Author |
Message |
Eldarin_
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 12:36 am |
|
VAMPIRE: THE DARK AGES
Storytelling Game of Gothic and Personal Horror
1.Aktif RolePlay baÅ?lıÄ?ıdır.
2.Oyunumuz Original World of Darkness d10 tabanında oynanacaktır
3.Roleplay zorunludur. Hatalı RolePlay mesajları silinir...
4.Oyunlarda karakterini ölebilir, yaralanabilir, dönüÅ?üm geçirebilir. Kontrolün kaybolduÄ?u zamanlarda karakteriniz ST tarafından yönlendirilebilir.
5.Cevaplanması gereken mesajlarınız 2 gün içersinde tarafınızdan yanıtlanmamıÅ?sa DM tarafından cevap yanıtlanır. Makul sebepler göstermeksizin RolePlay i aksatırsanız karakteriniz oyundan atılır.
6.Karakter kaÄ?ıdı örneÄ?ini aÅ?aÄ?ıya atacaÄ?ım. Bunun dıÅ?ında oluÅ?turulan karakterler özel mesaj yolu ile bana gönderilecektir. Aynı Å?ekilde oyun hakkında ST bilgilendirmeleri bu baÅ?lık altında yapılacaktır.
7. Oyun için Å?u anda maksimum 7 oyuncuya ihtiyacım var. WoD konusunda bilgili, empati ve roleplay kabiliyeti yüksek, oyuna zaman ayırabilecek arkadaÅ?lar tercihimdir. Ã?çten fazla baÅ?vuru geldiÄ?i takdirde oyuncu kabulünde kendi insiyatifimi kullanacaÄ?ım.
8.Oyun 6 Kasım 2006 Pazartesi günü baÅ?layacaktır...
OYUNCULAR
1.Dragonfire
2.Daeya
3.Trulias
4.Elessar Telemnar
5.Buz DaÄ?larının Leydisi
6.Hükümlü
7.Beckett
8.Burock
9.Fallen |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Last edited by Eldarin_ on Tue Nov 07, 2006 6:32 pm; edited 4 times in total |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 3:46 am |
|
Merhaba, clan sınırlaması olup olmadıÄ?ını dönemin önemli unsurlarını ve oyunun geçeceÄ?i hattın esas olayları hakkında bilgi ayrıca d10 karakteri yaratmasını bilmeyenlere yardımcı olacakmısınız. Birde bu dark ages ne kadar dark? Exaltede kadar uzanıyormu |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 3:53 am |
|
Hakan oyuncu listende ilk sıradayım. Oyuna katılmak istiyorum. Valla süper zevkli olacak... |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 4:13 am |
|
Daeya sayı saymasını bilmiyor yada ilk sırada beni görmedi |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
trulias
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 4:49 am |
|
eldarin diÄ?er bilgilendirme baÅ?lıÄ?ında dediÄ?im gibi bende forum rp ile ilgileniyorum.
vampir temelli bir fp lede ilgilenirim (her ne kadar kurt adam olmayı tercih etsemde)
ancak oyun hakkında hemen hiç bir Å?ey bilmiyorum. yani net olarak neredeyse sıfırdan baÅ?lıyacaÄ?ım, biraz bilgilendirme ve yardım tavyesi verebilirmisin?
bu arada alternatifsiz olarak deneyimli oyuncular alınacaksa sorun deÄ?il.
açıkcası öncelikli amacım merakımı gidermek. ama bilirsin baÅ?ladıÄ?ım iÅ?ide yarım bırakmam |
|
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 7:50 am |
|
Aaaa lütfen bayanlara öncelik Ayrıca merak etme sen Dragonfire yeterince dark olacak bu oyun Msn'de de Hakan yardımcı olacaktır sana karakter yaratma konusunda... |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 8:02 am |
|
Hakan, eÄ?er beni almazsan baÅ?lıÄ?ı kilitlerim ona göre. :tongue: |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
|
|
ElessarTelemnar
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 11:01 am |
|
Kabul gorurseniz katilmaktan buyuk bir zevk duyarim bilgi eksikliklerim (WOD konusunda) var ama cokkolay kapatirim rplerim duzgundur kurallara uyarim :angel: |
|
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 11:31 am |
|
Merak etme ben karakter hazırlamadan sorun çekmem sadece çekecek olan arakadaÅ?lar olacaktır onlar için söyledim ayrıca kadın erkek eÅ?itliÄ?ine ne oldu kardeÅ?im yok öle baÄ?yanlara öncelik falan :p |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 2:28 pm |
|
beni de yedeklerden sayabilirsiniz. Pek bilgili olmayan oyuncu kontenjanında yer açılırsa ve eldarin yenilerle uÄ?raÅ?maktan bezmezse ben de isterim. Hiç vampire the dark ages oynamadım. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 7:15 pm |
|
bende bu oyunda deneyimim yok ama öÄ?renmeye açıÄ?ım ve kalemim kuvvetlidir öyle derler tanıyanlarım...açıÄ?ımı kapamak güç olmıyacaktır sadece elinizi uzatın ben zaten yanınıza çıkmıÅ? olacaÄ?ım... |
_________________ Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiÅ? iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf |
|
Back to top |
|
|
Hükümlü
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 04, 2006 11:34 pm |
|
Oynamak isterim hakan efendi. ama tam da sınav haftama denk geldi. o yüzden sanırım beni yedeklere yazman daha iyi olacak =( |
_________________ --------------------------------------------------
MutluluÄ?un ve üzüntünün ötesinde... |
|
Back to top |
|
|
Beckett
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Nov 05, 2006 3:52 am |
|
Eski yüzleri görünce ve birde vampire rp'si olunca-ısrarlara da dayanamayınca- benim olmamam hata olur,Beckett emrinizdedir efendi Eldarin...
/not:Salute sana eski dost Hükümlü... |
_________________ Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun... |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Sun Nov 05, 2006 5:13 am |
|
BaÅ?vurular almıÅ? baÅ?ını gidiyor. Seçim yapmak oldukça zor olacak desenize...
-Klan sınırlaması yoktur. Fakat sonradan durup düÅ?ündümde, en iyisi ben hazırlayayım karakter kaÄ?ıtlarını, sonra size özel mesaj yoluyla göndereyim. Ã?bür türlü herkes için ayrı ayrı anlatıp uÄ?raÅ?mak çok yorucu ve zaman alıcı bi iÅ? olacaktır.
Oyun hakkında bilgilendirmelere gelince,
Oyun 11. yy ortaları Transilvanyasında geçecek.
Ortam son derece gotik, korkunç ve karanlık. Ormanın Ã?tesinin meÅ?um uÄ?ursuzluÄ?u daima üzerinizde olacak. Ravenloftvari bir ortam sözkonusu. Barovia bu hususta her yönüyle karÅ?ımıza çıkan kusursuz bir örnektir.
BaÅ?rol oyuncuları ise sizlersiniz. Fakat basit birer ölümlü olarak deÄ?il, bu karanlık dünyanın bir parçası olarak. BaÅ?langıcından beri bu dünyanın üzerinde yürüyen uÄ?ursuz bir soyun mensuplarısınız. Sizler ki Transilvanya halkının üzerine çökmüÅ? korkusunuz. Tanrının henüz elini sürmediÄ?i bir noktadasınız fakat biliyorsunuz ki vampir soyu gitgide zayıflamakta ve siz, size verilen sözü tutmaksızın çoÄ?almaya devam ediyorsunuz. Akıbetiniz hayra alamet deÄ?il...
11. yy ortaları, skolastik felsefenin gitgide güç kazandıÄ?ı, hristiyanlıÄ?ın doÄ?umunun üzerinden bin yıl geçmiÅ? durumda. Ve insanlar çokta dinin onlara öÄ?ütlediklerini yanlıÅ? yorumlara sürüklemiÅ? durumda. Hurafeler kol geziyor. Fakat söylentilerin hepsinin yalan olduÄ?unu iddia etmek oldukça güç. Ã?ünkü insanlar skolastiÄ?in dar bakıÅ? açılı düÅ?ünce yapısına öyle bir kapılmıÅ?larki gerçek inanç ve aydınlanma onlardan henüz çok uzaklarda.
Bazıları sizin uÄ?ursuz maiyetinizin farkında fakat size karÅ?ı savaÅ?acak gücü bulamıyorlar. Yine de size karÅ?ı denemekte oldukları yegane güç dinleri. Sizinle nasıl savaÅ?acaklarını bilmeyen kimseler, onlara öÄ?ütlenenler nelerse onları yapmayı, hiçbirÅ?ey yapmamaktan makul görüyorlar.
Günbatımının ardından kapılar kilitleniyor. Ä°nsanlar evlerine çekiliyorlar, yataklarının baÅ?ucuna birer dini sembol ve bir baÅ? sarmısak koyup tanrılarına Å?afaÄ?ı görmek için yalvarıyorlar.
Vampirler ise korkusuzca bu ıssız toprakları yönetiyorlar fakat her zaman olduÄ?u gibi devamlı birbirleri üzerinde hakimiyet kurma mücadelesi içerisindeler. Hepsi çok yaÅ?lı, hepsi çok güçlü.
Fakat Karanlık Asırlar'da bir vampir olarak dahi hayatta kalabilmek öyle kolay deÄ?il. Kötülük ve karanlık heryerde kol geziyor ve Transilvanya görünen ve bilinenin ötesinde güçleri baÄ?rında yatırıyor. Ve vampirlik laneti daima üzerinizde. Yani aslında hiçbirÅ?ey aslında göründüÄ?ü gibi deÄ?il.
Quote: |
Kapak resmindeki mermer bu kez yeÅ?il deÄ?il; Kapkara.
Gül ise, bu kez boynu bükük bir gonca deÄ?il; bol dikenli, bol yapraklı, boynu dik, tam tomurcuklanmıÅ? bir yaban gülü.
20 yuzyılın saklanan, vicdan azabi içinde kivranan, romantik ve güçsüz vampirleri yok çünkü bu kez karÅ?ımızda.
VAMPÄ°R : KARANLIK ASIRLAR
Oyunundaki vampirler, 13. yuzyil Avrupası'nın kara lordları olarak at sürüyorlar gecenin icinde. Modern çaÄ?daki oÄ?ullarına kıyasla cok daha güçlü bu ata-vampirler. SavaÅ? ve kan, onların zaten alıÅ?ık olduÄ?u bir Å?ey. Daha vahÅ?iler. Daha cok kan yiyerek doyuyorlar. Avrupa'daki kralları, prensleri, kardinalleri kendi bin yıllık savaslarında piyon olarak kullanıyorlar.Ve avlandıkları geceler de daha Karanlık.
Dünyadan gizlenmek gibi bir kaygılari yok. Kalelerinden, Katedrallerinden korkusuzca hüküm sürüyorlar gecenin icinde. Maskeli Balo diye adlandıracakları global gizlenme manevrasina daha yuzyıllar var.
Ama ölü-hayatları o kadar da rahat deÄ?il elbet.
DüÅ?manları bu kez New York'lu dedektifler, Los Angeles'tan motosikletli punklar degil; iri savaÅ? aygirlari ile gelen tecrübeli Haçlılar, zırhlı Tapınak Å?ovalyeleri, vahÅ?i Germen savaÅ?çıları, Ä°skandinav barbarlar ve bizzat ateÅ?le saldıran fanatik Ä°spanyol engizitörler. . .
M.s. 1199 'un zifiri karanlık gecelerinde, avlanabilecekleri barlar, kulüpler de yok üstelik; gün batımı çanlarının çalmasıyla birlikte tum halk kapılarını sürgüleyip duaya çekilir. . . Gece dehÅ?etlerine karÅ?ı. Sokaklarından laÄ?ımlar akan cüzzamli kentlerde gece sokaÄ?a çıkma yasaÄ?ı baÅ?lar. AÄ?ır silahlı piyadeler, 10 kisilik gruplar halinde devriye gezer.
Romantik Neon ıÅ?ıkları deÄ?il, yakıcı meÅ?ale alevi vardır sadece OrtacaÄ?'ın uzun gecesinde...
|
|
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Nov 05, 2006 7:16 am |
|
True Faithi olan True Brjuah olmak serbestmi |
|
Back to top |
|
|
|
|