Posted:
Wed Nov 15, 2006 6:46 am
Horcoel_Baator wrote:
Yener..Abi beni neden almadın ya o gün sana göndermiÅ?tim karakteri..
Karekterini buraya atman gerekiyor .
Efla wrote:
Oyun ne tarz olacak tam bilmiyorum eÄ?er epeyce kanlı geçecekse belki de çok kulanıÅ?lı bir karakter olmayacak benimkisi ama böyle denemek istedim bakalım ölecez mi kalacazmı. Herhangi bi Å?ekilde bi sakıncası varsa ya da öyle yapmasan daha iyi olur deniyosa karakteri yeniden yaratırım
Gcikme için de kusura bakamyın. YoÄ?undu bu aralar.
Posted:
Wed Nov 15, 2006 7:08 am
Abi dosyayı sildim deme ben sana attım diye güvenerek kaydetmedim mailime neyse ozaman bugun evden falloutu yükleyip halledeceÄ?im hadi herkeze saygılarla..
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Posted:
Wed Nov 15, 2006 7:17 am
Horcoel_Baator wrote:
Abi dosyayı sildim deme ben sana attım diye güvenerek kaydetmedim mailime neyse ozaman bugun evden falloutu yükleyip halledeceÄ?im hadi herkeze saygılarla..
Yok silmedim dosyayı ama yinede hazırlayıp buraya atman daha iyi olur . Haydi bir an önce atta senide alayım oyuna .
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
DT DR
Normal 0 / 0 %
Laser 0 / 0 %
Fire 0 / 0 %
Plasma 0 / 0 %
Explode 0 / 0 %
-----------------------------------------------
Traits : Gifted, skilled
Level : 1
Experience : 0
Theodore bir Vault'ta doÄ?muÅ?. Dört çocuklu bir ailenin en küçük çocuÄ?u. DoÄ?umu biraz sorunlu geçmiÅ? ve prematüre olarak dünyaya gelmiÅ?. Doktorların çabaları sayesinde ölümden dönmüÅ? ve oldukça zorlu bir bebeklik geçirmiÅ?. Beyinleri kaslarında olan üç aÄ?abeyi de tıpkı babaları gibi asker olarak yetiÅ?miÅ?. Annesi, kayıp olan kardeÅ?ini bulmak için Vault'tan çıkmaya çalıÅ?ırken öldürülmüÅ?. Emir-komuta zincirinin daimi parçaları olan babası ve aÄ?abeyi kısa süreli bir yasın ardından iÅ?lerinin baÅ?ına dönerken Theodore bunu asla anlayamamıÅ?. Vault'larda kalma zorunluluÄ?una lanet etmiÅ? ve hayatının amacı bu düzeni deÄ?iÅ?tirmek olmuÅ?. DoÄ?umundan beri fiziken problemli olduÄ?u için ailesinin kalanı gibi askerliÄ?e deÄ?il, bilime, tıbba, edebiyata ve söz sanatlarına yönelmiÅ?.
(Valla Fallout bilmeyen birisinden ancak bu kadar çıkıyor. Yener, sen bunu istediÄ?in Vault olarak alabilirsin. Fark etmiyor nasıl olsa. Geç kaldıÄ?ım için de özür dilerim. Malum, vize dönemi Å?u aralar ve fazla sıkıÅ?ıÄ?ım. )
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Posted:
Fri Nov 17, 2006 4:59 am
Adı:Antony Williams
Irk:Ä°nsan
YaÃ…?:26
ST : 5
PE : 10
EN : 5
CH : 3
IN : 10
AG : 10
LK : 3
Traits: Skilled..Gifted
Skills:
Small Guns : %65
Big Guns : %20
Energy Weapons:%40
Unarmed : %60
Melee Weapons :%50
Throwing : %40
First Aid :%30
Doctor : %45
Sneak : %35
Lockpick :%30
Steal : %30
Traps : %30
Science : %40
Repair : %30
Pilot : %40
Speech : %15
Barter : %12
Gambling :%15
Outdoorsman :%30
Tag skills:Small guns,Energy Weapons,Doctor
Hit points:30
Armor Class (AC):10
Carry Weight 150 lbs
AP:10
Squence:20
Melee Damage:1
Critical Chance :%3
Healing Rate:1
Radiation Resist:%10
Gas Resist:0/0
Electricity Resist:%0
Poison Resist:%25
DT DR
Normal 0 / 0 %
Laser 0 / 0 %
Fire 0 / 0 %
Plasma 0 / 0 %
Explode 0 / 0 %
Antony Vault City Citizenı olarak doÄ?muÅ? ve büyümüÅ?tür..Zekası onu Å?ehirde zamanla göze batan birisi haline getir..Å?ehrin baÅ?arılı doktor adaylarından birisi olup çıkar ancak kendi geleceÄ?i için tehlike oldugunu düÅ?ünen bazı kiÅ?iler Antony nin kamarasına Å?ehre gizlice sokmayı becerdikleri ''Jet'' isimli yasa dıÅ?ı multi bagımlılık yaratıcı uyuÅ?turucuyu koyar ve onu yakalatırlar..Ceza olarak ''Å?ehirli'' olma hakkını kaybeden Antony ihanete ve Å?ehrinden sürgüne uÄ?ramıÅ? bir Å?ekilde kendisini Wastelands ın karmaÅ?asında hayat mücadelesinde bulur..
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Belki Vault lardan gelenler fazla olmuÅ? olabilir diye ben bir alternatif düÅ?ündüm. Karakterin ismi Oleg.. Ä°lkel yaÅ?am süren bir köyde doÄ?muÅ?. Köy köleciler tarafından basılıyor. Ã?ocukken uzun süre kölelik yapıyor. Elleri küçük olduÄ?u için hassas ayar gerektiren iÅ?leri yaptırıyorlar. Sonra köle karÅ?ıtı grup onu kurtarıyor. Gruba katılıyor. NCRda yaÅ?ıyor ama zaman zaman grubun operasyonlarına katılıyor. Mekanik bilgisi geliÅ?miÅ?. Ayrıca kilit açma tuzak kurma gibi yetenekleri kölelikte edindiÄ?i yetenek dolayısı ile iyi. Ama kötü beslenme ve tartaklanmadan ötürü fiziksel olarak felaket. KonuÅ?ma ve ikna kabiliyetleri de yine kölelik günlerinin etkisi ile zayıf.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum