Silahlara yukarıdan bakabilirsiniz. Concealment ve Prerequise lere dikkat edip seçin silahları.
Birde fazla abartmayın. Yanınıza kılıç alacaksanız, pelerininizin altında sakladıÄ?ınız tek bir kılıcınız olsun. Ã?nde belde iki longsword, sırtınızda iki greatsword, iki omuzunuzda da birer longbow, bileklerinizde ve kemerlerinizde beÅ?er hançer olmasın ...
Ekipman hususunda da mantıklı ekipmanları kabul edeceÄ?im. Yine fazla abartmayın diyorum. Ã?yle ucu zehirli göz kirpikleri, 2 aylık kan ihtiyacınızı karÅ?ılayacak blood fıçısı, çadır takımı vs almayın yanınıza ...
Zırh olarakta herkes birer leather alabilir... �stü zaten zararlı, dodge falan yapılamıyor, dex bonuslarını yiyor falan, gerek yok...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
nea 2 aylık ihtiyacımızı bile karÅ?ılayamıyormuyuz o zaman ben açlıktan ölürüm. Ayrıca 1 adet famfir savar aldım alt tarafı onuda sarımsak teÅ?viki ile kullanıyorum. Ayrıca zehirli kirpiÄ?i ne yapayım adamın o kadar yaklaÅ?masına izin vermem ki
Ayrıca neden 6 kılıç alamıyoruz benim specialtm hammal. Cloud gibi 10 great swordu alır motorumun tekerinin üstüne monte eder tekmiÅ? gibi kullanırım benim neyim eksik
Neyse çok geÄ?ik oldu gece gece. Ben besleneyimde aklım baÅ?ıma gelsin.
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
MeÄ?er ne geyik potansiyeli varmıÅ? sende, zamanında ortaya çıkarmamıÅ?sın. Å?imdi boÅ?altıyosun içini valla, sebil gibi ...
Euheuheuhehahahhaa...
Quote:
DM: Sonunda tarif edilen yere geldiniz. BulunduÄ?unuz falezin üzerinden baktıÄ?ınızda, 50 metre kadar aÅ?aÄ?ıda kaçırılan prensesin korsanlar tarafından sandala bindirildiÄ?ini görüyorsunuz. Falezden aÅ?aÄ?ı kıvrılarak inen bir patika var...
Jan: Falez kenarına zamanlayıcılı tatar yaylarımı yerleÅ?tirip. Kılıçlarımdan üçünü çekmeden önce ayakkabı bıçaklarımı çıkartıp, omuz hançer atarlarımı aktif hale getirip, saç ucu bıçaÄ?ımı zehire batırıyorum...
DM: AÅ?aÄ?ı inecek misin?
Jan: Ha...evet..inicemde...ucu zehirli kirpiklerimi takıp, kol bıçaklarımı....
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum