Konu kitleyen saçma mesaj derdimin nerden kaynaklandıÄ?ını ahaliye gösterdiÄ?in için de ayrıca teÅ?ekkür ederim..
Yönetimin sessizleÅ?mesi ya gece hayatına baÅ?ladıklarını gösteriyo ya da daha fazla sölicek biÅ?ey kalmadı hangisi ??
ArkadaÅ?lar yanlıÅ? düÅ?ünüyorsunuz... Frpworld yöneticilerinin her biri ayrı ayrı site için çabalıyor ve yine sitemizi iyi yerlere taÅ?ıyabilmek adına uÄ?raÅ? veriyorlar...SessizliÄ?e gelince eminimki gerginlik anında profesyönelliklerinden ödün vermemek için susmuÅ?lardır. Sitede hem RP ler hemde Teknik açıdan arkadaÅ?larımın ne derece aktif olduÄ?unu bizzat görenler arasındayım...
Burası eÄ?lenebilmeniz adına kurulmuÅ? bir Rp sitesidir, polemikler yaratarak sitedeki hali hazırda kurulu olan düzeni zedelemekten daha ileriye gidemiyor aksine "devamlı söz edilen gerilemeye" öncülük etmiÅ? oluyorsunuz!
BaÄ?ıÅ?layın ama 2005 yılından beri devamlı takip ettiÄ?im frpworld de ilk defa bu denli bir olayla karÅ?ılaÅ?mak beni ziyadesiyle Å?aÅ?ırttı...
shevarash uzun bir süreden sonra seni sitede görmenin beni sevindirdiÄ?ini söylemeliyim.
ancak Å?uda bir gerçekki sen bile gelip bana "adını duyurmaya kalkan" insan muhabbetti yapıyorsan bu sitede geçirdiÄ?im 2yıla yazıklar olsun.
sedece Å?uanki kullanıcımın bile bir senesi bitmek üzereyken ve hali hazırda site zaten 3.5 yıllıkken bu ne kadar talihsiz bir eleÅ?tiridir ki beni "yeni gelen adını duyurmaya çalıÅ?an kiÅ?i" olarak itam ediyor.
sizde zamanında bu tip sorunlardan ayrılmadınız mı ? neden herkes üç maymun oynuyor.
ayrıca kaldı ki ne olduda o kadar zamandan sonra gelipte site için birÅ?eyler yapmaya çalıÅ?an insanları bu kadar düÅ?ünmeden eleÅ?tirir oldunuz.
üzüldüm doÄ?rusu yazık...
ben herÅ?eyi olabildiÄ?ince anlaÅ?ılır kılmak için iki saat herkese açıklama yazdım. Å?imidi buda yanlıÅ? mı oldu.
siz sanırım fazlasıyla alıÅ?mıÅ?sınız insanları attıÄ?ı mesaj sayısına göre deÄ?erlendirmeye.
ama açık söyliyim siz bir tarafsanız biz de bir tarafız ve bu iÅ?in ucunu bu site adam gibi rp dönen google da aramada ilk sırada çıkan , içinde heran 20-30 kiÅ?innin online olduÄ?u biryer olmadan bırakmıyacaÄ?ız. siz istediÄ?iniz kadar miskinliÄ?i savunun...
Posted:
Wed Oct 11, 2006 3:54 am
Kimse alınmasın özellik Galadriel sen sakın alınma ama neden bi anda ünvan ve kıdem ler ortaya serildi ? ? Gerçekten saldırganlıkla söylemiyorum..
_________________ Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. Ä°Å?te öyle bir Å?ey..
herkesi arka sayfadaki yazımı ve okumadıysanız bu baÅ?lıktaki yazıların tümünü okumaya davet ediyorum. gelen mesajların bir bölümü içerik bozukluÄ?una uÄ?ramaya baÅ?ladı ziyadesiyle...
beni de apolet meraklısı yaptınız ya diyecek söz bulmıyorum. yapmam gerektiÄ?ini düÅ?ündüÄ?üm bir Å?ey varsa üstlenirim, ama durup dururken beni "sıfat meraklısı" diye itam etmeniz fesat beyinlerinizin ürünüdür ekliyim.
bize verdiÄ?i öÄ?retmenlik dersi içinde bazı yaÅ?ı geçmiÅ? arkadaÅ?lara teÅ?ekkürler. sanırım burayı hacaların yaÄ?cılıÄ?ını yaparak belge alınan ülkemizin çarpık yapıdaki üniversitelerinden bir zannedenler. arkadaÅ?a nerde olduÄ?umuzu hatırlatalım lütfen...
kaldı ki onun hocalık deneyiminin toplamından daha fazla "birçok konuda" deneyimim olduÄ?una bahse varım.
her neyse ,
arkadaÅ?lar izin verirseniz bu baÅ?lık altından birne özel mesaj atma ile ilgili son densizliÄ?i ben yapmıÅ? olayım ve bir daha lütfen böyle sitenin önemli konularının konuÅ?ulduÄ?u bie yere KÄ°Å?Ä°LERE YÃ?NELÄ°K mesajlar atmıyalım. Å?ayet varsa FÄ°KÄ°RLERE YÃ?NELÄ°K mesajlar elbette her zaman makbuldür.
ama kusura bakmayım o kadar yazı içinde ben birkaç paragraf hariç fikir yazısı göremedim. heralde herkes salt eleÅ?tiriyide fikirden saymaya baÅ?lamıÅ? ve koltuk korkusuyla beraber birleÅ?ince bu artık saldırıya dönüÅ?müÅ?... komiksiniz....
tekrar belirteyim lütfen mesaj atıcak arkadaÅ?lar "GEÃ?MÄ°Å? YAZILARI OKUMA KÃ?LFETÄ°" e nezaket gereÄ?i katlansınlar...
Alınmıyorum Ulfgar. Kendi adıma belirteyimki yazımdan sonra yeni bir gerginliÄ?in oluÅ?masını istemedim ve "dünkü çömez" muamelesi görmemek için ünvan belirtme ihtiyacı duydum. Sonuçta uzun zamandır sitede olmama raÄ?men pekde msj sayımı kabartmaya yönelik uÄ?raÅ?larda bulunmuÅ? deÄ?ilim malum (bunun yanlıÅ? anlaÅ?ılmasını istemem doÄ?rusu - takip etmek nedense daha keyif verici oluyor)
Neyse acıkcası site yönetmenin ne derece melun bir iÅ? olduÄ?unu pek çoÄ?unuzdan daha detaylı Å?ekilde bildiÄ?imden dolayı fikirlerimi yukarıda sizinle paylaÅ?ma ihtiyacı duydum hepsi bu...
DediÄ?im gibi güzel bir site ve bizlerde eÄ?lenmek için buradayız. Yıpratmamak lazım
NEDEN SÄ°TENÄ°N BAÅ? ADMÄ°N Ä° YEMÄ°NER BÄ°ZLE BULUÅ?MAYA GELDÄ°Ä?Ä° HALDE TÃ?M YÃ?NETÄ°M Ä°NATLA "karar almak için siteye yazılmalı" Å?EKLÄ°NDE NUMARALAR YAPIYOR.
Yeminer'in sizinle buluÅ?maya gelmesi demek sizin kararlarınızın kabul edildiÄ?i anlamına gelmez, Yeminer'i arkanızda bir güç kalkanı gibi göstermekten vazgeçin. Ã?nerileriniz Taht Odası'nda veya Saray'da deÄ?erlendirmeye alınır, konuÅ?ulur tartıÅ?ılır, oylama yapılır. EÄ?er oylama sonucunda tek bir kiÅ?i olumlu oy kullanmıÅ?, geri kalanı olumsuz olarak kullanmıÅ?sa ret olarak sonuca baÄ?lanır. Bunu kabullenin. Kimse bir tarafından kural uydurmuyor bu bir.
Quote:
her ne kadar sitenin fp bölümünün ayrılması gerektiÄ?ini düÅ?ünsemde , sitede hiç rp yapılmaması büyük bir eksiklik ve inatla birilerinin çıkıp kendi yöneticiliÄ?i övmeye çalıÅ?ması büyük bir ayıp. sen ne kadar iyi dm olursan ol (öylemisin bilmiyorum ama) sitede rp ye insanları davet etmekten ve reklam yapıp insan çekmekten bile açiz olduÄ?una göre fazla söz hakkın yok sanırım lord necros
Sitede hiç rp yapılmaması demiÃ…?sin. Bu da olaylardan ne kadar bihaber olduÄ?unu gösteriyor. Biraz araÃ…?tır sonra yaz mesajını. Bas bas baÄ?ırıyoruz kıyametteyiz, kıyamet rp’leri daha bitmedi diye. Ama tabi bunun ne anlama geldiÄ?ini de bilmen gerekir, ne oldu ne bitti rp’lerde Ã…?eklinde…Kıyametten önce oyun açılır, kullanıcılar baÃ…?vurur, oyun baÃ…?lardı. Ã…?uan kıyametteyiz. Rplerin durması normal. Ayrıca kimseye “sen bu rp’de oynayacaksın” diye zorlama yapamayız. Ä°steyen oynar, isteyen oynamaz bu ikii.
Quote:
söyledim tekrar söyliyeyim: alınacak kararlar sadece yönetimin tekelinde olamaz. bu site hepimize ait. kararları bizde alırız. sizin tek farkınız aldıÄ?ınız sorumluluÄ?a karÅ?ılık sitenin normal iÅ?leyiÅ?ini yönetmeniz ve bunun için gördüÄ?ünüz saygıdır. siz inatla bir monarÅ?iyi savunamazsınız! özel ve farklı bir durum olduÄ?unda site sakinlerinin aldıÄ?ı kararları veya önerileride uygulamakla mükellefsiniz. bu site sizin yöneticilik egolarınız için deÄ?il TÃ?RKÄ°YE DEKÄ° FRP CAMÄ°ASINI BÄ°RARAYA TOPLAMAK amacıyla kuruldu. Å?u anda sitedeki ARAÅ?TIRMALARDA ortada olduÄ?una göre iÅ?inizi iyi yapmıyorsunuz ve en azından sizi devirme niyetinde olmayan iyi niyetli ve çalıÅ?kan insanların aldıÄ?ı kararları uygulamak ZORUNDASINIZ
Burası dingonun ahırı deÄ?il, bizler de o yüzden varız. Kullanıcılar site ile ilgili kararları kendileri alamazlar. Fikirlerini, önerilerini dilek kuyusuna yazarlar biz deÄ?erlendirip sonuca baÄ?larız. Sonucu da açıklarız. Bunu da hoÅ?unuza gitmese de kabullenin artık bu üç.
Quote:
bu kadar örnek ve daha onlarcası ortadayken inatla "sitede yapın ne yapacaksınız onları biz iÅ?imize gelirse deÄ?erlendiririz" demek , insanların kendilerinden daha idealist insanlar gördüklerinde uyuÅ?uklukları bozulmasın veya mevcut konumumuzu koruyalım çabasıyla ürettikleri sözler olsa gerek...
Ã?arpıtmayalım içeriÄ?i. Ä°Å?imize gelirse diye bir Å?ey söz konusu deÄ?il. Bize ilettiÄ?iniz her öneri deÄ?erlendiriliyor, uygun görülenler kabul ediliyor. Tabi bunda iletinin Å?ekli de önemlidir bu dört.
Quote:
yönetim biz istediÄ?imiz sürece görevdedir bu anlaÅ?ılmalıdır
Hangi ölçü içine girdiÄ?ini aslında sen de çok iyi biliyorsun ama kabullenmek istemiyorsun. Normaldir..
Quote:
herkesi arka sayfadaki yazımı ve okumadıysanız bu baÅ?lıktaki yazıların tümünü okumaya davet ediyorum
Sen zaten sürekli davet ediyorsun...
Bak arkadaÅ?ım, her Å?eyin bir yolu, bir yordamı vardır. Sen kendini kahraman ilan etmek istiyor olabilirsin ama herkes ne yazık ki istediklerine sahip olamıyor.
Toplandınız, fikir ürettiniz anladık. DeÄ?erlendireceÄ?iz diyoruz. Daha ne istiyorsun ki? Hayır yani neyin savaÅ?ını veriyorsun?
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
yukarıdaki mesajımda lütfen kiÅ?isel mesajlarla artık bu baÅ?lıÄ?ı kirletmeyin diye ricada bulundum ama bazı fazla heyecanlı arkadaÅ? inat ediyor anlaÅ?ılan.
sen cin olmadan adam çarpmaya çalıÅ?ma canım. tamam mı
bu bölümüde kendi ego tatminin için veya birilerine hoÅ? görünmek için kullanma. bak burda abilerin sitenin geleceÄ?ini tartıÅ?ıyor tamam mı canım, hadi sen al atını dıÅ?arda akranlarınla oyna git uyuÅ?uk porsuk hanuına trulias abinden birÅ?eyler iç.
burası senin bildiÄ?in o mynet in tavla salonlarına bnezemez.
birini eleÅ?tireceksen bile senden bunu bir üslup ve bir aÄ?ırlıkla yapman bveklenir.
hadi canım sana iyi uykular ,sütünü içmeyi unutma...
arkadaÅ?lar bu mizah içerikli mesaj için hepinizden özür diliyorum. ancak insalrın bazen nerde duracaklarını onlara hatırlatmak gerekiyor.
Å?ı an konunun gittiÄ?i yeri özetlemek istiyorum:
1- bu sitenin yönetimi nasıl olmalıdır
2-bu sitenin bir derdi varmıdır , varsa bazı arkadaÅ?ların yaptıkları görüÅ?melerin bu dertlere deva olması mümkünmüdür, veya hangi kararlar akla yatkındır
Site için yaptıÄ?ınız tüm fikirlerin deÄ?erlendirileceÄ?ine bir defa daha garanti veririm. Ama deÄ?erlendirilmesi için yine ve yine ayrıntılarının bilinmesi gerekiyor.
Site için yüzlerce sayfa tutacak bir çalıÅ?ma yaptıysanız sizi ancak tebrik edebilirim. Ama bir Å?ekilde bu yüzlerce sayfalık fikirlerin uygulanması gerekiyor. Ve bu yüzlerce sayfanın da en azından uygulayacaklar tarafından görülmesi gerekiyor.
Ä°nternet üzerinden fikirlerin yürümediÄ?i konusuna katılmıyorum. Fikirlerin onları gerçekleÅ?tirmeyi üslenecek biri olmayınca havada kalması internet üzerinde de yüzyüze konuÅ?ulduÄ?u zaman da oluyor. O bakımdan bence tartıÅ?ılan ortamın çok da önemi yok.
Bunun da ötesinde farklı illerdeki site üyelerini bir araya getirebilecek tek ortam da taktir edersin ki internet. Yarın Ankarada Ä°zmirde Bursada EskiÅ?ehirde bambaÅ?ka kararlar alınırsa bunlardan hangileri uygulanacak? Ya da tüm bu grupları saÄ?lıklı tartıÅ?ma yapacak Å?ekilde bir araya nasıl getireceÄ?iz. Mesela haftasonu Ankaraya hemen gelebilir misin? Belki bu soruna bir çözüm bulmuÅ? olabilirsin ama benim aklıma tek çözüm asıl kararların internet üzerinden alınması. Site alt ve üst yönetimi bile kararları hep internet üzerinden alıyor. Benim kiÅ?isel fikrim en doÄ?rusunun böyle olması gerektiÄ?i Å?ekilde.
Yönetimin iyi olmadıÄ?ını düÅ?ünüyorsun haklı olabilirsin. Bu konudaki eleÅ?tirilerini yönetimin farklı birimlerine ilet. Ã?rneÄ?in benim modluÄ?umda hoÅ?una gitmeyen daha iyi olabilir dediÄ?in nokta varsa çekinmeden özel ya da forumdan iletebilirsin. Birisinin yönetimi hiç haketmediÄ?ini düÅ?ünüyorsan da bunu da ilgili kiÅ?ilere bildir bu da düÅ?ünülsün.
AnladıÄ?ım kadarıyla sitenin kuralları konusunda farklı bir düÅ?üncen var. KeÅ?ke diÄ?er konulardan önce beyin fırtınası öncesi kuralları okuyup bu eleÅ?tirilerini somutlaÅ?tırsaydın.
Sitenin kuralları sitenin karar alma organı olarak saray ve taht odasını belirler. Bunun dıÅ?ında bir karar alma organı yoktur.
Kullanıcılar doÄ?rudan karar alma yetkisine sahiip deÄ?illerdir.
Elbette site kurulduÄ?undan beri sitenin herkesin olduÄ?unu yineliyoruz. Ama açıkçası bir karar alındıÄ?ında her biri bir aydır sitede bulunmuÅ? kullanıcıların iki yıldır bu sitede bulunan ve sorunları gözleyen biri ile aynı karar yetkisine sahip olması benim fikrimce doÄ?ru deÄ?il.
Daha tecrubeli ama mod ya da admin olmayan kullanıcılar hangi kritere göre belirlenir ve mekanizmaya dahil edilir bilmiyorum. Bilsem bunu saraya önerirdim.
Ama bu sitede dokuz aylık bir adminlikten sonra iki yıl kadar düz kullanıcıydım. Ama sitenin herkese ait olduÄ?u düÅ?üncesine hep inandım. Karar mekanizmasına bugün dahil olmasam da yeterince hevesli isem bunu engelleyecek bir Å?ey olmadıÄ?ını biliyordum.
Siteyi biraz da herkesin yapan bu... Kullanıcılar doÄ?rudan karara dahil olmasalar da bunu yapabileceklerini gösterdiklerinde buna dahil olurlar. Siteye bugün kaydolmuÅ? bir üye rahatlıkla bir yıl sonra adminlik görevini üstlenebilir.
Son olarak oyunla ilgili fikrin hakkında Å?unu söyleyeyim. Benim üç yıl önce duyduÄ?um söz konusu oyuna girilebilmesi için durmadan birisinin bilgisayarının açık olması gerektiÄ?i idi. Ki o sırada bu kiÅ?iler sadece adminler olabilirdi. Her admin günde dört saat hatta olursa ki bu iyi bir süre toplam 12 saat eder ki bu oyunun günün sadece 12 saati oynanacaÄ?ını gösterir. Ama oyundan farklı olarak forum adminler ya da her hangi biri hatta olmadan da açık... Sen buna gerek duyulmamasını saÄ?layan bir yöntem biliyor olabilirsin. Ama o özlemle anılan eski zamanlarda böyle bir yöntem bulamamıÅ?tık biz.
Bunu özellikle belirtmekten hoÅ?lanmıyorum ama özlemle anılan eski zamanların en eskisinden bugüne kadar belli aralıklar haricinde hep sitedeydim. Sitenin iniÅ? ve çıkıÅ? dönemleri oldu. Ama çıkıÅ?ları saÄ?layanlar soÄ?ukkanlı ve anlayıÅ?la sunulan fikirler oldu.
O nedenle bence Trulias öncelikle bence bu beyin fırtınasını unut ve kullanıcı olarak sitede neyin yanlıÅ? olduÄ?unu bir defa daha düÅ?ün. Kurallarsa eÄ?er mümkünse olabildiÄ?ince kırıcı olmayan bir üslupla kuralların ne Å?ekilde deÄ?iÅ?mesini istediÄ?ini söyle. Yöneticilerse yöneticilerden kimlerin ayrılmasının daha doÄ?ru olacaÄ?ını mümkünse kırıcı olmayan bir uslupla yine yönetime ilet.
Bunun sonrasında beyin fırtınası fikirlerini de biraz daha ayrıntılı ilet ya da katılan diÄ?er üyeler iletsin ki nasıl uygulanabileceÄ?i anlaÅ?ılabilsin. 100 sayfanın tamamını yazmasan da anasayfada mesela yapılmasını düÅ?ündüÄ?ün en genel deÄ?iÅ?iklikleri yazabilirsen çok faydalı olur.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Å?unu belirtmek isterim ki yüz sayfa sadece bir örneklendirmeydi. tüm konuÅ?tuklarımızı siteye yazsam bu sayıya ulaÅ?ır ve hatta aÅ?arızda tabi ama bunun gerekli olduÄ?u kanısında deÄ?ilim.
Å?u anda aldıÄ?ımız yazıya dökülmüÅ? tüm notlar eksizler ve birkaç sayfa yazı halinde yeminer de. sanırım oda en kısa zamanda bunları sitede yayınlar veya etkilerini iletir(tabi bütün toplantı boyunca bize numara yapmadıysa).
üslüp konusunda Å?ayet ilk yazılardan beri takip ettiysen, insanların sertleÅ?meleriyle doÄ?ru orantılı bir sertleÅ?me içerisinde oldum. mesela yener in yazısı iplerin koptuÄ?u bir noktaydı, o andan itibaren yazılmıÅ? sayfalarca yazıya sende takdir edersinki baÅ?ka türlü bir cevap verilemezdi.
Å?unu da belirtemek isterim ki bu bütün fikirlerin ve olayların salt benim üzerime yıÄ?ılmıÅ? olması ve sanki herÅ?eyin muhatabı benmiÅ?im gibi davranılmasından çok rahatsızım.
yeminer, frontsaidair , sylvius geleceÄ?ini söylediÄ?i halde gelmeyen lord necros ve saat 5.20 de arıyarak yola çıkan emerus ne kadar pay sahibiyse bende o kadarım.
ancak Å?unu da belirteyim bu durum Å?u an için biÄ?rÅ?eylerden korkup veya uygun bir fırsat bulamayıp açıklama yapan kimse olmasada benim cevap yazacaÄ?ım bir sabittir.zira ordaki fikirler benimde deÄ?erlerim.
somut öneriler istemiÅ?siniz,
arkadaÅ?alar yapmayın Allah aÅ?kınıza , bir sorun olup olmadıÄ?ı konusunu bile kaç gündür tartıÅ?ıyoruz veya bunun tartıÅ?maya cevrilmesi için ortam hazırlanıyor. bahsettiÄ?im her fikri kaç gün tartıÅ?ırız acaba ?
ve ayrıca bu sende yakınmıÅ?sın kıdemli üyelerle yeni kayıtları nasıl aynı kefeye koyarız diye. doÄ?rudur. ama bu durum yönetici olmıyan insanların tamamen haklardan yoksun bırakılması anlamına geliyorsa ben buna karÅ?ıyım.
öneri istiyordunuz, iÅ?te size konuÅ?ulmıuÅ? somut bir öneri:
site içi kıdem sistemini baÅ?latalım ve bu kıdem sisteminde belli bir seviyeyi geçenler kıdemli üye olup toplu halde sitede öneride bulunabilsinler ve öneride bulundukları konuların karara baÄ?lanmasında oy sahibi olsunlar.
bu kısımı ben ekliyorum:
kıdem alma sistemi:
kıdemli üye olunabilmesi için 100 puan gerekli olsun
bu puanları kazanmak için yollar:
-foruma atılan her 25 mesaj 1puan
-siteye üye olunan her 1ay 5 puan
-sitedeki arÅ?ivlere , yazı bölümlerine, kulaktan kulaÄ?a- ocak baÅ?ı hikayeleri kısmına bir bütünlük içinde yazılmıÅ? her 50 kelimelik hikaye , anlatım veya yazı parçası 1puan
-siteye yazılan her haber 1 puan
-katılınılan her site buluÅ?ması 5 puan
-galeriye gönderilen her resim 1 puan
bunlar sitedeki yönetim tarafından verilen sıfat ve görevlerden baÄ?ımsız olacak.
her 100 puan oylamalarda 1oy luk hak olarak geçecek. yani 300 puan lık bir kullanıcı oylamada 3 oyluk bir oy verecek.
yönetimdekiler oy verirken ister yönetim sıfatlarını ister site puanlarını seçebilecekler
bu puanlarla oylanacak kararlar sadece kıdemli üyeler tarafından önerilecek kararlar olucak. bu puanların site yönetiminin taht odası kararlarıyla bir iliÅ?kisi olmıyacak. ordaki kararlar yönetim tarafından alınacak. ancak kıdemli üyeler yönetimi fes etmek dahil her türlü kararı oylamaya sunabilecekler. çoÄ?unluÄ?un saÄ?ladıÄ?ı karar geçerli olacak.
red edilen bir karar 2 ay boyunca tekrar oylamaya konulamayacak. ancak kabul edilen bir kararı uygulamaya koymak yönetim öncelikli görevi olacak
bu sadece bir baÅ?langıç eÄ?er bu önerimi makul bir zamanda çözüme ulaÅ?tırabilirsek, tüm yükü sırtıma almıÅ? olmaktan çekinmem ve diÄ?er fikirleride ortaya koymaya baÅ?larım
Her Å?eyden önce üslubuna dikkat etmeni öneririm trulias. Burası dingonun ahırı deÄ?il, ve burada bu üslupla konuÅ?amazsın.
trulias wrote:
öncelikle herkesten özür diliyormuÅ?... seni orda 2ye kadar bekliyen insanlardan ekstra bir özür daha dilersin umarım. kaldı ki o çok deÄ?erli zamanda ki bir bir saatten bahsediyoruz. bu konuda yeminere de eseflerimi sundum tekrar sunayım.
ayrıca gelemiyecek olsan dahi arama inceliÄ?ini bile göstermediÄ?ine göre hangi hakla gelme sözünü bile tutmadıÄ?ın bir buluÅ?ma ile ilgili bu kadar aÄ?ır ve yanlı eleÅ?tirilerde bulunuyorsun.
Tam aksine trulias, ben o sabah Yeminer'e SMS atarak gelemeyeceÄ?imi bildirdim. Hatta o da telefonla beni arayarak bana kimseyi tanımadıÄ?ını ve sizi nasıl bulacaÄ?ını sordu. EÄ?er bundan haberdar deÄ?ilseniz ya Yeminer söylememiÅ?tir, ya da siz onun dediÄ?ini kaale alıp dinlememiÅ?sinizdir.
Quote:
bunuda geçtim, beyin fırtınası na gelmediÄ?in halde bir sonraki günkü eylenceye gitmekten geri durmamıÅ?sındır sanırım (örnek site yöneticisi davranıÅ?ı). O BULUÅ?MADA YEMÄ°NER YOKMUYDU , ONLA BU KONULARI KONUÅ?MADINIZMI, NEDEN BEN BÄ°LMÄ°YORUM BEN GÃ?RMÃ?YORUM DÄ°YEREK Ã?Ã? MAYMUNU OYNUYORSUN. hadi onuda geçtim telefonunuzda mı yok yeminer i arayıp ne konuÅ?ulduÄ?unu öÄ?renesiniz.
Evet, iftar buluÅ?masına gittim. Size olduÄ?u gibi oraya da söz vermiÅ?tim. Lâkin o arada bir aksilik çıkmadı. Sizin buluÅ?madaysa bazı özel sebeplerden dolayı gelemedim. Bu özel sebeplerse sizi kesinlikle ilgilendirmez. Telefon Å?irketi babamın malı deÄ?il korkarım. Bu sebeple kendisiyle telefondan görüÅ?emedim. Ä°ftar buluÅ?ması ise bir eÄ?lence ve geyik buluÅ?masıydı. BuluÅ?manın baÅ?ında üç dört dakika olanları anlattı, ama konu geyiÄ?e kayınca bir daha konuÅ?madık. Ne o anlattı, ne de ben sordum. Kısacası evet, bilmiyorum konuÅ?ulanları.
Quote:
NEDEN SÄ°TENÄ°N BAÅ? ADMÄ°N Ä° YEMÄ°NER BÄ°ZLE BULUÅ?MAYA GELDÄ°Ä?Ä° HALDE TÃ?M YÃ?NETÄ°M Ä°NATLA "karar almak için siteye yazılmalı" Å?EKLÄ°NDE NUMARALAR YAPIYOR. TELEFONU MU YOK YEMÄ°NER Ä°N SÄ°ZDE ARAYIP NE KONUÅ?ULDUÄ?UNU Ã?Ä?RENEMÄ°YORSUNUZ VEYA DAHA KÃ?TÃ?SÃ? MERAK TA MI ETMÄ°YORSUNUZ.
Az önce de dediÄ?im gibi, telefon Å?irketi babamın malı deÄ?il. Merak ettiÄ?im için de bazı maddeler konusunda açıklama istedim.
Quote:
öncelikle:
BU TOPLANTIDA KARAR DA ALINIR UYGULAMYA DA KONULUR. Å?imdi yeminer de bizleydi diyeceÄ?im sizde bana taht odası da çoÄ?unluk fialn diyeceksiniz. neden bu toplantıda karar alnabileceÄ?ini ve yönetimin ne olduÄ?unu yukarıda defalarca açıkladım tekrarlamıyacaÄ?ım.
Kusura bakma trulias, ama bu toplantıda ancak önerilir. EÄ?er yönetim, bu önerileri reddeder ve uygulamaya koymazsa ne gibi bir Å?ey yapacaksın? Nasıl uygulamaya koyacaksın bunu? Lütfen komikleÅ?me. Ä°kimiz de bu kararların yönetimdeki oylamalardan geçtiÄ?ini biliyoruz. Bizi tehdit etmektense düzgün baÅ?vurular ve açıklamalarla bunları iletsen, çok daha dikkatle ele alınırdı bunlar.
Quote:
istediÄ?in açıklamalarla ilgili olarak konu hakkında zaten yeminer konuÅ?tuÄ?unu bunlar hakkında yeterli bilgiye ve hatta nota sahip olduÄ?unu ve burdan yalan söylediÄ?ini bildiÄ?im için cevap vermiyorum.
DediÄ?im gibi, Yeminer ile bu konuyu konuÅ?amadım. Yalancılık ithamı ise aÄ?ır bir Å?ey. Ä°nsanları yalancılıkla suçlamadan önce bu tip Å?eylere karÅ?ı elinde saÄ?lam kanıtlarının olmasını tavsiye ederim. DoÄ?ruyu söylerken yalancılıkla suçlanmak hoÅ? bir durum deÄ?ildir. Muhtemelen benzer bir durumu sen de yaÅ?amıÅ?sındır geçmiÅ?te. O yüzden bir daha böyle bir ithamda bulunmamanı öneririm.
RP'ler konusuna gelince, RP'leri okumamıÅ?sınız bile. Bu da belli oluyor. Bu yüzden bu konuda yaptıÄ?ınız eleÅ?tirileri yersiz ve gereksiz buluyorum. Lütfen önce RP'ler ve gidiÅ?at hakkında yeterli bilgiye sahip olun.
Saygılarımla.
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Posted:
Wed Oct 11, 2006 6:15 am
Oo Ã…?u hale bak :s herkes amma doluymuÃ…? ya heheh..
Kavgayla gürültüyle bi yere varılmıycaÄ?ını hepimiz biliyoruz, sitede Å?u konuÅ?maları gerektirecek hiçbir olumsuzluk görememekle birlikte eÄ?er Å?u baÅ?lıktan faydalı bi sonuç çıkması isteniyorsa daha yapıcı olunmalı.
"Saray ve Taht Odası" denen merciden bihaberdim Å?u zamana kadar, öncelikle Å?unu belirteyim yönetim kadrosunun kendilerine böyle bi isim takmasını pek tasvip etmedim açıkçası. Sanki ego tatmin etme gibi algılanabilir (öyle olduÄ?unu düÅ?ünmesem de, o isim sitedeki konsept çalıÅ?masının bi ürünü olsa gerek). Yönetimdeki arkadaÅ?larımıza yapılan abartılı eleÅ?tirilerin doÄ?rudan sebebi olmasa da kaynaÄ?ı bu isim olabilir. DeÄ?iÅ?tirilmesini öneriyorum, bu yaptıÄ?ım ikinci öneri. Kendi fikrim tabi, oturduÄ?umuz yerden sebepsiz yere ortamı gereceÄ?imize (hepimiz tecrübe etmiÅ?izdir ki forumlarda ortamı germek sorunlu arkadaÅ?ların bi çeÅ?it eÄ?lencesidir :p) fikir paylaÅ?ımının daha faydalı sonuç vereceÄ?ini düÅ?ünüyorum.
_________________ <em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Elvenbard, duyduÄ?uma göre bu site ilk kurulduÄ?unda olayların tamamen bir Å?ehirde geçmesi kararlaÅ?tırılmıÅ?. Forum bölümleri de buna göre adlandırılmıÅ?. Saray ve Taht Odası da, kararların alındıÄ?ı merciler olarak geçmiÅ?. En azından Firble bana böyle demiÅ?ti. Ama isim konusunda bir rahatsızlık varsa bu halledilir, sorun deÄ?il.
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum