Hmm... Ben Å?ahsen (genelde büyücü oynatmama raÄ?men) katil karakterimle her zaman hançer savaÅ?ını tercih ettiÄ?im için adamın yakınına girerim, hareket alanını kısıtlarım. Ã?zellikle durmadan arkasına geçmek için hamleler yaparım, bir yerde mutlaka iÅ?e yarar... Onun dıÅ?ında arterial strike gibi uzun vadede iÅ?e yarayan kesikler bana uygundur... Tabi benim yaptıÄ?ım korkak savaÅ?ı, ne kadar adilcedir bilemem amaa, kesinlikle iÅ?e yarar =)
_________________ " I came from the darkness behind and the darkness comes from the hopelessness I create... " (Necridman Kalimm, kara elf büyücüsü)
bu konu baÅ?lıÄ?ında yazılmıÅ? olan mesajlarda bir sürü bilmediÄ?im kelimeyle karÅ?ılaÅ?tım. bu yabancı kelimeleri kullanan arkadaÅ?larımız kelimeleri anlamamızı saÄ?layacak kısa yazılarla açıklarlarsa sevinirim.
güçlü bi zehir, bi parça asit, biraz ince kum faydalı olur bu gibi dövüÅ?lerde. zihri silaha dök, kumu rakibin gözüne at, gerekirse asit Å?iÅ?esini kafasına fırlat!..
Posted:
Thu Mar 23, 2006 8:58 am
Ornek olarak Biliyorsun ki suikastçiler(assassin)'in anatomi bilgileri olmak zorundadir, Goddess'in bahsettiÄ?i arterial strike da atardamara yapilan saldiridir. Kurban ses cikarmadan aniden olur yararlidir fakat uzerinde uzun süre çalıÅ?ması gerekmektedir diye biliyorum.
charge etmek= hücum etmek, kendini saldırmak için dolduruÅ?a getirip gözünü karartmak
Bu tip terimleri genel olarak sözlükten bakarak ne manaya geldiklerini az çok anlayabilirsin. Ama bazı terimler reach sunder gibi kelime anlami disinda baska birsey ornegin reach uzanmak anlaminda ama nedir bende bilmiyorum. Bunun için kitapları veya google dan araÅ?tırman gerekmektedir
reach: Normal boydan büyüksen (Ogr gibi) yada normalden oldukça büyük bir silah kullanıyorsan (Mızrak gibi) o zaman normal insanlardan daha uzaktaki kiÅ?ilerede vurabilir yada uzanabilirsin. Bunun avantajı bir kiÅ?i sana yaklaÅ?ırken senden bariz bir Å?ekilde daha kısa bir mesafeye uzanabiliyorsa o zaman o sana vurmak için daha yakına geleceÄ?i zaman sen ona karÅ?ı bir fırsat saldırısı kazanırsın.
sunder: KarÅ?ındakine saldırı yapacaÄ?ın yerde tuttuÄ?u yada taÅ?ıdıÄ?ı eÅ?yalara yapılan bir saldırıdır ve üstündeki bu belli eÅ?yayı kırarak karÅ?ındaki kiÅ?iyi dezavantajlı konuma getirirsin. Kılıcı kırmak saldırısında, kalkanını kırmak savunmasında yada hayat taÅ?ını taÅ?ıyan bir lichte ise canında bazı gedikler açılacaktır.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
abi elimde bir kilic bir de bicak-hancer varsa adilik yapar uygun bir zamaninda bicagi firlatirdim rakibime tabii bicagi zehirledikten sonra. Böyle bir durum icin belde yedek bir silah bulunmasida-örnegin ikinci bir hancer- önerilir. Asla onurlu savasmam cunku genelde onurlu karakter secmem oynamasi zor oluyor buda avantajli kiliyor insani bir cok yerde.
silahın önemli ama önce bi kaç tane jilet yıldız yada dart atarız sonra (ben iki tane mithril pala çıkarıyorum ki özellikleri en ii silah forumunda yazılı okuyun bakalım daha güçlüsü varmı ) kılıçları çekip vur kaç vur kaç zıpla hopla vur ben oyunda dex ve cons a önem verdiim için bu hareketleri yapmak daha kolay.
Posted:
Fri Sep 22, 2006 8:01 am
elde kılıç olduÄ?unu varsayarak ; direkt bacaklara çalıÅ?ırım.eÄ?er bacaklara Å?öyle okkalı bir tane vurursam zaten adamın turn gider, üstüne üstlük düÅ?müÅ?tür ve yerde hayatının damageını alır. kavga biter ölü yerde kalır ve mutlu son
aynı taktik elde çekiç balyoz falan varsa da kullanılabilir aslında..ama balyozu kafaya gömmek daha etkili, o kesin.
_________________ quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.)
Arthas'ın tarzı , yanında arkadaÅ?ların bulunsun onları kendi çıkarına kullan,
teke tek yapmıyorum ama yaptım desem, ondan sonrası iyi zar atan kazanır Å?eklinde oluyor, e benimde pek Å?ansım yok ama genelde benim çift elli olduÄ?u için silah yavaÅ? vuruyor bende greatswordle bi kez vurunca hemen ardından zamandan kazanmak için dirsek atabiliyorum, zırhımı kullanarak canını yakabiliyorum, arada tekme atıp ayaÄ?ını tökezletip son vuruÅ?u yapıyorum
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum