Posted:
Sat Nov 18, 2006 11:26 pm
Bana göre, siteye kayıt olduÄ?umdan Å?u zamana kadar yapılmıÅ? "online" en güzel atraksiyon.
Yapana, yaptırana, düÅ?ünene, destekleyene, katılana teÅ?ekkürler...
_________________ "Kötü olan, amaca ulaÅ?mak için yapılması gereken kötülük deÄ?il, kötülüÄ?ü becerememektir ve kınanması gereken de budur."
Niccolo Machievell
"Hayat, ne çok ciddiye alınması gereken bir kavga, ne de avuçlarımızın arasından kayıp gidecek kadar deÄ?ersiz bir kirdir dostlarım," dedikten sonra, önündeki tahta masadan yardım alarak ayaÄ?a kalktı. Ayakları üzerindeyken, hayatında ona yardım eden yegane Å?eyin, hırpalanmıÅ? ve yüzlerce kiÅ?i tarafından acımasızca kullanılmıÅ? olan bu masa olduÄ?unu düÅ?ünüyordu. "BoÅ?a geçmiÅ? bir hayatı daha ne kadar tehlikeye atabilirim"dedi mırıldanarak.
Bir adım öne çıktı ve "ben de varım" dedi. Handa içkiden ve anlamsızca konuÅ?malardan sersemlemiÅ? yabancılar Å?imdi ona bakıyordu. Rüzgar tanrısının elçileri fırtınayı haber vermek için hanın kapısından hoyratça içeri girerken, güneÅ?in bulutların arkasına saklanmaktan baÅ?ka çaresi yoktu.
Posted:
Mon Nov 20, 2006 6:47 am
Artex_Croma wrote:
Bana göre, siteye kayıt olduÄ?umdan Å?u zamana kadar yapılmıÅ? "online" en güzel atraksiyon.
Yapana, yaptırana, düÅ?ünene, destekleyene, katılana teÅ?ekkürler...
Bu katılım baÅ?vurun mu arkadaÅ?ım yoksa yorum mu..Ona göre listeye yazdıracagım adını..YarıÅ?ma hakkında yorum olayı ise,yorum yapacaÄ?ınız baÅ?lık yarın zaten açılacak..Yarın demiÅ?ken..Tekrar uyarayım..Bugun kayıtlar için son gündür..Yarın yarıÅ?ma topici açılacak..Hepinize baÅ?arılar diliyorum..
Bu sırada övgülerin tüm site için gurur kaynaÄ?ıdır..Bizi desteklemen elbette güzel ama yorum yapmak için keÅ?ke ayrı bir topic kullansaydın..Ã?ünkü kayıt bölümüne sadece yorum yapmak için yazı yazılınca baÅ?vuru yapanlarla yorum yapanlar karıÅ?tırılabiliyor..
İyi günler..
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
heyyeyy bu gün ayın 20 si gali ba arkadaÅ?lar noldu planda bir deÄ?iÅ?iklik mi var...?
_________________ Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiÅ? iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
Posted:
Mon Nov 20, 2006 10:32 pm
BaÅ?lık tarafımca kitlenmiÅ? ve baÅ?vurular sona erdirilmiÅ?tir..Ä°Å?te yarıÅ?maya katılacak olan arkadaÅ?larımız..
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum