Author |
Message |
Blackthorn
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 13, 2006 9:42 pm |
|
Bence büyük bir hastalık insanı kendine öyle bi baÄ?lıyo ki ama genede WoW her zaman en iyi Ogame onun yanında solda 0 kalır bence.Ogame de kendimi dengeliyebiliyorum ama WoW o bir ilah, o çikolatalı pastanın yerini tutan tek Å?ey(biraz fazlamı soÄ?uk oldu ).Bence WoW gerçek bir hastalık ve her geçengünde yayılıyo yani bulaÅ?ıcı ama genede Ogame bir zamanlar benim bir numaramdı... |
|
|
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 13, 2006 10:30 pm |
|
hala severek oynuyorum ogeme i. gerçekten hem basit, hem pratik hemde yormuyor. bilmiyorum , ama bir sene filan oldu heralde ve Å?imdilik oynuyorum. 5.evrende olan varsa mesaj atsın, kapattıÄ?ım ittifaÄ?ımı yeniden açalım |
|
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 13, 2006 10:32 pm |
|
ben oynamıyorum bi ara oynuodum sorra bıraktım bi süre sonra cok sıkıo... |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 13, 2006 10:49 pm |
|
Kesinlikle bütün oyunlarım öyledir benim.Bir ara çok sararım ondan sonra tak diye bırakırım.Ogame de bu oyunların arasında.Ã?ok oynadım ama Å?imdi bıraktım.Birde konuyla alakası yok belki ama google dan ya da baÅ?ka bir yerdedn arattırırsanız ogame baÅ?ında deliren elemanları görebilirsiniz |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Sep 13, 2006 11:18 pm |
|
Baslik klavyeustu bolumune tasinmistir. |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Sep 14, 2006 12:00 am |
|
Zevkli bir oyun. Ã?zellikle gezegenimizin yavaÅ? yavaÅ? (hatta ileriki aÅ?amalarda oldukça yavaÅ? ) geliÅ?mesini izlerken alınan tat çok hoÅ?. Yanlız noobluktan çıktıktan sonra benim gibi paranoya yapıp "Açıp iki dakka kontrol edeyim, eÄ?er saldırı varsa filomu kaçırayım" taktiÄ?inin suyunu çıkarıp dakkabaÅ?ı kontrol için oyunu açmak gibi sonuçlar doÄ?abiliyor.
Not: Bu hale geldikten sonra kendimden korkup oyunu bırakmıÅ?tım |
|
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 17, 2006 5:54 pm |
|
Puanım 150.000 geçtikten sonra kendimi kontrol edemez olmuÅ?tım.Derslerde filolarımı düÅ?ünüyordum.Ben oyunu bıraktıÄ?ımda puanım 350.000 üstündeydi evrende ilk 15 e girmiÅ?tim ama filomu evren 2. si yok edince 2 gün kendime gelemdim.Osinirlede kaydı sildim.Ä°yiki silmiÅ?im. |
_________________ <div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br> |
|
Back to top |
|
|
C_Deschain
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 17, 2006 6:04 pm |
|
Quote: |
Kesinlikle bütün oyunlarım öyledir benim.Bir ara çok sararım ondan sonra tak diye bırakırım.Ogame de bu oyunların arasında.Ã?ok oynadım ama Å?imdi bıraktım.Birde konuyla alakası yok belki ama google dan ya da baÅ?ka bir yerdedn arattırırsanız ogame baÅ?ında deliren elemanları görebilirsiniz
|
aynen bende senin gibiyim 23. evrendeydim oyunu bırakmak üzereyim tatile aldım yakında da kaydı silicem.çünkü sanıldıÄ?ının aksine çok fazla vakit alıyo..sürekli filolarını takip et.saldırılara bak.orayı burayı sondala adamı hırpalıyo..en iyisi ogame i bırakın.. |
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Sep 17, 2006 9:52 pm |
|
ogame in yorucu olma nedeni oyunda birçok kiÅ?inin bencil oynaması. bakın mesela ben ittifaÄ?ına aldırıÅ? etmeden dalarım genelde. çünkü herkes asarız keseriz gibi hikayeler anlatıyor ittifaklarda ama kimse filosuna zarar gelicek veya kendine pahalıya patlıyacak bir durumda arkadaÅ?ına yardım göndermiyor.
bakın gerçekten arkadaÅ?larda oluÅ?an ittifaklarada kimse saldıramıyor. öyle bir ittifak kursak o kadar yormaz zira iki günde bir bakarız oyuna... |
|
|
Back to top |
|
|
FaRaSTu
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 18, 2006 3:15 am |
|
2. everin bi ara ilk 50 si arasına girmiÅ?tim ama bizim clanın girmiÅ? olduÄ?u umutsuz bir savaÅ? sonucu (sanırım TEMP ile savaÅ?mıÅ?tık bilmeyenler diyeyim benim zamanımda Temp in ilk 10 da 7 adamı falan vardı) beni bi güzel ütmüÅ?lerdi kaybettiÄ?im komuta gemisi ve muhribi sayılar ile ifade edemem benim için paha biçilmezlerde ama geldiler biçtiler bende bıraktım Å?imdi yeni bir hastalık WOW ile uÄ?raÅ?ıyorum ama bunu bırakırmıyım bilmiyorum yakında ANATEM'e gidebilirim imdat yardım edin bana diye |
_________________ To Live is To Die! |
|
Back to top |
|
|
Dreamscape
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 18, 2006 4:06 am |
|
Ben ölüm yıldızı çıkarıcaktım çıkaramadan bittim gittim. |
_________________ <div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br> |
|
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Sep 18, 2006 4:59 am |
|
çok gereksiz bir alet. fantezi olsun diye belki yaparım ama, onu yapıcak parayla ülkemi ihya ederim. 9m yatırırmı ona. 300 hızında birÅ?ey zaten... |
|
|
Back to top |
|
|
Altarmos
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Sep 19, 2006 5:18 am |
|
niye bir hastalık olsun ki. insan kendini tutabilmeli |
_________________ Where is the horse and the rider ?
Where is the horn that was blowing ?
They have passed like rain on the mountains .
Like wind in the meadow .
The days have gone down in the west
Behind the hills into shadow .
How did it come to this ? |
|
Back to top |
|
|
mikael
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 22, 2006 5:52 am |
|
trulias wrote: |
bakın gerçekten arkadaÅ?larda oluÅ?an ittifaklarada kimse saldıramıyor. öyle bir ittifak kursak o kadar yormaz zira iki günde bir bakarız oyuna... |
Böyle bir ittifak kurulursa oyuna tekrar dönerim. Zira oyunu bırakmamım nedenlerinden birisi de "Ä°ttifaÄ?ı yok bunun, misilleme yapamaz" diye zırt pırt gezegenlerime dalanlardan bıkmamdı.
En yeni evrende, herkesin emeklemeye yeni baÅ?ladıÄ?ı bir serverda saldırıya uÄ?ramaktan korkmadan oynayabilmemizi saÄ?layacak bir ittifak kuralım mı?
Katılmak isteyenler el kaldırsın veya buraya mesaj atsın |
|
|
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Sep 22, 2006 6:24 am |
|
ben katılırım.
hatta Å?unuda önereyim, ben Å?u an 5.evrende (ki bilen bilir saÄ?lam evrendir) 650.sıradayım
Å?ayet 5te kurarsak baya yardımım dokunur.
birde Å?unu hatırlatmak istiyorum: yeni açılan sistemlere herkes bir hıÅ?ım saldırıyor. bu yüzden oraları amazon ormanları gibi. daha oturmuÅ? noob korumasının yüksek puanlarda olduÄ?u, insanların 100k net malın altına filo çıkarmaya tenezzül etmediÄ?i yerler daha korunaklı olur derim. |
|
|
Back to top |
|
|
|
|