Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Komik, keyifli, dokunaklı, eÄ?lenceli anlar...
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Komik, keyifli, dokunaklı, eÄ?lenceli anlar... View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 13, 2006 9:59 pm Reply with quoteBack to top

Oyunlarımızdaki hoÅ? anları artık buradan yazmak istiyorum, bunlar kısa hoÅ? enstantanelerdir Very Happy .

Torm paladini High Horn kalesi komutanının yanına gelir, arkadaÅ?ları Orclarla yaptıkları mücadelede yaralanmıÅ?tır. Tormlu konuÅ?maya baÅ?lar.

Tormlu : Komutanım arkadaÅ?larım çok yaralandı, onların icabına bakarmısınız ?
    Oyuncularda biri DM den önce araya girer ve komutanın aÄ?zından konuÅ?ur.
    Komutan : Tabiiii bakarım. Komutan kılıcını çeker ve Tormlunun yaralı arkadaÅ?larını öldürür...
    DM olarak bende bu komik olaya pek müdahale etmedim Smile Tabi rp baÅ?a sarıldı Very Happy .

Yine Tormlunun liderliÄ?ini yaptıÄ?ı gurup kalabalık bir Orc birliÄ?i ile karÅ?ılaÅ?ır, kendileride aÄ?ır yaralanmalarına raÄ?men ön sıradaki Orcları saf dıÅ?ı etmeyi baÅ?arırlar, fakat arkadaki 5 kiÅ?ilik orc gurubu ellerindeki javelinleri fırlatmaya baÅ?larlar.

Ve Elf oynatan oyuncu sorar...

Oyuncu : Abi bu javelinleri fırlatan Orclar ölüyor mu ?
    Diyer oyuncular bu sözden sonra uzun süreli bir kahkaha tufanına kapılır zuhahahaha
    DM gülmesini bitirdikten sonra cevap verir.
    DM : Evet javelinleri atan orclar ölüyor. Javelinleri attıkları gibi ölüyorlar ömürleri bu kadarmıÅ? javelin elden çıkana kadar Very Happy Very Happy
    Bir kopuÅ? anı daha zuhahahaha

BaÅ?ka bir oyun, oyunculardan biri half orc monk oynatmaktadır ve oyun Zhentil Keep' de geçmektedir. Bane tapınaÄ?ı için çalıÅ?an half orc monk tapınaktan bir emir almıÅ?tır emire göre kendisine verilen belgeyi asgeri karargaha götürerek, Layd Vraj adında Lord Fzoul 'un misafiri olan kiÅ?iyi askerlerinde eÅ?liÄ?inde karÅ?ılamaktır.
    Half orc askeri karargaha ulaÅ?ır, fakat half orc un geleceÄ?i karargahta kimseye bildirilmemiÅ?tir. Fakat Layd Vraj ın geleceÄ?ini ve onun limanda karÅ?ılanacaÄ?ı bilgisi karargahta mevcuttur ve bunun için hazırlıklar yapılmaya baÅ?lanmıÅ?tır.

Half orc askeri yemekhaneye girer:
    Half orc : İçeri giriyorum etrafıma bakıp yetkili birini arıyorum.
    DM : İçerideki askerler tip tip sana bakıyor, Å?uanda etrafta rütbeli birilerini göremiyorsun.
    Half orc : Ozaman ben askerlere sesleniyorum.
    "Ben beklediÄ?iniz kiÅ?iyim".
    DM : Askerlerden biri sana bakıyor ve Å?unu söylüyor "Biz Layd Vraj' ı bekliyoduk o senmisin yoksa ?"
    Bu sözlerin ardından hem oyun içerisinde ki askerler hemde oyuncular uzun soluklu bir kahkaha krizine girdi Very Happy .

Oyunculardan biri Vhaeraun inananı bir drow oynatmaktadır. Oyuncu lvl ları baya yüsektir. Bu arkadaÅ?a emrinde ki 15 drow ile birlikte bir yere bir sevkiyat gerçekleÅ?tirmeleri istenmiÅ?tir bu sebeplede gece yarısı High forest dıÅ?ına doÄ?ru emrindeki drowlarla beraber çıkmıÅ?tır fakat birileri önceden bir drow gurubunun High forest dıÅ?ına doÄ?ru yöneldiÄ?ini Shevarash cı drow avcılarına haber vermiÅ?tir Very Happy ve drow avcıları bütün hazırlıklarını yapmıÅ? bir Å?ekilde hazır beklemektedir.

Shevarash cı lar bir anda drowları gafil avlayıp saldırıya geçer. Shevarash cılar sayıca az olmalarına raÄ?men muhteÅ?em planları sayesinde kısa sürede üstün duruma gelirler ve drow gurubunun lideri olan oyuncumuz baÅ?ta olmak üzere drowlar kaçmaya baÅ?lar. Daha sonra oyuncu ormanda izini kaybettirdiÄ?ini düÅ?ündüÄ?ü anda ormanın içinden bir drow daha çıkar ve bizim oyuncuyu öldürür Very Happy .

Oyuncu : Abi nasıl öldürür ya, hani ben drowum ya Å?imdi, buda drow ben drow umya (adam nasıl öldüm Å?okunu yaÅ?amaktadır Very Happy ) bu drow bende drow beni öldürmemesi gerekmiyomuydu ama, bende drow um.

Diyer oyuncuların kahkahaları devam ederken Very Happy .

DM : Drow bu yani adı üstünde yapar Very Happy .

Daha nicesi var arkadaÅ?lar bitmedi en yakın zamanda yazmaya devam edeceÄ?im Smile .

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Oct 13, 2006 11:23 pm Reply with quoteBack to top

Gerçektende iyiymiÅ? devamını merakla bekliyorum :clap:

Gölge Ustası

PostPosted: Fri Oct 13, 2006 11:30 pm Reply with quoteBack to top

Hahahaha, çok güzelmiÅ? ya. Oyunları kaçırdıÄ?ıma üzülüyorum valla, bir hafta ben de geleyim. (Senin oyunlardan bunlar deÄ?il mi? (Yamulmayayım sonra.))

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    DefenderOfCorpsE
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Oct 14, 2006 12:16 am Reply with quoteBack to top

haRbiden SüpeR Very Happy Very Happy uleN siZ beni güldürdünüZ god da sizi güldürsüN Very Happy Very Happy
    Back to top View user's profileSend private message
    aransayes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Oct 14, 2006 12:20 am Reply with quoteBack to top

Oyun dediÄ?in böyle eÄ?lenceli olacak iÅ?te Very Happy

Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
    AreniusLorthenia
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Oct 14, 2006 1:44 am Reply with quoteBack to top

Ya ben ölen drowa üzüldüm ama ... Crying or Very sad GüzelmiÅ? valla devamını bekliyoruz :clap: Very Happy

mikael
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Oct 14, 2006 5:04 am Reply with quoteBack to top

Quote:

"Ben beklediÄ?iniz kiÅ?iyim".
    DM : Askerlerden biri sana bakıyor ve Å?unu söylüyor "Biz Layd Vraj' ı bekliyoduk o senmisin yoksa ?"

�ok güzeller ya Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Oct 14, 2006 7:50 pm Reply with quoteBack to top

Gurubun yol yorgunluÄ?unu biraz olsun üstünden atmak için dinlendiÄ?i bir sırada, Tormlu tanrısı ile baÅ?baÅ?a kalıp duva edebilmek için bir köÅ?eye çekilir. Tam bu sırada saÄ? tarafındaki çalıların orada bir hıÅ?ırtı duyar ve yavaÅ?ça oraya doÄ?ru ilerler (üzerindeki full plate 'e raÄ?men baÅ?arılı bir move silenty zarı atar). Ã?alıların ardında baÅ?ka bir goblini sırtından mızrakla öldüren bir goblin görür, elinde tututÄ?u Å?eye ilgi ile bakmaktadır goblin. Tormlu çalıların arasından çıkar ve goblin'i yakalar. Tormlu civarın güvenli olup olmadıÄ?ını öÄ?renmek için goblini konuÅ?turmaya çalıÅ?maktadır. Diyer oyuncu arkadaÅ?larda kısa sürede sesleri duyar ve çalıların oraya gelirler. (bu arada goblinin ilgi ile incelediÄ?i Å?ey sadece bir adet bakır paradır, diÄ?er goblini bunu ondan almak için öldürmüÅ?tür).

Oyunda ki diÄ?er karekterlerden olan Helm ci fighter/ranger goblinin söylenen sorulara cevap vermemesi üzerine gobline bir tokat basar fakat bu tokat o kadar saÄ?lam olmuÅ?tur ki (arkadaÅ? 20 attı Very Happy ) goblin 2.80 uçuÅ?a geçer (hatta havada parande atar Very Happy ) ve bir anda goblin 'in zaten 5 olan hp' si -7 ye düÅ?er.

Fighter / ranger diÄ?er oyunculara bakar : Abi valla istemeden oldu ben o kadar sert vurmak istmemiÅ?tim.
    Tormlu : Ya ne yaptın ya konuÅ?turacaktık herifi !

Tormlu bu hazin sona dayanamayarak Lay on hands yapar gobline Very Happy Very Happy

Tormlu : Ulan bir gobbline Lay on hands yapacaÄ?ım hiç aklıma gelmezdi Very Happy .

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 15, 2006 4:45 am Reply with quoteBack to top

hehe ovunmek gibi olmasin o tokati ben koydum Very Happy goblin beni gorunce artik milletin arkasina saklanio
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    aransayes
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 15, 2006 4:50 am Reply with quoteBack to top

Helal olsun. Osmanlı tokadı geçirmiÅ?sin tam. Very Happy

Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
    NocturnaL_Soul
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 15, 2006 4:53 am Reply with quoteBack to top

Olm o degilde benim kurtu üzerine saldım daha bi korktu Very Happy Isırtmakla tehdit edince naapsın yavrucak hemen bülbül gibi Å?akıyıverdi.Tabi ısırıcalk yer hayati bi yer yani, bende korkardım Evil or Very Mad
    Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Oct 15, 2006 5:08 am Reply with quoteBack to top

Bugün ki oyundan pek malzeme çıkmadı, ama yakın bir zamanda, burada oyunun hikayesinide özet geçerim. Rolling Eyes

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 18, 2006 10:13 pm Reply with quoteBack to top

Oyunda komik anların dıÅ?ında da güzel anlar yaÅ?andı. Ä°Å?te onlardan biri :

Tromlu paladin ile gurubun bayan ranger / purple dragon knight' ı High Horn kalesinde karÅ?ılıklı odalarda kalmaktadırlar, sabah ikiside odalarından aynı anda çıkar ve ranger Tormluya bir reverans yaparak selamlar...

Tormlu bayana bakar ve yüzünde bir tebessüm oluÅ?ur ve bayana selamını verirken dudaklarından Å?u sözler dökülür.

Tormlu kendi espiri anlayıÅ?ınla cevap verir : "KeÅ?ke bana gösterdiÄ?iniz nezaketi orclara da gösterseydiniz leydim Smile Smile "

bayan ranger / purple dragon knight bu söz karÅ?ısında tebessüm eder. Ve bir gece öne kendisine savaÅ? sırasında "siz geride kalın bayan" diyen cavuÅ?un yüzüne bakar (çavuÅ?' ta o sırada oralardadır) ve çavuÅ? bu söz karÅ?ısında baÅ?ını önüne eÄ?miÅ?tir.

Tormlunun kastetiÄ?i Å?udur : Bir gece önce kaleye sızmaya çalıÅ?an orclarla bir savaÅ?a giriÅ?ilmiÅ?tir bayan ranger / purple dragon knight layd Lsuen bu savaÅ? sırasında pek çok orc öldürmüÅ?tür.

Cormyr 'in High Horn kalesinde orclarla yapılan gece savaÅ?ında, orcların gizlice sızdıÄ?ı surların dibindeki geçidi sadece iki kiÅ?i olmalarına raÄ?men korumaya çalıÅ?an Fighter / Ranger Huntar ve Elf Fighter' ın cesaretide övgüye deÄ?er anlardan biriydi.
    Hatta Huntar 4 hp 'si kalmasına raÄ?men, bulunduÄ?u mevziyi terk etmeyip savaÅ?maya devam etti.
    Aynı savaÅ? sırasında Layd Lsuen ve Tormlu Balandor' un cesaretide unutulmaz anlardandı. Tormlu Balandor savaÅ?sırasında kendinden bekleneni yaptı ve yaralı arkadaÅ?larını korumak için kendini canlı bir siper yaptı.

Oyunumuz devam ediyor, bu güzel anlarından devam edeceÄ?ine eminim Smile .

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 01, 2006 12:22 pm Reply with quoteBack to top

Abi harbiden muhtesem ya :clap: :clap: kitap yapsana sen bunlari Very Happy
    Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 04, 2006 9:15 pm Reply with quoteBack to top

Cormyr' in eski kralı Azun IV ün ufak kızlarından biri High Forest yakınlarında yanında ki askerler ile beraber ortadan kaybolmuÅ?tur bu sebeplede bu gurubun aranması için bir gurup oluÅ?turulur (onlar bizim oyuncular oluyor Smile ).

ArkadaÅ?lar uzun uÄ?raÅ?lar sonucunda olayları çözer ve yaptıkları araÅ?tırmalar ve Å?anslarınında yaver gitmesi sayesinde kızı Malar inanını Lycnthrope gurbunun kızı Malar' ın kutsal gününde kurban etmeyi planladıkları bilgisini öÄ?renirler.

Oyuncular sürekli plan yapıp kritik yapmakatadır, Malarcıları nasıl buluruz ? Bu Malarcılar acaba nasıl Lycnthrope ? Kızı Malar için kurban edecekler, Malar Lycnthrope ların hamisi ve evil Å?imdi bu adamlarda evildır hepsi. Tarzı konuÅ?malar geçer.

Oyun son planlar yapıldıktan sonra o gün için sona erer.

Oyunculardan biri sorar (Oyun bitimi) : Abi bu Malar kim ya ?

Oyuncu Maları sıradan bir, kiÅ?i sanmaktadır tüm konuÅ?ulanlara raÄ?men Malar'ın bir tanrı olduÄ?unu anlamamıÅ?tır Very Happy . Hatta Malar' ı kurtarmaları gereken Azun 'un kızı sandıÄ?ına bile eminim, biz Malar' ın kim olduÄ?unu açıklayanakadar Very Happy Very Happy .

Baya kopuÅ? oldu bu soru üzerine, oyunun bitiÅ?ine denk gelmesi iyi oldu oyunda kopukluk yaÅ?anmadı en azından Smile .

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum