Author |
Message |
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri May 19, 2006 4:23 am |
|
Sadece ustaların girebildiÄ?i bir baÅ?lıÄ?a girebiliyorsun. Ama benim girdiÄ?im Kutsal Mabedde girmeyi hak etmiÅ?i neredeyse hiç usta olmadıÄ?ından bu baÅ?lıkta hiç tartıÅ?ma olmuyo neredeyse... :.. ( |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri May 19, 2006 5:24 am |
|
aaaa ben hakedeyim o zaman firbılcım ne demek :angel:
peki bu ustaların baÅ?lıklarında farklı sohbetler de var mı? |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri May 19, 2006 8:51 pm |
|
Olabilir olmaya da bilir. Bu tamamen girmeyi hakedenlerin belirleyeceÄ?i bir Å?ey... |
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Lixer
Kullanıcı
|
Posted:
Sat May 20, 2006 10:23 pm |
|
iyi geldim o halde senin yanına, ne sınavına gireyim? |
_________________ Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun May 21, 2006 3:19 am |
|
EÄ?er benim yanıma gelmek istiyorsan rahiplik sınavına girmen gerekiyor. Kolay gelsin.. |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 22, 2006 3:21 am |
|
Ya benim anlayamadıÄ?ım bir nokta var!!!
Benim hem 1aydan fazla oluyor üye olalı, (neredeyse bir yıl oldu gerçi ama) hemde 100 mesajdan fazla mesajım var. Genede kabul edilmedim ya yetersizsiniz baÅ?vuru yapmak için dediler. Nasıl oldu Å?imdi?? Benim kaçırdıÄ?ım bir noktamı var acaba??? |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 22, 2006 3:34 am |
|
Profilinden attıÄ?ın mesajlara baktım.. Sanırım 99 uncu mesajında baÅ?vurmuÅ?sun. Adminlerle konuÅ? ama muhtemelen Å?imdi baÅ?vurduÄ?unda kabul edilirsin. |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 22, 2006 3:50 am |
|
Yok ya Å?ey dedi lord necros; rp bölümünde mesajım yokmuÅ? onun için giremiyormuÅ?um. Ayrıca 101'de oraya msg attım ben.Biraz garip geldi ama genede rp bölümüne katılmam lazım sanırım. |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 22, 2006 5:06 am |
|
Ben de bilmiyordum öÄ?renmiÅ? oldum. Diyarın ustalarına giriÅ? kuralları deÄ?iÅ?miÅ?.
Yeni kuralları ilgili bölümden okuyabilirsiniz. |
|
|
Back to top |
|
|
darkflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 15, 2006 8:41 pm |
|
Oren_Dautry wrote: |
adaylıÄ?ı koymak için uygun bir --RP-- ile Agora nın üstüne bulunan diyarın ustaları bölümüne
(savaÅ?cı rahip büyücü hırsız) sınavlarından hangisini alıcaÄ?ınızı belirterek bir baÅ?vuru yapmanız gerekmektedir... |
hocam hocam hocam hocam kaç soru sınav bu arada bende varım iyi bir yarı_elf korucuya (koruyucu deÄ?il korucu ) ihtiyaç var tabii. |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Sep 15, 2006 9:03 pm |
|
Vallahi bilgi vermemiz yasak ama merak etme fazla soru yoktu.
EÄ?er girmek istiyorsan Diyarın Ustaları bölümüne baÅ?vur. |
|
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Sep 15, 2006 10:07 pm |
|
Firble wrote: |
Vallahi bilgi vermemiz yasak ama merak etme fazla soru yoktu.
EÄ?er girmek istiyorsan Diyarın Ustaları bölümüne baÅ?vur. |
Usta olmak yürek ister Firp ... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
DeMRaN
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 26, 2006 4:50 am |
|
Ben 3 senedir forumlardayım Gerçi mailım hacklendikten sonra 1.5 sene giremedim tamda eski sistemde sınavı Malovandan aldıÄ?ım gün mailım hacklenmiÅ?ti =) Neyse Å?imdi o aÅ?mıÅ? karakter gidecek 5. leveldan baÅ?lıcaz yine hayata haydi hayırlısı... |
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Nov 26, 2006 5:46 am |
|
Bekleriz ustalar salonlarına |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
|
|