Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - frpworld de ruhban olmak
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

frpworld de ruhban olmak View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    dekotta
    KutsanmıÅ? KiÅ?i

PostPosted: Tue Sep 26, 2006 1:40 pm Reply with quoteBack to top

Zordur bu diyarda ruhban olmak, tüm tanrıların buradan kaçtıÄ?ı, inançların yerle bir olduÄ?u Å?u dönemde umutsuz bir çırpınıÅ?ın içindeki ruhbanlar acaba ne yapıyor ? Güçlerimiz ellerimizden alınmıÅ?, tanrılarımız bizlerden uzaklaÅ?mıÅ?ken kalbimizde kutsal olanların yerini neler dolduruyor ?

Å?ahsen ben bu boÅ?luÄ?u hiisetmiyorum, onun yerini dolduracak baÅ?ka bir kudrete tabiyim ama önceden, o boÅ?luk zamanlarında hissettiklerimi hala zihnimde. Korkunç bir yanlızlık, korkunç bir sessizlik... Her zaman bana yol gösterenin varlıÄ?ı benden uzaktayken ondan nefret ettim, umutsuzca onu severken beni bırakıp gittiÄ?i için kahroldum. Ondan nefret ettim... en ufak bir iz bile bırakmadan beni terk ettiÄ?i için ama hala onu seviyorum, hala onun muhteÅ?em varlıÄ?ını bencilce, kıskançça arzuluyorum.

Bana gelse, bir kez daha.. ihtiÅ?amla.. tüm kudretiyle... bunun rüyaları ile uyanıyorum uykularımdan ve kendi kafasızlıÄ?ıma lanet ediyorum, ama hala umutsuzca onu seviyorum.
    Back to top View user's profileSend private message
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 2:48 am Reply with quoteBack to top

Ben bu duyguyu daha önce de yaÅ?amıÅ?tım Dekotta. Benim tanrım beni diÄ?er tanrılar diyarı terk etmeden önce terk etti. Benim Å?ansım tanrım dıÅ?ında yanımda olan bana destek olan bir gücün olmasıydı. Bu güç beni ayakta tuttu.

Diyar yok olurken sanırım sadece ruhbanların deÄ?il herkesin bu güce ihtiyacı var.

dekotta
    KutsanmıÅ? KiÅ?i

PostPosted: Thu Oct 12, 2006 6:28 am Reply with quoteBack to top

Ä°man biz zayıfları hayatta tutan olgu. Sadece ruhban deÄ?il, tüm varlıklar ancak inandıklarında gerçek bir huzura kavuÅ?urlar ve Å?imdi... Bu huzura en çok muhtaç oldukları anda ondan çok uzaklar. En inançsızların bile "tanrım ! yardım et " dediÄ?i bu dönemde hiçbir tanrının en inançlıların bile seslerini duymaması ne kadar acı.

Sen de benim gibi onnu kaybetmiÅ?sin ama hayret ettim, onun yerini az da olsa dolduracak bir dayanak bulmuÅ?sun. Ben o olmasa da var gibi davranmayı, körü körüne de olsa onun varlıÄ?ını içimde duyduÄ?umu düÅ?ünmeyÅ? yeÄ?liyorum. Hayat baÅ?ka Å?ekilde çekilmez oluyor. Bir Å?ekilde son gelsin düÅ?üncesindeyim artık.

Nasıl olursa olsun bir son gelsin, ölü ya da diri hayatımın amacına, anlamına yeniden sahip olayım.
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon Oct 23, 2006 6:00 am Reply with quoteBack to top

Belki de bu dayanak beni tanrımla tanıÅ?madan çok önce de ayakta tuttuÄ?u içindir. Tanrım bana çok Å?ey verdi. Ama onun baÅ? rahibi hatta adeta yeryüzündeki sözcüsü haline gelsem de müziÄ?in içimdeki yeri hep korundu.

Ben bir Dragonfire rahiplerinin en ulusuyken bile aynı zamanda bir ozandım.

Belki bu beni onun yokluÄ?u ile yıkılmaktan kurtardı. Belki bu diyarları da yıkılmaktan kurtarır.

Ruhbanlar varlıÄ?ın bir boyutu ile en fazla iletiÅ?im halindeki varlıklardı. Belki bu felaket onları bir araya getirmeli.

findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 01, 2006 10:53 pm Reply with quoteBack to top

Frpworldde Ruhban olmak...
    Konuyu dekottanın açtıÄ?ını görünce daha içine girmeden yazdıklarını tahmin edebildim doÄ?rusu.. Zor zamanların zor Temsilcileri elçileri olduk.
    Tanrımız uÄ?runa canlarımızı yollarına koyduk.. Firble kadim dost Smile
    Senin sadakatın her zaman etkilemiÅ?tir beni.

Å?imdilerde olan Å?ey ise tanrısızlık bir nevi...
    Ama Yeminer oralarda bi yerlerde Smile

Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
    gereken bir intikam varsa BEN alırım.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Nov 02, 2006 7:33 pm Reply with quoteBack to top

FÄ°RBLE:
    SaÄ?olasın Findor gerçi benim canımı alan da sendin deÄ?il mi? : ) DoÄ?rusunu söylemek gerekirse benimki sadakatten çok inançtı. Dragonfire ın inandıÄ?ım gibi olduÄ?unu düÅ?ünmekten hiç vaz geçmedim. Ama tanrımdan çok inandıÄ?ım ideale hep sadık kaldım. Her Å?eyin ötesinde ozanlık benim için öylesine güçlüydü ki sanırım rahipliÄ?i gölgeledi. Hala ne kadar Dragonfire baÅ?rahibi olmuÅ? olsam da kendimi öncelikle ozan olarak görüyorum rahip deÄ?il...

Ama Peterin de dediÄ?i gibi rahipler bambaÅ?ka bir bakıÅ? açısını yaÅ?amıÅ? varlıklardır. O nedenle onların bir araya gelmesi hakkaten faydalı olabilir. KeÅ?ke ben de rahiplere katılabilecek durumda olsaydım.

Dragonfire
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Fri Nov 03, 2006 12:59 am Reply with quoteBack to top

Firble tanrın son ana kadar seni terk etmedi sadece sana uzanamayacak kadar güçsüzdü.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Nov 03, 2006 6:33 am Reply with quoteBack to top

Haklsınızı belki Lordum... Hala buradasınız bir Å?ekilde ama.... Neden lordum... Kıyametin taa en baÅ?tan bizi sarstıÄ?ını biliyorum. Ama Apocalipse gibi sefil bir tanrının nasıl olup da bizim inancımızı bu kadar sarstıÄ?ını anlayamıyorum lordum.

findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 03, 2006 8:25 pm Reply with quoteBack to top

Firble wrote:
    FÄ°RBLE:
    SaÄ?olasın Findor gerçi benim canımı alan da sendin deÄ?il mi? : ) DoÄ?rusunu söylemek gerekirse benimki sadakatten çok inançtı. Dragonfire ın inandıÄ?ım gibi olduÄ?unu düÅ?ünmekten hiç vaz geçmedim. Ama tanrımdan çok inandıÄ?ım ideale hep sadık kaldım. Her Å?eyin ötesinde ozanlık benim için öylesine güçlüydü ki sanırım rahipliÄ?i gölgeledi. Hala ne kadar Dragonfire baÅ?rahibi olmuÅ? olsam da kendimi öncelikle ozan olarak görüyorum rahip deÄ?il...

Ama Peterin de dediÄ?i gibi rahipler bambaÅ?ka bir bakıÅ? açısını yaÅ?amıÅ? varlıklardır. O nedenle onların bir araya gelmesi hakkaten faydalı olabilir. KeÅ?ke ben de rahiplere katılabilecek durumda olsaydım.

DediÄ?in gibi ozanlıÄ?ın RahipliÄ?inin önüne geçti.
    Senin canını ben almadım bir nevi aldırdım.
    Kartlar bana böyle göstermiÅ?ti bir nevi diyebilirim.
    10 kasabanın sonunu getirende sendin heheh
    Smile çok vahÅ?i adamsın Smile

Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Mark
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 03, 2006 9:27 pm Reply with quoteBack to top

YEMÄ°NER,
    Ben Tanrım için yaÅ?ıyorum. O gitmedi. Zor zamanlarda TapınaÄ?ıma ve Tanrıma kendimi kanıtlamalıyım. DüÅ?ünüyorum ki, Kimsenin bundan Å?üphesi olmasın, o geri dönecek. O zamana kadar onun için birÅ?eyler yapmalıyım. Büyük birÅ?eyler. GeldiÄ?inde dikkatini çekicek Å?eyler olmalı. TAnrımı özlüyorum. Her gün laboratuvarımda, masamın saÄ? yanındaki çatlak köÅ?esine saatlerce baktıÄ?ımı biliyorum. Å?afak söküyor ve çalıÅ?malarıma devam ediyorum. Yalnızca intikamı düÅ?ünüyorum. Orenlerin hepsini parçalamalıyım. Bilgim yok. Fakat onlar bu sorunun kaynaÄ?ı olmalı. Hepsini yok edicem. Yüce Yeminer, Beni koru.
    Mark.
    Dragonfire
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Nov 05, 2006 7:37 am Reply with quoteBack to top

Firble wrote:
    Haklsınızı belki Lordum... Hala buradasınız bir Å?ekilde ama.... Neden lordum... Kıyametin taa en baÅ?tan bizi sarstıÄ?ını biliyorum. Ama Apocalipse gibi sefil bir tanrının nasıl olup da bizim inancımızı bu kadar sarstıÄ?ını anlayamıyorum lordum.

Kelebek etkisi...

Forum Yöneticisi

PostPosted: Sun Nov 05, 2006 7:48 am Reply with quoteBack to top

Ama sizinle baÅ? etmek bir yana sizi zorlayacak kadar gücü olmayan aciz ve zayıf bir tanrının bunları nasıl yapabildiÄ?ini düÅ?ünmek beni hala çok çok Å?aÅ?ırtıyor.

Onun zihinlerini çelip köleleÅ?tirdiÄ?i eski Dragonfirelılara üzülüyorum. Efla ve Andreo, ne kadar çok Å?ey kaybettiler. Artık çaresiz durumdalar ve bunu anlamalarını engellemek için Apocalipse onların zihinlerini bulandırdı.

Majenta Squan ve Lysana için üzülmüyorum. Onlar kendi kafalarının içinde karanlıÄ?a karÅ?ı zafer kazanabildiler. KeÅ?ke Andreo ve Efla da biraz daha cesur olabilseydi. Efla olabilirdi de... Ama arkadaÅ?ının acizliÄ?i sanırım onun da kontrolünü kaybetmesine neden oldu.

findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 05, 2006 7:58 am Reply with quoteBack to top

Mark wrote:
    YEMÄ°NER,
    Ben Tanrım için yaÅ?ıyorum. O gitmedi. Zor zamanlarda TapınaÄ?ıma ve Tanrıma kendimi kanıtlamalıyım. DüÅ?ünüyorum ki, Kimsenin bundan Å?üphesi olmasın, o geri dönecek. O zamana kadar onun için birÅ?eyler yapmalıyım. Büyük birÅ?eyler. GeldiÄ?inde dikkatini çekicek Å?eyler olmalı. TAnrımı özlüyorum. Her gün laboratuvarımda, masamın saÄ? yanındaki çatlak köÅ?esine saatlerce baktıÄ?ımı biliyorum. Å?afak söküyor ve çalıÅ?malarıma devam ediyorum. Yalnızca intikamı düÅ?ünüyorum. Orenlerin hepsini parçalamalıyım. Bilgim yok. Fakat onlar bu sorunun kaynaÄ?ı olmalı. Hepsini yok edicem. Yüce Yeminer, Beni koru.
    Mark.

kimsin ki sen ?

Kadim dostum ?

ulfgar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 10, 2006 9:38 am Reply with quoteBack to top

Tanrıların bu toprakları terk etmiÅ? olmaları terk edecek olmaları veya terk etmekte oldukları bir gerçek kabul ediyorum. Ama ruhbanlar neredeler? Hani bizlere açılmıÅ? kolları ve hani yüzlerindeki bilge gülümsemeler. Tanrılarınız düÅ?müÅ? olabilirler bu onların öÄ?retilerini de yok ediyor mu? Sizler Tanrılarınıza dualarınıza hızlı yanıt verdikleri ve sizi basit bir savaÅ?çıdan farklı kıldıkları için mi iman ettiniz ? Yoksa gönüllerinizi onların öÄ?retilerine kaptırıp onlara kandıÄ?ınız diÄ?er bir deyiÅ?le onlara inandıÄ?ınız için mi ?

Tanrılarınız düÅ?erken onların yanında mıydınız? Ve hala onların dönüÅ?ünü bekliyor musunuz? Adalete inandımız mı ya da kaosa ya da güce. Yoksa sadece onların isimleri altında silik bir yaÅ?am südürmeyi mi tercih ettiniz. Nicedir bu diyardayım bir tek takipçi gelip bana anlatmadı dinini... Siz buna din mi diyorsunuz. Ne kadar zaman geçti burda... bakın yeni yüzler var artık bu diyarda ve eski yüzler bir bir ayrılıyorlar baÅ?larını öne eÄ?ip. Gölgeyi yüceltmeyi denediniz mi gerçekten? IÅ?ıÄ?ın adaletin tanrılarını onların yüreklerine mıhlamayı denediniz mi ? Ve Å?imdi imandan bahsediyorsunuz. Bana kalırsa sizlerin büyü yapabilen aptal savaÅ?çılardan farkınız yok.. Dininiz yok.. Tanrılarınız sizi terketmediler. Neden sanıyorsunuz, neden bir yol seçmiÅ?ti onlar neden bir kavrama tutunmuÅ?lardı. Bir gün onlar diyardan gittiklerinde hükümleri sürebilsin diye elbette. Sizleri terketmemek için varoldular ve var ettiler yollarını.. Ama sizin Kutsal Olanlara sadakatiniz yoktu.

Onlar sizi terk etmedi.. Siz de onları terketmediniz Eski insanlar. �ünkü siz onlara hiç iman etmediniz.

Hala sanıyor musunuz ki sizler rahipsiniz ? HAH!

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Nov 13, 2006 2:56 pm Reply with quoteBack to top

//Dip not: Eski tanrıların yok oluÅ?u ile pek çok Å?ey kökünden deÄ?iÅ?ti ki buna pek çok noktada timeline da dahil. Zaman tanrısının yok oluÅ?u ile (yada artık her ne olduysa Razz) ona iman edenler belkide onu hiçbirzaman duymadıkları bir paralel zamana geçmiÅ? oldular. Bu ve baÅ?ka kavramlar böylece paradoks dizisine neden olmuÅ?tur.(yada olmamıÅ?tır Razz)

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum