Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Ã?LÃ?M HAKKINDA
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Ãƒ?LÃ?M HAKKINDA View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    paul sernine
    Gölge Ustası

PostPosted: Tue Mar 14, 2006 1:34 am Reply with quoteBack to top

ya ailesinin yada sevdiklerinin iyiliÄ?i için çalanlar, ölümü göze alanlar.

yaptıÄ?ım hırsızlıkları kaba taslak ikiye ayıracak olursam:

1) tamamen keyfi, can sıkıntısı ve heyecan isteÄ?i yüzünden yapılanlar,

2) yapılması gerektiÄ?i için yapılanlar.

çaldıklarımın bana getirisi mutlaka olacaktır. bazı durumlarda asıl önemli olan kazandıklarımdan ziyade karÅ?ımdakinin kaybettikleri olabilir. yada benim kazandıklarımla, karÅ?ımdakinden çok daha fazlasını alabilme durumu.

karÅ?ımdaki aileme, sevdiklerime vb zarar verebilecek karaktere sahipse onu durdurma yolunda ölümü göze alabilirim.

bu arada ölümü göze almak Question ölümü göze almam gereken planlar olabilir ama biyerlerde mutlaka ölümü göze almadanda iÅ?i kotarabilecek planlar vardır. düÅ?ünüp bulmak lazım. bence bir hırsız kolay kolay ölümü göze almamalı.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Tue Mar 21, 2006 3:34 am Reply with quoteBack to top

Kendi oynattıÄ?ım hırsızların hiç birini kendi ailesi yoktur. Bu yüzden zaten hırsız olmuÅ?tur. ve uÄ?runa öleceÄ?i arkadaÅ?ı yok denecek kadar azdır. eÄ?er birini çok düÅ?ünürsen o yapacaÄ?ı iÅ?i engeller fakar arkadaÅ?lık ,sevgi baÄ?ı güçlü olan biri için gerekirse ölür.

Last edited by Slach on Thu Jun 15, 2006 6:27 pm; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's website
    gangster
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun May 28, 2006 12:17 am Reply with quoteBack to top

AÅ?ktan korkmam, sonuna kadar aÅ?ka inanırım ama aÅ?k için ölmek deyince iÅ? deÄ?iÅ?ir. Bi hırsız duygusal olmamalıdır, mantıktan uzaklaÅ?ırsa ne kendine ne baÅ?kasına yararı olur. EÄ?er beni aÅ?an bi düÅ?man sevgilimi kaçırsa onu kurtarmadan önce biraz fazla düÅ?ünürüm. AteÅ?lenip yola çıkmanın ne gibi bi yararı olabilir.(Bu bi barbarlarda iÅ?e yarar sanıyorum)

ominous_greif
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 6:10 pm Reply with quoteBack to top

bence olum herseyden once sonun baslangıcıdır ha bu hayatta zaten mutlu degılız obur taraf zaten supheli onun yasamak bır hırsız ıcın ne kadar degersızse olmekte o kadar degersız ask sevgı bunlar bos iÅ?ler zaten gerı donemezsın bu ısın sonunu dusunmek zaten aptallık olur olmek tek care yasamak ıse ıskenceyı uzatmaktır hırsız olmak zor bunu surdurmek dahada zor ben kendımı hırsız olarak goremıyorum zaten bır hırsızın mezıyetlerınıde tasımıyorum
    Back to top View user's profileSend private messageICQ Number
    Zoka
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jun 15, 2006 10:22 pm Reply with quoteBack to top

Ä°Å?imle duygularımı birbinine karıÅ?tırmamaya çalıÅ?ırım ben. Yani bi görevdeysem arkadaÅ? yada aÅ?k düÅ?ünmem. Ama arkadaÅ?ım yada aÅ?kım için yapmam gereken biÅ?ey olursa yeteneklerimi kullanırım ozaman. Hem iyi bir plan yaptıÄ?ın zaman ölmenede gerek kalmaz. Ama illa ölmem gerekiyosa duruma baÄ?lıdır buda. O duruma gelmemeye çalıÅ?ırım iÅ?ler kontrolümde olsun isterim. Ã?lürüm ama eÄ?er fırsatım olursa ölme sebebimin onur, arkadaÅ?, aÅ?k için olmasını isterim.

darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 05, 2006 1:34 am Reply with quoteBack to top

Ghost_OF_A_Rose wrote:
    ArkadaÅ?lar Å?imdiki sorum zamanında çok tartıÅ?ma yaratmıÅ? bir kelimeler dizisi Å?eklinde... Wink

Bir hırsız bencil mi olmalı...;? yani ölmeye deÄ?er Å?eyleri yok mudur? AÅ?kı, ArkadaÅ?ı, dostu veya ailesi için ölemez mi?

ben bir hırsız olarak (ay açık açıkta söyledik ya Å?unu Confused )
    söylüyorum ki...ölürüm! eÄ?er deli gibi aÅ?ıksam o adam için ölürüm, eilem yanımdaysa onlar içinde ölürüm, bu dünyada beni ayakta tutan bir dostum varsa onun içinde ölürüm...

Siz ne dersiniz? Exclamation

nasıl bi rouge olduÄ?una baÄ?lı insafsız chaotic netural bi kiralık katilsen tanrı bile olmaya çalıÅ?ıp aileni katledersin ama netural ve ya good olursan umursarsın sana kalmıÅ?

gangster wrote:
    AÅ?ktan korkmam, sonuna kadar aÅ?ka inanırım ama aÅ?k için ölmek deyince iÅ? deÄ?iÅ?ir. Bi hırsız duygusal olmamalıdır, mantıktan uzaklaÅ?ırsa ne kendine ne baÅ?kasına yararı olur. EÄ?er beni aÅ?an bi düÅ?man sevgilimi kaçırsa onu kurtarmadan önce biraz fazla düÅ?ünürüm. AteÅ?lenip yola çıkmanın ne gibi bi yararı olabilir.(Bu bi barbarlarda iÅ?e yarar sanıyorum)

eÄ?er diyarlardaysan en çok korkacaÄ?ın Å?ey dellenmiÅ? bir rouge olmalıdır çünkü bu durumda her türlü Å?erefsizliÄ?i yapar gururu bi köÅ?eye atar gerekirse baÅ?ına illithid bile salarlar hatta vampiric illithid bile salarlar hatta ve hatta slayer falanda salabilirler barbarların öfkesi sadece anlıktır geçer gider hırsızlar ise bu tür Å?eyler için bekleyebilir ve cengaverlik yapmadan dellenirler. Bide bu hırsız jarlaxle, artemis entreri, ben(swashbuckler 40 level müthiÅ? eÅ?yalar süper tuzaklar bhaal çocuÄ?u) ve ya bu tür bi kiÅ?iyse deme haline.

//Daeya: Mesajınız birleÅ?tirilmiÅ?tir.

Back to top View user's profileSend private message
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum