okçu olduÄ?umdan kullanmam kalkan ama savaÅ?çıymıÅ?çasına düÅ?ünürsem eÄ?er:
durum deÄ?iÅ?ir tabi, teke tek dövüÅ?lerde light kullanıp atikliÄ?imden faydalanırdım. ha diceniz bende 2 elde greatsword var nereye kadar atik olcan o zaman da kaçak dövüÅ?üp greatsword tutan eller yorulunca davranırdım ya da kaçak dövüÅ?üp kaçabilirdim de : D ölmenin lüzumu yok di mi ama : )))
ha meydan muharebesi ise en iyisi roma döneminde kullanılan kalkan ve spear ikilisi heralde.
_________________ iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaÅ?mak gibi bir amacı da.
Kalkan ne ki?Yenir mi o ?Ben iki elli silahları tercih ederim.Bir buckler iÅ?ime yarayabilir.
sırf bu yüzden foruma yazmaktan ve tartıÅ?maktan soÄ?udum.üstüne alınma kardeÅ?imde bu örnekten 100 tane görmüÅ?ümdür.ben buna SORU TO KONU diyorum ama bu ne yazıkki telsimin yeni uygulaması degil.yazdıÄ?ımız diÄ?er konu baÅ?lıklarındada var bu olay.
ozman Å?öyle diyim ben 7-65 lik s.wesson alayım kalkanda noluyo.kafasına kafasına sıkarım...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum