Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Frp rüzgarında savaÅ?çılıÄ?ın ruhuna kap
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Frp rüzgarında savaÃ…?çılıÄ?ın ruhuna kap View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Nov 06, 2006 10:28 pm Reply with quoteBack to top

SavaÅ?mak ve savaÅ?çılık arkadaÅ?larım..Sizce hangisinin önemi büyüktür..SavaÅ?ma amacınızmı..Yoksa savaÅ?manın vazgeçilmez heyecanı mı..SavaÅ? meydanında arkanızda bıraktıÄ?ınız düÅ?manlarınızın cesetleri peki..Onlara bakarmısınız savaÅ? bittikten sonra..Ã?lenlerin ruhlarına onlarında birer savaÅ?çı oldugunu düÅ?ünerek dua mı okur,yoksa karÅ?ınıza çıktıkları için aptal mı bulursunuz..

Soruyorum size savaÅ?çı yoldaÅ?larım..İçinizde ne taÅ?ırsınız..Kılıcınızı keskin yapan Å?ey ona olan sadakatiniz midir..Yoksa sadece savaÅ?ırken kullandıÄ?ınız durdurulamaz kudretiniz mi..

Tüm savaÅ?çı yoldaÅ?larım..Kulak verin bana..Bizi biz yapan..SavaÅ?çı yapan..SavaÅ?maya iten Å?ey nedir..Kılıcımıza yön veren Å?ey asalet midir..Yoksa yobazlık mı..

Yorumlarınızı bekliyorum..

Sylvos
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Nov 06, 2006 10:46 pm Reply with quoteBack to top

Horcoel_Baator wrote:
    SavaÅ?mak ve savaÅ?çılık arkadaÅ?larım..Sizce hangisinin önemi büyüktür..SavaÅ?ma amacınızmı..Yoksa savaÅ?manın vazgeçilmez heyecanı mı..SavaÅ? meydanında arkanızda bıraktıÄ?ınız düÅ?manlarınızın cesetleri peki..Onlara bakarmısınız savaÅ? bittikten sonra..Ã?lenlerin ruhlarına onlarında birer savaÅ?çı oldugunu düÅ?ünerek dua mı okur,yoksa karÅ?ınıza çıktıkları için aptal mı bulursunuz..

Soruyorum size savaÅ?çı yoldaÅ?larım..İçinizde ne taÅ?ırsınız..Kılıcınızı keskin yapan Å?ey ona olan sadakatiniz midir..Yoksa sadece savaÅ?ırken kullandıÄ?ınız durdurulamaz kudretiniz mi..

Tüm savaÅ?çı yoldaÅ?larım..Kulak verin bana..Bizi biz yapan..SavaÅ?çı yapan..SavaÅ?maya iten Å?ey nedir..Kılıcımıza yön veren Å?ey asalet midir..Yoksa yobazlık mı..

Yorumlarınızı bekliyorum..

SavaÅ?mak beni amacıma ulaÅ?tıracak bir yoldur. SavaÅ?ın verdiÄ?i heyecan her seferinde daha da artar bedenimde. UstalıÄ?ımı ve sanatımı kullanmak ve uygulamak..

Rakipler hiç bir zaman küçümsenmemelidir. Bu benim her zaman dikkat ettiÄ?im bir konudur. EÄ?er onu yenmek istiyorsan, onun zayıf yönlerinden yararlanmalısın. Yine de savaÅ? gerekmedikçe yapılmamalıdır. Belki öldüreceÄ?iniz kiÅ?inin size daha fazla yararı dokunabilir. Ã?lüm bazen bir ceza bazen de bir ödül gibidir. Ama bunu daÄ?ıtma hakkı hiçbir zaman size düÅ?mez. Aksi takdirde yapılan barbarlıktan öte deÄ?ildir..

Bizi savaÅ?çı yapan doÄ?uÅ?tan yeteneÄ?imizdir. Gericilik her zaman sonu getirir. Ama asalet benim kanımda yok. Yine de kılıcımı boÅ? yere kaldırmam. Fakat kalktı mı inmesi zor olur Wink ...

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon Nov 06, 2006 11:42 pm Reply with quoteBack to top

Ozan Peter:

Heyecan olmadan savaÅ?çı olunur mu sanmıyorum. Ancak bu dövüÅ?menin heyecanı mı yoksa öldürmenin mi? Bir savaÅ?çı artık bir insanı veya birini öldürdüÄ?ünde bundan haz duymaya baÅ?ladıÄ?ında o kaybedilmiÅ?tir. KaranlıÄ?ın esiridir ve öldürdüÄ?ü ve savaÅ?tıÄ?ı kim olursa olsun bu deÄ?iÅ?mez.

Bunlar bir ozanın gözlemlemeleri dıÅ?arıdan gözlemler gerçi.

Aslında çoÄ?u kendini iyi zanneden savaÅ?çı kendini kandırır. Kendine kötü olarak bir Å?ey seçer ve onun üstüne yürür sonra baÅ?ka bir kötü Å?ey seçer. Paladinlerin de çoÄ?u böyle deÄ?il mi zaten... Kötü zannettiklerini yenmeyi baÅ?ardıkça sıra dostlarına arkadaÅ?larına da gelecektir.

Bir gün paladinin gözleri zamanında savunduklarını da kötü olarak görecek ve onlara da saldıracaktır.

Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:35 am Reply with quoteBack to top

Abi biraz ofansif davranmıÅ?sın ama görüÅ?lerin için kimse sonuçta seni suçlayamaz..BaÅ?lıÄ?ı açan kiÅ?idenmidir nedir konu direk paladinlere kaymıÅ? Smile..Kılıcımı kınıma geçirip rafa kaldırırım üstat firble..EÄ?er ilerde arkadaÅ?larımdan birilerine saldıracaksam kılıcımı kaldırmayı yeÄ?lerim..Ama henüz öyle bir durumda hissetmiyorum kendimi..Zira benim için savaÅ?mak sadece zorbaları durdurmak anlamındadır..Ki onlarada savaÅ?mak dıÅ?ında baÅ?ka bir seçenek kalmadıgında..

Zira can almak güzel birÅ?ey deÄ?ildir..Ve hiçbirÅ?ey can almanın maazereti olamaz..Bu yüzden gerekli yada gereksiz..Paladinler de aldıkları kimselerin canları için aslında günahkardır..Onlar için artık bu bir seçim meselesi haline gelmiÅ?tir ve gerçek bir paladin ölümüne sebep oldugu bir kötü adam için bile kendisini sorumlu hissedip bu yüzden kendisini suçlamalıdır..

Sonuçta paladin kılıcını kınından çekmeyi seçtiÄ?i anda artık onun için geriye baÅ?ka bir çözüm kalmamıÅ? demektir ve savaÅ?ından önce tanrısına veya inandıgı düsturlara öldürdüÄ?ü varlıÄ?a öteki dünyada merhamet gösterilmesini diler..Ve genellikle can almaları çok zordur..Kendileri için..Ã?ünkü can almanın hiçbir mazereti olmadıgını kendisi de farkındadır..

Rhonin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:43 am Reply with quoteBack to top

Amaç,sevgi,adalet,onur adına savaÅ?lara girerim.Hayatımı iyi insanların hayatlarına adarım.Onurumla savaÅ?ırım,zihnimle onları yenerim..Ama hiç bir zaman onları hafife almamıÅ?ımdır.SvaÅ?ma nedenim arzuladıÄ?ım yeni bir yaÅ?am isteÄ?i için..Ä°nsanların mutlu rahat ve muhteÅ?em bir ortamda gezinmeleri için yapmak istediÄ?im bir Å?ey için savaÅ?ıyorum ben..Bir amaç uÄ?runa..

Bana göre en büyük ozanlar..SavaÅ?a katılmıÅ? ozanlardır.Gerçek acıyı,insanların neler çektiklerini ve ne olacaÄ?ını görüp kaÄ?ıda geçiren gizli isimlerdir onlar.SoÄ?uk bir akÅ?am gecesinde savaÅ?ın en muhteÅ?em noktasında kaÄ?ıtlarına sarılıp hüznü tadarlar.Aslında savaÅ?çı da bir ozandır.Hemde gördüklerini içinde tutan bir ozan..

Ä°nsanların gerçekten neler çektiklerini yüreklerinde hisseden savaÅ?çılardır ve bunu hisseden kiÅ?iler de onlardır...Kılıcımın keskin olması adalete olan borcumdur.Ben yaÅ?adıÄ?ım süreçte karÅ?ıma çıkacak her kötülük için savaÅ?an adama o kılıç azap olacak.

Her öldürülen adam için içimde yanan o ateÅ? sönecek gibi olur.SoÄ?uk olan havada üÅ?ürken insana ateÅ? cazip gelir..Ama bilmezler ki yaklaÅ?tıkça canlarının acıyacaÄ?ını..Bir savaÅ?çı,bir paladin bu acıları engellemeye yemin etmiÅ? insanlardır.

Ã?lümden korkmayan ve kendilerini iyiliÄ?e adamıÅ? insanlardır.SavaÅ?çı yüce bir ruh taÅ?ır ve bunu içinde gizler..SavaÅ?çı zeki olmak zorundadır.SavaÅ?çı güçlü olmak zorundadır.

Sev beni sonsuza dek..
    Back to top View user's profileSend private messageMSN MessengerICQ Number
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 2:56 am Reply with quoteBack to top

Ozanlar..Evet.. Ozanlar savaÅ?ın gereksizliÄ?ini ve çekilen çileleri kaÄ?ıda dökerler..Onları nesilden nesile aktarırlar..Yeni nesil geçmiÅ?ini bilsin ve bir ders alsın diye..Ancak ne olursa olsun dersimizi almıyoruz..SavaÅ? bitmiyor..SavaÅ?ı durdurmak için ayrı bir savaÅ? yapmak gerekiyor ve buda kısır döngüye neden oluyor..SavaÅ?çıların bir kısmı savaÅ?manın heyecanına..Bir kısmı ise gereksinimine kapılıyorlar..Ä°Å?in gerçek yüzü Å?u ki içinde yaÅ?adıgımız bu fani dünyada savaÅ?madıgımız bir yer bile yok..Hayatla bile savaÅ?ıyoruz ki kılıç kalkanla savaÅ?mayalım..Ä°nsanların içinde daima bir güç arzusu..Daima bir hakimiyetlik olacak..Kendimiz için bu arzuları bastırsak ta baÅ?kalarınınkileri bastıramıyoruz..Bazen bu insanlar güçlerine öyle güveniyorlarki hiçbir engel tanımıyorlar önlerinde..Bir yere hapsettiÄ?inde kaçacak bir çare buluyorlar..Dur dediÄ?inde durmuyorlar..Sürekli baÅ?kalarının haklarına tecavüz ediyorlar ve bu iÅ?ten gerçekten zevk alıyorlar..Merhamet e ihanet,sevgiye nefret..AnlayıÅ?a egoistlikle karÅ?ılık veriyorlar..Bu durumda paladinlerin can almaktan baÅ?ka seçeneÄ?i kalmıyor..BaÅ?kalarının acı çekmemesi için günaha sokuyorlar kendilerini...

SavaÅ? alanında yanında duran kendisinin canlarını aldıÄ?ı cesetlere yanaÄ?ından akan bir gözyaÅ?ıyla bakan bir paladin gördüÄ?ünüzde emin olunki o an kafasından tek cümle geçiyordur..

''KeÅ?ke onları karanlıÄ?ın kirliliÄ?inden bunu yapmadan kurtarabilecek kadar güçlü ve bilge olabilseydim..''

Rhonin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 3:08 am Reply with quoteBack to top

''KeÅ?ke onları karanlıÄ?ın kirliliÄ?inden bunu yapmadan kurtarabilecek kadar güçlü ve bilge olabilseydim..'' Bu söz gerçek bir paladinin içinde yatanları açıklayan bir sözdür..Kalbindeki iyilik arzusuyla ve onun verdiÄ?i güçle savaÅ?ırlar Paladinler.Ama kimse bilmez ki her ölen adamın neler çektiÄ?ini neden oralara geldiklerini.

SavaÅ?mak deÄ?iÅ?ik bir kavramdır.Ä°yilik için de kötülük için de savaÅ?ılır bu dünya da..Durdurmak zordur.Güç isteÄ?ini bastırmak zordur.Bunun içinde nice hayatlar kaybolur.Bir savaÅ?çının son dileÄ?i bir daha savaÅ?a katıldıÄ?ında daha az insanın ölmesi ve yaralanması.Ã?ldürdüÄ?ün bir kötünün bile geçmiÅ?indeki yaraların nasıl olduÄ?unu bilemezsin ve hayal kırıklıÄ?ı içinde savaÅ? bittiÄ?inde bazen aÄ?larsın.SavaÅ?çı için üzüntü bir zayıflık deÄ?il.Onurdur..

Ã?len diÄ?er bütün dövüÅ?çüler için topraÄ?a düÅ?en bir onur madalyasıdır.Sevdiklerin için ve yaÅ?attıkların için olan bir madalya..Akan kanların üzüntüsü ve onuru o gözyaÅ?ları ile belirlenir..Orada ölen savaÅ?çıların cesaretini gösterir o damla.OÄ?ulları için aÄ?layan annelerin baÄ?ırıÅ?ları sokakta yankılanırken tek bir anlam dökülür dudaklara.Orada boÅ?una ölen insanların ne suçu vardı?

Su gibi buharlaÅ?ır düÅ?lerimiz..
    Karla dolar içimiz üzüntüyle..
    Kar bütün üzüntüyü,sevgiyi bırakır üstümüze.
    SoÄ?uk bir kıÅ? gecesi bugün.Derdim büyük..

Donuyorum.Ama gitmek istemiyorum sıcaÄ?a..
    Karın verdiÄ?i üzüntüyü,aÅ?kı istiyorum üzerimde.
    Yoruluyorum bazen ama dayanabiliyorum..
    Bir savaÅ?çının,bir paladinin ruhunu taÅ?ıyorum yüreÄ?imde..

Sev beni sonsuza dek..
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Tue Nov 07, 2006 3:22 am Reply with quoteBack to top

Arda..Gerçekten kendini doÄ?ruluÄ?a adayan bir savaÅ?çının aÄ?zından oldukça baÅ?arılı bir Å?ekilde konuÅ?muÅ?sun o yüzden seni tebrik ediyorum..Ä°Å?te benim duymak istediÄ?imde buydu..Sadece tarzı yüzündenmi oynatırız savaÅ?çı karakterlerimizi..Kaba kuvvete duydugumuz vazgeçilmez güç arzusumu..Yoksa belli bir amaca adanmıÅ?lıkmı..Å?u anda çoÄ?unluk (Sylvos da dahil zira oda kılıcını belli bir amaç üzerine savurmayı tercih edenlerden..) kılıç becerilerini bir amaca kullanma kanısında..Gerçi üstat Firble savaÅ?çılar dıÅ?ında paladinlerin bile savaÅ?acak kimse kalmadıgında kendi kendileriyle savaÅ?acaÄ?ını söylüyor..O halde biz paladinlere düÅ?en en büyük sorumluluk mümkün oldugunca savaÅ?a bulaÅ?mamak ve barıÅ?ı kan dökmeden gerçekleÅ?tirmeye çabalamaktır..

Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Nov 08, 2006 4:13 am Reply with quoteBack to top

Evet asıl bir mesele bu paladinler savaÅ?çılar acaba savaÅ?ın hiç olmamasını kaldırabilir mi? Yoksa savaÅ? onlar için de bir tutku haline mi geliyor. Ä°yilik ve kötülük kavramlarını nasıl tanımlıyorlar. Bunlara daha önce kesin tanımlar getirmiÅ?tik. Ben bu tanımlara inanırım. Her kavram gerektiÄ?inde dengesizleÅ?tirilebilir ama iyilik ve kötülüÄ?ü en azından sıcak ve soÄ?uk kavramlarını oturtabildiÄ?imiz kadar bir zemine oturtabiliyoz.

Ama bu durumda baÅ?ka bi sorun çıkıyor karÅ?ımıza her insanın içinde iyilik ve kötülük vardır. Ä°stisnasız. Ve bu iki kavram içinde savaÅ?ır. Aslında en büyük savaÅ? bu savaÅ?tır. Ä°nsanın ve akıllı tüm varlıklar en büyük savaÅ?larını kendi kiÅ?iliklerini yaratırken verirler. Bu savaÅ?tan galip çıkabilen çok az insan vardır. Ã?oÄ?u kiÅ?i kendi kiÅ?ilikleri yerine saÄ?dan soldan insanların onlar için uygun gördüÄ?ü kiÅ?iliklere sahip olabilirler.

Peki bir paladin bu savaÅ?ı bu kendi içindeki savaÅ?ı ne kadar verebiliyor. Ä°kincisi bir paladin baÅ?ka varlıklara bu iç savaÅ? sırasında ne kadar destek oluyor. Burada destek bir kiÅ?ilik empoze etmekten çok onun savaÅ?ı sırasında rehber olmak aydınlatmak farklı yolların sonuçlarını göstermek IÅ?IK tutmaktır. Ne yazık ki kötülükle savaÅ?mak pek çok kiÅ?i tarafından Sol Lagnada ve benim gidip de geldiÄ?im boyutta kötüyü öldürme hapsetme sakat bırakmaya indirgenmiÅ?tir. O nedenle geldiÄ?im dünyada Å?u anda savaÅ?çıların çaÄ?ı hüküm sürüyor. Tıpkı Sol Lagnada zamanında olduÄ?u gibi.

Ama bu çaÄ? eninde sonunda tıpkı Sol Lagnada olduÄ?u gibi kaosun çaÄ?ına girecek çünkü savaÅ?çıların yücelip diÄ?er her Å?eyin önüne çıktıÄ?ı bir dünyada eninde sonunda olacak olan bu.

darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 08, 2006 5:25 am Reply with quoteBack to top

ikiside önemli çünkü belli bir amacın olmalı savaÅ?mak için bu amaç zevk almak bile olabilir ama savaÅ?ırkende atmosfere kapılıp kudurmak lazımki adrenalinimiz artsın.

Edited by Horcoel.. Elimizden geldiÄ?ince argo kelimeler kullanmamaya çalıÅ?alım arkadaÅ?lar rahatsız olanlar olabilir..Smile

Back to top View user's profileSend private message
    Rhonin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed Nov 08, 2006 7:59 am Reply with quoteBack to top

O karakterinin gücüne baÄ?lıdır baÄ?ırmak veya kaçmak.Karakteristik özelliklerine baÄ?lıdır..Herkes bir savaÅ?a girerken bir amaç uÄ?runa girer zaten bu konuda hepimiz aynı Å?eyi düÅ?ünüyoruz sanırım.

Ama Å?u konuda sana katılmıyorum atmosfere kapılıp kudurmak olayı.Bir savaÅ?çı adam akıllı düÅ?ünemeyip uçuracaÄ?ı 3-5 kelleyi düÅ?ünürse bir piyadeden farkı kalmaz.Piyadeleri küçümsediÄ?imi söylemiyorum sadece dikkatsiz düÅ?ünenlerden olursun.

Bir savaÅ?çı düzgün düÅ?ünebildiÄ?i zaman bir dövüÅ?çü olabilir.Sen savaÅ?a kapılıp giderken birisi gizlice arkandan bıcaklayabilir seni.Her Å?ey olabilir savaÅ?ta o yüzden iyi düÅ?ünmek gerekir.

Bu arada Ã?stat Firble hakkaten dediÄ?in bi yerde doÄ?ru.SavaÅ? artık iyi ve kötü gibi veya uyumak gibi bir Å?eye dönüÅ?tü.Dünyada her zaman bir savaÅ? olucaktır ya bu insanın içinde ya da fiziksel olarak orduların çarpıÅ?ması olarak.Her iki tarafta üstünlük amacında birbirlerine saldıracaklardır.

Bu yüzden savaÅ?ların sona ermesini beklemek biraz sorun olur.Mesela ben hakkaten söylüyorum isterdim savaÅ? olmamasını o kadar insanın ölmesi..Acılar çekmesi yerine hiç savaÅ?çının olmamasını yeÄ?lerdim..

EÄ?er iyilik benim ve diÄ?erlerinin kılıclarını bırakmasıyla olacaksa.Bırakırdım..Paladin iyiliÄ?i korumak için fedakarlıkların en büyüÄ?ünü bile yapar ama sadece kendi hayatındaki fedakarlıklar..

Sev beni sonsuza dek..
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Nov 08, 2006 9:46 pm Reply with quoteBack to top

Eh ama sorun belki de Å?urada.. Ä°yilik kılıçların bırakılmaması ile de olmuyor. Bu durumda istediÄ?imiz diyara daha çok yaklaÅ?abilmek için kılıçların ne kadar iÅ?e yaradıÄ?ını sorgulamak lazım. Kılıçlar benim fikrimce hiçbir Å?ekilde iyiliÄ?i yaymıyor. Belki sadece mevcud iyiliÄ?i savunuyorlar. Ama bir bedel karÅ?ılıÄ?ında bir savaÅ?çının elindeki kılıç aynı zamanda onun içindeki karanlık tarafa verilmiÅ? taraftır. ZAMAN ı geldiÄ?inde bu karanlık tarafın bu silahı son derece baÅ?arıyla kullanıp aydınlık tarafı boÄ?up etkisiz hale getirdiÄ?i çok defa gözlenebilir.

darkflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 09, 2006 12:39 am Reply with quoteBack to top

karanlık ve aydınlık yoktur bence sadece gücünü belli amaçlara kullanmak vardır bu tüm dünyayı fethetmekte olabilir, savunmakta fakat savunucular herzaman kuÅ?atanları kötü kabul etmiÅ?lerdir. Artık kuÅ?atanlarda bunlardan sıkılmıÅ? ve kendilerine kötü denmesini serbest bırakmıÅ?lardır. Ä°sÅ?te bu kuÅ?atmacı yönü ortaya çıkarsa delirme olayı bence tabii bunlar. Bide gücünü ortada kalmak için seçenler var ki o daha iyi bence sonuçta istediÄ?i zaman herhangi bir taraftan olabiliyorsunuz.

Back to top View user's profileSend private message
    Rhonin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Thu Nov 09, 2006 2:31 am Reply with quoteBack to top

Gücü yerinde kullanmak önemlidir ve dikkatli davranılmazsa o güç seni alır götürür ve en kötü yere bile düÅ?ürebilir.Güç dikkat edilmesi gerekilen bir unsurdur ve çok deÄ?iÅ?ik bir kavramdır aslında.

Karanlık ve aydınlık benim tarafımca kesinlikle vardır.Ve kesinlikle saldıranlar kötüdür diye bir kurala da inandıÄ?ımı savunamam.Tam tersi de olabilir.Bir orc birliÄ?ine karÅ?ı saldıran son çarelerini kullanan insanlar Ä°YÄ° insanlar da olabilir.

Belki bu süregelen savaÅ?a son vermek için yapılan bir savaÅ?tır.Yani kesinlikle saldıran kötüdür diye bir Å?eye inandıÄ?ımı söyleyemem.Ve bunu da saçma buluyorum.Ã?ünkü her an herÅ?ey olabilir.

Savunan bir kötü krallık da olabilir.Bunu kimse bilemez.Aslında herkes dıÅ?arıdan gördükleriyle yetinir..Ama kimse o kiÅ?inin içine bakamaz ve ne olduÄ?unu bilemez.O kendisine ait bir geçmiÅ? bir yaÅ?amdır.

Biz ancak gördüklerimize göre davranırız.Davranabiliriz..Ã?stat Firble biz paladin olarak o karanlık tarafı yoketmek için uÄ?raÅ?ıyoruz ve o gidene kadar veya durulana kadar silahımızı indirebileceÄ?imizi sanmıyoruz.Biz savunucu ve bazende saldıran tarafız.

Zaman herÅ?eyi deÄ?iÅ?tirebilecek bir Å?eydir ve sonunda insanı nerelere götüreceÄ?i belli olmayan bir Å?eydir.Kendi inançlarını savunamayan kiÅ?ilerce iyilik boÄ?ulup gitmiÅ? olabilir.Ama ben V'ladhek varoldukça kılıcım keskin oldukça iyiliÄ?in yokolacaÄ?ını düÅ?ünmüyorum.Ã?ünkü onun için savaÅ?an son savaÅ?çıya kadar iyilik ve ıÅ?ık her zaman olacaktır.Her ıÅ?ık adına savaÅ?an savaÅ?çı oldukça diyar üzerindeki ıÅ?ık adına yapılan savaÅ?lar olsun veya zihinsel savaÅ?lar olsun durmayacaktır.

Sev beni sonsuza dek..
    Gaara of the Sand
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Mar 25, 2007 11:34 pm Reply with quoteBack to top

kiÅ?inin savaÅ?çının ruhuna bürünmesi için illa bir amacı olmak zorundamıdır? zorunlu olarak apar topar çiftliginden askere alınmıÅ? bir köylü çocugu elinde daha yeni tanımaya baÅ?ladıgı çelik parçasıyla canalmaktan veya onu savurmaktan bunun verdigi güçlülük hissinden hoÅ?lanamazmı ölümkorkusu bacaklarını titretirken heyecan yüzüne bir gülümseme koyamazmı cahilin. savaÅ?çı savaÅ?an herkiÅ?iye verilmesi gereken bir lakap bence.zor Å?artlarda geçinmeye çalıÅ?an bir hırsızda ozanda savaÅ?çıdır gözümde.hayatın getirdiklerine ve ondan almaya çalıÅ?tıklarına karÅ?ı savaÅ?ır karÅ?ıkoyan savaÅ?çıdır. Cool

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum