif ve etkileyici... bir pelerin arkasında uçuÅ?uyor. Gri saçları rüzgarda yavaÅ? yavaÅ? dalgalanırken pelerin uçuÅ?uyr ve zırh ile kılıçlar gözüküyor, onbinlerce can almıÅ? olan o kılıçlar. Onbinlerce yaÅ?amı erdirmiÅ? o izsürücü ormanın içinden çıkıyor ve çaÄ?rıya cevap veriyor.
Eee yeter lan çok dramatik oldu ehehehe bu nasıldı
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum