Ben bir soygun yapsaydık neler yapardık çok düÅ?ündüm. yani lonca baÅ?kanı bir kaç arkadaÅ?ınızı seçmeniz kaydıyla üç kiÅ?ilik bir görev veriyor ve bunu sizi nitelikli hırsızlarından saydıÄ?ı için özellikle verebilecek kadar önemli kılıyor. Yapacak Å?eyler size baÄ?lı. stratejiler, silahlar ve yoldaÅ?lar...
ben baÅ?layayım...
iki arkadıÅ?ımı seçiyorum...siyah tenli, yetenekleri kusursuz bir arkadaÅ?ımı baÅ?ta...adı JAN. ikinci arkadaÅ?ım bir yarım-elf ama duyu konusunda bizim en büyük yardımcımız. yani kulaÄ?ımız....sarıÅ?ın bir bayan ve adı LENNA.. üç yoldaÅ? bir köÅ?kü soymamız gerekli ve köÅ?kte büyücüler dıÅ?ında kimse yok...zaten sorunda bu..büyücüler... onlar hırsızlık yeteneklerimizi açsada JAn'ın yeteneklerinden biri de basit büyüler. bir gün boyunca grubun lideri olarak tek baÅ?ıma köÅ?kün karÅ?ısında incelemeye koyulurum. millet kaçta geliyor, kimler nereye gidiyor, ne zaman gidiyor ve ne zaman dönüyor...bunlar düzenli olarak mı oluyor, düzensiz mi? ve en önemlisi hangisi kimin odası (yanan ıÅ?ıklar, odalara çıkanları gözlemlediÄ?iniz de belli ediyor.) köÅ?kte kaç kiÅ?i var? (kaç büyücü.) ve ertesi
günün sabahla gece arasında olan zamanın da iÅ?e baÅ?lamak en uygunu. sesler doÄ?adan, sessizlik üstün yeteneklerinizde. ıÅ?ık ejderhaların kör olduÄ?u zamanın ıÅ?ıÄ?ı....
nası ama iyi baÅ?langıç dimi?)))
çok alıntı yapmıÅ?sın mesel adediÄ?in türde illisionist/thief türde gnom bir Jan var bg2 de. Ayrıca pekte basit büyüler yapmıyor onuda söyleyeyim.
Posted:
Mon Sep 25, 2006 7:29 am
Thief'in çaldıÄ?ı 1 gp baÅ?ına 1 xp muabbeti olan oyunlarda ilk soyacaÄ?ım yer Å?ehir hazinesinin saklandıÄ?ı odadır heralde nioahaha
_________________ <em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum