hamid, çölde yanında bir sırtlan-adamla yürüyordu.titriyordu,çünkü çöl artık sıcak deÄ?ildi; titanlar geleli hiçbir yer sıcak deÄ?ildi...iki gün önce bir savaÅ?tan çıkmıÅ?tı.minotaurlarla yaptıkları bu savaÅ?ı kıl payı kazanmıÅ?lardı, dev sırtlan adamlar sayesinde.
sırtlan-adamlar çok çirkinlerdi ama Å?erefli, hoÅ?görülü bir ıkrtılar. savaÅ? konusunda çok tecrübelilerdi, savaÅ?ta genellikle kaslarını deÄ?il, beyinlerini kullanarak akıllı savaÅ? hamleleriyle savaÅ?ırlardı.güçlerini her zaman 2. plana atarlardı.hiçbir Å?eyi güç kullanarak halletmek istemezlerdi, zaten araplarla da böyle bir Å?ekilde dost olmuÅ?lardı.
yürürken sırtlan adamla iÅ?aret dilinde savaÅ? hakkında yorum yapÄ?ıyorlar ve heycanla savaÅ? manevralarını anlatırlarken; yaklaÅ?ık 2 kilometre ileride bir kum hortumu oluÅ?tu. sırtlan ve hamid birbirlerine bakakaldılar, çünkü kumdan hortum yapabilen yegane varlıklar titanlardı, bunu savaÅ?ta da görmüÅ?lerdi...
sırtlan adamm kahkaha atarak topuzunu çekmekte gecikmedi, H amid de artık kaçıÅ? yollarının omadıÄ?ını, öleceklerini biliyordu.o da kahkahalarla palalarını çekti ve titana doÄ?ru koÅ?maya baÅ?ladılar...
önce fırtına bunları içine aldı, gözleri yandı, yere devrildiler.ama hala gülüyorlardı...
sonra fırtına dindi, Titanla karÅ?ı karÅ?ıya kaldılar, hala yüzlerinde muzüp bir gülümseme vardı, yorgun bir gülümseme.
titan bunun üzerine Å?u sözleri söyledi:
çetin savaÅ?çılarsınız.Kaçmadınız.AÄ?lamadınız.Korkmadınız, özellikle de benden.Ben, kum titanı ARAMÄ°L'den...
bunun üzerine hamid Å?u sözleri söyler:
amaç ölmek veya öldürmek deÄ?il, amaç savaÅ?mak, çok düÅ?ük bir ihtimal bile olsa çölleri savaÅ?arak geri almak. eski özgürlüÄ?ümüzü saÄ?lamak...
titan: iyi.size acıdım. Sizi affediyorum.Gidebilirsiniz.
hamid ve sırtlan kahkahayı basarlar, titan Å?aÅ?ırır...
hamid: hahahha! biz senin inisiyatifine kalmadık, biz titanlardan korkmayız, onlara tapmayız; biz mısırlı veya yunanlı ezik boyun eÄ?en insanlar ve yaratıklar deÄ?iliz...
Titan sinirlenir, ve aralarına bir adet hortum çıkarır.
sırtlan hortumun içine dalar ve yükseltikten sonra hotrumdan atlayıp titanın sol gözüne topuzunu saplar
titanın haykırdıÄ?ını duyan hamid de hortumu atlatarak iki palasını en güçlü vuruÅ?unu yaparak titanın bacak eklemlerine geçirir.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum