Vizelerden sonra seçilmiÅ? grubu üzerine bir iki ciddi karar alabilirim. RP mesajını ise ancak yarın gönderebileceÄ?im, bunun için özür dilerim.
Herkese iyi eÄ?lenceler...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Beyler, Kıyametin Ayak Sesleri isimli oyunun oyuncularının tamamını feshediyorum.
Bu sizin oyunculuÄ?unuza bir hakaret deÄ?ildir sakın yanlıÅ? anlaÅ?ılmasın, yalnızca aranızda oyunu isteksizce oynayan arkadaÅ?lar olduÄ?unu düÅ?ünüyorum. Bu benimde hikayeye soÄ?umama neden oluyor. Ayrıca hikaye örgüsü de benim hiç ummadıÄ?ım derecede olumsuz bir yönde ilerliyor.
Neden oyunu deÄ?il oyuncuları feshettim? Ã?ünkü oyun devam edecek. Oyundaki karakterlerde öyle. Oyun bundan sonra Sonsuz GüneÅ?in Koruyucuları baÅ?lıÄ?ı ile senkronize olarak tarafımca(ve DM lerce) hikayeleÅ?tirilerek örülecek.
Katılan tüm arkadaÅ?lara teÅ?ekkür ediyorum, karara yönelik eleÅ?tirileri bana özel mesaj olarak atarsanız sizi tatmin edebilecek cevaplar alabilirsiniz.
Yeni oyunlarda görüÅ?mek dileÄ?iyle, saÄ?lıcakla kalın.
Ä°yi eÄ?lenceler...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Kararı eleÅ?tirmiyorum... Kendimde böyle bir hakkın olduÄ?unu düÅ?ünmüyorum zaten...
DeÄ?iÅ?ik bir oyundu... Benim karakterim biraz tepeden girdi... Bir yan karakter olarak da olsa bi Å?eyler yapmaya çalıÅ?tı ama... Neyse iiÅ?te..
Farklı bir oyundu... Bakalım sonu ne olacak merak ettim... �zellikle benim karakterimin sonunu...
Bir de Necros Rasnar ve Rivro nun Andreo yu evlendirme fikri vardı.. Bunu da ileteyim... Ã?yle sessiz mahzun durunca bunu evlendirelim açılır demiÅ?tik...
Bilmiyorum Eldarin in yazdıÄ?ı oyuna bu fikir yansır mı ? : )
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
güzel zamanlar geçirdik...
komple fes edildik hayırlar olsun bakalım
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum