bencede mace, herÅ?eyden önce clerice in tek elle kullanılan bir silahı olmalı, zira saldırıdan çok savunmaya uygun bir adam, bide iyileÅ?tirme büyüsü yapıcak , sürekli birileriyle veya cephedeki yararılarla ilgilenmesi gerekiyor, sürekli eÄ?il kalk , aÄ?ır bir silahla böyle bir durumda kendini koruması zorlaÅ?ır. birde vurduÄ?u zaman kemiÄ?e saplanmıyacakta bir silah olması lazım mace çok uygun.
gerçi listede olsaydı pala yı iÅ?aretlerdim. hem daha hafif hem daha hızlı hem vur kaça daha uygun.
bencede mace, herÅ?eyden önce clerice in tek elle kullanılan bir silahı olmalı, zira saldırıdan çok savunmaya uygun bir adam, bide iyileÅ?tirme büyüsü yapıcak , sürekli birileriyle veya cephedeki yararılarla ilgilenmesi gerekiyor, sürekli eÄ?il kalk , aÄ?ır bir silahla böyle bir durumda kendini koruması zorlaÅ?ır. birde vurduÄ?u zaman kemiÄ?e saplanmıyacakta bir silah olması lazım mace çok uygun.
gerçi listede olsaydı pala yı iÅ?aretlerdim. hem daha hafif hem daha hızlı hem vur kaça daha uygun.
aynen katılıyorum düÅ?üncelerimi çok iyi açıklamıÅ?sın
_________________ Dünyada imkânsız olan tek Å?ey, imkânsız olanı bulmaktır.
Posted:
Mon Sep 18, 2006 8:59 am
her ne kadar oyumu mace yönünde kullansam da bence bi cleric'in eline en çok warhammer yakıÅ?ır ama quel shin'ede katılmıorum deil.. Sizde fawored weaponu warhammer olan biÅ?e alın :schemes:
1.Mace: Herkes ortak bir silahta birleÅ?ecek olsa Cleric'e en uygun Mace olduÄ?u hususunda birleÅ?ilir.Buna eminim.Ama kiÅ?isel fikrim daha farklı.
2.Morningstar: Cleric'in sade, insalcıl yüzünü göstermesini engelliyor bence.Cleric'i kana susamıÅ? bir katil görünümüne sokuyor.Mace'den tek farkı dikenleri olsada karakteri tersine bu kadar deÄ?iÅ?tiren bir silah olamaz.
3.GreatSword: Yok artık.Bırakın da onu paladin kullansın.
4.Scythe: Onu arzail iyi kullanıyo benim bildiÄ?im.
Bence: Cleric'e bence yine ezici silah sınıfından olan Warhammer yakıÅ?ır. :clap:
Posted:
Sat Nov 27, 2010 3:43 am
iki elle tutulan bi silah kullanamaz zaten. büyüyü nasıl yapacak? dev kılıcı yere atacak "çannnnn" DM: bidaha sana dev kılıç kullanmak yasak.
orakta zor silah. savaÅ?çılara göre bence.
en iyi tek el. ve o da " kris " derim ben. gelmiÅ? geçmiÅ? en iyi silahlardan. savaÅ?mak içinse berbat. ama cleric büyüye daha yatkınsa kris iyidir. yok savaÅ? cleric'i ise mace derim.
_________________ Puslu gecede yalnız bir kurt... -
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum