Author |
Message |
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 10:04 pm |
|
Valla Arkadaslar cidden bu konuda geyigin nereye varcagini cok merak ettim :banghead: gosterin diyarin insanlari |
|
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 10:06 pm |
|
Diger secenegini koymadim yorumlarinizi buyuk bir sabirsizlikla bekliyorum |
|
|
Back to top |
|
|
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 10:48 pm |
|
yaf Å?ıklar yetersizz ama annmin ne iÅ?i var orda mesela yazık kadını kana kan diÅ?e diÅ? bi dünyaya götürim 1 bide oyuncak ayı demisin abi napcan oyuncak ayınla savaÅ?cıları ve orklarımı avutca 2 efeeet geleleim basket topuna basket topunun ne gibi özelli olabilir ???? çantandan çıkarıp ates topundan da kötüdür kaçoııın mı dicen savasırken yada barda sohpet ederken 3 ee zaten raistlinin oldu dönemlere geçerim ben geçersem ve orda kesinlikle sevgiliye ihtiyaç yok yani sis anlayin hiihihihi, ama abi bak mp3 çalarımdan vas geçememde bi sorun ben ona nası müsik yüklicem orda yok yaf buda yaÅ? çıktı asda seçenek üretmek lasımmmm hihjihih iii çalıÅ?malar ii düÅ?ünmeler...hı sigarayı unuttumu sanmayında pardon dogal olarak ortamda her tür otu yetiÅ?tirmek serbest olan ortamda sigaraya ne hacet yanııı |
_________________ Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiÅ? iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf |
|
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 11:23 pm |
|
bu dünyanın yüksek tekniklerini hatırlayabileceÄ?im geniÅ? bir kitap. katapult nasıl yapılır, nerde hangi madenler var, yol haritaları ve diyar haritaları, konuÅ?ulan diller,inanıÅ?lar, diyarın tarihi, büyüleri kısacası bu dünyada olan ve orada kullanabileceÄ?im her ayrıntıyla , o dünyada olan ve bildiÄ?im herayrıntıyı içeren bir kitap.
olmadı otutrur kendim yazarım kitabı |
|
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Thu Nov 02, 2006 11:55 pm |
|
Birinci seçenek hiçbir Å?ey götürmezdim. Seyahatlere çıkarken yanıma genelde az eÅ?ya alırım.
Ä°kinci seçenek sırt çantamı götürürdüm. Sonuçta orada bulmak ya da yapmak zor olabilir deÄ?il mi? EÅ?yaları taÅ?ımamda da çok yardımcı oluyor. : ) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 5:10 am |
|
Quote: |
annmin ne iÃ…?i var orda
|
arkadasim geyik degilmi? korktugumda arkasina saklanabilirim ve bir anneye cocugu zarar gorurken gelen aurayi dusunursen ise yarayabilir
olurda kendine konusacak birini bulamadin ayrica oyuncak ayiyi kullanarak insanlari belki kandirabbilirsin onlar ne bilecek demi ama
basket topunun ne gibi özelli olabilir ????
|
valla bende bulamadim
olayina gelince ordaki dilleri biliyosun ortak lisanda bizim dile benzemiyosa nasil birini tavliycan
mp3 konusnda tamamen katiliyorum |
|
|
Back to top |
|
|
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 4:08 pm |
|
ElessarTelemnar wrote: |
annmin ne iÃ…?i var orda
|
arkadasim geyik degilmi? korktugumda arkasina saklanabilirim ve bir anneye cocugu zarar gorurken gelen aurayi dusunursen ise yarayabilir
olurda kendine konusacak birini bulamadin ayrica oyuncak ayiyi kullanarak insanlari belki kandirabbilirsin onlar ne bilecek demi ama
basket topunun ne gibi özelli olabilir ????
|
valla bende bulamadim
olayina gelince ordaki dilleri biliyosun ortak lisanda bizim dile benzemiyosa nasil birini tavliycan
mp3 konusnda tamamen katiliyorum |
tatlım aÅ?kı her zaman tarzanca anlatabilirsin bence bir bakıs yeter elini tutmak yeter yani raistin acemilik yıllarına gidicem için onu kandırmam kolay olucak hihihi :angel: |
|
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 10:13 pm |
|
tatlım aÅ?kı her zaman tarzanca anlatabilirsin bence bir bakıs yeter elini tutmak yeter yani raistin acemilik yıllarına gidicem için onu kandırmam kolay olucak hihihi
|
yaw o biraz zor ben normalde anlatamiyorom tarzanca nasil anlatayim ya karsimdaki bana kufrediyorsa bune bunu ormanda mi buldunuz diyosa nerden bilicem he he sole sole |
|
|
Back to top |
|
|
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 10:32 pm |
|
ElessarTelemnar wrote: |
tatlım aÅ?kı her zaman tarzanca anlatabilirsin bence bir bakıs yeter elini tutmak yeter yani raistin acemilik yıllarına gidicem için onu kandırmam kolay olucak hihihi
|
yaw o biraz zor ben normalde anlatamiyorom tarzanca nasil anlatayim ya karsimdaki bana kufrediyorsa bune bunu ormanda mi buldunuz diyosa nerden bilicem he he sole sole |
tek kelimeyle mütiÅ?sin bu gün sen beni güldrüdün allahta seni güldürsün diyom dahada demiyom yav....hehheheheh |
_________________ Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiÅ? iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf |
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 10:38 pm |
|
Tesekkurler leydim o sizin muthisliginiz |
|
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 10:42 pm |
|
Ben hiç biÅ?ey almam yanıma. Zaten kaçıyorum buralardan birde burayı hatırlatacak bir hatıra eksik kalsın. Sigara ise orda pipo içmeye baÅ?larım. |
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba... |
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 10:56 pm |
|
abi olurmu hic bisey almam yanima ciplak mi gideceksin ya orda seni G ay sanarlarsa ole ciplak ciplak |
|
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 11:09 pm |
|
abi olurmu hic bisey almam yanima ciplak mi gideceksin ya orda seni G ay sanarlarsa ole ciplak ciplak
|
Seçeneklerde giysileriniz varda ben mi iÅ?aretlemedim |
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 11:11 pm |
|
tamam secenekler yetersiz olabilir am sen neden dusunup bastan solemedin dimi ama? |
|
|
Back to top |
|
|
aransayes
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 03, 2006 11:20 pm |
|
Nerden biliyim hiçbiÅ?ey derken aklına giysilerinde olmayacaÄ?ı. ben seçeneklerde olanlardan hiçbirÅ?ey almam diyerek düzelteyim ifademi. yoksa çok fena yanlıÅ? anlaÅ?ılacam :plotting: |
|
Back to top |
|
|
|
|