simdi dusman ordu bizden 4 kat daha buyukse bu askerlerde buyuk bir korku yaratacaktır bence bu savasta en onemli sey cesaret olacaktır bunun icin askerlere
bol moral saglamak gerekio ayrıca askerlerin basında ii bir komutan vb. tecrubeli kisiler olursa bu askerlerin moralini daha cok arttırır ki her savastada ole oluo ..
moral isi halledildikten sonra ii bir strateji kurmak lazım eger stratji ii olursa ve savas bizim lehimize ise bu askerlerde daha buyuk bi moral ve guc saglayacaktır..
stratejime okcuları kulelere ve surlara yıgarak baslarım alevli ok takviyesi yaprım(kara olüm taktigiyle yani gece dusmana ok atarak ssırtıcı bir hamle yaparz)
ana kapıya asker yıgmak gerekir en onemli nokta orası.. kapıyı kollamak lazım
ve catapoltlar en can alıcı silah(benim gozumde) ve atlıları ana kapıdan krallıga cıkan genis yola dizerdim..artık olan olur en ii taktik budur..
beyler yeni uye oldum ilk msjım insallah gzl bi yazı olmustur :clap:
bir grup en iyi askeri alıp dıÅ?arıya çıkardıktan sonra dwarflara gidip bir dwarfın en eveceÄ?i yüceltme sıfat zamir ve zarfları ile süslenmiÅ?
"size troller saldırcak istihbaratını aldık size yardıma geldik. hadin er meydanına..."
troller cüceler yardımı ile iyice balyozlandıktan sonra yine aynı konuÅ?ma tarzı ile
"size yardım ederken kendi kentimiz çevrelenmiÅ? hadin bize yardıma"
tabi bu sırada elflere giden bir diplomat da
"bakın haytaın yaÅ?am ve iyilik döngüsü tehlikede, Å?imdi sizin ormanınızın yanında ogreler kamp kuracak ve siz onları öldürme Å?ansınız varken kullanmıyacaksınız, elflik ölmüÅ? be kardeÅ?im" Å?eklinde telkinlerle elfler de ikna edilir.
vakit varsa insan kentine giden yol cüce elfler ve elit grupla ( cüce ile elfler bir araya gelmek istemezse ikisinden biri seçilebilir artık hangisi en güçlü ise )
açılan yoldan sonra diÄ?er insan kenti de yardıma çaÄ?rılır
eÄ?er bu yukardaki plan sorunsuz iÅ?lerse ki zor ama imkansız deÄ?il. bu iÅ?lem sonunda ogrelerin 4 kat üstünlüÄ?ü kalmaz ve 4 ordu birleÅ?ip ogre öldürür.
umarım elit grup bunları yaparken kale düÅ?mez : D : ) : P
_________________ iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaÅ?mak gibi bir amacı da.
Rahip tanrının gozunde zaten kutsal sayılıyorsa, tanrıdan yardım bu durumda tanrıdan yardım istemek en mantıklı iÅ?. Ayrıca kalede bir demirci varsa civili toplardan ( ufak oyuncak toplar buyuklugunde ve uzerinde civiler bulunan bir top cesidi ) bayagı bir miktarda dokturup mancınıklarla duzenli atıslar yapardım. bir miktarda olsa ogrelerden temizleriniz. Büyücülerin büyüleri ve gece yapılan ok saldırılarıda iÅ?e yarayacaktır. Ayrıca sehirdeki en kurnaz ve en sabıkalı düzenbazları toparlayıp cücelere ve elflere göndere bilirim. Å?imdilik aklıma gelen savunma ve yardım cagırıları bunlar
Posted:
Wed Nov 01, 2006 11:33 am
Ewet eger savas yeni basladiysa tabiki birseyler dusunmemiz lazim 1.si un salmis bir kralim kacamam 2.si kadin ve cocuklari emniyete alir eli silah tutan herkesi askere alirim 3. en hizli atlarimla beraber 6 adam yollarim 3 gece 3 gunduz olamk uzere once cucelere bisey cikmazsa elflere oda olmazsa canlarini kurtarsinlar 4. kalemi son kanima kadar savunurum
ve son olarakta 4.gunun aksamina kadar icerden savasirdim sabahi bekler sag kalan askerlerimle kapilari acar son mucadeleye girisirdim 5.gunun ilk isigiyla doguya bakardim
oda ne bizim askerler basarmis
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum