Author |
Message |
Squan
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Oct 06, 2006 12:17 am |
|
Rp leri elimde olmayan sebeplerden ötürü aksattıÄ?ım için özürlerimi sunarım.
Saygılarımla... |
_________________ Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliÄ?ini ölçmek ve kendini o boÅ?luÄ?a bırakmaktır. |
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Fri Oct 06, 2006 3:10 am |
|
Benim yazacak bir Å?eyim yok beyler. Siz kendi aranızda konuÅ?up ne yapacaÄ?ınızı kararlaÅ?tıracaksınız Å?imdi. Beni beklemeyin yani. |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
|
|
Rhonin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Oct 06, 2006 11:32 pm |
|
Tamam biz hallederiz konuÅ?ma bittiÄ?inde döndürürsün. |
_________________ Beni mutlu et tatlı kız.. Bana sarıl bu gece. Öp beni yaÄ?murun altında. Sev beni sonsuza dek..
|
|
Back to top |
|
|
Rhonin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Oct 20, 2006 5:24 am |
|
RPler yavaÅ? mı ilerliyor ne..=( |
_________________ Beni mutlu et tatlı kız.. Bana sarıl bu gece. Öp beni yaÄ?murun altında. Sev beni sonsuza dek..
|
|
Back to top |
|
|
Squan
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Oct 21, 2006 5:30 pm |
|
yılmax ı bekliyoruz Å?u an galiba. tabi bir yandan da Å?u githyanki yi.
Hızlanalım hadi hadi... |
_________________ Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliÄ?ini ölçmek ve kendini o boÅ?luÄ?a bırakmaktır. |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Oct 22, 2006 3:59 am |
|
Evet arkadaÅ?lar hızlanın kurtarılacak bir diyar var deÄ?il mi? Ama? |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Rhonin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Oct 22, 2006 9:03 am |
|
Ã?ok doÄ?ru söyledin vallahi:D |
|
|
Back to top |
|
|
Squan
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Oct 22, 2006 5:14 pm |
|
Daha hızlı olmak lazım daha hızlı. Bu ara Å?u adamda gelmedi geri hala. Ne zaman gelecekse... Bence onun söyleyeceÄ?i Å?eyler doÄ?rultusunda nereye gitmemiz gerektiÄ?ini belirlemeliyiz. |
|
Back to top |
|
|
Rhonin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Oct 23, 2006 7:31 am |
|
Bence iki ejdere de saldırmak akılsızca olur yani kapıp kaçmamız lazım bizim gerçekten diyorum ama. |
|
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Thu Oct 26, 2006 6:12 pm |
|
Millet kusura bakmayın. Bir süredir Ä°stanbul dıÅ?ındayım. Ä°nternet eriÅ?imimin olmasına raÄ?men korkarım hiçbir karakter kaÄ?ıdı vs elimin altında olmadıÄ?ından yazamıyorum. Döner dönmez en kısa sürede yazacaÄ?ım.
Tekrar özürlerimi sunarım. |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
|
Back to top |
|
|
Rhonin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 4:35 am |
|
Bayram dolayısı ile unutuldu rpler sanırım hiç ilerlemiyor.. |
|
|
Back to top |
|
|
Rhonin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Nov 05, 2006 11:31 pm |
|
ilk hakkında yazısı coÅ?muÅ?tu rpden ileride gidiyordu Å?imdi birden duruldu.Rpler de duruldu kaldık vallahi canımız sıkılıyor arkadaÅ?lar biraz canlanın..Hakkaten rpler ilerlesin ya. |
|
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Thu Nov 09, 2006 8:05 am |
|
"Ne çene ediyorsunuz hüleyn?!" diyecektim ki son mesaj tarihinin 19 ekim olduÄ?unu görünce "E etmeseler ayıp olurdu." dedim. Bu büyük gecikme için çok çok özür diliyorum. Artık döndüm ve tam gaz gidiyoruz. |
|
Back to top |
|
|
Squan
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Nov 09, 2006 4:35 pm |
|
Ha gayret. Hadi hızlanalım.
Bu ara gümüÅ? e gidiyoruz ama...
Hayırlısı artık |
|
Back to top |
|
|
Rhonin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Nov 10, 2006 12:25 am |
|
GümüÅ?ü öldürmiyeceÄ?iz bu kesin |
|
|
Back to top |
|
|
|
|